- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
- #140.201
kızlar sizce bu kıyafet nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrikler canımmKızlar çok mutluyum aylar sonra tekrar 75 sayısını gördüm. Ya mutluluğumu anlatamam size... Hepinize çok teşekkür ederim bugün tartıda 75.4 geldim!!!!
48 beeeden ne ki bu azimle benden önce 38 bedeni giyersin müdürüm,bravooKizlar gunaydin benim tarti once eksi 1 kilo gosterdi sonra vazgecti sabit gosterdi ne anlamam gerekiyor ben sabitim diyim cumaya olursa supriz olsun 48 giymeye basladim kiyafetlerim artik daha rahat oluyor....
Inşallah iki haftadır pazartesileri çok vermişİnşallah daha da eksi olsun kuzum
bence güzel bir kıyafet ama renkler güzel değil,fusya siyah çok bogmuskızlar sizce bu kıyafet nasıl
Eki Görüntüle 1808253
Kolay gelsin canım zor ama tatlı telaşlarbaşladım başladım düğün yerini belirledik gibi şu an yapılcak en önemli şey tarih alcaz bi ara :) bide gelinlik malum onun dışında herşey kafamda aşşağı yukarı hazır gelinlik ve kına elbiselerim kaftanım falan işte onları artık yavaş yavaş düşüncem
Hayirlisi canım hersey yolunda gitsin inşallah.Hadi bakalım Allah kolaylık versin
Ne güzel yazmişsın Allah razı olsun. En güzeli iletişim tabi sorunda bundan kaynaklı. Tevekkülümüzde eksik imanımızda zayıf. Öğrenmek ve ögretmek gerekir doğru dedin ama bu bir değil iki değil hep olan şey ve ben artık bir şey söyleyip kimsenin kalbini kırmak istemiyorum çünkü doğru konuşsamda karşı taraf çok kırılgan.
Doğru iletişim olması için iletişim olması gerekiyor ablam. Bizimkine ulaşabilsem söylicem ama o isteyince ulaşabiliyorum. Şimdiden sonra da bir şey demem zaten. Ben bıraktım ablacım Rabbim hayırla sonuçlandırsın.
Şu son birkaç gün kısmıştım baya bugun o kadar çok yedim ki rahatsız etti. 2 milde leslie kattım gece. Tartıda kesin artı olacam çünkü kaslarım şişti.
Her zaman yanındayız tatlım aşk olsun derdini tabiki paylasmalisin. Tanimasamda burdaki herkesi seviyorum.Allah razı olsun ablacım bugün biraz karıştırdım buraları halbuki kendi kendimi yiyip duruyordum buraya aktarmamamlıydım. Ama çok iyi geldi samimi içten bi şekilde derdimi dinleyip herkes yorum yaptı. Burası bambaşka bir yer. Iyiki varsınız sizi seviyorum 9.grup.
Vuuuu nasıl bir rakam o 3 günde tebrik etmek yetersiz bence.bu sabah tartıldıgımda -1700 çıktı :)
CANIM hakkinizda hayirlisi eşin seni anlıyorsa üzülme hayat böyle işte bi ordayiz bi burda önemli olan huzur aileleri terketmek istemiyor insan hep yanlarında olmak istiyor ama artık bizlerde birer aileyiz ve aile icin fedakarlık yapmak bizlere düşüyor.Ah Mefkuşum ah. Aynı yerde yasamadigimiz halde bir sürü olay yaşadık ben saygısızlık olmasın diye sustum hep eşime yansıtmadım pek, şahit olduğu şeylerde sasiriyordu arayı düzeltmeye çalışıyordu. Ben mesafe koydum çok degistiler artık.eşimde çok duskun değil zaten memleketini seviyor başka yerde yaşar ama mutsuz olur biliyorum. Açık açık konuştuk hem herşeyi mutsuz olursam orada durmayacagimi biliyor. Sivas afyon arası hızlı trende yapılıyor daha sık giderim ailem gelir inş.
Olsun beya cumaya var daha veriverirsin.Günaydın herkese maalesef +900 gr![]()
Cumaya kadar yemiyoruz veriyoruz dostumGunaydin kizlar bende +700 um malesef sebebi yedim itiraf ediyorum dugun evinde filan kendime gore bisi bulamadim bide su hic icmedim desem yeridir
Ohh mis gözle görülür bi değişim gibisi yoktur insan nasıl mutlu oluyor.Kizlar gunaydin benim tarti once eksi 1 kilo gosterdi sonra vazgecti sabit gosterdi ne anlamam gerekiyor ben sabitim diyim cumaya olursa supriz olsun 48 giymeye basladim kiyafetlerim artik daha rahat oluyor....
Daha çok şaşıracaksınız deseydin içindenBugun hic giyemedigim kiyafetlerimi giydim ogrenciler bile sasirdi
Hatun arkadaşlarım canlarim Günaydın midesem tunaydin mi desem k.Valide bende kaç gündür geç oluyor katilimim buda gizli yani tlf. Elinden düşmüyor diyor saygıdeğer k.validecim.
