- Konu Sahibi Handandandan
- #126.961
Canım ben katılırım sana. Zaten normalde de buna benzer besleniyorum menülerimiz aynı olduğu için fire de vermemiş olurum. Cuma başlayalım inş(Yemek ismi olarak yazmıycam;herkesin mutfak düzeni farklı,ama paralel olan yemekleri tercih edicez canlarım)
15 Ocak cuma günü başlayıp,5 şubat cuma günü sonlandıracağım 21 günlük diyet programım:
HER GÜN:
Uyanır uyanmaz bir bardak ballı sirkeli ya da limonlu ballı ılık su+2 kuru kayısı ya da 1 kuru incir
15 dk (1 mil)Leslie(Kahvaltıdan hemen önce)
KAHVALTI:
1 yumurta(istenilen şekilde)+1 kk peynir+yeşillik+1 dilim tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN-1:
1 porsiyon meyve+birkaç tane badem ya da fındık
ÖĞLE YEMEĞİ:
1 kase çorba+1 kase yoğurt
ya da
4 kaşık sebze+salata/yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:
1 porsiyon meyve
(Meyveyi kesinlikle akşam saatlerine bırakmıycaz)
AKŞAM YEMEĞİ:
1 porsiyon tavuk,balık ya da kırmızı et+salata/yoğurt
ya da
4 kaşık sebze yemeği+salata/yoğurt
Akşam 7'den sonra kesinlikle yemek yemek,atışırmak yok.Sabaha kadar zayıflama hormonu salgılamamız gerekiyor.Mümkünse zayıflama hormonu salgılamak için de yatma saatimiz en geç 23:00.
SU:
2-3 litre ve asla 2 litrenin altına düşmüycez
SPOR:
Günde 1 saat ve istisnasız.(Kahvaltıdan önce yaptığımız Leslie 15 dk zaten,akşam da 45 dakikalık yürüyüş ya da 3 mil Leslie şeklinde)
Canlarım ben bu diyet ve bu spor temposu ile aynen bu listeye uyarak 4 yıl önce 21 günde 5 kiloyu verdim.Bu yaz sonu yine aynı listeyle yine 5 kilo verdim.Ve bu sefer de 5 kilo garantisi veriyorum.
Ben cuma başlıyorum.Katılırsanız seve seve başlangıç ve bitiş,haftalık giden toplam giden listeleri hazırlarım isim isim,cuma start veriyorum ben