• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar hepinizi tebrik ederim. Bende 3 haftadır gram veriyorum demek ki bi yerde bi hata var. Bu hafta da 600 gr vermism. Gerci buna da sükür ama :/
Değisiklik yapmalıyım ama ne? Emzirdiğim için şok diyet filan yapamıyorum. Bugn yesil kahve aldım ama tereddütteym. içsem süte gecer mi diye.
Tebrik ediyorum rakibelerm sizleri. Artık umutlar haftaya kaldı :(

bende 93.7 kilodayim bugun basladim 26 yasindayim

hoş geldin canım aramıza. uamrım en yakın zmanda verirsin kilolarını.

herkese selam kızlar. bu hafta düşüşteyiz sanırım. zaten takımda da bu hafta bir kopukluk vardı. siteye girmek,paylaşım yapmak da azaldı bu hafta bu da hepimizi olumsuz etkilemiş. coşku ve heyecan pompalamak lazım takıma. hadi kızlar toparlanıp kendimize gelme zamanı...bir dahaki hafta okuyalım şu kiloların canına :))

benim kilo vermedeki uğurlu sayımda 1.6 galiba .iki haftadır gramı gramına aynı kiloyu vermişim ilginççç valla.

1.6 d süper bence. bu hafta kötüyüz. haftaya kendiize gelmelyiz.

merhabalar bende gruba alindin.. saolun:):)

bugun basliyorum.. basliyorum diyorum cunku hani dun "son" gun diye nisanlimla disarda yedik ve ben zehirlendim buyuk ihtimal yada dokunku. sabaha kadar cok kötuydum simdi simdi kendime geldim.

ben tam bildirimleri anlamadim.

hergun mesela bir önceki gun yedigimizi mi yaziyoruz? birde her cuma kilo bildirimi? ben okudum ama turkcemde biraz zayif oldugu icin tam anlamadim.. hep beraber birbirimize destek olarak guzelce kilo veririz insallah.
geçmiş olsun. uamrım paylaşımalr artınca sanki kilo verimiizmde artıyo

ddanes de kızmış. ben işten girdiğimi için arda hemn telden. en son olanın en son güncekllendiğini düşünerek aldım kopyaladım. ama hep akrışmış. okadar geriye dönemyedue tek tek her listede yani varmı diye bakmayada fırsatım yoktu.

ddanes de kızmış. ben işten girdiğimi için arda hemn telden. en son olanın en son güncekllendiğini düşünerek aldım kopyaladım. ama hep akrışmış. okadar geriye dönemyedue tek tek her listede yani varmı diye bakmayada fırsatım yoktu.

canım benim üstüne alınma ben senin okulda olduğunu ve telden girdiğini biliyorum zaten...her hafta herkes aynı şekilde yanlış yapıyor kızmayıp ne yapayım??? ben mecburmuyum her hafta toparlıycam diye uğraşmaya.. saatine de dikkat eden yok en geç 12 diyoruz bu saat olmuş hala bildirim bekliyorum...e benimde işim gücüm var birtek burası değil yani...

Bu hafta benim için çok başarısızdı.Yan gel yat osman diyet yapılmıyormuş kafama dank etti sayesinde iyide oldu.Sen gayet başarılı atlatmışsın meyvesini de almışsın canı gönülden kutluyorum seni tatlım :54: Biraz kaçsam iyi olcak çok hızlı kovalıyorsun beni :52:

usağısan sana listeyi yanlış eklediğini yazdım gözünden kaçmasın diye alıntı yaparak üstelik:47: neden geriye dönüp düzeltme gereği duymuyorsunuz?????? her hafta benmi toparlıycam bu listeyi ardınızdan sizin... genele söylediğimde kimse üstüne alınmıyor madem böyle tek tek yazarım...

