• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

En azından artı cikmamissin canim haftaya dusersin

denerim ablacim saol
@seydan94

Canım menulerin güzeldi eminim korktugun gibi cikmicak

bu hafta kaçamak yapmicam inşallah, spora da devam edicem bakalım sonuç ne olacak

inşallah canim ben inanıyorum hedefine cabuk ulasacaksin, ilk kiloların çabuk gidecek zaten devamı da gelecek inşallah,yeterki buraya sık uğramaya çalış ve kararlı ol

ayy neclacim senjn gibi 2 kilo görsem var ya uçarı ben,bend3 bugün cevizli suya başladım,inşallah etkisini gorurum
görürsün canım nişasta ve karbonhidrattan uzak tut kendini ben bir sabah az alırsam alıryorum sonra yemiyorum en fazla yesem yulaf kepegine ekmek yapmışım çok az ondan tüketiyorum..
inşallah verecez canım hep birlikte

canım cevizli suya bir çubuk tarcın bide yarım limon sık 1/2 lt suya sabah uyanır uyanmaz iç akşam aç karnına iç bu hafta ben onu uygulamadım çörek otu yedim haftaya ona devam edecem hep uygulama aynı şeyi bir hafta cevizli su bir hafta çörek otu
Geceden di mi yarım litre su+ 1 ceviz+çubuk tarçın içerken de yarım limon sıkıcam doğru di mi, çörek otunu nasıl kullaniyorsun

Günaydın kızlar. . 84.7 ile başlıyorum hedefim olan 65 i sizin de desteginizle görmek istiyorum.. hayırlı cumalar herkese
Azimle ve sabırla devam edersen verilmeyecek kilo yok Cnm
Burdada pek çok örnekleri var
teşekkürler ablacım umarım öyle devam eder vermeler.. geçmiş olsun abla dikkat et kendine
Sağolasın Tatlım

Eksiler Bazen az Bazen fazla olabilir Cnm
Önemli olan pes etmeden devam etmek

Geceden di mi yarım litre su+ 1 ceviz+çubuk tarçın içerken de yarım limon sıkıcam doğru di mi, çörek otunu nasıl kullaniyorsun
yarım litre suya akşamdan 2-3 ceviz( boyutuna göre) 1 çubuk tarcın bırakıyorum sabah yarım limon sıkıyorum yarısını içiyorum ve ceviz tanelerinide yiyorum akşam uyumadan önce kalanını içiyorum. çörek otunuda tahta havanda ( demir havan etkisini alıyormuş ) iyicene dövüyorum sabah aç karnına 1 çay kaşıgı agzıma atıp yutuyorum eğer çörek otunu agzımda çignerim diyorsan havanda dövmene gerek yok

yarım litre suya akşamdan 2-3 ceviz( boyutuna göre) 1 çubuk tarcın bırakıyorum sabah yarım limon sıkıyorum yarısını içiyorum ve ceviz tanelerinide yiyorum akşam uyumadan önce kalanını içiyorum. çörek otunuda tahta havanda ( demir havan etkisini alıyormuş ) iyicene dövüyorum sabah aç karnına 1 çay kaşıgı agzıma atıp yutuyorum eğer çörek otunu agzımda çignerim diyorsan havanda dövmene gerek yok
O da çok acı oluyor yaa

Çörek otu yağıda iyi olur

dun ıftar olacagı ıcın aksam menu bellı degıldı yazamadım dostlar
sabah 08.00 peynır 3 zeytın 2 dılım kepeklı tost
ogle 14.00 fume salam 1 dılım ekkmek ( ıs cok yogundu atıstırdım sadece) elma
orta sekerlı kahve ıctım yogunluktan gozumun onu karardı resmen :KK43:
aksam 19.30 ıskender ekmeklerınden 3 4 tanesını yedım sadece etını ve yogurdunu ve salata
Demekki bazı hataların var Cnm sende bunların ne olduğunu biliyosundur
Daha fazla dikkat etmeye çalış
Doğru Menü, su spor hepsi etken
ozellıkle su ve spor cok etkılıymıs abla onu farkettım suyu arttırdıkca ıstahım azaldı ınan kı

dun ıftar olacagı ıcın aksam menu bellı degıldı yazamadım dostlar
sabah 08.00 peynır 3 zeytın 2 dılım kepeklı tost
ogle 14.00 fume salam 1 dılım ekkmek ( ıs cok yogundu atıstırdım sadece) elma
orta sekerlı kahve ıctım yogunluktan gozumun onu karardı resmen :(
aksam 19.30 ıskender ekmeklerınden 3 4 tanesını yedım sadece etını ve yogurdunu ve salatasını tukettım ::)
2 lıtre su ıctm spor yapamadım

Aynen mefkuşum bir haftam boşa gitti. Bu hafta ekmek yememek için kendimi zorlayacağım
En önemlisi kaçamak yapma Cnm
Senin bünyede benimki gibi en ufak hatayı affetmiyor
Bazıları ne kadar yesede ertesi gün gr artısı olur bende +2
O yüzden şanssısız
Ama yapacak bişey yok
Kahvaltıda ekmek yemek istemezsen kuruyemiş ye hem tok tutar hemde faydalı yağ almış olursun
Biraz menülerini değiştirerek vücudunu şaşırtabilirsin

Azimle ve sabırla devam edersen verilmeyecek kilo yok Cnm
Burdada pek çok örnekleri var

Sağolasın Tatlım

Eksiler Bazen az Bazen fazla olabilir Cnm
Önemli olan pes etmeden devam etmek
kesinlikle abla yavaşlayacağını biliyorum ama ne zaman umarım 65 e düştükten sonra olur :KK73:

Back
X