- 11 Şubat 2014
- 2.536
- 1.818
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
- #60.181
Tartıldın mı sen yoksa nerden biliyosun tümsegi aşamadıgını.
Ben meraklı bi kediyim tartılmazsam meraktan ölürüm demiştim ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tartıldın mı sen yoksa nerden biliyosun tümsegi aşamadıgını.
Oğluşuna çok geçmiş olsun canım.Keşke sağlıksız olsada yazsaydın menünü.Buraya itiraf edince tekrarlanmıyor aynı hatalar sankimBugün yeni bir gün dünü unutup yeniden aynı hızla devam etmelisin
![]()
cok saolun kizlar ... haklisin usagisan yazsaydim daha iyi olurdu..geçmiş olsun oğluna cnm acil şifalar
hos geldin canim merak etme burasi kilo vermeye istekli hatunlarla dolu hep birlikte yazacitir olarak girecez yeterki iradeli olalimm...ilk sayfada kurallarimiz var onuda okrmusun....Merhabaalar
Ben Zeynep 19 yaşındayım 113 kilodan 103 kiloya kadar düştüm şimdi 9. takıma katılmak istiyorum biraz motive olayım diye malum yaz geliyor artık hızlanmam gerekiyor umarım herkes dilediği kiloya kavuşur![]()
Olsun battıgı yerden toplarsın.sende gel katıl bize burayı aksatma sana ihtiyacımız var kaptanımız :)
Ben meraklı bi kediyim tartılmazsam meraktan ölürüm demiştim ama![]()
Herkese gün ortasından selam kızlar.
okuldayım nöbet dolayısıyla.ama burda yemedim üşenmedim eve gittim çorbamı içtim geldim.emeklerimiz boşa gitmez inşallah
Hoşgeldin aramızaYaşın çok genç canım tamda patır patır kilo verecek yaştasın.Azmini kaybetmedikçe yaza kadar bayağı yok katetmiş olursun hiç merak etme
![]()
hos geldin canim merak etme burasi kilo vermeye istekli hatunlarla dolu hep birlikte yazacitir olarak girecez yeterki iradeli olalimm...ilk sayfada kurallarimiz var onuda okrmusun.....
ewet ya vardı özellikle egemen çok iyiydi hala var mı yok mu bilmiyorum uzun süredir dinlemiyorum bak merak ettim şimdi
İnşallah patır patır veririm dediğin gibi hepimiz veririz inşallah :18: En önemli şey kesinlikle azim ve irade bunları kaybetmedikçe yapılamayacak hiç bir şey yok!
Hoşbuldum :)
Aynen öyle irademizi koruyalım gerisi gelecek inşallah.
Tabi okudum kuralları zaten :)
Hoşgeldin canım bende dun geldim hayırlı olsun ıkımızede buradakı motıve ıyı enerjık bı takım
Teşekkür ederim hoşbuldum sanada hayırlı olsun o zaman :)
İnşallah dilediklerimizi gerçekleştiririz :)
Çok güzel ve sağlıklı bir menü olmuş canım tebrik ederimİlk menü benden
Sabah 1 haşlnmış yumurta
2 zeytin
Kk dan kucuk suzme peynir
1 dlm tam buğday ekmeği
7 otlu çay
Ara sade nescafe+eti form meyveli 3 tane
Öğle
Yağsız marul salata 1 kk kaşar
Ayran 1 dılım uno denge lıgt
Hibiskus cayı( bugun tanıştım kendısıyle cok sevdım yazın soğutup tarcın karanfıllı içerim)
Ara yulaflı form 3 tane
1 kk yarısı börek(( kurs cıkısı komşu yapmış canım çekti
Akşam
Zeytinyağlı bezelye 1 kase yoğurt yağsız salata
1 dlm tam buğday ekmeği
Hibiskus çayı
2 litre su 1 lıtrede yatana kadar
Spor yok
Ahahaha grubun tek meraklı kedisi ben değilim demekki sevindimbende hergun tartlanlardanimm![]()
Nasıl yapıyosun onu canım.Kaynatıyomusun yoksa limonlu blenderdan geçiren bi kür vardı omu?kizlar bide ben maydanoz suyu icmeye baslicam daha once faydasini gormustum umarim ayni sonucu yine alirim ....tadini pek sevmiyorum ama napalim kilo vereyimde cig tavuk bile yerim artikk![]()
Çok güzel ve sağlıklı bir menü olmuş canım tebrik ederimBörektende bi ısırıkcık alarak gerisini bırakmanada hayran oldum
Mutfakta sıcak börek var şu anda gel ye beni diyor seni örnek alıp hıh ona diycem
![]()
Ayy azcık ye ama yemeseydim aklımda kalırı gece yapardım nefsımı korelttım resmen
Bende yazayım menümü;
Sabah;
Sucuklu peynirli 2 yumurta(extra yağ eklemeden)
Öğle;
Pancar salatası
Ara;
Yarım mango
Akşam;
Hellimli ve sızma yumurtalı salata
Gece;
Kalan yarım mangomu yiycem
Spor;
1 saat 20 dk yürüyüş,su (şimdi evde su bitti içemedim diycem yemiyceniz)
Ben bi ısırık alırsam dayanamamki tepsinin kalanınıda yerim![]()