• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin tatlım yalnız çekilmediği için burdayız zaten hepimiz kendini tanıtmışsın zaten zühalim Sağolsun ilgilenmiş seninle ben kendimi tanıtayım 22 yaşında nişanlı 10 ay önce 103.5 kilolarda şişko bir kızdım şimdi 61 kiloyum bu takımdan mezun oldum inşallah seni de mezun ederiz burdan :)
Seydan masallah ağzım açık kalıyo valla basarilarınız karsışında.bende şu 20 kilodan kurtulabilirim umarım.hayatımda kendimi hiç60 kilo olarak görmedim çok mrk ediyorum :))

Ben 4 numarayim maalesef

Sizler??

FB_IMG_1460535677865.webp

Günaydın arkadaşlar!!!
Bugün mutluyum söylemesi ayıp ama doğumdan sonra 6 ayın sonunda regl oldum sanki bütün şişlerim inecek gibi hissediyorum

Hadi bakalım inşallah tatlım sevindim senin adına

İyiyim canım hamdolsun. Sen nasılsın regl olman iyi olmuş bu hafta çok iyi bi sonuç göreceksin eminim. Bense yediklerime dikkat edip kaçamaksız bir hafta geçirsemde spor yapamiyorum kızım hasta surekli uyandı dün akşam ve gece ağlama krizleri tuttu ne zormus anne olmak çocuğu hasta olunca,aglayinca insanın yüreği dayanmiyor

Olsun sen yemeğine dikkat etmeye devam
Aynen Can'ım ya bak ben hala annemin koynunda ağlıyorum :(

Günaydınnnn... neşeli huzurlu ve hafif menulu bir günümüz olsun inş.. dün akşama cocukları uyuturken bende uyuyakalmisim. O yüzden leslie yapamadim kızlar. Ama perttim zaten. Vücudun dinlenmeye ihtiyacı vardı demek ki:oops:
S sibelcikkk hosgeldin. Bende cok yeni katildim gruba. 1 hafta olmadi daha. 30 yasindayim vermem gereken yaklasik 20 kilo var. Yediklerime dikkat ettigimi saniyodum ama gruba gelince oyle olmadigini anladim. Buranin sayedinde daha az yiyip daha cok su iciyorum. Insallah hepimiz istedigimiz kilolara ulasiriz.
Hoşbuldum canım ,buranın etkisi tartışılmaz daha ilk günden kahvaltı bile istemedi canım:))

Canım çok güzel oluyor valla:)) tavuklu ya da etli güzel oluyor. Et ya da tavuğu haşlayıp suyuna firik atıp pişiriyoruz nefis. Evet canım gaziantepliyim sen de mi buralardansın biliyorsun :))
Yok kuzum ben yozgatliyim, arkadaşlarım çok antepten ama kısmet olmadı yemek,bellimi olur gorusuruz birgün yeriz senin elinden :)

kızlar kusura bakmayın cumartesı pazar sınavım var bu ara fazla aktıf degılım pazartesınden sonra bomba gıbı donucem insallah dun oructum kızlar hemen menumu yazayım

sahur 1 sahanda yumurta 3 kasık yogurt
ıftar 2 yumurtayla omlet 21 zeytın 1 bardak s.kahve 2 gun kurusu kayısı 4-5 badem 4-5 fındık

spor 90 dakıka yuruyus 50 dakıkası baya tempoluydu

su ıftardan sonra 1.5 lt bu arada arkadaslar mesajlarınızı okuyorum kaptanım cok gecmış olsun inşallah bıran once ıyılesırsın eda cım cok gecmış olsun bebısıne cocukların hastalıgı cok zordur rabbım şifa versın burcucum sende işe baslıcaksın hayırlı olsun babanneler cok duskun olur aklın kalmasın bebışınde hersey ıstedıgın gıbı olur insallah yenı gelen arkadasımız sen de hoşgeldın canım inşallah kılolar 3er 5er gıder hepımızden seydacım bılıyorum hastasın ama kendını ıyı hıssedersen canım ramazan menulerını paylaşabılırmöısın baktım goremedım canım sana zahmet olmazsa tabııı mefkuşum bana mı dedın vazmı gectın dıye eger bana dedıysen ben hiçççç vazgecermıyım sultanım sadece pazartesıye kadar bıraz az giricem
Canimcim menü güzel özellikle zeytin sayısı tam bana göre :) inşallah sislikler inmiştir duzelmistir hastalığı ,bizimki iyi fena değil. Sınavlarını geç gel tam tempo devam hedefi yakalayana kadar vazgeçmek yok bizde insallah

kızlar dun esım hastalandı ıse gelemedım hastaneye gotrduk esımı kusura bakmayın devmasızlık yapan ogrencı gıbıyım :KK43:
Nesi var canım önemli değildir inşallah. Sağlık olsunda gelirsin canım sıkıntı yapma.

