• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ebrum sizede geçmiş olsun
Şu ara herkes sırayla hasta oluyor inşallah bikaç güne geçer
Ablacim çok saol bitanesin, gece ateşi hiç çıkmadı şükür,insallah çıkmaz çok kötü oluyo onunki,abla bugün farklı kararlar Aldım kaçamAk yaptıkça uzuyo bu iş,hayırlısıyla bir tempoya girip kurtulcaz bu kilolardan

dun sabah hastenede bısey bulmadım sımıt ve kahve ıctım :(
ogle bısey yıyemedım :)1 tane muz yedım
aksam tavuk ayran ekmek yemedım su cok az ıctım 4 bardak

kızlar dun esım hastalandı ıse gelemedım hastaneye gotrduk esımı kusura bakmayın devmasızlık yapan ogrencı gıbıyım :KK43:
Canım geçmiş olsun,neyi var
Benden bu kadar
Yarına inşallah eksilerle uyanalım kızlar

Mucukkk
bugün düşme yok abla dünkü kaçamak yüzünden olsun umrumda değil bana iyi ders oldu zaten ,bi daha yapmicam 2 gün sıkı devam edicem,

Gunaydin hanimlarrr:KK200::KK200:
Günaydınnnn... neşeli huzurlu ve hafif menulu bir günümüz olsun inş.. dün akşama cocukları uyuturken bende uyuyakalmisim. O yüzden leslie yapamadim kızlar. Ama perttim zaten. Vücudun dinlenmeye ihtiyacı vardı demek ki:oops:
S sibelcikkk hosgeldin. Bende cok yeni katildim gruba. 1 hafta olmadi daha. 30 yasindayim vermem gereken yaklasik 20 kilo var. Yediklerime dikkat ettigimi saniyodum ama gruba gelince oyle olmadigini anladim. Buranin sayedinde daha az yiyip daha cok su iciyorum. Insallah hepimiz istedigimiz kilolara ulasiriz.
Gunaydin güzeller,bugün kendimi o kadar iyi hissediyorum ki anlatamam,insallah herkes çok iyi hisseder
kızlar mısır unu ekmegı de kalorılı mıdır cok
olabilir canim mısır dada bol nisasta var cunku

Canım afieyt olsun ,fikr pilavı nasıl merak ediyorum antepli misin
Canım çok güzel oluyor valla:)) tavuklu ya da etli güzel oluyor. Et ya da tavuğu haşlayıp suyuna firik atıp pişiriyoruz nefis. Evet canım gaziantepliyim sen de mi buralardansın biliyorsun :))

Pilav ? Niye nerden çıktı o pilav 6 yk kaşığı acaba ?
Canm diyetisyene gidiyorum ya diyetisyenim verdi firik ya da bulgur 6yk verebilirsin dedi. Tabiki pirinç yasak !! Ve bende yemiyorum merak etme canm :))

Senin adına çok sevindim Cnm
Bana Göre kaçamak yapmayınca insan kendine daha çok güveniyor yapabileceği inancı artıyor
Demiştim ben 6 ay hiç yapmadım diye
Sanki yaparsam büyü bozulacak gibi geliyordu

Annengil seni en son nasıl görmüştü

Ben geçtiğimiz eylülde gitmiştim
Nerdeyse annem beni tanımıcaktı

Geçtiğimiz haftalarda ruhsal pek iyi değildim Cnm
O da bana artılara neden oldu
Bu hafta tekrar başladım hem spora hem sağlıklı beslenmeye inşallah kısa sürede halledecem
Kaçamak yapmadıkca gercekten daha güçlü hissediyorum kendimi. Annemle en son geçen sene sonunda görüştük 90 kiloydum aslında haftaya görüştüğümüzde 5 kilo fark olacak ama spordan dolayı baya inceldim. Allah yardımcın olsun ablacım keşke sıkıntılar kilo olarak yemek olarak geri dönmese bize. Inşallah güzel bir düzen otutturursun.

