• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar merhaba
Bugün babamın yengesi vefat ettiği için taziye evine gittik gece kaldım o yüzden

Sabah 11.00 2kk kadar burgu,beyaz ve örgü peynir, zeytin (saymadım), domates, salatalık,1yemek kaşığı kadar kaymak bal karışımı, 1yumurta omlet, 1 bardak taze portakal suyu.. Öffff amma yemişim hiç bu kadar çok gelmemişti yerken. Hava güzel diye kahvaltıya bahçeli bi mekana gittik açık hava bol gıda olmuş

Akşam 18.00 2 dilim közlenmiş patlıcan. 1şiş kıyma kebabı, 2 tane küçük tavuk kanat derisiz , 1 tabak salata

Su ve sade soda 3lt olmuştur
Spor 1 saat açıl havada yürüyüş

Dolu dolu olmuş ama güzel olmuş belki akşam kanatlar olmasa da olurmuş

Allah iyilik versin kadınlık zor zanaat. Aynı durumdaki erkekler birşey takmazlar kafalarına ama biz noktasından virgülüne herşeyi takıyoruz. Aslında çok kötü bir şey değil benimki ama benim planlarım varken kendi planları uğruna harcıyorlar beni. Biz ramazanda önce eşimin ameliyatı için karar aldık ramazandan sonrada herşey iyi giderse ilk tüp bebek denememizi yapacaktık. Bu sırada ben motive bir şekilde kilolarımı verip sağlıklı bir şekilde hazırlanacaktım. Dün gece eniştem eşime mesaj çekmiş temmuz sonu bilet aldık diye. Bu demek oluyor ki bana gelecekler bende kalacaklar. Ablamı çok seviyorum tabiki gelsin ama tenezzül edip bir sorsaydı var mı bir planınız diye seve seve bir ay ertelerdim. Çünkü transfer olursam ev işiydi yemekti misafir ağırlamaktı hemde tüm gün evde enişte varken olmaz bir şansım olsa bile tutmaz yani. Pozitif yönü yok mu yabiki var. Ama ben zaten yıllardır bunu bekliyorum .
Canım sıkma güzel canını ablan geliyor ne güzel 1 ay ertele evet çok heyecanlısin çok istiyorsun belki ama napicaksin işte herkes çok düşünceli olamıyor bide sen söylemedin sanırım bilmiyorlar ki böyle bir plan yapmışlar doğru iletişim gerekli her zaman.

Benim hobidik obur menüm
12 00 çay 1 yumurta, peynir, 3 çeri domates, 1.5 dilim tb ekmeği.
15 15 sade neskafe ve 3 adet medine hurması
19 00 civarı 4 kaşık barbunya, az peynir, salatalık domates, 2 3 çatalda sucuklu yumurta
bugün iştahım açık bu yüzden böyle
3 litre su kesin
40dk zumba 10 dk bölgesel
Açık iştah evet ama sporda çok güzel yani Tebrikler.

Menum kizLr

Sabah 07.30
2,5 dilim tb,1 yumurta,peynir,7 zeytin

Ara 10.30
Yarım su bardagi sütle kahve, 3 hurma,kucuk bir parça peynir

Aksam 16.00
2 kaşık pirinç pilavı ( yemeğe gidiyorduk gün vardı gitmedim kaçamak yapmayim diye,uğradım parayı vermek için zorla teyze yaptı çok lezzetli,ayip olur ye diye diye yedirdiler ,sinir oldum bide pirinç pilavi)
Et doner, ayran,salata

Su 3 lt, spor dun ki gibi yapcam 3 mile leslie ,200 ip
yapınca mesaj atarim
Afiyet olsun teyze yapmış pilavı yemeden olmazdı telafi edersin napalım dimi. ;)

Ben kimseye gelmeyin demem diyemem zaten çok sevindim geleceklerine evim şenlenecek ben severim misafiri hele ablamsa. Ama benim herşeyi programlama herkesi düşünme gibi bir hastalığım var. Ben hedefimi belirledim ona göre herşyimi düzenledim. Bunlar bozuluncada düşünmeden edemiyorum malesefki. Keşke öylece hayatın akışına bırakabilsem kendimi.
Bırak gitsin bebeğim " SİZİN HAYIR SANDIĞINİZ ŞEY ŞER, ŞER SANDIĞINIZ DA HAYIR VARDIR. ALLAH BİLİR SİZ BİLEMEZSİNİZ. (Bakara 216) hersey güzel olacak.

