- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.211
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #139.961
Tatlim mecburen bunyem durdu resmen verwmiyorum bi de bu hafta artiydim ondan yemek istemedimZeynep çok az yemissin
afiyet olsun canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlim mecburen bunyem durdu resmen verwmiyorum bi de bu hafta artiydim ondan yemek istemedimZeynep çok az yemissin
afiyet olsun canim
Canim haftaici ve yarin insallah yuruyus yapicam.Okulun spor salonunda yuruyorum okul kapali oldugu icin yuruyemedim.Evimizin bulundugu yer yuruyus icin pek uygun degil ondan.
Ogretmen evlerine 1 aydan önce rezervasyon yapmıyorlar diye biliyorum. Annemde geleceği için 1+1 olanlara bakıyoruz karar veremedik dahaYaani hızlı olun kilo verin demek istiyorsun dimiiiiii
Canm öğretmenevi de güzel bikere 2 gece kalmıştık biz havuzu bile vardı hemde uygundu fiyatı gidecekseniz şimdiden aramalısın tabi
O yüzden o kadar aldım şekercimO yüzden mi o kadar kilo verdin ablacim eminim durman gereken yeri çok iyi biliyorsun.![]()
Cok iyi gorunuyor canim afiyet olsun:)Menumude yazayim
Sabah 09 00
Yulafli üç kayisi ve yarim muzlu karışım
Ara bir avuc leblebi ve turk kahvesi
Ogle
Bir tabak pirasa yemegi
Bir dilim tb ekmegi
Ara bir elma
Aksam 18 30
Bir tabak taze fasulye
Bir dilum tb ekmegi
Salata
Su 3 lt olacak
Spor 45 dk yuruyus
Acikmazmisin canim aksam bir sey yememissin onun disinda guzel.kızlar bende menumu yazayım
SABAH 08.50 2 DILIM CVDRLI EKMEK 1 YUMURTAYLA OMLET 1 K.KUTUSU PEYNIR 3 YEMEK KAŞIGI YOGURT 1 BARDAK YESILCAY
ÖGLEN 13.50 2 BARDAK AYRAN PIRASALI OMLET DOYANA KADAR 2-3 CATAL TAVUKLU BULGUR PILAVI
AKSAM 17.18 1 KUPA SUTLU TARCINLI KAHVE
3 LT SU
SPOR SABAH 3 MIL LESIE AKSAM USTU 20 DAKKA KADAR YURUYUS
Su disinda iyi canim.Sabah 6 da
2 gün kurusu
Kahvaltı 11 de
1 yumurta
1 bardak süt ve 2 ceviz canım birşey istemedi
Aksam 17:10
Yarım kase tavuk suyu çorba
5 kaşık ıspanak kökü yemegi
6 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
Karışık yeşillik salata
2 kaşık haslanmis tavuk
Spor 2 mil leslie
Su bugün az oldu 5 bardak ama daha icicem
Cok iyi canim:)11 00 sade nescafe, peynir, 1 dilim tb, 1 küçük muz
14 00 bir kase 2 cevizli maydonoz ve dereotlu yoğurt
18 30 civarıda bir ezogelin çorbası 5 kaşıkta barbunya az yoğurt
3 litre kesin su belki geçer
Hocayla 35dk zumba 20 dakikada bölgesel
Leslie iyi oluyor aslinda beni de bayagi terletiyor olmadi aksam yaparim canim:)Anladım tatlım evde yapmaya çalış öyle zamanlarda dışarısı uygun değilse aman çıkma zaten kuzum
Aynen canim ogretmenevlerinde rezervasyon yapilmiyor ama polisevlerinde yapiliyor bilgin olsun.Ogretmen evlerine 1 aydan önce rezervasyon yapmıyorlar diye biliyorum. Annemde geleceği için 1+1 olanlara bakıyoruz karar veremedik daha
Nasilsin abla torun gelin nasil oldular?O yüzden o kadar aldım şekercim
Inşallah bu alışkanlığımızı değiştirecez
Cok iyi gorunuyor canim afiyet olsun:)
Acikmazmisin canim aksam bir sey yememissin onun disinda guzel.
Su disinda iyi canim.
Cok iyi canim:)
Leslie iyi oluyor aslinda beni de bayagi terletiyor olmadi aksam yaparim canim:)
Sağolasın cnm birazdaha iyiler bide öksürük bitseydiNasilsin abla torun gelin nasil oldular?
Hay maşallah 1.5 saat yürüyüş süperİyi akşamlar
Öğle11:30
2 d ekmek
1 ceviz
1 kk peynir
1 kivi
3 zeytin
Akşam18:00
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
1 d ekmek
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş
Arkadaşlar evin internet bağlantısı kesildi,telefonun internet paketide azalmış baya pek giremeyebilirim
İyi akşamlar
Öğle11:30
2 d ekmek
1 ceviz
1 kk peynir
1 kivi
3 zeytin
Akşam18:00
1 kase şehriyeli tavuk çorbası
1 d ekmek
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 1.5 saat yürüyüş
Arkadaşlar evin internet bağlantısı kesildi,telefonun internet paketide azalmış baya pek giremeyebilirim
Sağolasın cnm birazdaha iyiler bide öksürük bitseydi
Tamam tatlimAynen hemde sıkılaştırır tatlımm biliyorsun kilo vermek kadar önemli sıkılaşmakta yap yap sen akşam :)
Oksuruk artik hastaligin gectigini gosterir zaten o da gecer insallah,bir daha da hasta olmazlar:)Sağolasın cnm birazdaha iyiler bide öksürük bitseydi
Aralarında fazla yoktu heraldeKıyamam ya büyüdü dimi sizinki de bayağa benim yiğenle aynı Zaman'larda doğmuşlardı hatırlıyorum bizimki bayağa Kocaman bişey oldu ya tombalak :))
Aralarında fazla yoktu heralde
Bizimki tam 5 aylık oldu
Pek nazlı, kucakcı
Kaç evin tek kızı
Inşallah cnm çocukların hastalığı kötü oluyorOksuruk artik hastaligin gectigini gosterir zaten o da gecer insallah,bir daha da hasta olmazlar:)
Kiyamam ya tahmin edebiliyorum benim yegenimde oyleydi.Oksuruken balgam cikarirdi ve cok korkardi.Kuzucuklar hasta olmasinlarInşallah cnm çocukların hastalığı kötü oluyor
O öksürdükçe insanın içi gidiyor
Bide öksürünce korkuyor Panik oluyor boğazıda acıyor heralde
Ağlamaya başlıyor
Inşallah cnm çocukların hastalığı kötü oluyor
O öksürdükçe insanın içi gidiyor
Bide öksürünce korkuyor Panik oluyor boğazıda acıyor heralde
Ağlamaya başlıyor