- Konu Sahibi Handandandan
- #140.721
Yapalım canım ebru şallı mı yapalımBayankokosh pilates yapiyomuyuz bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapalım canım ebru şallı mı yapalımBayankokosh pilates yapiyomuyuz bugün
Neyse en azından güzel bi eksin varmış haftan boşa gitmemiş oldu CnmKızlar günaydın mıralim bozuldu dün kayınvalidemi kırmamak için yediğim çiğ köfteler bugün beni dürttüler dün 74,5 gelmiştim bugün ise,
Geçen hafta 76
Bu hafta 75
Fark -1
Yüzde 1,31
Mesaj 60+
Spor 1 gün 1 saat yürüyüş
Evet o konuda eksiğim. Abla inşallah bugün platese başlıyorum hem sarkmalarım da gitmiş olurNeyse en azından güzel bi eksin varmış haftan boşa gitmemiş oldu Cnm
Ama sporun az
Yapabilirsen 21 günde yağlarınızdan kurtulun videyosunu yapEvet o konuda eksiğim. Abla inşallah bugün platese başlıyorum hem sarkmalarım da gitmiş olur
Tebrikler rakibemKızlar günaydın mıralim bozuldu dün kayınvalidemi kırmamak için yediğim çiğ köfteler bugün beni dürttüler dün 74,5 gelmiştim bugün ise,
Geçen hafta 76
Bu hafta 75
Fark -1
Yüzde 1,31
Mesaj 60+
Tamam abla onu yaparım 21 gün sonra değişimi görürüm inşallahYapabilirsen 21 günde yağlarınızdan kurtulun videyosunu yap
Plates kardiyo karışımı
Sağolasın rakibem :)Tebrikler rakibem
Kızlar günaydın mıralim bozuldu dün kayınvalidemi kırmamak için yediğim çiğ köfteler bugün beni dürttüler dün 74,5 gelmiştim bugün ise,
Geçen hafta 76
Bu hafta 75
Fark -1
Yüzde 1,31
Mesaj 60+
gecen hafta 70.6
bu hafta 70.3
fark -300
fark 0.425
spor 150 -200 dakka arasıb
mesajdan muafım sınav ıcın
En azından artı değil canim,ama bence buraya ne yap et biraz daha fazla uğra motive oluyo insan80.800:) 200 gr gr verıyorum ay ne sınır :)))
81.00-80.80 =200 gr :)
%0.2463054187
Çok saol canim öyle yapicam yarinyarım litre suya akşamdan 2-3 ceviz( boyutuna göre) 1 çubuk tarcın bırakıyorum sabah yarım limon sıkıyorum yarısını içiyorum ve ceviz tanelerinide yiyorum akşam uyumadan önce kalanını içiyorum. çörek otunuda tahta havanda ( demir havan etkisini alıyormuş ) iyicene dövüyorum sabah aç karnına 1 çay kaşıgı agzıma atıp yutuyorum eğer çörek otunu agzımda çignerim diyorsan havanda dövmene gerek yok
zaten havanın yok abla,çörek otu yağını yaparım,onu damı aynı sabah aç karnınaO da çok acı oluyor yaa
Çörek otu yağıda iyi olur
Canım yaninda kuru meyve bulundurmayı ihmal etmedun ıftar olacagı ıcın aksam menu bellı degıldı yazamadım dostlar
sabah 08.00 peynır 3 zeytın 2 dılım kepeklı tost
ogle 14.00 fume salam 1 dılım ekkmek ( ıs cok yogundu atıstırdım sadece) elma
orta sekerlı kahve ıctım yogunluktan gozumun onu karardı resmen
aksam 19.30 ıskender ekmeklerınden 3 4 tanesını yedım sadece etını ve yogurdunu ve salata
ozellıkle su ve spor cok etkılıymıs abla onu farkettım suyu arttırdıkca ıstahım azaldı ınan kı
çok güzel canim tebriklerKızlar günaydın mıralim bozuldu dün kayınvalidemi kırmamak için yediğim çiğ köfteler bugün beni dürttüler dün 74,5 gelmiştim bugün ise,
Geçen hafta 76
Bu hafta 75
Fark -1
Yüzde 1,31
Mesaj 60+
Mervecim sınavlarında başarılargecen hafta 70.6
bu hafta 70.3
fark -300
fark 0.425
Kızlar siz yapın 70 e dusuyum bende baslicam 21 güneTamam abla onu yaparım 21 gün sonra değişimi görürüm inşallah
Hayırlı olsun canım aynı kilodayız hızlıca verelim inşallah.Günaydın kızlar. . 84.7 ile başlıyorum hedefim olan 65 i sizin de desteginizle görmek istiyorum.. hayırlı cumalar herkese
Olsun canım veriyoruz en azından.80.800:) 200 gr gr verıyorum ay ne sınır :)))
81.00-80.80 =200 gr :)
%0.2463054187
Gayet iyi 1 kilo haftaya daha iyi olur umarım.Kızlar günaydın mıralim bozuldu dün kayınvalidemi kırmamak için yediğim çiğ köfteler bugün beni dürttüler dün 74,5 gelmiştim bugün ise,
Geçen hafta 76
Bu hafta 75
Fark -1
Yüzde 1,31
Mesaj 60+
Gram gram veriyoruz yaşlanmadan versek bari :))gecen hafta 70.6
bu hafta 70.3
fark -300
fark 0.425
Geçen hafta 85.3
Bu hafta 84.6
Fark -700
Yüzde 0.82
Mesaj +30
Spor +240
Boşa geçmiş bir hafta çok kızgınim kendime.