Sabah 08 00
Iki dilim ekmek arasına domates ve biraz zeytin ezmesi

Ara bir avuc leblebi

Ogle 12 30
6 kasik makarna ve salata

Ara iki incir

Aksam 18 30
Biraz firinlanmis tavuk but ve salata
.
Su 2,5 lt
Spor esim 9 dan once gelirse yuruycem inşallah
6 kaşık çokta değil de yarın p.tesi.

kızlar bende menumu yazayım

SABAH 08.15 1 DILIM CVDRLI EKMEK 2 YUMURTAYLA KIYMALI YUMURTA 1 BARDAK S. KAHVE

OGLEN 14.50 2 KASE CACIK 1 SALATALIK 4 Y.KASIGI YESIL FASULYE 1 DILIM CVDRLI EKMEK 1 TABAK SALATA 1 GUN KURUSU KAYISI

SU 3LT
SPOR 30 DAKIKA YURUYUS BELKI 2 MIL LESI YAPARSAM YAZARIM COK ACIKIRSAM AYRAN ICICEM
Çok erken yemişin canım.

Selam kizlar bir saat oldu piknikten geleli menumu yazayim,

Sabah uyandigimda bir cay bardagi sut,bir kuru incir,2 badem,3 findik,1 ceviz.09.00

Kahvalti:11.00 iki kasik cokelek,6 yesil zeytin,bir kasik menemen,iki kasik yogurt,iki kasik kavurmali yumurta,yesillik,4 ceviz ve cay.

Ara ogun:14.30 yarim greyfurt.

Aksam;17.45 bir porsiyondan belki biraz fazladir yediklerim ama cok kacirmadim adana ve tavuk şiş.( ev usulu adana yapildi tuzu cok azdi yagi da azdi,tavukta gogustu)

2.5 litre su,1 saat yuruyus.
Piknik candir afiyet olsun.

Beklicem telafiyi :)
Vuhuu Kaptanım çok sertsin.

Menüm
Sabah09:00
2 lokma ekmek
1 kk peynir

Öğle 11:40
2 d tam b ekmeğinden 1 kk peynirle yapılmış tost
Domates,salatalık
3 zeytin
1 çk bal

Akşam 17:30
3 yk dünden kalan şehriyeli tavuk çorbası
2 etli biber dolması
1 kase yoğurt
Salata

Su,2 lt
Spor 20 dk dışarıda yuruyus, hava soğuk olduğu için fazla duramadik 30 dk bantta yürümeyi dusunuyorum kızım uyuyunca
Dolma bol etlimi zaten güzel canim afiyet olsun.

Kızlar yarın son sınavım inşallah güzel geçer :) dua edin bana
Yarından itibaren tekrar salona ağırlık vercem ben de sporu boşladım bu ara gerçekten
Allah yardimcin olsun tatlım.

Menum
Saat 11.00
1 yumurta haslamasi
1 ince dlm peynir
2 zeytin
5 catal kadar domates biber kurusu kavurmasi

Saat 15.00
Badem boraz saymadim bu kez ama cok degildi.

Saat 17.00
Izgara karisik
Salata

Su 3litre
Spor 35 dakka yuruyus
200 ipsiz ip atlama
20 dakka bolgesel egzersiz
Afiyetler olsun efendim.

Kizlar merhaba
Bugün babamın yengesi vefat ettiği için taziye evine gittik gece kaldım o yüzden

Sabah 11.00 2kk kadar burgu,beyaz ve örgü peynir, zeytin (saymadım), domates, salatalık,1yemek kaşığı kadar kaymak bal karışımı, 1yumurta omlet, 1 bardak taze portakal suyu.. Öffff amma yemişim hiç bu kadar çok gelmemişti yerken. Hava güzel diye kahvaltıya bahçeli bi mekana gittik açık hava bol gıda olmuş

Akşam 18.00 2 dilim közlenmiş patlıcan. 1şiş kıyma kebabı, 2 tane küçük tavuk kanat derisiz , 1 tabak salata

Su ve sade soda 3lt olmuştur
Spor 1 saat açıl havada yürüyüş
Allah rahmet eylesin. Sabah dolu dolu olmuş yürüyüşe var no problem bence afiyet olsun.

Canım sıkma güzel canını ablan geliyor ne güzel 1 ay ertele evet çok heyecanlısin çok istiyorsun belki ama napicaksin işte herkes çok düşünceli olamıyor bide sen söylemedin sanırım bilmiyorlar ki böyle bir plan yapmışlar doğru iletişim gerekli her zaman.

Afiyet olsun teyze yapmış pilavı yemeden olmazdı telafi edersin napalım dimi. :KK66:

Bırak gitsin bebeğim " SİZİN HAYIR SANDIĞINİZ ŞEY ŞER, ŞER SANDIĞINIZ DA HAYIR VARDIR. ALLAH BİLİR SİZ BİLEMEZSİNİZ. (Bakara 216) hersey güzel olacak.

6 kaşık çokta değil de yarın p.tesi.

Çok erken yemişin canım.

Piknik candir afiyet olsun.

Vuhuu Kaptanım çok sertsin.

Dolma bol etlimi zaten güzel canim afiyet olsun.

