• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydınnnnn sevgili can yoldaşlarım :KK68:

Nasılız moraller nasıl
Varmı sıkıntısı olan
Gelin anlatın bakayım güzin ablanıza :KK48:

Hiç bişeye canımızı sıkmıyoruz sadece kilo verip kendimizi çok daha iyi hissedeceğimiz günlere odaklanıyoruz

Bende 2 gündür biraz karbon denizinde boğulmuş olabilirim :oops: ama bugün tekrar normal Menülerime dönüyorum
Yarında sporlarıma başlıyorum

Çocuklar kahvaltıya gelecek sonrada bebiş bende kalacak annesi çocuk mevlüdene gidecekmiş kızı götürmesin dedim
Bu arada geçen gün gelincim bana hediye almış
Bi bluzla üstüne panço gibi bişey, güzeldi
Bende hem sevinsin diye dün giderken onları giydim

Eeee sizlerde ne var ne yok
Kayın validelerin hası :KK48: burada hava çok güzel keyfim yerinde ama 20 ye yakın çatlağıma kafayı taktim jöle gibi birde karnım :mad:

Menunuzu çok begendim yaz is şeklinide
Çok teşekkürler canım takımımıza hoşgeldin :)
Heralde pro günün cnm
Yürüyüşüde artırman iyi olmuş
Evet canım pro günümdü önümüzdeki cumaya kadar böyle.Bakalım ne kadar atabilicem atakta merak ediyorum.
Her zamanki gibi cok guzel nilum
5 aylığına dukana başladım Ayşem,inşallah hayırlı olur canımmm :)

Benim büyük bu derdim yok allaha şükür derdim yok ta den ile bilir sadece eltimle aramızda bir soğukluk var beni doğumda kaynim bir kere aradı eltimde konuştu kaybına Ben yen gemi durmadan arıyorum o beni aramıyorum felan demis gecenlerdede faceden arkadasliktan çıkartmış görünce eşim kaynimi aradı güzel guzel konuştu bi sikintinizmi var bizle arkadasliktan çıkartmak ne konusmuyorsa gene konuşmasın sevmiyorsa gene sevmesin ama dost var düşman var dedi haberi bile yok adamın kaynima yalan söylüyor durmadan beni ariyomus felan nisanlandigin dan beri benle bi alıp veremediği var evlendi hala aynı kaç kez ona adım attım ters cevap verdi felan hatta arkadaşlık isteğini de ben atmıştım geri çıkarmış ona sınır oluyorum
Bazı eltiler öyle benimki düğünüme normal kıyafetle gelmişti önem vermediğini göstermek için kaynim ondan çekindiği için masadan kalkamamisti şimdi iyi aramız onun tarafından ama ben mesafeliyim bazı yaşanmışlıklar yüzünden sende arama faceden filan ekleme canım o nasıl davraniyorsa sende öyle davran kafaya takmaya değmez

O eltin senden sonramı evlendi cnm

Aileye dışardan hep farklı karakterdeki kişiler dahil oluyor başlangıçta uyum süreci olabiliyor
Eğer karşıdaki kişi senin attığın adımlara karşılık vermiyosa kötü olmadan sende mesafeni koy, bu küs konuşma demek değil
Yeri geldiğinde normal konuşursun
Önemli olan senin evinin içi orda iyi olmaya bak
Benden 2 sene sonra evlendi eşim en büyükleri zaten bende koydum mesafe mi memlekete gittikçe konuşurum çok samimi olmamak kaydiyla. Ama gene de canım sıkılıyor neyin havası bu diye

Bazı eltiler öyle benimki düğünüme normal kıyafetle gelmişti önem vermediğini göstermek için kaynim ondan çekindiği için masadan kalkamamisti şimdi iyi aramız onun tarafından ama ben mesafeliyim bazı yaşanmışlıklar yüzünden sende arama faceden filan ekleme canım o nasıl davraniyorsa sende öyle davran kafaya takmaya değmez
Kaynimda hiç sorun yok ama illaki etkiliyor lafından çıkamıyor bide yalan söylediği için bilmiyor işin iç yüzünü
44 yaşındayım tatlım
Benim bebişler 25- 26- 27.5 yaşındalar
Bide 4.5 aylık babaanneyim
ay maşallah ne güzel kayın validemle yasitsiniz ama baya erken evlenmissin

Evet canım pro günümdü önümüzdeki cumaya kadar böyle.Bakalım ne kadar atabilicem atakta merak ediyorum.

Hoş buldum

Kayın validelerin hası :KK48: burada hava çok güzel keyfim yerinde ama 20 ye yakın çatlağıma kafayı taktim jöle gibi birde karnım :mad:
Yirmi mi seninkinin iki katı vardır benim 8. Aya kadar hiç catlamamistim memlekete kuru havaya gidince sürdüğüm kremlerde fayde etmedi belime kadar catladim

Canim dukanin kitabini gecen okudum biraz bana mantikli geldi ama baslamakta emin olamadim.kac gundur yapiyorsun en fazla kilo atak evresinde veriliyor yaziyordu benim atak evrem 10 gun olabilir diye baslamadim ama ileride dusunuyorum.