***9.TAKIM 352.ETAP***

stubbornn(70.2/0/0/%)
ddanes(56.2/56.2/0/%0)kilosu sabit
kalinkaselin(74/73.6/0.4/%0.54)
kahvelikitap(73/0/0/%0)
jeof(61.3/0/0/%0)
mihrimah01(87.3/85.7/1.6/%1.83)
sismanne(83/82.4/0.6/%0.72)
usagisan(84/0/0/%)
mnisa(108.1/0/0/%0) geçe hafta bildirimde bulunmadı kilo yüzdesi 2ye bölündü.

mihrimah düzgün mü geriye dönüp baktınmı?????? usağısan yok burda mesela arkadaşını ekleyebilirdin değil mi geçmişten bakıp :47:

stubbornn;34447717]***9.TAKIM 352.ETAP***

stubbornn(70.2/69.9/0.3%0.42)
kalinkaselin(74/0/0/%0)
kahvelikitap(73/0/0/%0)
jeof(61.3/61.3/0/%0)
mihrimah01(87.3/0/0/%0)
usagisan(84/83.3/0.7/%0.84)
mnisa(108.1/0/0/%0) geçe hafta bildirimde bulunmadı kilo yüzdesi 2ye bölündü.
seninkinde de kalınkaselin yok mesela farkındamısın?????:47:

kızlar son kez söylüyorum mesajlarınız sayın !!!! herkes mesaj sayımını bildirsin

mnisa seni son kez listeye ekliyorum ve bu son uyarın bu haftada aynen devam edersen diskalifiyesin!

birdahaki haftadan itibaren liste paylaşımı sıraya giriyor her hafta bir kişi hesaplamaları yapıp paylaşıcak genel alanda...

seninkinde de kalınkaselin yok mesela farkındamısın?????:47:

canım kuruma döner dönmez baktım en son güncel olan buydu ekledim kendimi kim var kim yok diye bakmadım en son listeye ekledim sırayla gidiyoruz karısmasın diye.yine karısmıs.gecen haftada böyle olmustu sonra sende degil sıkıntı bir öncekinde demiştin.bu sefer bendemi bilmiyorum ama en son listeye ekledim kendimi.

***9.TAKIM 352.ETAP***

stubbornn(70.2/69.9/0.3/%0.43)
kalinkaselin(74/73.6/0.4/%0.54) izne ayrılmak istiyor
kahvelikitap(73/0/0/%0)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
jeof(61.3/61.3/0/%0)kilosu sabit
usagisan(84/83.3/0.7/%0.83)
mnisa(108.1/106.6/1.5/%0.69) geçen hafta bildirimde bulunmadı kilo yüzdesi 2ye bölündü.

9. TAKIM ORTALAMASI: %0.56

canım benim üstüne alınma ben senin okulda olduğunu ve telden girdiğini biliyorum zaten...her hafta herkes aynı şekilde yanlış yapıyor kızmayıp ne yapayım??? ben mecburmuyum her hafta toparlıycam diye uğraşmaya.. saatine de dikkat eden yok en geç 12 diyoruz bu saat olmuş hala bildirim bekliyorum...e benimde işim gücüm var birtek burası değil yani...

yok canim alinmafim ben. haklisin. zor bu liste isi. ama ben.okuldayim kendiminki icin zor giriyorum bi arada derede herkesin hesaplamasini yapmam cok zor. sana da sonuna kadar hak veriyorum.ama rn son olani aliyoruz en son yazilan.oldugunu dusunerek . en gec saat 4 te gakiba oda yayinlamak.icin. bu saati bulmasak iyi okur bencede sinucta kontrol ediyosun.buse nerelerde acaba . uzun zaman.oldu.

***9.TAKIM 352.ETAP***

stubbornn(70.2/69.9/0.3/%0.43)
kalinkaselin(74/73.6/0.4/%0.54) izne ayrılmak istiyor
kahvelikitap(73/0/0/%0)bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
jeof(61.3/61.3/0/%0)kilosu sabit
usagisan(84/83.3/0.7/%0.83)
mnisa(108.1/106.6/1.5/%0.69) geçen hafta bildirimde bulunmadı kilo yüzdesi 2ye bölündü.

