• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Su hamılelık ısı ıcınde eger normal bır gebelık ıse doktorlarda hareketsızlıgı onermıyolar zaten
Agır kaldırıp cekmek yuksege uzanmak dısında.
Tabı benım gıbı tup bebek ve sorunlu bır gebelıkse orası ayrı..bana bıle transferden sonra doktorum sureklı yatma evın ıcınde gezın rahıme kan akısı saglansın demıstı..kı ben sadece uc gun yatabılmıstım zaten ev supurmek dısında her ısı kendım yaptım agır ıslerı esım sagolsun :)
Bırde hanı hamıle olup elı sureklı karnında olan ınsanlar var yaaa onlara acayıp gıcıgım ben
bende canim ya.ben 8. Ayima girene kadar hamile oldugumu anlamadi insanlar.tabi zorunlu haller varsa sozum yok ama keyfi muameleler sinir.sanki biz cocuklari pazardan bazilari gokten zembille getirmis gibi davraniyorkar.

Canım ben temmuzda 4 sene olacak evleneli 3 senedirde istiyoruz. Ilk sene kistlerimden dolayı olmadığını düşndük bi 10 kilo verdim kistler falan bitince eşime odaklandık. Eşim azosprem iki senedir bunjnla boğuşuyoruz. Nasipse ramazandan önce ameliyat olacak ve eğer pozitif çıkarda bir umudumuz olursa eylülde tüp bebek istiyoruz.

Işte ben yakında damacanayla gezmeye başlıcam :KK54:
Hersey yolunda gider ve inşallah en kisa zamanda Bebiş ini kucağına alırsın Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Kız sana demedimki

Biz önceden hamileyken hiç kendimizi kollamazdık
Şimdi tr yi bilmiyorum ama burdaki gelinler akıllılık yapıyolar
Yok ben kendimden örnek verdim. Öyle öyle yeni gelinler bi tuhaf valla burda da Oyle ler ayaklarının altında yumurta var sanki basınca kirilicak bi onlar hamile zaten :)))

Menu guzel tugbacım
Ton balıklı salata benı acayıp tok tutuyor her hafta yerım kesın :KK66:
Yerken yoruldum doyduğumu hissettim bıraktım bile bitirmeden kalkmazdım.
Amın canım ınsaallah annesı mahvoldu gozu gıbı bakıyordu melege :KK43:
Allah şifalar versin yavrucuğa annesi içinde çok zor kaç senedir nasıl güzel bakmıştır o meleğe. Rabbim sizlere bağışlasın hepinizin evlatlarını. Peki organ büyümesine ne yapıyorlar ameliyat mı? Yoksa hormon tedavisi mi yurt dışında bir belgesel givi şey görmüştüm.
Kizlar menüm
Sabah 8
1 bardak ceviz suyu
2 ceviz

11 de
Ispanaklı yumurta
Minik salatalık
5 zeytin
2 cay kasigi pekmez
2 kk peynir

15 de
1 incir
8 findik

17:30 da
6 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
2 kaşık et sote

9 bardak su kendimi frenledim yarın için
Sabah 45 dk yuruyus
Ogleden sonrada parkta minigimin peşinden koştum biraz.
Harika yarına bol eksiler insallah. Senden umutlutum zaten de şu bağırsaklarda teklemese daha iyi olacaz ins.
Menüm
sabah11

1 haşlanmış yumurta
peynir,7 zeytin,
2 ceviz
2 kuru kayısı

akşam 18.00
1 kepce ezogelin corbası
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase yoğurt
salata
su 2 litre yatana kadar 3 olur.spor yok
aksamı abartmışmıyım kızlar:KK43:(
Bence güzel menü afiyet olsun belki yemek bir kepçe az olabilirdi bugüne mahsus ama güzel.

