- Konu Sahibi Handandandan
- #139.901
Başarılar kaptancım![]()
Canım benim çok teşekkür ederim çıktım bile sınavdan çokta güzel geçti :)
sımdıden dogum gunu kutlu olsun tatlım kahvelerı sutlemı iciyorsun yoksa hazırmı tuketıyorsun canım bende gecelerı en az 1 ıcmeyı dusunuyorum ama kılomu etkılemesınden korkuyorum olmazsada sekersız turk kahve sı yapar ıcerım
Sağol tatlım sana da başarılar Sinavlarda ilahiyat da çok zor Allah yardımcın olsun
Türk kahvesini ben hep sade içerim Can'ım sütlü kahve de içiyorum şöyle diyim benim genel klasik bir sütlü bir normal Türk kahvem vardır Türk kahvesini sade sütlü kahveyi de yine şekersiz içiyorum ayrıca kilodan korkma özellikle Türk kahvesi metobalizmanı çalıştırır gayet yararlı bişey
Günaydın herkese.
Ayy bende mahvoldu kaç gündür ama bitki cayi iyi geldi. Dikkat et aman.
İnşallah güzel geçer hepsi.
Sabah aç karnına kayisi da mı ise yaramıyor. Zuhal abla demişti geceden sıcak suya koy sabah aç karnına hem ye hem suyu iç. Bi dene istersen.
Valla son final sınavım hala rüyalarıma giriyor![]()
Sağol tatlım
Bu arada grubumun tecrübeli hatunları oruç tutarken nasıl bir sistem uyguluyorsunuz? Kilo verme oluyor mubyoksa sabit kalma politikasını mı hayata geçiriyorsunuz?
Can'ım ben aslında Ramazanla diyete başladım gibi bişey ben diyete başladım ve 1 hafta sonra falan Ramazan başladı ama hiç zorluk yaşamadım akşam iftarda çorbamı bol salatamı ve Etimi yedim et ve tavuk iftarda bana çok yardım etti ve Tabiki yoğurt Bi de geceleri de ya normal kahvaltı yaptım ya da ondan bazen çok sıkılıyordum ben çok çabuk sikilirim aynı şeyleri yemekten yoğurt yiyordum bazen yoğurdumun içine istediğimi atıyordum hem tok tutuyordu iyi oluyordu Allah yardım ediyor kuzum inan bana ben en çok kiloya ramazanda verdim hiç endişelenme