9. TAKIM ORTALAMASI: %0.56

çıkıyorum kızlar akşama misafirim var listenin son hali bu... yanlış varsada düzeltemeyiz zaten kendinizi kontrol edin desemde kimsenin bakacağı yok... yanlışsa da yanlış kalır paylaştım genel alanda...

yok canim alinmafim ben. haklisin. zor bu liste isi. ama ben.okuldayim kendiminki icin zor giriyorum bi arada derede herkesin hesaplamasini yapmam cok zor. sana da sonuna kadar hak veriyorum.ama rn son olani aliyoruz en son yazilan.oldugunu dusunerek . en gec saat 4 te gakiba oda yayinlamak.icin. bu saati bulmasak iyi okur bencede sinucta kontrol ediyosun.buse nerelerde acaba . uzun zaman.oldu.

valla stubb buse 1 ay diye gitti 2 ayı geçti farklı oluşumlara gidicez artık sıraya girecek bu iş daha fazla üstüme alamıycam artık... gönüllü varsa kaptan yardımcılığını alsın akşama misafir var bu saat oldu daha listeyle uğraşıyorum...

telefondan girdigim icin alinti yapamiyorum hepinize cok tsk ederim :) dugunun agustosta ozamana kadar ins zayiflamis olacam.

canım sayfanın başındaki kuralları okudun mu ? cumaları gergin olur burası biraz gözün korkmasın :1: 2 hafta deneme süresindesin takıma katılımın, paylaşımın yeterli olursa 2 hafta sonunda listede olacaksın... ve tekrar ediyorum kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmelisin... çıkmam gerekiyor şimdi daha sonra bakarım kabul edip etmediğine...

Ooo benim sevgili rakibem kilo verme miktarı artmadımı başarılı kabul etmiyor kendini süpersinn :52::52: Bense başarısızlık abidesiyim o zaman her hafta bir öncekinden dahada az verdim durdum.Gerçekten de relaks bir diyet yaptığımı kabul etmeliyim şimdi.Bana yakmaşmana ne kaldıki şurda mihri bi adım daha attınmı hop dibimdesin.Rumuzuma yakışır davranıp tavşan gibi kaçmalıyım bu hafta senden :52::52:( Bu arada usagi tavşan demek)

evet canım sencede öyle değil mi ama üzerine hiçbir şey ekleyememişim. sanırım bu hafta bir gevşeklik oldu genel olarakta. paylaşımda az millet salladı sanki. oysa burda birileri bişey payladıkça azmimiz kamçılanıyordu.bu hafta onun eksikliği vardı kesinlikle.
sen yavaş yürü ben sana ulaşamam ki sen hep önden gidersin bende peşinden gelirim. ne haddime senin önüne geçmek efendim :)) nickname ni de öğrenmiş oldummm

evet canım sencede öyle değil mi ama üzerine hiçbir şey ekleyememişim. sanırım bu hafta bir gevşeklik oldu genel olarakta. paylaşımda az millet salladı sanki. oysa burda birileri bişey payladıkça azmimiz kamçılanıyordu.bu hafta onun eksikliği vardı kesinlikle.
sen yavaş yürü ben sana ulaşamam ki sen hep önden gidersin bende peşinden gelirim. ne haddime senin önüne geçmek efendim :)) nickname ni de öğrenmiş oldummm
Tatlım keşke mümkün olsa hep bi öncekinden daha çok versek başka ne isterki insan.Katılıyorum sana geçen hafta herkes çok çabalıyordu bu hafta kaçamaklı geçirdi herkes.Birbirimizin kuş kadar menülerini gördükçe kamçılanıyorduk.Olmaz yavaş yürüyemem yavaş yürürsem beni fena sollucaksın hep arkanda kalıp toz yutucam :9:Hoş rakibeme yakışır menünlede sporunlada benden daha çok çabaladığın bi gerçek :34:

kızlar biraz diğer gruplarda dolaştım maşallah tıklım tıklım dolu muhabbet dersen almış başını gidiyor. arkadaşlıklar ilerlemiş filan. bizim takıma girdim yine kimse yok sadece rakibem usağisan var. eee hani takım ruhu,hani birbirimizi motive etme. boşluktan şikayetçiyim arkadaşlar lütfen girelim ve paylaşımda bulunalım. burda olmamızın bir anlamı ve bize faydası olsun.

Son düzenleme:
Back
X