• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

felekten bir gün çaldık gitti rakibem afiyet olsun bize :))
diyetteyim diye eşimle bir yere de gidemiyordum bugünde hava çok güzeldi iyi oldu. kendim isteyerek yaptığım için pişman değilim bende senin gibi.

Bende pişman değilim canm. Sonucta uzun soluklu bi diyetteyz. Arada böyle yapmazsak irade fln kalmaz.

meraba
citir adaylari.
haftsdonu girisler szaliyo tabi.
ben de kiarimda salya sumuk dolasiyoruz
bugun bir de gunum vardi.
oyle yedimki
oyizden kesinlikle menu bildirimi yapmicam.
yarin dukana basliyorum insallah
bu kendimle de savasim olacak
karatsizligima binda busefer karae kilarak.kirmsk niyetindeyim.
cevtemde ki insanlar sabrederek verdilet kilolarini.
kisa bo sure icin ben.niye disimi dıkmiyayim diyerek hep kebdimi gaza getirmeye calisicam.

meraba
citir adaylari.
haftsdonu girisler szaliyo tabi.
ben de kiarimda salya sumuk dolasiyoruz
bugun bir de gunum vardi.
oyle yedimki
oyizden kesinlikle menu bildirimi yapmicam.
yarin dukana basliyorum insallah
bu kendimle de savasim olacak
karatsizligima binda busefer karae kilarak.kirmsk niyetindeyim.
cevtemde ki insanlar sabrederek verdilet kilolarini.
kisa bo sure icin ben.niye disimi dıkmiyayim diyerek hep kebdimi gaza getirmeye calisicam.

telefondan yazıyorsun galiba bazı harfler karışık çıkmış. hadi bakalım merakla bekliyoruz yeni diyetinin ve azminin sonuçlarını. her zaman yanındayız :))

Son düzenleme:
selam takım bu gün yine aynı hızla kaçamaklar devam etmiş tüm takımda...pzt daha iyi olur umarım yoksa batıcaz toptan... bende gezme ve kaçamak menümü yazayım...

sabah kahvaltı niyetine 1 dilim havuçlu kek

öğle 2 dilim kuşbaşılı pide, 2 dilim karışık pizza, 1 ayran

ara: 2 parça bitter çikolata

akşam niyetine 1 kase kabuklu fıstık, 4 tane çilek, yatım avuç kadar antep fıstığı

su 2 lt kadar spor 3 mil leslie yapmayı düşünüyorum birazdan, yeşil çay 2 kupa

Merhaba kızlar nasılsınız.bugün herkes gezmiş tozmuş anlaşılan.Bende avm ye gittim alışveriş yaptım ruhumu dinlendirdim.Güzel bi gündü.
Menümüde yazayım.
Sabah;
2 dilim etimek üstü peynir domates
1 yeşil biber

Öğle;
1 latte kahve şekersiz
2 ısırık granola bilmemne(bol kuru meyveli çerezli bişidi)

Akşam;
4 köfte
Minik bi parça pide
1 yeşil biber
2 dilim domates

Pek hafif şeyler yemedim bugün ama abatmadan tadımlık yiyip bırakmayı öğrendim artık sanırım sayenizde.Bu benim hiç yapamadığım bişeydi.

dünde menümü yazmadım onuda tamamlayayım :

sabah 1 kase müsli yağsız sütle

öğle:1 kase buğday çorbası

ara: kabuklu fıstık 1 kase kadar

akşam:fırında yağsız pişmiş kabak patlıcan türlüsü,2 kaşık yoğurt

ara:1 dilim havuçlu kek

su 2 lt , yeşil çay 2 kupa,spor yok...

ve kızlar hepiniz burdasınız ben bırakacağımı yazdım gönüllü varmı dedim ses seda yok... bu yardımcılık işi için gönüllü varsa devredicem artık cevap bekliyorum kızlar.. mihrimah haftaya liste sende dedim ama bir cevap yazmadın??

ve kızlar hepiniz burdasınız ben bırakacağımı yazdım gönüllü varmı dedim ses seda yok... bu yardımcılık işi için gönüllü varsa devredicem artık cevap bekliyorum kızlar.. mihrimah haftaya liste sende dedim ama bir cevap yazmadın??

her hafta biri yapacaksa ne diyeyim üzerime düşeni yaparım ama ben hiç bilmiyorum bu işi becerebilir miyim garanti veremiyorum. belki işten anlayan daha tecrübeli biri çıkar biraz bekleyelim.

her hafta biri yapacaksa ne diyeyim üzerime düşeni yaparım ama ben hiç bilmiyorum bu işi becerebilir miyim garanti veremiyorum. belki işten anlayan daha tecrübeli biri çıkar biraz bekleyelim.

mihrimah öncelikle ben bırakıyorum dedim... bırakırsam ne olacağını söyleyeyim ya biri devralır yada takım kapanır yani takım olarak biri almak zorunda üzerine... anlayanda kimse yok zaten bende bilmiyordum hiçbirşey ama önizleme diye birşey var atla deve de değil herkes yapabilir bu işi...haftalık herkesin liste yapması 2. tercih burda ki kimi bekleyeceksin takımda ki herkes iyi kötü gördü mesajı herkes buralarda.. ben alıngan, takıntılı bir insanım biraz daha sakin ve rahat birinin yapması lazım bu işi hadi bakalım adaylar gelsin...

