• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menüm
10 30 2 ceviz ve suyu
11 00 çay, 2 yumurtadan melemen, peynir, 3 kuru erik
14 30 sütlü türk kahvesi, 5 dut 4 çilek
16 15 spordan gelince bir bardak ayran
18 15 domates çorbası, ton balıklı salata
Sebzem yoktu gidip alamadımda böyle oldu insallah kabızlığım sona erer.
3 litreden aşkın su
45 dk zumba ve 15 dk aerobik

Yok ablacim o kadar değilim bende silerdim yapardım hatta annem is yaparken dogurcaksin derdi ama fitiklarim iyice kotulesti günlük işimi çok dikkatli olmak kaydıyla yapıyorum. Zaten öyle oturmak benim kimyama aykırı.
Kız sana demedimki

Biz önceden hamileyken hiç kendimizi kollamazdık
Şimdi tr yi bilmiyorum ama burdaki gelinler akıllılık yapıyolar

Menüm
10 30 2 ceviz ve suyu
11 00 çay, 2 yumurtadan melemen, peynir, 3 kuru erik
14 30 sütlü türk kahvesi, 5 dut 4 çilek
16 15 spordan gelince bir bardak ayran
18 15 domates çorbası, ton balıklı salata
Sebzem yoktu gidip alamadımda böyle oldu insallah kabızlığım sona erer.
3 litreden aşkın su
45 dk zumba ve 15 dk aerobik
Menu guzel tugbacım
Ton balıklı salata benı acayıp tok tutuyor her hafta yerım kesın ;)

Selamlar canlar yenı uyelıgım ıle gerı geldım ben ayse bılmeyenler vardır belkı dıger uyelıgımın sıfresını unuttum tel degısınce gıremedım
Bu aralar hastalıklarla ugrasıyoruz esımden bıyopsı alındı onun sonucunu beklerken pek bırsey yapasım yoktu moral olarak cok sukur temız cıktı.sımdıde teyzemın kızı 12 yasında yogun bakımda su an onun ıcın cok uzgunuz aılecek hastane kapılarındayız tabı ben cocukla pek yanlarında olamıyorum orası ayrı
Sızlerde dua edermısınız adı tuana
Allah şifasını versin Cnm
Niye yoğun bakımds

Aksamkini yazma fırsatım olmadı canım.tekrar yazayım o zaman.09.30 çeyrek tost
13.30 ..1 dilim naneli süzme yoğurtlu ekmek
18.00...1 kase yoğurtlu makarna...2,5 lt.şu..
Ama kabul ediyorum hiç iyi bi menü olmadı.sizlerin listelerinize bakarak yarın daha iyi ve sağlıklı bi liste ol ucak ınş.en başta kendim için söz veriyorum size...iyi geceler herkese
canim aksamlari makarna yemiyoruz. Zamanla baskalrinin menulerinden derleme yaparsin.

Mefkurem Mefkurem @seydan94
Zuhal ablacım sevgili kaptanim Şeyda ben şu içmenin önüne geçemiyorum 4 litreyi bile geçiyor napicam ben şişmiş gibiyim tartıyı çıkmaya korkuyorum. Ne yapabilirim.
cok su icmek faydali degil canim kendini frenlemelisin. Su zehirlenmesi diye birseyde var.Ayrica su icip wc ye gitmemek normal degil.Bobrekler normal ve vucut normalse wcye gitmel8sim. Bi doktora git veya sor derim.

Gunaydin kizlar:KK200:
Bu sabah biraz moralim bozuk hem afedersiniz kabizim,hem adetim 4 -5 gun gecmesine ragmen olamiyorum(sabah iki test yaptim ikiside negatif) Insallah eksi cikabilirim yarin ama pek sanmiyorum sabit cikmaya bile raziyim:KK43:
Beynini kandir seker eksi cikacagim diye
..

3 gündür önüne geçemiyorum şu içmenin. İşin ilginç tarafı bu kadar suya rağmen tuvalete de çıkamıyorum. :KK43:
dikkat et seker....

Selamlar hanımlar nasılsınız benim çok moralim bozuk. Sıfır kaçamakla ne güzel eksilerdeyken bu sabah kabızlığın etkisiyle eksim azalmış. Ne yapsam acaba akşama ne yesem etkisi olur var mı önerisi olan?
bendede bazen oluyor normal canim...

Ben bi diyet uygulamıyorum ama Zuhal ablanin da dediği gibi Karatay ımsı sanırım; ) burdaki beslenme tarzlarını örnek alarak başladım. Aslında hep sağlıklı şeyler yiyor musum ama yanlış zamanlarda tabiki biraz fazla miktarlarda. Öffff zaman hızlı geçse ve yaz tatilinde incecik olsam. Özellikle eşimin teyzesi ne gıcık oldum geçen yaz eltime tipini çok beğeniyorum deyip bana dönüp zayıfla sende biraz demesi hadlerini bildiricem korksunlar benden :KK70::KK67:
dengesiz cok insan var karsidakini uzermi dedigim diye hic dusunmeden konusan.onlari kisaca ofsayta yolluyoruz beynimizden.

