Hem söyle hem utan oda iyi be Şeyda.
Aynen değişik kişilik kendisi daha yeni hamile olduğu öğrendi hamile kıyafeti alıp fotoğraf çekilip sosyal medyaya koymuş gülesim geliyor kıza
Canım benim annemde öyle babannem neler neler yapmış şimdi hakkını helal et diye yalvariyor anneme ve anem kadresimin esine yaptigini bize kend kizlarini yapmıyor arada takılıyorum k.validen de sana yapsın diyor inan. ama k.validemler çok değişik aile bağı sadece kardeşleriyle çocukları sanki başkasının türünün son örneği :)
Aman sen eşinle iyi olda önemlisi o tatlımm keşke herkes iyi olsa da sende onu anne olarak görebilsen ne var ki bunda ama İşte yok yok insanları anlamak zor
Selamlar canlar yenı uyelıgım ıle gerı geldım ben ayse bılmeyenler vardır belkı dıger uyelıgımın sıfresını unuttum tel degısınce gıremedım
Bu aralar hastalıklarla ugrasıyoruz esımden bıyopsı alındı onun sonucunu beklerken pek bırsey yapasım yoktu moral olarak cok sukur temız cıktı.sımdıde teyzemın kızı 12 yasında yogun bakımda su an onun ıcın cok uzgunuz aılecek hastane kapılarındayız tabı ben cocukla pek yanlarında olamıyorum orası ayrı
Sızlerde dua edermısınız adı tuana
Can'ım hoşgeldin önce eşine çok geçmiş olsun allahtan bişey yokmuş inşallah tuana da iyi olur tatlım Allah yardımcısı olsun küçük kuzunun Allah güç versin ona
Sımdı vakıt buldukca gecmısı okuycam kımler ne durumda bakayım 5 6 gun oldu ama aylardır uzakmısım gıbı gelıyor
Öyledir bağımlılık gibi burası işte
En güzeli normal hayatına devam etmek zaten. Hamileliğe hastalıkmis gibi davranıyorlar çok gereksiz.
Kesinlikle Can'ım
Bu arada bende kan degerlerım ıcın doktora gıdıp geldım d vıtamınım cok dusukmus kılo veremezsın su haldeyken dedı dahılıye doktoru
Onca emege karsı kılo verememe sebebımıde bulmus oldum
Demekki bundan sonra daha güzel vericeksin buna sevindimm tatlım benim eh işte zaten anormal Bi şekilde verilemiyorsa kesinlikle testler yaptırılmalı
Canım ben temmuzda 4 sene olacak evleneli 3 senedirde istiyoruz. Ilk sene kistlerimden dolayı olmadığını düşndük bi 10 kilo verdim kistler falan bitince eşime odaklandık. Eşim azosprem iki senedir bunjnla boğuşuyoruz. Nasipse ramazandan önce ameliyat olacak ve eğer pozitif çıkarda bir umudumuz olursa eylülde tüp bebek istiyoruz.
Işte ben yakında damacanayla gezmeye başlıcam
İnşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün bebişini bebişlerini ya da :)
Menüm
10 30 2 ceviz ve suyu
11 00 çay, 2 yumurtadan melemen, peynir, 3 kuru erik
14 30 sütlü türk kahvesi, 5 dut 4 çilek
16 15 spordan gelince bir bardak ayran
18 15 domates çorbası, ton balıklı salata
Sebzem yoktu gidip alamadımda böyle oldu insallah kabızlığım sona erer.
3 litreden aşkın su
45 dk zumba ve 15 dk aerobik
Güzel menü bebeğim ben severim ton balıklı salatayı
canim aksamlari makarna yemiyoruz. Zamanla baskalrinin menulerinden derleme yaparsin.
cok su icmek faydali degil canim kendini frenlemelisin. Su zehirlenmesi diye birseyde var.Ayrica su icip wc ye gitmemek normal degil.Bobrekler normal ve vucut normalse wcye gitmel8sim. Bi doktora git veya sor derim.
Beynini kandir seker eksi cikacagim diye
..
dikkat et seker....
bendede bazen oluyor normal canim...
dengesiz cok insan var karsidakini uzermi dedigim diye hic dusunmeden konusan.onlari kisaca ofsayta yolluyoruz beynimizden.
tam gicikmis yaw....
sut bezleri calisinca regl gecikebilir o yuzden dogum yapan bayanlar genelde hemen adet gormezler.
ben kendine bakmadan esime aman kilo alma gobekli erkekleri sevmem diyorum esim bana bakip guluyor.bunu 100 kiloluk kadin diyor be.sende ona de bosver kilonu bak bana...
Benimki cok vicdansız bildİgin gibi değil karşimda gofret yerken görmen lazım.magnum reklamında oynayanlara taş çıkartır. Ama ben kafada bitirdim herseyi haberi yok:))
sende karsisina gec cayini doldur at bacak bacak istune ic umursaz tavirlara gir catlasin .
Benimde canim 10 haftalik kalbi durdu alindi acinin buyigu kucugu yok.
canim hersey nasip o yuzden kalbinin duracagini sanmam.genelde anomali olan bebisler yasamaz.o belkide ogrenmene vesile olmustur bebegin oldugunu.Aslinda Allahin bi lutfu bu durum doktorum bana boyle aciklamisti.Benimki dusmedi bile kurtaj oldum.
kizlar onlar cahilmis ama sizde acemilik etmissiniz 3 aylik cammi silinir diyorum ama ben hamileyken hic durmazdim.ama dusuk tehlikem yokken.
bak beni dinle kaptanim kapat burnunu ic balli sirkeni canimmmmmm
dorukta kaptanim boyle giderse yarin 1 insallahhhh.
suda cekirdekte yeterince csnim.teyzem ucmus....
ablacim bazilari art niyetli bebegi Allah pamuk iplifiylemi karinlarina baglamis bilemedim.Ben hamileliklerimde hareketliyimdir ve dogum somrasi o yuzden hemen toparliyorum. Nerde hareket orda saglik....Ama kaynana konustu kizlarrrr....
katiliyorum ve uyguluyorum canim.
ne ilginc insanlar var guzel Allahim ya...[/QUOTE]
Can'ım su bile içemiyorum ki su içiyorum zorla su içtikten 5 dk sonra anca acısı geçiyor öyle bişeyi içemem o yüzden fena
Kizlar menüm
Sabah 8
1 bardak ceviz suyu
2 ceviz
11 de
Ispanaklı yumurta
Minik salatalık
5 zeytin
2 cay kasigi pekmez
2 kk peynir
15 de
1 incir
8 findik
17:30 da
6 kaşık ıspanak
1 kase yoğurt
2 kaşık et sote
9 bardak su kendimi frenledim yarın için
Sabah 45 dk yuruyus
Ogleden sonrada parkta minigimin peşinden koştum biraz.
Güzel bebeğim iyi suyu da abartmamışsın inşallah yarın iyi bir eksiyle gelirsin