Allah yardimcin olsun tatlım.

Afiyetler olsun efendim.

Allah rahmet eylesin. Sabah dolu dolu olmuş yürüyüşe var no problem bence afiyet olsun.

sağol canım benim
ayyy ne sertiğimi gördün aşkolsun ben burda kaptanmışım başka bişeymişim inan önemi yok önemli olan hepinizin burda sağlıklı zayıf olarak mezun olmanız
beklicem dedim sadece aklımda yani bütün kaçamaklar telafiye ihtiyacı olan herşey aklımda bu arada sizin için geçmişimden bi kaçtane ramazan menüsü de çıkardım onları da yollicam size uygun zamanımda ramazan konusunda endişelenmeyin diye :)

kızlar bu ideal kilo olayına da bu kadar takılmayın bu kişiden kişiye değişir mesela ben 68 ken de ölçümlerimde normal yağ sınırları içerisindeydim kişiden kişiye kas yağ durumuna göre çok değişir zaten verdikçe bir yerde tamam bu bana yeter diceksiniz fiziğinizden memnun olduğunuzda iş bitmiş olucak

Konuya açıklık getiriyorum okulda öğretmişlerdi bizim BMI yani vücut kütle indeksine bakmamız gerekiyor internette hesaplayıcılar var ahanda benimki. İdeal kilom 54 müş. Semayın söylediğiyle çok yakın zaten

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 38
kızlar bu ideal kilo olayına da bu kadar takılmayın bu kişiden kişiye değişir mesela ben 68 ken de ölçümlerimde normal yağ sınırları içerisindeydim kişiden kişiye kas yağ durumuna göre çok değişir zaten verdikçe bir yerde tamam bu bana yeter diceksiniz fiziğinizden memnun olduğunuzda iş bitmiş olucak
Doğru diyosun ideal kilo insanın kendini sağlıklı ve mutlu hissettiği kilo aslında

sağol canım benim
ayyy ne sertiğimi gördün aşkolsun ben burda kaptanmışım başka bişeymişim inan önemi yok önemli olan hepinizin burda sağlıklı zayıf olarak mezun olmanız
beklicem dedim sadece aklımda yani bütün kaçamaklar telafiye ihtiyacı olan herşey aklımda bu arada sizin için geçmişimden bi kaçtane ramazan menüsü de çıkardım onları da yollicam size uygun zamanımda ramazan konusunda endişelenmeyin diye :)
Çok merci Kaptanım takıldım espri olsun diye yazdım ya yanlış anlama. Hepsi bizim için biliyoruz ;) ramazan menüsü önemli bekliyoruz can cazim.

Çok merci Kaptanım takıldım espri olsun diye yazdım ya yanlış anlama. Hepsi bizim için biliyoruz :KK66: ramazan menüsü önemli bekliyoruz can cazim.

yok kuzum yanlış anlamıyorum biliyorum takıldığını :KK200:
tamam fıstık yarın şu sınavı atlatiyim hepsini paylaşcam örnek olsun hatta dışarda ramazan menülü bi yere gittiğim günü de buldum hepsini paylaşcam :KK66:

Iyi akşamlar canlar

FarahFarah FarahFarah
Tatlım Zaten herkes olması gerekeni söylemiş
Sende kendini öyle şartladığın için durumda değişiklik olunca moralinin bozulması çok normal
Ya ablanla konuşacaktın yada ertelicektiniz
Eşinlede anlaşmaya varmışınız
Hakkında hayırlısı olsun
Ne olursa olsun özellikle bu konuda pozitif olmak en önemlisi

@poniponna
Ponim derlerya doğduğun yer değil doyduğun yer diye
Herkesin sağlığı huzuru yerinde olsunda varsın uzakta olsun
Ben şartlardan dolayı geçmişte 7 sene tr ye gidememiştim

Bide senin aklını çelmiş gibi olmayım ama eşinin memleketine gitmek istediğinden eminmisin
Aranız pek iyi olmadığı için orda daha fazla strese girersin gibi geliyor
Bu önemli bi karar iyi düşünün

Bayankokosh Bayankokosh
Başınız sağolsun cnm

Bebiş bekleyen kızlar
Benim günlükte bi kız vardı
Aylardır bebek isteyip ağlayıp duruyodu ve çok umutsuzdu
Çok şükür şimdi hamile
Yani herşeyin bi doğru zamanı var
Eğer şu anda olmuyosa doğru zamanı gelmemiş demektir
Siz dua etmeyi bırakmayıp sebepleri işleyin gerisinide Allaha bırakın

yok kuzum yanlış anlamıyorum biliyorum takıldığını :KK200:
tamam fıstık yarın şu sınavı atlatiyim hepsini paylaşcam örnek olsun hatta dışarda ramazan menülü bi yere gittiğim günü de buldum hepsini paylaşcam :KK66:
Yarınki sınavdada başarılar kuzum
Anacım bi bitmedi şu sınavlar

