• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Genelde başarı öyküleriyle daha çok ilgilendim takımlarla ilgili çok bilgim yok maalesef. kuralları okudum birazda geçmiş yazışmalarınızı. yakın zamanda ayak uydurabileceğimi düşünüyorum:KK66:
Sen yeterkı azimli ol Cnm gerisi arkadan gelir
Senden güzel bi enerji aldım Eminim başarılı bi yarışmacı olacaksın
Kilo vermek aynı zamanda disiplin gerektiriyor
O yüzden burayı ciddiye alıp takıma karşı sorumlu hissettinmi
Sonra gitsin kilolar
Yani hem sen hemde takım kazanıyor

merhaba arkadaşlar.1 ay gibi bir süre önce keşfettin burayı, ne kadar geç kalmışım diye düşündüm buradaki atmosferi görünce neyse geç olsun güç olmasın:KK66: takımlarla ilgili pek bi fikrim yok açıkçası mefkure arkadaşım 9.takıma gelebilirsin diyince uçarak burda aldım soluğu. biraz geçmiş yazışmaları okudum daha okurken motive oldum. aranıza kabul ederseniz şayet sizlerle devam etmek istiyorum. diyet denilen iş yalnız çekilmiyo:KK66:
Hoşgeldin sefa geldin bende bir aydır buradayım iyiki gelmişim sende pişman olmıcaksın. Ben Tuğba 24 yaşındayım ev hanımıyım.

Teşekkür ederim Cnm
Ben 44 yaşında 3 çocuk 1 torun sahibiyim

Bu takımda 14 ayda 45 kilo verdim
10 kiloda 3 sene öncesinde vermiştim
Burda zaten çok güzel kilo verenler var
Sende şanslısınki azimli ve disiplinli bi takımdasın

2 hafta deneme süren var Cnm
Bu sürede eğer paylaşımın ve kilo Vermen yeterliyse listeye giriyosun
Hergün menünü (saatlerde)su ve sporunuda Liste halinde yazıp herkesin menüsüne yorum yapılıyor
Tabi burda herkonuda yazabilirsin
Ne kadar paylaşım okadar motivasyon
maşallah başka ne diyim bilemedim.benimde hem ablam hemde koçum olurmusunuz;) bu 45 kiloyu verirken faklı bişey yaptınızmı acaba klasik diyet dışında

maşallah başka ne diyim bilemedim.benimde hem ablam hemde koçum olurmusunuz:KK66: bu 45 kiloyu verirken faklı bişey yaptınızmı acaba klasik diyet dışında
Sadece sağlıklı beslenme Cnm birazda yürüyüş
Duraklama zamanlarında Bazen detokslar

Burda zaten herkes bşrbirinin koçu Tatlım
Ben çok aktif olamadığım için kaptanlığı devrettim
Şimdi kaptan @seydan94
Ama Yinede bana ihtiyaç duyulduğu herzaman Burdayım
Fazla yazamasamda genelde okuyorum

Bu saatlerde fazla kimse olmıcağı için yalnızlık çekme istedim
Yarın takımın kalanıyla tanışırsın

Sen nasılsın Tatlım
Yeme krizlerini atlatmışa benziyosun
Evet sanırım düzene girdi yani kafam daha net. Geçen haftayı artıyla kapatınca dank etti. Ben şimdiye kadar hep kaçamakla kilo verdim. Kaçamaksız daha çok verebileceğimi kabullenmek istemiyordum ama siz tekrar tekrar söyleyince bir de arkadaşlar birer ikişer kilo verince menülerine bakıp toparladım kendimi. Bu kaçamaksız sadece 4. günümdü ve baya bi hafiflik hissediyorum. En azından annemlerin yanına gidene kadar inşallah böyle devam eder ve orda da kendime hakim olurum. Sağol Zuhal ablacım senin nasıl gidiyor diyetsiz ama sağlıklı hayata geçişin.

Sadece sağlıklı beslenme Cnm birazda yürüyüş
Duraklama zamanlarında Bazen detokslar

Burda zaten herkes bşrbirinin koçu Tatlım
Ben çok aktif olamadığım için kaptanlığı devrettim
Şimdi kaptan @seydan94
Ama Yinede bana ihtiyaç duyulduğu herzaman Burdayım
Fazla yazamasamda genelde okuyorum

Bu saatlerde fazla kimse olmıcağı için yalnızlık çekme istedim
Yarın takımın kalanıyla tanışırsın
ilgin için çok teşekkür ederim ablacım.

Evet sanırım düzene girdi yani kafam daha net. Geçen haftayı artıyla kapatınca dank etti. Ben şimdiye kadar hep kaçamakla kilo verdim. Kaçamaksız daha çok verebileceğimi kabullenmek istemiyordum ama siz tekrar tekrar söyleyince bir de arkadaşlar birer ikişer kilo verince menülerine bakıp toparladım kendimi. Bu kaçamaksız sadece 4. günümdü ve baya bi hafiflik hissediyorum. En azından annemlerin yanına gidene kadar inşallah böyle devam eder ve orda da kendime hakim olurum. Sağol Zuhal ablacım senin nasıl gidiyor diyetsiz ama sağlıklı hayata geçişin.
Senin adına çok sevindim Cnm
Bana Göre kaçamak yapmayınca insan kendine daha çok güveniyor yapabileceği inancı artıyor
Demiştim ben 6 ay hiç yapmadım diye
Sanki yaparsam büyü bozulacak gibi geliyordu