Canim dukanin kitabini gecen okudum biraz bana mantikli geldi ama baslamakta emin olamadim.kac gundur yapiyorsun en fazla kilo atak evresinde veriliyor yaziyordu benim atak evrem 10 gun olabilir diye baslamadim ama ileride dusunuyorum.
10 gün fazla canım maximum 7.Benim kiloma göre 6 mesela.Ama daha önce diyette olanlar öyle aşırı atamıyor.Maximum 1.5-2

Tamamen haklısın cnm Bende hep bunu dile getirmeye çalışıyorum
Ben hiç bi zaman kaşık hesabı yapmadım
Doğru şeylerden doyuncaya kadar yiyelimki ilerde yavaşlamalarda azaltma gibi opsiyonumuz olabilsin
Zaten doğru şeyler yeterince yenirse daha tok tutar ve kaçamak riski kalmaz

Sular genelde az oluyor
Kilo *0.33 mil içmemiz gereken su miktarı
Buda emzirme ve spor olunca dahada artması gerekir
Aynı fikirde olmamiza sevindim abla
;)
Suyu cok içmeye çalışıyorum ama 3 den sonrasinda cok zorlanıyorum birde Afedersiniz wc den çıkamiyorum çocukla tekken cok zor oluyor yedirirken uyuturken felan :) :)

Söylediklerine bende katılıyorum ilerisini bilmiyorum ama çok az yiyince tüm düzen bozuluyor. Hem yorgunluk enerji düşüklüğü oluyor, hem dolaşım yavaşlıyor, afedersiniz ama hemde boşaltım zorlaşıyor.
Sağlıkli beslenmek önemli olan zaten canim ;)

Gunaydin kizlar bu sabah arti ciktim sanirim dun cok yurumekten kaslarim şişmiş bide regl olcum bugun yarin ondan sanirim insallah yarin eksi olurum yada sabit.
Bende 100 gram artiyim sanirim fazla spordan zatwn kendimi sis hissediyorum

Aynı fikirde olmamiza sevindim abla
:KK66:
Suyu cok içmeye çalışıyorum ama 3 den sonrasinda cok zorlanıyorum birde Afedersiniz wc den çıkamiyorum çocukla tekken cok zor oluyor yedirirken uyuturken felan :) :)

Sağlıkli beslenmek önemli olan zaten canim :KK66:

Bende 100 gram artiyim sanirim fazla spordan zatwn kendimi sis hissediyorum
Aynen bende de sislik var bide regl olucam bugun yarin onunda etkisi var sanirim,neyse cumaya daha cok var eksiye duseriz elbet.

O eltin senden sonramı evlendi cnm

Aileye dışardan hep farklı karakterdeki kişiler dahil oluyor başlangıçta uyum süreci olabiliyor
Eğer karşıdaki kişi senin attığın adımlara karşılık vermiyosa kötü olmadan sende mesafeni koy, bu küs konuşma demek değil
Yeri geldiğinde normal konuşursun
Önemli olan senin evinin içi orda iyi olmaya bak

aynen canım sen zaten mesafe koyunca onlar senın pesınden kosar bız 7 eltıyız oyle kımseyle cok samımı degılım ama cumaları mesaj atarım hjastaları ol dugunda arar gıderım hepsıde benı cok sever sen gorevını yap kımseye de kendını ezdırme esınde sana deger werırse butun sulale senın arkandan gelır onemlı olan kocan onla ıyı ol yeter mefkurecım sende alıntı yaptım ama kumral guzelıne yazdım:oops::oops::oops:

Selamlarrrrrr
Yeni eve geldik

Tatlım beyaz ekmek yemeyelim tb yada çavdar olsun
Heralde alışverişi bekliyon
Bide sabah 2 dil öğlen 1 dil ekmek olsa daha iyi
Meyvenide akşam değilde erken saatte yersen iyi olur
Akşam acıkırsan yoğurt ayran süt olabilir
Emzirdiğin için suyu daha fazla içmeye çalış
Ve öğün saatlerini yaz cnm

Bence güzel olmuş tatlım dün hariç sanki menülerin daha iyi gibi
Ama su dahada artması lazım

Hepsi harika cnm Maşallah

O zaman düzenli paylaşım yapabilecekmisin cnm Bide cuma kilonu bildirki 1 haftalık hesaplanacak çünkü

Güzel olmuş bitanem

Tatlım mısır gi si yüksek ve şekerli tercih etmiyoruz
Sabah 2 yumurtalı dilim derken ekmeğimi dedin anlamadım

Seninde hepsi güzel cnm
Akşama salatada yakışırmış

Menü güzel tatlım
3 kestane 1 dil ekmek ettiğine göre o kadar ekmek yemiş olmuşun
Öğlen olduğu için çok kötü sayılmaz

Vakit buldukça gelmeye çalış tatlım
Hem biz seni daha iyi tanırız hemde sen herkesi tanıyabilirsin
Ne kadar çok paylaşım okadar motivasyon

lahmacun arada tabiki olabilir cıss değil ama akşam olmasa dahada iyi olurdu

Heralde pro günün cnm
Yürüyüşüde artırman iyi olmuş

geldim Tatlıcım dedimya gezmedeydik

Menü güzel cnm
Sadece meyve suları yerine meyvenin kendini tercih ediyoruz
2 meyve ana öğünde olduğu için olabilir ama muz yerine başka bişey olsa daha iyi

tesekur ederım ablacım

Back
X