Her hafta biri yapıcaksa kendi haftamda yaparım ama kaptanlığa aday değilim.Ben haftanın yedi günü sabah 9 gece 12:30 çalışıyorum.Bugün patronum neyin var hata üstüne hata yapıyorsun bugün git hava alda kendine gel dediği için birkaç saatliğine çıkabildim.Boş vakti daha fazla olan biri alsa iyi olur.

bu da benim menüm (günahıyla,sevabıyla)

2 kızarmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 çay bardağı süt
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin

ÖĞLEN
2 ıspanaklı gözleme
1 içli köfte
Elmalı turta
Nescafe(şekerli)

( gezerken kermes rast geldi orda da sıcak gözleme yapılıyordu aslında planım ekmeksiz adana yemekti ama…)

AKŞAM
Yok

3 lt su
7km yürüyüş

Başkasının ısrarıyla ya da zorunluluktan yiyince çok üzülüyorum ama bugün yediğim gözlemelerden pişman değilim. Kendim isteyerek yedim. Ayda bir kezde böyle yapıcam inşallah. gözüm doysun,aklımda kalmasın diye.

Son düzenleme:
Her hafta biri yapıcaksa kendi haftamda yaparım ama kaptanlığa aday değilim.Ben haftanın yedi günü sabah 9 gece 12:30 çalışıyorum.Bugün patronum neyin var hata üstüne hata yapıyorsun bugün git hava alda kendine gel dediği için birkaç saatliğine çıkabildim.Boş vakti daha fazla olan biri alsa iyi olur.

niye öyle oldu ki açlıktan mı? yoksa yorgunluktan mı?
iyi etmişsin gezdiğine senin işinde zor güya home Office ama sürekli pc başında dikkat ister. ne diyeyim rakibem Allah kolaylık versin.

niye öyle oldu ki açlıktan mı? yoksa yorgunluktan mı?
iyi etmişsin gezdiğine senin işinde zor güya home Office ama sürekli pc başında dikkat ister. ne diyeyim rakibem Allah kolaylık versin.

Yok tatlım ne açlığı.Bol bol yedim maşallahım vardı dün.Bişiye canım sıkılmıştı ondan sinirliydim dikkatimde dağınıktı ondan oldu.Neyse geçti gitti beni mutlu eden takılar tokalar makyajlar ciciler falan aldım bugün birazda insan içine çıktım rakibelerimi de gördüm mutlu oldum daha ne olsun.:54:

sismanne rakibeme katılıyorum tarzın biraz sert ddanes
hepimiz yetişkin insanlarız. daha nezaketli olunabilir. özellikle cuma günleri terör esiyor sanki takımda. bu cuma yeni gelenler korkar kaçar demiştim ama Allahtan gitmediler. haklı olduğunuz konular olabilir ama bunu biraz daha güzel ifade edebilirsin.

Söylediğin gibi atla deve değil. Gerçekten çok kapris yapıyorsun. Tamam ben devralırım yardımcılığı. Yapmam gerekenleri anlatman lazım ki öğreneyim.
Altı üstü bi liste girilecek yani.

hayırlı olsun yardımcılığın ... kapris falan da değil kapris bilmem ne demeden önce bi eline sağlık demeyi öğrenin lafa geldi mi herkes hak hukukta ilk sırada hizmetliniz yok sizin burda... kuralları öğrenir yeni gelenlere yardımcı olursun, genel alanı takip edersin takımlara yönelik bir soru varsa cevap yazarsın, haftalık listeyi hazırlar yayınlarsın, takıma yeni eleman davet edersin hepsi bu kadar,hadi bakalım kolay gelsin...

bu da benim menüm (günahıyla,sevabıyla)

2 kızarmış yumurta
1 domates
1 salatalık
1 çay bardağı süt
2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin

ÖĞLEN
2 ıspanaklı gözleme
1 içli köfte
Elmalı turta
Nescafe(şekerli)

( gezerken kermes rast geldi orda da sıcak gözleme yapılıyordu aslında planım ekmeksiz adana yemekti ama…)

AKŞAM
Yok

3 lt su
7km yürüyüş

Başkasının ısrarıyla ya da zorunluluktan yiyince çok üzülüyorum ama bugün yediğim gözlemelerden pişman değilim. Kendim isteyerek yedim. Ayda bir kezde böyle yapıcam inşallah. gözüm doysun,aklımda kalmasın diye.
Olsun mihrim be sefan olsun bugünde.Kaç zamandır eşinle gezmiyormuşsun hem.Acısınıda akşamı boş geçip çıkarmışsın zaten.Benimde en bayıldığım şey gözleme.Denk getirirsem bende bi gözleme keyfi yapayım sanırım bende bikerecik keyif yapmayı hakettim.

Back
X