Annengil seni en son nasıl görmüştü

Ben geçtiğimiz eylülde gitmiştim
Nerdeyse annem beni tanımıcaktı

Geçtiğimiz haftalarda ruhsal pek iyi değildim Cnm
O da bana artılara neden oldu
Bu hafta tekrar başladım hem spora hem sağlıklı beslenmeye inşallah kısa sürede halledecem

Günaydınnnn... neşeli huzurlu ve hafif menulu bir günümüz olsun inş.. dün akşama cocukları uyuturken bende uyuyakalmisim. O yüzden leslie yapamadim kızlar. Ama perttim zaten. Vücudun dinlenmeye ihtiyacı vardı demek ki:oops:
S sibelcikkk hosgeldin. Bende cok yeni katildim gruba. 1 hafta olmadi daha. 30 yasindayim vermem gereken yaklasik 20 kilo var. Yediklerime dikkat ettigimi saniyodum ama gruba gelince oyle olmadigini anladim. Buranin sayedinde daha az yiyip daha cok su iciyorum. Insallah hepimiz istedigimiz kilolara ulasiriz.

Degistir Kendini Degistir Kendini
Ebrum sizede geçmiş olsun
Şu ara herkes sırayla hasta oluyor inşallah bikaç güne geçer

@seydan94
Tekrar geçmiş olsun Tatlım
Bademcik bi başkadımı kolay kolay geçmiyor
Bende halâ kurtulamadım

İnşallah geçicek umut ediyorum iltihap fena bakalım iğneler belki işe yarar

merhaba arkadaşlar.1 ay gibi bir süre önce keşfettin burayı, ne kadar geç kalmışım diye düşündüm buradaki atmosferi görünce neyse geç olsun güç olmasın:KK66: takımlarla ilgili pek bi fikrim yok açıkçası mefkure arkadaşım 9.takıma gelebilirsin diyince uçarak burda aldım soluğu. biraz geçmiş yazışmaları okudum daha okurken motive oldum. aranıza kabul ederseniz şayet sizlerle devam etmek istiyorum. diyet denilen iş yalnız çekilmiyo:KK66:

Hoşgeldin tatlım yalnız çekilmediği için burdayız zaten hepimiz kendini tanıtmışsın zaten zühalim Sağolsun ilgilenmiş seninle ben kendimi tanıtayım 22 yaşında nişanlı 10 ay önce 103.5 kilolarda şişko bir kızdım şimdi 61 kiloyum bu takımdan mezun oldum inşallah seni de mezun ederiz burdan :)

Merhabalar bugünkü menüm
Sabah 10.00 1kk peynir 1 yumurta 5zeytin domates salatalık 1dilim tb
Ara 1activia
Öğle 14.00 1 kase domates çorbası 1bardak yoğurt 1tb ekmeği
Ara 2hurma 2ceviz 10 badem
Akşam 19.30 6yk tavuklu firik pilavı 1 tabak salata 1bardak ayran

Su 2lt
Spor yok
Canım afieyt olsun ,fikr pilavı nasıl merak ediyorum antepli misin

Merhabalar bugünkü menüm
Sabah 10.00 1kk peynir 1 yumurta 5zeytin domates salatalık 1dilim tb
Ara 1activia
Öğle 14.00 1 kase domates çorbası 1bardak yoğurt 1tb ekmeği
Ara 2hurma 2ceviz 10 badem
Akşam 19.30 6yk tavuklu firik pilavı 1 tabak salata 1bardak ayran

Su 2lt
Spor yok

Pilav ? Niye nerden çıktı o pilav 6 yk kaşığı acaba ?

hoşbuldum poni.sıcak karşılaman için teşekkür ederim.:KK66: 32 yaşındayım şu an için ev hanımıyım.benimde bir kızım var. 1 aydır takipteyim buraları henüz bugün üye olabildim. tam 3 aydır sağlıklı beslenmeye çalışarak 10 kilo verdim. haftada bikaç gün leslie yapıyorum. şu anki kilom 77 ilk aşamada 65 daha sonrada 55 e kadar inmek istiyorum. desteğinizle başaracağıma inanıyorum . sayfaları okudumda arkadaşlar çok az yemek yiyo imrendim:KK66:
Merhaba cani Eda ben,32 yaşındayım bende,2 çocuğum var, ne kadar güzel vermissin maşallah,insallah kalan kilolarda gider sağlıkla,boyun kac canim

Evet ama biraz daha katilim tatlım Bu şekilde burda olmanın hiç manası yok yanlış anlama ama tatlım öyle maalesef

Bu çiğ köfteler ne hergün ? Şinitzel bit de ohhh kusun maalesef bu şekilde Zor bunların hepsinin cezası da var her kaçamak için 500 ip 1 saat yürüyüş veya Leslie ve kuzum hadi onu da geçtim de sen kendine yazık ediyon bebeğim hem diyetteyim psikolojisiyle kendini yoruyorsun ama yediklerinle verip motive de olamıyorsun

Çiğ köfte gitti lahmacun geldi :) kız şu öğlen salata olsa ızgara köfte tavuk olsa olmaz mı
ya valla ben soylemedım ya ben kendımı ascam en sonunda :))

Back
X