Menüm
10 30 2 ceviz ve suyu
11 00 çay, 2 yumurtadan melemen, peynir, 3 kuru erik
14 30 sütlü türk kahvesi, 5 dut 4 çilek
16 15 spordan gelince bir bardak ayran
18 15 domates çorbası, ton balıklı salata
Sebzem yoktu gidip alamadımda böyle oldu insallah kabızlığım sona erer.
3 litreden aşkın su
45 dk zumba ve 15 dk aerobik
Maşallah kuzum gayet iyisin ben kendimden umutlu değilim fazla, tuvalete çıkmazsam bittim demektir :(

Menüm
sabah11

1 haşlanmış yumurta
peynir,7 zeytin,
2 ceviz
2 kuru kayısı

akşam 18.00
1 kepce ezogelin corbası
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase yoğurt
salata
Çok değil aslında guzel, yarın cuma suyu içmeyi erken bırak derim yesil çayın varsa iç canım.

Allah şifalar versin yavrucuğa annesi içinde çok zor kaç senedir nasıl güzel bakmıştır o meleğe. Rabbim sizlere bağışlasın hepinizin evlatlarını. Peki organ büyümesine ne yapıyorlar ameliyat mı? Yoksa hormon tedavisi mi yurt dışında bir belgesel givi şey görmüştüm.

Harika yarına bol eksiler insallah. Senden umutlutum zaten de şu bağırsaklarda teklemese daha iyi olacaz ins.

Bence güzel menü afiyet olsun belki yemek bir kepçe az olabilirdi bugüne mahsus ama güzel.

Son düzenleme:
Maşallah kuzum gayet iyisin ben kendimden umutlu değilim fazla, tuvalete çıkmazsam bittim demektir :KK43:

Çok değil aslında guzel, yarın cuma suyu içmeyi erken bırak derim yesil çayın varsa iç canım.
Suyuda icmiyim o zaman yatana kadar.gece rahat uyurum hiç dEģilse wcye taşınmaktan kurtuldum:))

Menüm
sabah11

1 haşlanmış yumurta
peynir,7 zeytin,
2 ceviz
2 kuru kayısı

akşam 18.00
1 kepce ezogelin corbası
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase yoğurt
salata

Can'ım akşam çok değil aslında ama ezogelin de karbonhidrat oranı yüksek bezelyeninde bezelye sebze gibi durur ama diğer sebzelere göre karbonhidrat oranı yüksek o yüzden bana sorarsan çorba et ya da tavuk olsa Bi de salata ya da yoğurt daha mantıklı olurdu

:-) Hem söyle hem utan oda iyi be Şeyda.

Aynen değişik kişilik kendisi daha yeni hamile olduğu öğrendi hamile kıyafeti alıp fotoğraf çekilip sosyal medyaya koymuş gülesim geliyor kıza

Canım benim annemde öyle babannem neler neler yapmış şimdi hakkını helal et diye yalvariyor anneme ve anem kadresimin esine yaptigini bize kend kizlarini yapmıyor arada takılıyorum k.validen de sana yapsın diyor inan. ama k.validemler çok değişik aile bağı sadece kardeşleriyle çocukları sanki başkasının türünün son örneği :)

Aman sen eşinle iyi olda önemlisi o tatlımm keşke herkes iyi olsa da sende onu anne olarak görebilsen ne var ki bunda ama İşte yok yok insanları anlamak zor

Selamlar canlar yenı uyelıgım ıle gerı geldım ben ayse bılmeyenler vardır belkı dıger uyelıgımın sıfresını unuttum tel degısınce gıremedım
Bu aralar hastalıklarla ugrasıyoruz esımden bıyopsı alındı onun sonucunu beklerken pek bırsey yapasım yoktu moral olarak cok sukur temız cıktı.sımdıde teyzemın kızı 12 yasında yogun bakımda su an onun ıcın cok uzgunuz aılecek hastane kapılarındayız tabı ben cocukla pek yanlarında olamıyorum orası ayrı
Sızlerde dua edermısınız adı tuana

Can'ım hoşgeldin önce eşine çok geçmiş olsun allahtan bişey yokmuş inşallah tuana da iyi olur tatlım Allah yardımcısı olsun küçük kuzunun Allah güç versin ona

Sımdı vakıt buldukca gecmısı okuycam kımler ne durumda bakayım 5 6 gun oldu ama aylardır uzakmısım gıbı gelıyor

Öyledir bağımlılık gibi burası işte
En güzeli normal hayatına devam etmek zaten. Hamileliğe hastalıkmis gibi davranıyorlar çok gereksiz.