Günaydın kızlarr. Kahvaltısı bu saatlerde yapan varmı benim dışımda:))
Ben 11 den önce yiyemiyorum canım.

Ben 4 numarayim maalesef

Sizler??

Eki Görüntüle 1813566
;) 2 yim herhalde 8 in az daha sisko suda olabilirim :KK70:

Kızlar ilk iğnemi vuruldum :KK43:
Umarım iyi gelirler tek istediğim bu
Hay bu hastalığın Nasıl bişey bu ya
Canımmm inşallah çok iyi gelir sağlığına kavuşursun.

merhaba arkadaşlar.1 ay gibi bir süre önce keşfettin burayı, ne kadar geç kalmışım diye düşündüm buradaki atmosferi görünce neyse geç olsun güç olmasın:KK66: takımlarla ilgili pek bi fikrim yok açıkçası mefkure arkadaşım 9.takıma gelebilirsin diyince uçarak burda aldım soluğu. biraz geçmiş yazışmaları okudum daha okurken motive oldum. aranıza kabul ederseniz şayet sizlerle devam etmek istiyorum. diyet denilen iş yalnız çekilmiyo:KK66:
Hosgeldin tatlim,
Ben Elif 35 yasinda 2 delikanli annesiyim. 2 haftayı atlattim 1 haftadır takımda yim. Burası gerçekten çok farklı inşallah sende fazlaliklarindan bir an önce kurtulursun. Tekrar hoşgeldin.

Merhabalar bugünkü menüm
Sabah 10.00 1kk peynir 1 yumurta 5zeytin domates salatalık 1dilim tb
Ara 1activia
Öğle 14.00 1 kase domates çorbası 1bardak yoğurt 1tb ekmeği
Ara 2hurma 2ceviz 10 badem
Akşam 19.30 6yk tavuklu firik pilavı 1 tabak salata 1bardak ayran

Su 2lt
Spor yok
firik.pilavi ne canim pirinclemi yapiliyor.

merhaba arkadaşlar.1 ay gibi bir süre önce keşfettin burayı, ne kadar geç kalmışım diye düşündüm buradaki atmosferi görünce neyse geç olsun güç olmasın:KK66: takımlarla ilgili pek bi fikrim yok açıkçası mefkure arkadaşım 9.takıma gelebilirsin diyince uçarak burda aldım soluğu. biraz geçmiş yazışmaları okudum daha okurken motive oldum. aranıza kabul ederseniz şayet sizlerle devam etmek istiyorum. diyet denilen iş yalnız çekilmiyo:KK66:
meraba canim ben semay 35 yasinda 3 cocuk annesiyim.110 kiloyla basladigim seruvenimde su an 8 li rakamlari dort gozle bekliyorum.umarim hepimiz hedeflerimize ulasiriz.

Günaydın kızlarr. Kahvaltısı bu saatlerde yapan varmı benim dışımda:))
ben canim bugun 12 de kahvalti yapabildim gelen guden oldu hep.

Ben 4 numarayim maalesef

Sizler??

Eki Görüntüle 1813566
kiz ben bile kendimi 2 numara hissettim sen nasil 4 oldun ben senin dolma biberli resmin gibi kendimi sivribiber zannediyorum heralde.

Kızlar ilk iğnemi vuruldum :KK43:
Umarım iyi gelirler tek istediğim bu
Hay bu hastalığın Nasıl bişey bu ya
gecmis olsun sifa olsun kaptanim.

Merhaba arkadaşlar..çalıştığım için gündüz pek zamanım olmuyor girmeye.ben de inşallah aranıza kabul edilirim.sanırım seydan arkadaştan teklif gelmişti bana da.inanirmisiniz ben1 yıldan beri belki takip ediyorum bu cumazayiflama takımlarını.başarı öykülerini okuyorum ha bire ..ama bi türlü cesaret edip takıma girmeyi denryememistim.Bu insanlar nasil bu kadar azimli oluyor derdim hep.sonra dedim ki niye ben yapamıyorum ki.ama gerçekten tüm azimli arkadaşlar i tebrik ediyorum.bana ilham olursunuz ınş.şu idaresizligimi sizin sayenizde yeni cem ınş.

Merhaba arkadaşlar..çalıştığım için gündüz pek zamanım olmuyor girmeye.ben de inşallah aranıza kabul edilirim.sanırım seydan arkadaştan teklif gelmişti bana da.inanirmisiniz ben1 yıldan beri belki takip ediyorum bu cumazayiflama takımlarını.başarı öykülerini okuyorum ha bire ..ama bi türlü cesaret edip takıma girmeyi denryememistim.Bu insanlar nasil bu kadar azimli oluyor derdim hep.sonra dedim ki niye ben yapamıyorum ki.ama gerçekten tüm azimli arkadaşlar i tebrik ediyorum.bana ilham olursunuz ınş.şu idaresizligimi sizin sayenizde yeni cem ınş.
Canim meraba hosgeldin

Back
X