• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar ınternet yokdu kılo bıldırımımı yaapayım +300 dum yanı 70.9 kıloyum cumaya ınsaalah 6 ları gorurum cok ıstıyorum cunku
Görürsün inşallah canim rahat verirsin çok değil,ama bence madem metabolizman durdu akşam 5 e kadar az ve sık ye. OK seyrek yemek lerini çalıştırıyor ama sık yemekte metabolizmayı hızlandırıyor. 5 ten sonra yemiyosun zaten o leptin sana yeter
Düğün icin alisverise cikicaz tabiki kendime pek birsey almiycam sonra bol olacak neme lazim :21:
Ayakkabi ihtiyacim ve bir şal alabilirim düğün icin :KK54:
Bence de canim hiçbirşey almıyorum bazen gözüm kaliyor yinede biraz daha bekle diyorum

Görürsün inşallah canim rahat verirsin çok değil,ama bence madem metabolizman durdu akşam 5 e kadar az ve sık ye. OK seyrek yemek lerini çalıştırıyor ama sık yemekte metabolizmayı hızlandırıyor. 5 ten sonra yemiyosun zaten o leptin sana yeter

Bence de canim hiçbirşey almıyorum bazen gözüm kaliyor yinede biraz daha bekle diyorum
canım acıkınca yıyorum doyunca duruyorum vucuda onu ogretmeye calışıcam aksam5 ten sonrada yemıyorum ınsallah gorurum 6 ları bu hafta

Ben çok aldım aldıklarımı da büyük gelince verdim ama mecburdum çok büyük geliyordu herşey

Güzelmiş canm ama sen gençsin güzelsin eşarp da elbisedeki fuşya rengi mi olsa acabaaaa

48 beeeden ne ki bu azimle benden önce 38 bedeni giyersin müdürüm,bravoo:KK9:
Bizde giyicez ponicim yaza 38 giymeliyiz haydi rakibem beraber giyelim şu 38 bedenleri:)

Düğün icin alisverise cikicaz tabiki kendime pek birsey almiycam sonra bol olacak neme lazim :21:
Ayakkabi ihtiyacim ve bir şal alabilirim düğün icin :KK54:
Kimin düğünü var canm kaçırmışım ben. Aynen canım nasılsa bol gelecek!!!

Bi 8 leri gorsenm 9 lardan kurtulsam ooooo
İnşallaj canm sende bu azim olduktan sonra 7leri de çok çabuk görürsün inşallah

Menum
Saat 10.00
1 yumurta haslamasi
Yogurt
Biber domat kurusu kavurmasi
3 zeytin

Saat 14.00
2 biber
Maydanoz
Az cacik

Saat 16.45
3 kuru uzum
Marul
Peynir
Acuka

Su 2 litreyi gecer
Spor 30 dakka yuruyecegim
15 dakkada egzersiz yapacagim
Bugun 6 bucukta okuldan cikiyorum o yuzden gec yememek icin erke

Kızlar akşama arkadaşlar bizde yemekte olacak yazamayabilirim yemeğim belli neyseki onlar karı koca diyettler zorlanmayacağım
Sabah 10.00 1yumurtadan omlet 1kk ezine peynir 1salatalık 5zeytin 1dlm tb ekmeği
Öğle 14.00 1 tabak mercimek çorba 1dl tb ekmeği 3kaşık yoğurt,1kase salata
Ara 16.30 10 badem 1 muz
Akşam 19.30 da yeriz erkekler o saatte geliyor 1 porsiyon tavuk sote,1 bardak ayran bol salata olacak
Su 2,5 olur şimdiden 2 oldu çünkü
Spor yok

Back
X