• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menum
Saat 11.00
1 yumurta haslamasi
1 ince dlm peynir
2 zeytin
5 catal kadar domates biber kurusu kavurmasi

Saat 15.00
Badem boraz saymadim bu kez ama cok degildi.

Saat 17.00
Izgara karisik
Salata

Su 3litre
Spor 35 dakka yuruyus
200 ipsiz ip atlama
20 dakka bolgesel egzersiz

Süpersin ızgara sadece ızgara dimi et tavuk yanı yanında pilav falan yok ? Spor da şahane su da öyle

Morali bozuk arkadaslara tavsiyem hayatta şekva şekvayi getirir bosverin olumden gayri herseyin caresi var.onemli olan iletisim derdini dogru dille yani kirmadan dokmeden laf sokmadan karsidakine anlatmak bizlerin en cok yaptigimiz ise halinizi arz etmemek karsidakilerin dusunmesini beklemek.bende kizimin hamileliginde tansiyonum vardi hep yatmam gerekiyordu ve ablamlara annemlere yatiyorum gelmeyin diyemedigimden olumden ben ve bebegim donduk.ama hatam durumumu acik dille anlatmamakti simdi o hatayi yapmiyorum dogru iletisim bizi ve cevremizdekileri uzmuyor tam tersi mutlu ediyor.Insanlara dusunmeyide ogretmek lazim.

Morali bozuk arkadaslara tavsiyem hayatta şekva şekvayi getirir bosverin olumden gayri herseyin caresi var.onemli olan iletisim derdini dogru dille yani kirmadan dokmeden laf sokmadan karsidakine anlatmak bizlerin en cok yaptigimiz ise halinizi arz etmemek karsidakilerin dusunmesini beklemek.bende kizimin hamileliginde tansiyonum vardi hep yatmam gerekiyordu ve ablamlara annemlere yatiyorum gelmeyin diyemedigimden olumden ben ve bebegim donduk.ama hatam durumumu acik dille anlatmamakti simdi o hatayi yapmiyorum dogru iletisim bizi ve cevremizdekileri uzmuyor tam tersi mutlu ediyor.Insanlara dusunmeyide ogretmek lazim.

Ne kadar güzel konuşmuşsun

Kızlar yarın son sınavım inşallah güzel geçer :) dua edin bana
Yarından itibaren tekrar salona ağırlık vercem ben de sporu boşladım bu ara gerçekten
Allah yardimcin olsun
Menum
Saat 11.00
1 yumurta haslamasi
1 ince dlm peynir
2 zeytin
5 catal kadar domates biber kurusu kavurmasi

Saat 15.00
Badem boraz saymadim bu kez ama cok degildi.

Saat 17.00
Izgara karisik
Salata

Su 3litre
Spor 35 dakka yuruyus
200 ipsiz ip atlama
20 dakka bolgesel egzersiz

kaptan

Kizlar merhaba
Bugün babamın yengesi vefat ettiği için taziye evine gittik gece kaldım o yüzden

Sabah 11.00 2kk kadar burgu,beyaz ve örgü peynir, zeytin (saymadım), domates, salatalık,1yemek kaşığı kadar kaymak bal karışımı, 1yumurta omlet, 1 bardak taze portakal suyu.. Öffff amma yemişim hiç bu kadar çok gelmemişti yerken. Hava güzel diye kahvaltıya bahçeli bi mekana gittik açık hava bol gıda olmuş

Akşam 18.00 2 dilim közlenmiş patlıcan. 1şiş kıyma kebabı, 2 tane küçük tavuk kanat derisiz , 1 tabak salata

Su ve sade soda 3lt olmuştur
Spor 1 saat açıl havada yürüyüş

Kizlar merhaba
Bugün babamın yengesi vefat ettiği için taziye evine gittik gece kaldım o yüzden

Sabah 11.00 2kk kadar burgu,beyaz ve örgü peynir, zeytin (saymadım), domates, salatalık,1yemek kaşığı kadar kaymak bal karışımı, 1yumurta omlet, 1 bardak taze portakal suyu.. Öffff amma yemişim hiç bu kadar çok gelmemişti yerken. Hava güzel diye kahvaltıya bahçeli bi mekana gittik açık hava bol gıda olmuş

Akşam 18.00 2 dilim közlenmiş patlıcan. 1şiş kıyma kebabı, 2 tane küçük tavuk kanat derisiz , 1 tabak salata

Kahvalti oooo dolu dolu ama aksam gayet hafif ve guzel afiyet olsun.

Kizlar merhaba

Bu arada kahvaltida ekmek yokmu benmi goremedim malum kaymak bal ekmeksiz yenmezde

Bu arada kahvaltida ekmek yokmu benmi goremedim malum kaymak bal ekmeksiz yenmezde
Yok canm ben ekmek sevmiyorum bazen sırf zuhal abla dedi diye yiyorum. Kahvaltıda da beyaz ekmek vardı onu hiç sevmiyorum zaten yemedim. Bal kaymak çatalla ve çayla süper gitti:)

Back
X