- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #139.501
Sağol cnm fena değillerMefkurem torun gelin nasıl oldu sen nasilsin
Kendimle ve takımla ilgilide yarın bildirimlerden sonra sizinle bişey paylaşıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnm fena değillerMefkurem torun gelin nasıl oldu sen nasilsin
Cevizli suSağol cnm fena değiller
Kendimle ve takımla ilgilide yarın bildirimlerden sonra sizinle bişey paylaşıcam
guzel canimAksama esimin arkadasina gidicez çaya
Simdiden menumu yazayim
Sabah 08 00
Bir dilim tb ekmegi uzerine zeytin ezmesi
( canim bisey istemedi )
Ara bi avuc leblebi
Ogle 13 30
Ton balıklı salata
Ara iki incir
Aksam 19 00
Bi tabak pirasa yemegi
Su 2,5 ancak olur daha 1,5 icebildim
Spor yok bugun
aksam olmamis sekerdostlar cok yorgunum hızlıca yazıp cıkmak zorundayım bugun
sabah 08.00 2 haslanmıs yumurta 1 salatalık 5 zeytın kk dan kucuk peynır
ogle 12.00 bır tabak mercımeklı erıstelı corba ıkı lokma ekmek
aksam 18.00 2 kepce nohut salata 1 kasık pılav
aksam 1 elma yesıl cay
6 baredak su hıc ıcemedım yogunluktan 8 e tamamlıycam ınsallah aksam
spor ınsallah 20 mekık cekıcem nasıp olursa![]()
guz3l canim pogaca disindaKızlar bende menümü yazayım.
Sabah 9.00
Bir ceviz bi bardak su
12.30
İki yumurtalı salata
3.00
İki ceviz büyüklüğünde bir poğaca
Akşam yemek yemeği düşünmüyorum bi avuç çiğ bademle bi bardak ayran içerim
Spor 1 saat yürüyüş yapıcaz eşimi bekliyorum
Su 2 lt
gecmis olsun canimSelam kizlar iki gundur sag kasigimin biraz ust kismi agriyor korkuyorum apandist olabilirmi diye belki de usuttum bilmiyorum![]()
guzel caniBen de erkenden menumu yazayim aksam alt komsuma inicem,
Sabah:09.30 iki haslanmis yumurta,1 kasik cokelek,yarim kk peynir,6 yesil zeytin,4 ceviz ve cay.
Ara ogun:14.30 bir kuru incir,7-8 badem ve findik(kavrulmamis)
Eksiye dusemedim o sebeple aksam bir veya iki bardak kimyonlu ayran icicem.
2.5 litre su,spor yok.
Guzellllkızlar bende menumu yazayım
SABAH 11.30 1 KASE LAPA
14.30 COKAZ SEKERLI TURK KAHVESI 1 YEMEK KAŞIGI LAPA
17.00 2 TAVUK BUT 1 KASE YOGURT
3 LT SU
SPOR IZINLI
guzel sekerMenüm
Sabah 8
2 hurma
1 bardak yy süt
11 de
2 yumurta haslamis, tere, maydanoz, 1 kucuk domates,
Biraz peynir 8 zeytin
1 ince dilim çavdar
yeşil cay
Aksam 18
4 kaşık z.yağlı pirasa
Salata
Izgara tavuk göğüs azıcık yoğurt
Su 10 bardak oldu daha içerim
Spor sabah 9 da 40 dk.
Birazdan 2 mil leslie yapıcam inşallah.
Bugün abarttım galiba ;( ; (
bence doktora git canimBenim hasta menüm ise
12 00 limonlu ıhlamur, kızartılmış 2 dilim tb ekmeği, domates peynir
15 00 1 kase yayla çorbası
19 00 1 kase ezogelin çorbası
Akşam limonlu zencefilli ıhlamur demler içerim
Su 2 litreyi geçer
spor olarak sayılırmı bilmiyorum ama bir saat düşük tempoda yürüyüş yaptım
Doktora gitmek istemiyorum ama çok kötüyüm inşaAllah gitmeme gerek kalmaz bana dua edin.
abla tuyo ver ben catlarim yoksa bizi ve takimimi birakiyorsun yada kilomu aldin ne yaptin ay hadi tuyo verSağol cnm fena değiller
Guzel olmus menun yürüyüşe var
dikkat et canım kendine. Yuzmüşsün çok iyi irade de göstermişsin Patatesi de fazla kacirmamissindir sanırım
Hoşgeldin bende 1 hafta olucak burdayım herkes destek oluyor ve bende kendimi sorumlu hissediyorum dikkat ediyorum inşallah hep beraber vericez kilolari.
Menün harika
Afiyet olsun.
Canım kapuskaya bayılırım pirinçli yada bulgurlumuydu umarım değildir.
1 simit 4-6 dil ekmek değerinde güzellikCevizli su
8.30 sabah
1 simit
Şekersiz çay
12.00 öğle
Bir bardak süt
Akşam 18.40
4-5 yağsız kusbasi
2 kaşık yoğurt
Bol salata
1 saat yürüyüş yapacam hazırlandık çıkıyoruz
2lt su 2,5 yaparım rahat
Yarın liste işini halledelimde cnm sonrasında konuşalımabla tuyo ver ben catlarim yoksa bizi ve takimimi birakiyorsun yada kilomu aldin ne yaptin ay hadi tuyo ver
Fazla spor bendede öyle etki ediyor cnmCok ilginc pazartesiden sonra dun kilo almisim eksi 1300 du pazartesi bugun 2 gun once eksi 1500 du bugun eksi 1000 ilginc valla ama 500 garm hangi arada aldimki spor yapinca etkiliyor kiloyu.....kaslar sisiyor bugun dinleniyorum bakalim....
