• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

***9.TAKIM 352.ETAP***

stubbornn(70.2/69.9/0.3%0.42)
ddanes(56.2/56.2/0/%0)kilosu sabit
kalinkaselin(74/0/0/%0)
kahvelikitap(73/0/0/%0)
jeof(61.3/0/0/%0)
mihrimah01(87.3/0/0/%0)
sismanne(83/82.4/0.6/%0.72)
usagisan(84/83.3/0.7/%0.84)
mnisa(108.1/0/0/%0) geçe hafta bildirimde bulunmadı kilo yüzdesi 2ye bölündü.

ben de yanlis yapmisim duzelttim simdi. kusira bakmayin.

kızlar kalınkaselin de yazdı orda onu görmüyorsunuz ve liste hala düzgün değil...

bu hafta sadece 300 gr. ama direnme eksiye dogru basladi. devami gelicek insallah. 69.9. kilpayi da olsa 6li rakamlari gordum. kimse tutMaz beni artikkk.

***9.TAKIM 352.ETAP***

stubbornn(70.2/0/0/%)
kalinkaselin(74/0/0/%0)
kahvelikitap(73/0/0/%0)
jeof(61.3/0/0/%0)
mihrimah01(87.3/85.7/1.6/%1.83)
mnisa(108.1/0/0/%0) geçe hafta bildirimde bulunmadı kilo yüzdesi 2ye bölündü

herkese selam kızlar. bu hafta düşüşteyiz sanırım. zaten takımda da bu hafta bir kopukluk vardı. siteye girmek,paylaşım yapmak da azaldı bu hafta bu da hepimizi olumsuz etkilemiş. coşku ve heyecan pompalamak lazım takıma. hadi kızlar toparlanıp kendimize gelme zamanı...bir dahaki hafta okuyalım şu kiloların canına :))

benim kilo vermedeki uğurlu sayımda 1.6 galiba .iki haftadır gramı gramına aynı kiloyu vermişim ilginççç valla.

Son düzenleme:
merhabalar bende gruba alindin.. saolun:):)

bugun basliyorum.. basliyorum diyorum cunku hani dun "son" gun diye nisanlimla disarda yedik ve ben zehirlendim buyuk ihtimal yada dokunku. sabaha kadar cok kötuydum simdi simdi kendime geldim.

ben tam bildirimleri anlamadim.

hergun mesela bir önceki gun yedigimizi mi yaziyoruz? birde her cuma kilo bildirimi? ben okudum ama turkcemde biraz zayif oldugu icin tam anlamadim.. hep beraber birbirimize destek olarak guzelce kilo veririz insallah.

stubbornn;34447717]***9.TAKIM 352.ETAP***

stubbornn(70.2/69.9/0.3%0.42)
kalinkaselin(74/0/0/%0)
kahvelikitap(73/0/0/%0)
jeof(61.3/61.3/0/%0)
mihrimah01(87.3/0/0/%0)
mnisa(108.1/0/0/%0) geçe hafta bildirimde bulunmadı kilo yüzdesi 2ye bölündü.

bugun basliyorum.. basliyorum diyorum cunku hani dun "son" gun diye nisanlimla disarda yedik ve ben zehirlendim buyuk ihtimal yada dokunku. sabaha kadar cok kötuydum simdi simdi kendime geldim.

hergun mesela bir önceki gun yedigimizi mi yaziyoruz? birde her cuma kilo bildirimi? ben okudum ama turkcemde biraz zayif oldugu icin tam anlamadim.. hep beraber birbirimize destek olarak guzelce kilo veririz insallah.

mrb hos geldin grubumuza.kendimi tanıtayım 26 yasındayım hedef kilom 58 suan 61.3 kiloyum boyum 1.65.mühendisim

hoşgeldin canım kaptanın yerine ben bakıyorum, öncelikle ilk sayfada genel kurallarımız var onları iyice okumanı ve kabul ettiğini belitmeni istiyorum... daha sonrasında kendini tanıtırsan hedef kilon boyun şimdiki kilon vs... iyi olur... bu gün liste günü yoğun biraz zamanla kaynaşırız..

a a a a bende 106.600 geldim bu sabah

mnisa kendini listeye eklermisin gerektiği gibi her hafta ben yapmıycam hesaplamalarınızı... zaten geç kalmışsısn bildirim en son saat 12 de ve bu hafta seni listeye almadığımda diskalifiye olduğunun farkındamısın ????? ne zaman ciddiye alıcaksın bu işi cidden bilmiyorum artık

Aramıza hoşgeldin canım.Geçmiş olsun şimdi iyisindir inşallah.

herkese selam kızlar. bu hafta düşüşteyiz sanırım. zaten takımda da bu hafta bir kopukluk vardı. siteye girmek,paylaşım yapmak da azaldı bu hafta bu da hepimizi olumsuz etkilemiş. coşku ve heyecan pompalamak lazım takıma. hadi kızlar toparlanıp kendimize gelme zamanı...bir dahaki hafta okuyalım şu kiloların canına :))

benim kilo vermedeki uğurlu sayımda 1.6 galiba .iki haftadır gramı gramına aynı kiloyu vermişim ilginççç valla.

Bu hafta benim için çok başarısızdı.Yan gel yat osman diyet yapılmıyormuş kafama dank etti sayesinde iyide oldu.Sen gayet başarılı atlatmışsın meyvesini de almışsın canı gönülden kutluyorum seni tatlım :54: Biraz kaçsam iyi olcak çok hızlı kovalıyorsun beni :52:

Bu hafta benim için çok başarısızdı.Yan gel yat osman diyet yapılmıyormuş kafama dank etti sayesinde iyide oldu.Sen gayet başarılı atlatmışsın meyvesini de almışsın canı gönülden kutluyorum seni tatlım :54: Biraz kaçsam iyi olcak çok hızlı kovalıyorsun beni :52:

ne başarısı rakibem 2 gün spor yapmadım.bir gün homidi gırtlak yedim bu hafta fiyaskoydu. başarı olması için kilo vermenin artması lazım. bu hafta dizginleri ele alalım ya... bende üzüldüm en az bi 2 kg olaydı iyiyidi daha sana varmama epey var.için rahat olsun.

Son düzenleme:
ne başarısı rakibem 2 gün spor yapmadım.bir gün homidi gırtlak yedim bu hafta fiyaskoydu. başarı olması için kilo vermenin artması lazım. bu hafta dizginleri ele alalım ya... bende üzüldüm en bi 2 kg olaydı iyiyidi daha sana varmama epey var.için rahat olsun.

Ooo benim sevgili rakibem kilo verme miktarı artmadımı başarılı kabul etmiyor kendini süpersinn :52::52: Bense başarısızlık abidesiyim o zaman her hafta bir öncekinden dahada az verdim durdum.Gerçekten de relaks bir diyet yaptığımı kabul etmeliyim şimdi.Bana yakmaşmana ne kaldıki şurda mihri bi adım daha attınmı hop dibimdesin.Rumuzuma yakışır davranıp tavşan gibi kaçmalıyım bu hafta senden :52::52:( Bu arada usagi tavşan demek)

Back
X