• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar bi kontrol edin listeyi bi de oruç tutan kimse yok mu şimdi Semay25 Semay25 dışında allah aşkına sabahtan beri soruyorum varsa söylesin
oruç tutanlar öğleden sonra akşam üstü tekrar bi tartılsın daha fazla eksi çıkarsa onu alcam listeye
FarahFarah tuttu Tugba yani sanırım bugün tutuyor

Son düzenleme:
***9.TAKIM 460. ETAP***

masal3487(63/62.2/0.8/%1.27)
burcugncy(69/69//) kilosu sabit
Bayankokosh (76/75/1/%1.32)
Poniponna (78.7/79/+0.3/%-0.38)
Semay25 (95.5/94.5/1/%1.05)
Merveebrar44 (70.6/70.3/0.3/%0.42)

Yesilsarmasikk (77.2/76.4/0.8/%1.03)

eliya (85.3/84.6/0.7/%0.82) yeni üye başlangıç tarihi 24 mart başlangıç kilosu 87.7 hedef kilo 65

9.takım genel ortalama: 0.691

Kizlar bu hafta eksi olan tum arkadaslari kutluyorum:KK9: arti olanlarda uzulmesinler aksine daha cok hirslansinlar.Ben gecen hafta +300 dum hamdolsun bu hafta istedigim kadar olmasada -800 gordum.Yani yilmadan devam edersek vucutta direnmeyi birakir sadece sabir.

Kizlar bu hafta eksi olan tum arkadaslari kutluyorum:KK9: arti olanlarda uzulmesinler aksine daha cok hirslansinlar.Ben gecen hafta +300 dum hamdolsun bu hafta istedigim kadar olmasada -800 gordum.Yani yilmadan devam edersek vucutta direnmeyi birakir sadece sabir.
Sağol Cancazım :KK200:

Kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyorum ama ben bu hafta veremedim hatalarımın farkındayım iyi ki listeye girmemişim yoksa daha çok üzülecektim. Tartıldım ama sahur yaptığım için çıkan rakamı dikkate almamaya çalışıyorum. Bu hafta aşırı spor yaptım 360 saat falan ama galiba sadece heba ettim vaktimi. Herkesi tekrar tebrik ediyorum.

FarahFarah FarahFarah nerdesin rakibem canım zumba güzelim.
Burdayım abla ya aşırı üzgünüm bu hafta çok sıkıntı yaşadım kısmen buraya da yansıtmıştım. Kendimi çok motive ettim ama çiğköfteydi patatesti simitti çok kaçamağım var. Yarından itibaren sıfırlıcam kendimi insallah.

Kilo verenleri canı gönülden tebrik ediyorum ama ben bu hafta veremedim hatalarımın farkındayım iyi ki listeye girmemişim yoksa daha çok üzülecektim. Tartıldım ama sahur yaptığım için çıkan rakamı dikkate almamaya çalışıyorum. Bu hafta aşırı spor yaptım 360 saat falan ama galiba sadece heba ettim vaktimi. Herkesi tekrar tebrik ediyorum.

Bugünden itibaren unut ve sıfırdan başla canım bide akşam iftardan önce tartılıp yaz Can'ım kilonu olur mu

Burdayım abla ya aşırı üzgünüm bu hafta çok sıkıntı yaşadım kısmen buraya da yansıtmıştım. Kendimi çok motive ettim ama çiğköfteydi patatesti simitti çok kaçamağım var. Yarından itibaren sıfırlıcam kendimi insallah.
Evet sıfırdan başla biliyorum yapıcaksin hep beraber başarıcaz canım benim.

Back
X