kızlar kusura bakmayın cumartesı pazar sınavım var bu ara fazla aktıf degılım pazartesınden sonra bomba gıbı donucem insallah dun oructum kızlar hemen menumu yazayım

sahur 1 sahanda yumurta 3 kasık yogurt
ıftar 2 yumurtayla omlet 21 zeytın 1 bardak s.kahve 2 gun kurusu kayısı 4-5 badem 4-5 fındık

spor 90 dakıka yuruyus 50 dakıkası baya tempoluydu

su ıftardan sonra 1.5 lt bu arada arkadaslar mesajlarınızı okuyorum kaptanım cok gecmış olsun inşallah bıran once ıyılesırsın eda cım cok gecmış olsun bebısıne cocukların hastalıgı cok zordur rabbım şifa versın burcucum sende işe baslıcaksın hayırlı olsun babanneler cok duskun olur aklın kalmasın bebışınde hersey ıstedıgın gıbı olur insallah yenı gelen arkadasımız sen de hoşgeldın canım inşallah kılolar 3er 5er gıder hepımızden seydacım bılıyorum hastasın ama kendını ıyı hıssedersen canım ramazan menulerını paylaşabılırmöısın baktım goremedım canım sana zahmet olmazsa tabııı mefkuşum bana mı dedın vazmı gectın dıye eger bana dedıysen ben hiçççç vazgecermıyım sultanım sadece pazartesıye kadar bıraz az giricem

Son düzenleme:
Günaydınlar güzeller
2016-04-13 10.14.16.webp

Günaydınnn

Ablacim çok saol bitanesin, gece ateşi hiç çıkmadı şükür,insallah çıkmaz çok kötü oluyo onunki,abla bugün farklı kararlar Aldım kaçamAk yaptıkça uzuyo bu iş,hayırlısıyla bir tempoya girip kurtulcaz bu kilolardan
bu geceyi atlattıysanız artık düzelir inşallah Cnm

dun sabah hastenede bısey bulmadım sımıt ve kahve ıctım :KK43:
ogle bısey yıyemedım :)1 tane muz yedım
aksam tavuk ayran ekmek yemedım su cok az ıctım 4 bardak
çok geçmiş olsun Cnm umarım önemli bişey değildir

bugün düşme yok abla dünkü kaçamak yüzünden olsun umrumda değil bana iyi ders oldu zaten ,bi daha yapmicam 2 gün sıkı devam edicem,
Olsun Cnm daha 2 gün var
Hem dikkat edince pekala veriyosun sende
Kaçamak yapmadıkca gercekten daha güçlü hissediyorum kendimi. Annemle en son geçen sene sonunda görüştük 90 kiloydum aslında haftaya görüştüğümüzde 5 kilo fark olacak ama spordan dolayı baya inceldim. Allah yardımcın olsun ablacım keşke sıkıntılar kilo olarak yemek olarak geri dönmese bize. Inşallah güzel bir düzen otutturursun.

Spordan dolayı en az 5 kilo daha zayıf duruyosundur Cnm
Aman orda çok uçmamaya çalış

hoşbuldum poni.sıcak karşılaman için teşekkür ederim.:KK66: 32 yaşındayım şu an için ev hanımıyım.benimde bir kızım var. 1 aydır takipteyim buraları henüz bugün üye olabildim. tam 3 aydır sağlıklı beslenmeye çalışarak 10 kilo verdim. haftada bikaç gün leslie yapıyorum. şu anki kilom 77 ilk aşamada 65 daha sonrada 55 e kadar inmek istiyorum. desteğinizle başaracağıma inanıyorum . sayfaları okudumda arkadaşlar çok az yemek yiyo imrendim:KK66:
En az ben yiyorum de mi :KK70:

Günaydın canm özlemişim ponicim seni nasılsın
İyiyim canım hamdolsun. Sen nasılsın regl olman iyi olmuş bu hafta çok iyi bi sonuç göreceksin eminim. Bense yediklerime dikkat edip kaçamaksız bir hafta geçirsemde spor yapamiyorum kızım hasta surekli uyandı dün akşam ve gece ağlama krizleri tuttu ne zormus anne olmak çocuğu hasta olunca,aglayinca insanın yüreği dayanmiyor

İyiyim canım hamdolsun. Sen nasılsın regl olman iyi olmuş bu hafta çok iyi bi sonuç göreceksin eminim. Bense yediklerime dikkat edip kaçamaksız bir hafta geçirsemde spor yapamiyorum kızım hasta surekli uyandı dün akşam ve gece ağlama krizleri tuttu ne zormus anne olmak çocuğu hasta olunca,aglayinca insanın yüreği dayanmiyor
Aynen canım benim çok zor oluyor içi parçalanıyor insanın. Allahım şifa versin tez zamanda

Back
X