• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

merhaba kızlar,
site çöktükten sonra şifre sorunu yaşadım daha yeni kurtarabildim. Aslındatabloyu hazırlamıştım ama arkadaşlar paylaşmış zaten.
aksaklık içi özür dilerim hepinizden. Asıl bomba haber şimdi geliyr. BEN YENİDEN HAMİLEYİM!111111
2 aylık hamileymişim. dün öğrendim. bu durmda devam edebilir miyim bilmiyorum. doktorla görüşeceğim pazartesi günü.
ne guzel ama be iain kucuktu galiba. bende kizim 1.5 yasinda bile degildi. aralaronda 2 yas var . cok guzel ama cok da ***9.TAKIM 353.ETAP***
stubbornn(69.9/68.7/1.2/%1.71)
ddanes(56.2/55.9/0.3/%0.53)
jeof(61.3/0/0/%0)
mihrimah01(85.7/85.9/-0.2/%-0.23)
sismanne(82.4/82.1/0.3/%0.36)
usagisan(83.3/83.7/-0.4/%-0.48)
mnisa(106.6/0/0/%0)

merhaba kızlar,
site çöktükten sonra şifre sorunu yaşadım daha yeni kurtarabildim. Aslındatabloyu hazırlamıştım ama arkadaşlar paylaşmış zaten.
aksaklık içi özür dilerim hepinizden. Asıl bomba haber şimdi geliyr. BEN YENİDEN HAMİLEYİM!111111
2 aylık hamileymişim. dün öğrendim. bu durmda devam edebilir miyim bilmiyorum. doktorla görüşeceğim pazartesi günü.

ay çok sevindim hadi hayırlı olsun tebrik ederim canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. masala kardeş geliyor ha..araları yakın oldu ne güzel birbirlerine arkadaş olurlar. bize de dua etmeyi unutma e mi!!!
rakibem sen hamile hamile kilo vermişsin bi de...

Son düzenleme:
ben simdi 93.7 ile basladim gecen hafta ve suan 92.5 ciktim tartida bunun yuzdesini nereye yazacam tam anlamadim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım siz zaten 2 hafta kilonuzu listeye yazmıyorsunuz. o yüzden sıkıntı etme.
ayrıca tebrik ederim gayet iyi gidiyorsun hadi bakalım azminin ve kilo vermedeki başarın artarak devam etsin inşallah :))

***9.TAKIM 353.ETAP***
stubbornn(69.9/0/0/%0)
ddanes(56.2/55.9/0.3/%0.53)
jeof(61.3/0/0/%0)
sismanne(82.4/0/0/%0)
mnisa(106.6/0/0/%0)

rakibem bu hafta batmışız biz ya.. ne oldu bize...sinir oldum. toparlanma zamanı gelmişşşş... tokat gibi indi suratıma basküldeki rakamlar. beni kendime getirir belki

merhaba kızlar,

Hayırlı olsun rakibem demek bi bebik daha geliyor :emir_bebek: Sen birde hamile hamile diyet yapıp kilo veriyormuşsun demekki bak şu allahın işine.Diyet yapman doğru olmaz artık heralde ama bizide yanlız bırakmazsın çene çalmaya gelirsin diimi sıksık :24:

rakibem bu hafta batmışız biz ya.. ne oldu bize...sinir oldum. toparlanma zamanı gelmişşşş... tokat gibi indi suratıma basküldeki rakamlar. beni kendime getirir belki

400 gramla kurtardığıma şükrediyorum ben rakibem.Çünkü kendimi biliyorum balonum bi patladımı o bana 2-3 kilo olarak geri döner.Bundan sonra o canımızın çok çektiği şeylerden tadımlık yiyip nefsimizi köreltmeyi öğrensek iyi olacak.

kizlar ben ayriliyorum yarismadan. vajit ayiramiyorum.pek buraya. hedefime ulastigim an gelir bildiririm sizede. hepinize basarilar umarim cabucak herkes amacina ulasik

***9.TAKIM 353.ETAP***
stubbornn(69.9/68.7/1.2/%1.72)
ddanes(56.2/55.9/0.3/%0.54)
jeof(61.3/0/0/%0)
bildirimde bulunmadi
sismanne(82.4/82.1/0.3/%0.36)
mnisa(106.6/0/0/%0)
bildirimde bulunmadi
9.TAKIM ORTALAMASI:%0.27

kizlar malesef bende devam edemiycem aranizdan birini kaptan yapin lutfen cunku bugun zor vakit ayirdim listeyi hazirlamak icin vaktim olsa seve seve yapardim ama malesef yok ..ayrilmak zorundayim herkese kolay gelsin umarim istediginiz kiloya ulasirsiniz ...

kizlar malesef bende devam edemiycem aranizdan birini kaptan yapin lutfen cunku bugun zor vakit ayirdim listeyi hazirlamak icin vaktim olsa seve seve yapardim ama malesef yok ..ayrilmak zorundayim herkese kolay gelsin umarim istediginiz kiloya ulasirsiniz ...

hakkında hayırlısı olsun canım güle güle git güzelce vermeye devam et kilolarını... ben listede düzeltme yapıyorum biraz benim 4. takıma geçeceğimi ekliycem sismanne düzeltme yapmazsa...

kizlar ben diyete devam edicem. ama cocuklar is ev vakit ayiramiyorum. herkes kendine cok cok.iyi baksin.

stub senide kendi isteğiyle ayrıldı yazdım bilgin olsun.. sismanne listeyi yapacaktın nerdesin hayırdır????

benimde burda son mesajım artık yeni takımıma geçiyorum herkesin hakkında hayırlısı bakalım..

kendinize iyi bakin ayrilan arkadaslar..

acikcasi ben biraz uzuldum sanirim 3-4 kisi kaldik ve 2si (ben dahil) zaten deneme suresindeyiz.. yani bombos bir takim....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X