Kesinlikle Can'ım

Bu arada bende kan degerlerım ıcın doktora gıdıp geldım d vıtamınım cok dusukmus kılo veremezsın su haldeyken dedı dahılıye doktoru
Onca emege karsı kılo verememe sebebımıde bulmus oldum

Demekki bundan sonra daha güzel vericeksin buna sevindimm tatlım benim eh işte zaten anormal Bi şekilde verilemiyorsa kesinlikle testler yaptırılmalı

Canım ben temmuzda 4 sene olacak evleneli 3 senedirde istiyoruz. Ilk sene kistlerimden dolayı olmadığını düşndük bi 10 kilo verdim kistler falan bitince eşime odaklandık. Eşim azosprem iki senedir bunjnla boğuşuyoruz. Nasipse ramazandan önce ameliyat olacak ve eğer pozitif çıkarda bir umudumuz olursa eylülde tüp bebek istiyoruz.

İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün bebişini bebişlerini ya da :)

Menüm
10 30 2 ceviz ve suyu
3 litreden aşkın su

Güzel menü bebeğim ben severim ton balıklı salatayı

canim aksamlari makarna yemiyoruz. Zamanla baskalrinin menulerinden derleme yaparsin.

cok su icmek faydali degil canim kendini frenlemelisin. Su zehirlenmesi diye birseyde var.Ayrica su icip wc ye gitmemek normal degil.Bobrekler normal ve vucut normalse wcye gitmel8sim. Bi doktora git veya sor derim.

Beynini kandir seker eksi cikacagim diye
..

dikkat et seker....

bendede bazen oluyor normal canim...

dengesiz cok insan var karsidakini uzermi dedigim diye hic dusunmeden konusan.onlari kisaca ofsayta yolluyoruz beynimizden.

tam gicikmis yaw....

sut bezleri calisinca regl gecikebilir o yuzden dogum yapan bayanlar genelde hemen adet gormezler.

ben kendine bakmadan esime aman kilo alma gobekli erkekleri sevmem diyorum esim bana bakip guluyor.bunu 100 kiloluk kadin diyor be.sende ona de bosver kilonu bak bana...

Benimki cok vicdansız bildİgin gibi değil karşimda gofret yerken görmen lazım.magnum reklamında oynayanlara taş çıkartır. Ama ben kafada bitirdim herseyi haberi yok:))
sende karsisina gec cayini doldur at bacak bacak istune ic umursaz tavirlara gir catlasin .

Benimde canim 10 haftalik kalbi durdu alindi acinin buyigu kucugu yok.

canim hersey nasip o yuzden kalbinin duracagini sanmam.genelde anomali olan bebisler yasamaz.o belkide ogrenmene vesile olmustur bebegin oldugunu.Aslinda Allahin bi lutfu bu durum doktorum bana boyle aciklamisti.Benimki dusmedi bile kurtaj oldum.

kizlar onlar cahilmis ama sizde acemilik etmissiniz 3 aylik cammi silinir diyorum ama ben hamileyken hic durmazdim.ama dusuk tehlikem yokken.

bak beni dinle kaptanim kapat burnunu ic balli sirkeni canimmmmmm

dorukta kaptanim boyle giderse yarin 1 insallahhhh.

suda cekirdekte yeterince csnim.teyzem ucmus....

ablacim bazilari art niyetli bebegi Allah pamuk iplifiylemi karinlarina baglamis bilemedim.Ben hamileliklerimde hareketliyimdir ve dogum somrasi o yuzden hemen toparliyorum. Nerde hareket orda saglik....Ama kaynana konustu kizlarrrr....

katiliyorum ve uyguluyorum canim.

ne ilginc insanlar var guzel Allahim ya...[/QUOTE]

Can'ım su bile içemiyorum ki su içiyorum zorla su içtikten 5 dk sonra anca acısı geçiyor öyle bişeyi içemem o yüzden fena

Kizlar menüm
Sabah 8
1 bardak ceviz suyu
2 ceviz

11 de
Ispanaklı yumurta
Minik salatalık
5 zeytin
2 cay kasigi pekmez
2 kk peynir

15 de
1 incir
8 findik

6 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
2 kaşık et sote

Sabah 45 dk yuruyus

Güzel bebeğim iyi suyu da abartmamışsın inşallah yarın iyi bir eksiyle gelirsin

valla bende iki tarafli bakti sana takilayim dedim citir kayinvalide.....