Ohh be nihayet
Hazırlıklara rahat rahat başlarsın

başladım başladım düğün yerini belirledik gibi şu an yapılcak en önemli şey tarih alcaz bi ara :) bide gelinlik malum onun dışında herşey kafamda aşşağı yukarı hazır gelinlik ve kına elbiselerim kaftanım falan işte onları artık yavaş yavaş düşüncem

Kızlar yarın son sınavım inşallah güzel geçer :) dua edin bana
Yarından itibaren tekrar salona ağırlık vercem ben de sporu boşladım bu ara gerçekten
Hadi bakalım Allah kolaylık versin
Morali bozuk arkadaslara tavsiyem hayatta şekva şekvayi getirir bosverin olumden gayri herseyin caresi var.onemli olan iletisim derdini dogru dille yani kirmadan dokmeden laf sokmadan karsidakine anlatmak bizlerin en cok yaptigimiz ise halinizi arz etmemek karsidakilerin dusunmesini beklemek.bende kizimin hamileliginde tansiyonum vardi hep yatmam gerekiyordu ve ablamlara annemlere yatiyorum gelmeyin diyemedigimden olumden ben ve bebegim donduk.ama hatam durumumu acik dille anlatmamakti simdi o hatayi yapmiyorum dogru iletisim bizi ve cevremizdekileri uzmuyor tam tersi mutlu ediyor.Insanlara dusunmeyide ogretmek lazim.
Bide Allaha birakin inanin teslimiyet olunca hersey sizin icin en guzel sekilde sizin iradenoz disinda yoluna giriyor....
Ne güzel yazmişsın Allah razı olsun. En güzeli iletişim tabi sorunda bundan kaynaklı. Tevekkülümüzde eksik imanımızda zayıf. Öğrenmek ve ögretmek gerekir doğru dedin ama bu bir değil iki değil hep olan şey ve ben artık bir şey söyleyip kimsenin kalbini kırmak istemiyorum çünkü doğru konuşsamda karşı taraf çok kırılgan.

Doğru iletişim olması için iletişim olması gerekiyor ablam. Bizimkine ulaşabilsem söylicem ama o isteyince ulaşabiliyorum. Şimdiden sonra da bir şey demem zaten. Ben bıraktım ablacım Rabbim hayırla sonuçlandırsın.
Şu son birkaç gün kısmıştım baya bugun o kadar çok yedim ki rahatsız etti. 2 milde leslie kattım gece. Tartıda kesin artı olacam çünkü kaslarım şişti.

başladım başladım düğün yerini belirledik gibi şu an yapılcak en önemli şey tarih alcaz bi ara :) bide gelinlik malum onun dışında herşey kafamda aşşağı yukarı hazır gelinlik ve kına elbiselerim kaftanım falan işte onları artık yavaş yavaş düşüncem
En zevkli işler desene
Hadi hayırlısı tatlım

Iyi akşamlar canlar

FarahFarah FarahFarah
Tatlım Zaten herkes olması gerekeni söylemiş
Sende kendini öyle şartladığın için durumda değişiklik olunca moralinin bozulması çok normal
Ya ablanla konuşacaktın yada ertelicektiniz
Eşinlede anlaşmaya varmışınız
Hakkında hayırlısı olsun
Ne olursa olsun özellikle bu konuda pozitif olmak en önemlisi

@poniponna
Ponim derlerya doğduğun yer değil doyduğun yer diye
Herkesin sağlığı huzuru yerinde olsunda varsın uzakta olsun
Ben şartlardan dolayı geçmişte 7 sene tr ye gidememiştim

Bide senin aklını çelmiş gibi olmayım ama eşinin memleketine gitmek istediğinden eminmisin
Aranız pek iyi olmadığı için orda daha fazla strese girersin gibi geliyor
Bu önemli bi karar iyi düşünün

Bayankokosh Bayankokosh
Başınız sağolsun cnm

Bebiş bekleyen kızlar
Benim günlükte bi kız vardı
Aylardır bebek isteyip ağlayıp duruyodu ve çok umutsuzdu
Çok şükür şimdi hamile
Yani herşeyin bi doğru zamanı var
Eğer şu anda olmuyosa doğru zamanı gelmemiş demektir
Siz dua etmeyi bırakmayıp sebepleri işleyin gerisinide Allaha bırakın
Allah razı olsun ablacım bugün biraz karıştırdım buraları halbuki kendi kendimi yiyip duruyordum buraya aktarmamamlıydım. Ama çok iyi geldi samimi içten bi şekilde derdimi dinleyip herkes yorum yaptı. Burası bambaşka bir yer. Iyiki varsınız sizi seviyorum 9.grup.

Back
X