Gelelim kilom +100 gram deyi ben bunu c.tesi karmakarışık yememe bağlıyorum reglim de 2 gün gecikti ondanda olabilir. Cuma ya halledicem insallah öpüyorum sizleri diğer kaçamakda görüşmek üzere.![]()
Bugun hic giyemedigim kiyafetlerimi giydim ogrenciler bile sasirdi
kızlar sizce bu kıyafet nasıl
Eki Görüntüle 1808253
o benimkindede var elinden dusmuyor diyordu dedigi zaman ayak bil3gim kirilmis ameliyat olmus yatiyordum kitap okuyordum baska ne yapacaksam.Hatun arkadaşlarım canlarim Günaydın midesem tunaydin mi desem k.Valide bende kaç gündür geç oluyor katilimim buda gizli yani tlf. Elinden düşmüyor diyor saygıdeğer k.validecim.
Gelelim kilom +100 gram deyi ben bunu c.tesi karmakarışık yememe bağlıyorum reglim de 2 gün gecikti ondanda olabilir. Cuma ya halledicem insallah öpüyorum sizleri diğer kaçamakda görüşmek üzere.![]()
icimden dedim seker.Daha çok şaşıracaksınız deseydin içinden![]()
insallah canim....Oooo daha neler görcekler
Ayy bende yaşamak istiyorum,cok güzel bi duygudur. Düşünün beni 3 kilo biraz rahatlattı belli değil çok fazla,sizi duydukça kendim gibi seviniyorumBugun hic giyemedigim kiyafetlerimi giydim ogrenciler bile sasirdi
Cnm benimde ctesi 71 i göstermişti sonra dönmüştü dün pek bişey yetmeyince dahada net gösterdi 70.8 gösterdi inşallah bu 5 gün dikat edersen belki 7 lerden kurtulurum benim bünyemizde hızlı kilo veriyor yazdıklarım dışında tek ekstram sabah aç karımla havanda dovdugum çörek otunu yutmakKolay gelsin canım zor ama tatlı telaşlar
Hayirlisi canım hersey yolunda gitsin inşallah.
Her zaman yanındayız tatlım aşk olsun derdini tabiki paylasmalisin. Tanimasamda burdaki herkesi seviyorum.
Vuuuu nasıl bir rakam o 3 günde tebrik etmek yetersiz bence.
CANIM hakkinizda hayirlisi eşin seni anlıyorsa üzülme hayat böyle işte bi ordayiz bi burda önemli olan huzur aileleri terketmek istemiyor insan hep yanlarında olmak istiyor ama artık bizlerde birer aileyiz ve aile icin fedakarlık yapmak bizlere düşüyor.
Olsun beya cumaya var daha veriverirsin.
Cumaya kadar yemiyoruz veriyoruz dostum
Ohh mis gözle görülür bi değişim gibisi yoktur insan nasıl mutlu oluyor.
Süper ya bende bugün uzun zaman önce aldığım ve giyemedigim pantolonumu giydimOooo daha neler görcekler
Ayy inşallah öyledir bu 4 gün sıkı tutmak lazım 23 nisan da düğün var siyah elbiseye girmeliyim göbeksiz olarakAyy bende yaşamak istiyorum,cok güzel bi duygudur. Düşünün beni 3 kilo biraz rahatlattı belli değil çok fazla,sizi duydukça kendim gibi seviniyorum
eliya canim bence kesinlikle şişlik seninki,bence yediklerinde bişey yok
Benim de çok sevdiğim bir pantolon um var herseyimi dağıtım onu sakladım inşallah girebilirim içine.Süper ya bende bugün uzun zaman önce aldığım ve giyemedigim pantolonumu giydim
KonupKolay gelsin canım zor ama tatlı telaşlar
Hayirlisi canım hersey yolunda gitsin inşallah.
Her zaman yanındayız tatlım aşk olsun derdini tabiki paylasmalisin. Tanimasamda burdaki herkesi seviyorum.
Vuuuu nasıl bir rakam o 3 günde tebrik etmek yetersiz bence.
CANIM hakkinizda hayirlisi eşin seni anlıyorsa üzülme hayat böyle işte bi ordayiz bi burda önemli olan huzur aileleri terketmek istemiyor insan hep yanlarında olmak istiyor ama artık bizlerde birer aileyiz ve aile icin fedakarlık yapmak bizlere düşüyor.
Olsun beya cumaya var daha veriverirsin.
Cumaya kadar yemiyoruz veriyoruz dostum
Ohh mis gözle görülür bi değişim gibisi yoktur insan nasıl mutlu oluyor.
Poniponna canım karışmak gibi olmasın aynı sorunu bende yaşıyorum ve senin çözümün bizde biz vana görev için geldik hickimsemiz yok burda ama karışan yine karışıyor biz dün bütün gün eşimin ailesiyle uğraştık ve haftasonu 2 gün memlekete gidip geldiğimizde evin huzuru kalmıyor ve uzaklastigin için daha artar dozajıkızlar sizce bu kıyafet nasıl
Eki Görüntüle 1808253
İnşallah canım hepimiz verecez fıstık gibi olacazAyy inşallah öyledir bu 4 gün sıkı tutmak lazım 23 nisan da düğün var siyah elbiseye girmeliyim göbeksiz olarak
Benim de çok sevdiğim bir pantolon um var herseyimi dağıtım onu sakladım inşallah girebilirim içine.
Bu ferace degilmi canim ? Buna benzer bi tane aldim ama benimki bordo siyahkızlar sizce bu kıyafet nasıl
Eki Görüntüle 1808253