donersin canim hemde kilolarini daha hizli vererek insallah rakibim olmayinca tadim yoktu seker.hosgeldin iyi geldin can canim.
Insallah canım zaten 15 gun sonra felan sıvasa gıdıyorız dugune ordan donuste degerlerımde normale doner bende lısteyede gırerek hızlı bır baslangıc yaparım
Ayyy cayına kalorısız seker olayım hayatım

Menüm
sabah11

1 haşlanmış yumurta
peynir,7 zeytin,
2 ceviz
2 kuru kayısı

akşam 18.00
1 kepce ezogelin corbası
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase yoğurt
salata
Hosgeldın canm senınle tanısmadık sanırıö ben ayse Menun guzel ama tartı oncesı corba olmasaydıda olurmus afıyet olsun

bende canim ya.ben 8. Ayima girene kadar hamile oldugumu anlamadi insanlar.tabi zorunlu haller varsa sozum yok ama keyfi muameleler sinir.sanki biz cocuklari pazardan bazilari gokten zembille getirmis gibi davraniyorkar.
Aynen zaten bırde kılo vardı ıc karında genısmıs fzlada kılo almayınca doguma gıdene kadar kımse anlamadı 7. Ayımda tup bebek doktorumu bırakıp normal kadın doguma basladım kadının karsısında oturuyorum evet sızın neydı sorun dedı dedım 29 haftlık hamıleyım doktor bıle ınanamadı gozlerını actı ıyıce

Sagol canım
Hıc bırsey yapamıyorlar su an sadece soyledıklerı ılk 24 saat 48 saatı atlatırsa :(

Bende menumu yazayım
Sabah 09,00
Domates bıber kavurma ıkı ınce dılım sucuk
Ikı dılım tb ekmegı

Ogle 13 00
Kucuk bı tabak sulu kofte bı kac parca pattes vardı ıcınde
Salata

Ara bır avuc leblebı

Aksam 18 00
Bır tabak semızotu yemegı
Bır dılım tb ekmegı

Su 2,5 lt

Ben bi diyet uygulamıyorum ama Zuhal ablanin da dediği gibi Karatay ımsı sanırım; ) burdaki beslenme tarzlarını örnek alarak başladım. Aslında hep sağlıklı şeyler yiyor musum ama yanlış zamanlarda tabiki biraz fazla miktarlarda. Öffff zaman hızlı geçse ve yaz tatilinde incecik olsam. Özellikle eşimin teyzesi ne gıcık oldum geçen yaz eltime tipini çok beğeniyorum deyip bana dönüp zayıfla sende biraz demesi hadlerini bildiricem korksunlar benden :KK70::KK67:

Ben bile sinir oldum teyzenin söylediklerine
Canim O an seni düşünemiyorum. Yaza istediğin kiloda olcasin ins. Cnm

amin canım bebek sahibi olmak isteyen herkese. benim hikaye çok uzun biz eşimle 11 yıllık bir beraberliğimiz var ilişkinin ilk başlarında eşimden ayrılırken eşim bir kızla görüşmüş ögrenince 2 yıldan fazla affetmedim neyse bu beni ikna etti hamile kaldığım dönemde görümcem eşimle konuşurken o kızla evlenseydin çocugun renkli gözlü olurdu demesini duydum olay geriye döndü sinir krizi geçirdim öylelikle kalbi durdu belkide sakin olmam lazımdı ama zor unuttugum birini gündem yapması bebeğimi kaybetmeme sebep oldu

Basin Saolun cnm. Benimde ilk bebegim Düşmüştü. Doktorum Ilk bebekler ve sagliksiz bebekler genelde duser demişti. En kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi bebisin olur ins.

Kızlaaaar yarın tartı günüü heyecan var mı acabaaa:KK68:
Çooook güzel sonuçlar Alın inşallah yarın bu hafta Bi kaç kişinin Bi kaç kaçamağı dışında gayet güzeldinizzz emeklerinizin karşılığını alırız inşallah :KK200:

evet vaaar. Merakla bekliyorum yarin sabahi tatlim.

