- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
- Konu Sahibi Handandandan
- #140.841
Günaydın kizlar kusuruma bakmayin gelemiyorum oglum dis cikardi onunla ugrasiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanim cislarimiza ceza keste bizde vakitsiz cislara ceza kezelim yapmayalim.Orucluda olsam ben cis yapmamaya karar verdim canlar.
Normalde bişey yemiyorum aslında ,bu hafta inşallah 75 i gorurum
Ay ya geçmiş olsun antibiyotik şart canım ınsl. Cabucak atlatirsin.Kızlar inanılmaz derecede Boğaz'larım ağrıyor evet ben yine bağdemcikantibiyotiğe başladım bakalım
Allah kolaylik versin tatlım inşallah çabucak dizilsin incileri.Günaydın kizlar kusuruma bakmayin gelemiyorum oglum dis cikardi onunla ugrasiyorum
Ay ya geçmiş olsun antibiyotik şart canım ınsl. Cabucak atlatirsin.
Ekstra spor iyiydi.Oruç cıs yapma Hakkı vermiyor zaten tatlım attım geçen size Ramazan menülerimi gördünüz..tamam o zaman Nasıl bir ceza koysak acaba
gecmis olsun kaptanim.Kızlar inanılmaz derecede Boğaz'larım ağrıyor evet ben yine bağdemcikantibiyotiğe başladım bakalım
sana katiliyorum ne cok pilav yemissin canim.Kızlar bi baktım ki dün menü yazmayı unutmuşum
Sabah 09.00 1 kk peynir domates salatalık 1 haş yumurta 5-6 zeytin
Öğle 6yk bulgur pilavı 1 bardak yoğurt
Akşam 19.30 1 tabak salçalı et haşlama 4-5 yk pirinç pilav
Ara 1 kase çilek biraz erik
Su 1,5 lt
Spor yok aslında plates yapacaktım ama anneme gelince yapamadım
Canım benim de geçen hafta olmuştu tuzlu su ile gargara yaptım şişine iyi geldiKızlar inanılmaz derecede Boğaz'larım ağrıyor evet ben yine bağdemcikantibiyotiğe başladım bakalım
Ekstra spor iyiydi.
gecmis olsun kaptanim.
sana katiliyorum ne cok pilav yemissin canim.
Canım benim de geçen hafta olmuştu tuzlu su ile gargara yaptım şişine iyi geldi
Kızlar bi baktım ki dün menü yazmayı unutmuşum
Sabah 09.00 1 kk peynir domates salatalık 1 haş yumurta 5-6 zeytin
Öğle 6yk bulgur pilavı 1 bardak yoğurt
Akşam 19.30 1 tabak salçalı et haşlama 4-5 yk pirinç pilav
Ara 1 kase çilek biraz erik
Su 1,5 lt
Spor yok aslında plates yapacaktım ama anneme gelince yapamadım
Gunaydin canim,cok gecmis olsun bademcik agrisi kotu oluyor.Insallah şifa olur ilaclar bir an once iyilesirsin.Kızlar inanılmaz derecede Boğaz'larım ağrıyor evet ben yine bağdemcikantibiyotiğe başladım bakalım