Bende yaza kadar 10 kilo versem keşke cok istiyorum.esim gecenlerde bence verebileceğin kilo bu zorlama bence dedi nasıl gıcık oldum.göstericem gününü :))
tam gicikmis yaw....

belli oldu canım hamile degilmişim yanlış benim düşük yaptıgım bebegin 9 ncu ayı ondanmı acaba süt bezlerinin çalışması burdaki annelerin deneyimlerini bana fikir versinler doktordan randevu istedim 2 hafta sonraya verdi neden acaba öyle oldu regl 7 gün geçti
sut bezleri calisinca regl gecikebilir o yuzden dogum yapan bayanlar genelde hemen adet gormezler.

Göster arkadaşım gisterelim gunlerini :KK66: benimki de dün gece soda içti 2 kez o kadar yediki benimde midem deki aclik sesleri dışa vurdu vicdansiz ama zayifliyayim göbeğinde rahatsızım diycem o bana diyorya görsün bakalım. :KK67:
ben kendine bakmadan esime aman kilo alma gobekli erkekleri sevmem diyorum esim bana bakip guluyor.bunu 100 kiloluk kadin diyor be.sende ona de bosver kilonu bak bana...

498, member: 242855"]Göster arkadaşım gisterelim gunlerini :KK66: benimki de dün gece soda içti 2 kez o kadar yediki benimde midem deki aclik sesleri dışa vurdu vicdansiz ama zayifliyayim göbeğinde rahatsızım diycem o bana diyorya görsün bakalım. :KK67:
Benimki cok vicdansız bildİgin gibi değil karşimda gofret yerken görmen lazım.magnum reklamında oynayanlara taş çıkartır. Ama ben kafada bitirdim herseyi haberi yok:))[/QUOTE]sende karsisina gec cayini doldur at bacak bacak istune ic umursaz tavirlara gir catlasin .

10 haftalıkken kalp atışları olmadıgı için alındı.
Benimde canim 10 haftalik kalbi durdu alindi acinin buyigu kucugu yok.

benimde 2 düşük oldu biri 2 haftalık biri 10 haftalık 2nciyi kocamın ailesi yüzünden düşürdüm yanında kürtaj oldugum doktoru aradım prolaktin hormonunun bozulmasından olabilirmiş. eşimin arkadaşıyla aynı zamanda hamileydik geçen hafta arkadaşı cocuk sahibi oldu aslında bizimde gitmeseymiş bu dönemler bebişimiz olacaktı her şeyde var bir hayır diyorum ama cocuguma sebep oldular

amin canım bebek sahibi olmak isteyen herkese. benim hikaye çok uzun biz eşimle 11 yıllık bir beraberliğimiz var ilişkinin ilk başlarında eşimden ayrılırken eşim bir kızla görüşmüş ögrenince 2 yıldan fazla affetmedim neyse bu beni ikna etti hamile kaldığım dönemde görümcem eşimle konuşurken o kızla evlenseydin çocugun renkli gözlü olurdu demesini duydum olay geriye döndü sinir krizi geçirdim öylelikle kalbi durdu belkide sakin olmam lazımdı ama zor unuttugum birini gündem yapması bebeğimi kaybetmeme sebep oldu
canim hersey nasip o yuzden kalbinin duracagini sanmam.genelde anomali olan bebisler yasamaz.o belkide ogrenmene vesile olmustur bebegin oldugunu.Aslinda Allahin bi lutfu bu durum doktorum bana boyle aciklamisti.Benimki dusmedi bile kurtaj oldum.

Çok uzuldum canım hayırlısı nasip kısmet dicem ama benim 3 aylık dusugumde kayinvalidem yüzünden oldu camlarını sildirdi bana hamile olduğumu bile bile öbür tarafta gorusucez onunla :KK43:

Bende hamileyken kv istemişti camlarını silmemi ne kadar kötüler ya dusmandan beter bazıları benimki gibi
kizlar onlar cahilmis ama sizde acemilik etmissiniz 3 aylik cammi silinir diyorum ama ben hamileyken hic durmazdim.ama dusuk tehlikem yokken.

Kızlar sinirlerim bozuluyor artık şu hastalığa gerçekten geçmek bilmiyor :KK43:
bak beni dinle kaptanim kapat burnunu ic balli sirkeni canimmmmmm

Kızlaaaar yarın tartı günüü heyecan var mı acabaaa:KK68:
Çooook güzel sonuçlar Alın inşallah yarın bu hafta Bi kaç kişinin Bi kaç kaçamağı dışında gayet güzeldinizzz emeklerinizin karşılığını alırız inşallah :KK200:
dorukta kaptanim boyle giderse yarin 1 insallahhhh.

YETERİNCE SU İÇİYORUZ DEĞİL Mİ HANIMLAR :KK70:

Eki Görüntüle 1814377
suda cekirdekte yeterince csnim.teyzem ucmus....