Menüm
10 30 2 ceviz ve suyu
3 litreden aşkın su
menu cok guzel canim su ve spor harika

Kizlar menüm
Sabah 8
1 bardak ceviz suyu
2 ceviz

11 de
Ispanaklı yumurta
Minik salatalık
5 zeytin
2 cay kasigi pekmez
2 kk peynir

15 de
1 incir
8 findik

6 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
2 kaşık et sote

Sabah 45 dk yuruyus
cok guzel cnm afiyet olsun

Menüm
sabah11

1 haşlanmış yumurta
peynir,7 zeytin,
2 ceviz
2 kuru kayısı

akşam 18.00
1 kepce ezogelin corbası
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase yoğurt
salata
afiyet olsun canim guzel

Bende menumu yazayım
Sabah 09,00
Ikı dılım tb ekmegı

Ogle 13 00
Salata

Ara bır avuc leblebı

Aksam 18 00
Bır dılım tb ekmegı

Su 2,5 lt

O pattesler olmasaymış içinde :))
Bi de akşam ekmek olmasaymış sabah 2 var zaten yerine yoğurt olaymış semizotunun yanına güzel gider

Çok sanslisin nazar değmesin maşallah.
Sagol canim hamdoldun,ama bende de biraz fena bir kayinpeder var:)
Allah bozmasın çok sanslısın.benimde böyle durumlarım hiç olmadı .kvalidem esım kücükken vefaat etmiş. Etraftan bol bol görüyoruz malesef.
Canim benim kv ne kadar iyiyse kayinpederim de bir okadar problemli yani her evlilikte sorunlu bir kisi olabiliyor:)

Ayy insallah canim yaza hepimiz hem zayif hemde hamile olarak gireriz, Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.Insallah esinin ameliyatida cok guzel gecer:)
Menüm
10 30 2 ceviz ve suyu
3 litreden aşkın su
Menun gayet guzel canim,keten tohumu varsa tuketebilirsin kabizliga birebir.
Kizlar menüm
Sabah 8
1 bardak ceviz suyu
2 ceviz

11 de
Ispanaklı yumurta
Minik salatalık
5 zeytin
2 cay kasigi pekmez
2 kk peynir

15 de
1 incir
8 findik

6 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
2 kaşık et sote

Sabah 45 dk yuruyus
Menun cok guzel canim afiyet olsun.
Menüm
sabah11

1 haşlanmış yumurta
peynir,7 zeytin,
2 ceviz
2 kuru kayısı

akşam 18.00
1 kepce ezogelin corbası
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase yoğurt
salata
Bence abartmamissin canim sadece bezelye siskinlik yapabilir.
Bende menumu yazayım
Sabah 09,00
Ikı dılım tb ekmegı

Ogle 13 00
Salata

Ara bır avuc leblebı

Aksam 18 00
Bır dılım tb ekmegı

Su 2,5 lt
Gayet guzel canim afiyet olsun,tekrardan hosgeldin aramiza:)

Selam kızla
Menüm
Sabah 8.30
2 yumurtadan omlet
1 salatalık 1 ceviz

öğlen 12.30
1 tabak et (haşlanmış )
Bol salata

Aksam 18.00
Bir kase yoğurt
az salata

2.5 litre su
3 mil leslie

Insallah canım zaten 15 gun sonra felan sıvasa gıdıyorız dugune ordan donuste degerlerımde normale doner bende lısteyede gırerek hızlı bır baslangıc yaparım
Ayyy cayına kalorısız seker olayım hayatım

Hosgeldın canm senınle tanısmadık sanırıö ben ayse Menun guzel ama tartı oncesı corba olmasaydıda olurmus afıyet olsun

Aynen zaten bırde kılo vardı ıc karında genısmıs fzlada kılo almayınca doguma gıdene kadar kımse anlamadı 7. Ayımda tup bebek doktorumu bırakıp normal kadın doguma basladım kadının karsısında oturuyorum evet sızın neydı sorun dedı dedım 29 haftlık hamıleyım doktor bıle ınanamadı gozlerını actı ıyıce

Sagol canım
Hıc bırsey yapamıyorlar su an sadece soyledıklerı ılk 24 saat 48 saatı atlatırsa :KK43:

Allahhhh Sivas'ta coşma ama yemek konusunda bak :)

Back
X