Canım geçmiş nasılsınız simdiSelam kizlar uykusuz gecenin ardindan anca gelebildim sabh 5 te yttik hastslik gcmedi hala miz miz minik kizim uyuyo simdi sonra disari cikicaz tmiz hava sart
Canım sanada geçmiş olsun,bilmez miyim o yalnızlığı ben inşallah iyisindir simdiSelamlar bendende uykusuz bir gece. Hastalaniyorum galiba derken evet resmi olarak hastalandım gece hiç uyuyamadım nefes alamıyorum çok kötüyüm. Yok mu bana çorba yapacak kimse. Böyle zamanlarda gurbet daha da zor oluyor. InşaAllah sizler iyisinizdir. Ben bugün spor yapamıcam malesef. Kalkamıyorum yataktan bu akşam önemli ne yesem de yarınki tartıyı etkilemez acaba yardımcı olurmusunuz?
Canım senelerce çektim ben bu rahatsızlığı doğumdan sonra düzeldi,bağırsakların rahatlatacak hareketler yap,yere yat bacaklarını kendine doğru çek bırak,sabahın çok erken saatlerinde 5 gibi 2 bardak ılık su ic,gece yatarken yarım elma sirkesinin içine 2 kayısı bırak,sabah ac karnina o kayisilari ye şirketinden 2 kaşık falan ic,ayagini mutlaka sicak tut,canim affola ama 20 gun cikmadigimi biliyorum ben,allah sifa versinNe yapıcam bilmiyorum yarın tartı günü ınsl. Bugün rahatlar im. Belki de tuvalete çıkamadıgim icin usuyorum.
gayet iyi canimAksama esimin arkadasina gidicez çaya
Simdiden menumu yazayim
Sabah 08 00
Bir dilim tb ekmegi uzerine zeytin ezmesi
( canim bisey istemedi )
Ara bi avuc leblebi
Ogle 13 30
Ton balıklı salata
Ara iki incir
Aksam 19 00
Bi tabak pirasa yemegi
Su 2,5 ancak olur daha 1,5 icebildim
Spor yok bugun
Canım inşallah şişlik yapmaz nohut seni uzmez inşallah yarın tartidadostlar cok yorgunum hızlıca yazıp cıkmak zorundayım bugun
sabah 08.00 2 haslanmıs yumurta 1 salatalık 5 zeytın kk dan kucuk peynır
ogle 12.00 bır tabak mercımeklı erıstelı corba ıkı lokma ekmek
aksam 18.00 2 kepce nohut salata 1 kasık pılav
aksam 1 elma yesıl cay
6 baredak su hıc ıcemedım yogunluktan 8 e tamamlıycam ınsallah aksam
spor ınsallah 20 mekık cekıcem nasıp olursa![]()
sevilcim pogacaya dayanamadım sanırım,hiçbirşey de yememissin gün boyuKızlar bende menümü yazayım.
Sabah 9.00
Bir ceviz bi bardak su
12.30
İki yumurtalı salata
3.00
İki ceviz büyüklüğünde bir poğaca
Akşam yemek yemeği düşünmüyorum bi avuç çiğ bademle bi bardak ayran içerim
Spor 1 saat yürüyüş yapıcaz eşimi bekliyorum
Su 2 lt
Canım bende olmuştu birkez gittim kimyasal gebelikmis,ge eşlik fala olamaz di mi,apandisit çok ağrır hafif olmaz bildiğimSelam kizlar iki gundur sag kasigimin biraz ust kismi agriyor korkuyorum apandist olabilirmi diye belki de usuttum bilmiyorum![]()
Mezun olmaktan vazgectinde devammi edecen bizimle yoksa hiiiiiiYarın liste işini halledelimde cnm sonrasında konuşalım
Hedefi buyuttun galina 5 li rakamlar gibi...Yarın liste işini halledelimde cnm sonrasında konuşalım
Neyse yarin ola hayrola bakalim canim....Yarın liste işini halledelimde cnm sonrasında konuşalım
Kız mezun oldumyaMezun olmaktan vazgectinde devammi edecen bizimle yoksa hiiiiii
Cevap vereceğin mesajın altında cevapla butonu var oraya basmerhaba hanimlar hosbulduk oncelikle mesajlari genel olarak burdan yaziyorum cunku diyer mesajlarin altinma nasil cevap yazicagimi tam olarak cozemedim henuz. sizlerle bisey daha paylasmak istedim, ben dukan diyetini tam olarak yapmiyorum ama onun ekmegini yiyiyorum kahvaltida icinde keten tohumu ve yulaf kepegi var cok faydali. bu iki besini gunluk tuketiyorum kabizliga birebir sabah bu ikisiyle krep yapiyorum ekmek niyetine yannda az yagli peynir ve domatez ,salatalik aralarda yagsiz sut ile kahve seker yerine tatlandirici veya yogurt icine tatlandirici tarcin ve keten tohumu. canim cok takir tukur eden seyleri yemek istedigi zamanda elma veya havuc aliyorum aksamlarida proteini bol besin tavuk sigir eti ve sebze butun haftalik programim assagi yukari boyle benim sorun ozellikle kalca bolgesi bunun icinde yuruyus gerekiyo ama malesef 2 gun yurusem 10 gun kaliyor
Gidicem deme sakinSağol cnm fena değiller
Sağol cnm fena değiller