Başın sağolsun Tatlım
Melekleriniz sizin bekliyor olacak öbür dünyada

Bende 8 aylık hamileyken halı silmiştim
Şimdiki gelinler akıllı
Elleri göbeğinde koltuktan kalkmıyolar
ablacim bazilari art niyetli bebegi Allah pamuk iplifiylemi karinlarina baglamis bilemedim.Ben hamileliklerimde hareketliyimdir ve dogum somrasi o yuzden hemen toparliyorum. Nerde hareket orda saglik....Ama kaynana konustu kizlarrrr....

O kadarının da iyi olduğunu düşünmüyorum Can'ım benim yengem her hamileliğinde daha ilk öğrendiği günden itibaren yatardı düşük yapardı abartısı da iyi değil benimde annem aynı sen cam bile silerdim ben diyo ohooo Allah korusun Bi rahatsızlığım olmazsa ben hamileliğimde normal aktivitelerimi yapmak isterim açıkcası ne o öyle hastalıklı gibi de olmak istemem cam silmek hali silmek çok ağır kaldırmak falan demiyorum ama Bi rahatsızlık yokken niye yatayım sürekli
katiliyorum ve uyguluyorum canim.

Ayyy kızlar bu arada Allah aşkına size bişey anlatacam Gülün azcık geçenlerde ben hasta olmadan önce babaannemlere ziyarete gittik kuzenimin eşi de hamile o da ordaydı kız daha yeni hamile durup dururken muhabbet yokken esnedi ya bu aralar işte böyle sürekli uyku hali Dedi dedik eee olcak o kadar hayırlı olsun Can'ım falan dedik kutladık kız ayyy kızardım şimdi utandım öyle şey yapınca Dedi gülsem mi ağlasam mı bilemedim madem utanıyorsun orda dedem babaannem falan var niye bu lafı Diyosun ya da niye utanıyorsun Bi de herkes çay içiyor bu demez mi süt alabilirmiyim
ne ilginc insanlar var guzel Allahim ya...

Kizlar menüm
Sabah 8
1 bardak ceviz suyu
2 ceviz

11 de
Ispanaklı yumurta
Minik salatalık
5 zeytin
2 cay kasigi pekmez
2 kk peynir

15 de
1 incir
8 findik

17:30 da
6 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
2 kaşık et sote

9 bardak su kendimi frenledim yarın için
Sabah 45 dk yuruyus
Ogleden sonrada parkta minigimin peşinden koştum biraz.

Bu arada bende kan degerlerım ıcın doktora gıdıp geldım d vıtamınım cok dusukmus kılo veremezsın su haldeyken dedı dahılıye doktoru
Onca emege karsı kılo verememe sebebımıde bulmus oldum
Bişey olduğu belliydi zaten

Kizlar menüm
Sabah 8
1 bardak ceviz suyu
2 ceviz

11 de
Ispanaklı yumurta
Minik salatalık
5 zeytin
2 cay kasigi pekmez
2 kk peynir

15 de
1 incir
8 findik

17:30 da
6 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
2 kaşık et sote

9 bardak su kendimi frenledim yarın için
Sabah 45 dk yuruyus
Ogleden sonrada parkta minigimin peşinden koştum biraz.
Afıyet olsun guzel canım

blacim bazilari art niyetli bebegi Allah pamuk iplifiylemi karinlarina baglamis bilemedim.Ben hamileliklerimde hareketliyimdir ve dogum somrasi o yuzden hemen toparliyorum. Nerde hareket orda saglik....Ama kayn
Bana lafmı atıyon kızz :KK48:
Ben 2 taraflı bakıyorum

Bişey olduğu belliydi zaten
Evet ben tıroıd demıstım o da dengesız su ara dıye ama hıc beklemedıgım bısey cıktı
Hersey bizler için bir sonraki saniye bizim için ne getirir bilmeden yaşıyoruz Rabbim güç kuvvet sabır versin annesine.
Amın aynen oyle

Aysecim en azindan nerde sikinti var ogrendin insallah duzelir ve hizlica kilolarini atarsin.
Evet semacım ınsallah yaa eskı performansıma donmek ıstıyorum :)

Su hamılelık ısı ıcınde eger normal bır gebelık ıse doktorlarda hareketsızlıgı onermıyolar zaten
Agır kaldırıp cekmek yuksege uzanmak dısında.
Tabı benım gıbı tup bebek ve sorunlu bır gebelıkse orası ayrı..bana bıle transferden sonra doktorum sureklı yatma evın ıcınde gezın rahıme kan akısı saglansın demıstı..kı ben sadece uc gun yatabılmıstım zaten ev supurmek dısında her ısı kendım yaptım agır ıslerı esım sagolsun :)
Bırde hanı hamıle olup elı sureklı karnında olan ınsanlar var yaaa onlara acayıp gıcıgım ben

Bana lafmı atıyon kızz :KK48:
Ben 2 taraflı bakıyorum
valla bende iki tarafli bakti sana takilayim dedim citir kayinvalide.....

Evet ben tıroıd demıstım o da dengesız su ara dıye ama hıc beklemedıgım bısey cıktı

Amın aynen oyle

Evet semacım ınsallah yaa eskı performansıma donmek ıstıyorum :)
donersin canim hemde kilolarini daha hizli vererek insallah rakibim olmayinca tadim yoktu seker.hosgeldin iyi geldin can canim.

Back
X