• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@seydan94
Şeyda listeye giren yoksa bu şekilde Doğru Cnm
Sadece sonucu 0.710 olarak yazıcan
Böyle olursa derece de yok
Tesekurler ablacim insallah 74 u görürüm bu hafta,dereceye de girseydi keşke,necla güzel veriyo bildirim yaparsa gireriz belki

Hayırlı cumalar arkadaşlar
Geçen hafta 75
Bu hafta 74.3
Giden 700gr
Yüzde 0,93
Mesaj 42
Spor 3gün plates ebru şallıyla plates
Guzel canim Tebrikler.

Geçen hafta 79
Bugün 78
Yüzdem 1.27
Eki Görüntüle 1814916
77 yi ucundan da olsa görmek isterdim :KK61:
p.tesiye ne kaldı görürsün 3 gün sonra.

Bense zeytinyağımı içtim hala bir umut bekliyorum.

Gelen giden yok bende en güzel bildiririmi yapayım. Bu hafta yolculuyum ve annemde olacağım için menülerimi paylaşmasam daha iyi olur diye düşündüm. Hem yoğun olacam hemde düzensiz olacam. Düzen oturtunca geri dönsem olur mu acaba kaptanım?
Geçen hafta 86.9
Bu hafta 85.5
Fark 1.400
Yüzde 1.64
Mesaj 60
Spor 430dk civarı
vuu rakibem müthişsin bu hafta beni jet hızıyla edin geçtin. Z.yağı 2 form çay ve ben hala bekliyorum annem bir tarif verdi başarılı olursa sizde deneyin.

kızlar bende kılo bıldırımı yapıp kavıcam pazartesı muhtesem bı donus yaparım insallah bu hafta malesef artıdayım kızlar ınan cok dıkkat ettım sabahları 1 saat yuruyuse gıttım ama stres benı şışırdımı ne yarın sınavım var ve pazar gunu cokfelaket sınırlıbı ınsan oldum

malesef
gecen hafta 70.3
bu hafta 70.9 fark
+600
mesajdan muafım bu haftada

spor 240 dakıkadan fazladır
fark + oldıgııcın hesaplamayı bılmıyorum kaptanım
Olsun canım sen şu sınavları atlatta verirsin.

Geçen hafta:77
bu hafta:76
yüzdelik olarakta hesap yapıcam kızlar.onuda bildiririm
Tebrikler tatlım okudum detoks falan gerek yok tatlım 1 Mayıs 2 hafta var 3 kiloyu havada karada verirsin dikkat edersen.

Canım bende kendimi çok aç bırakırsam kabız oluyorum bu hafta yemeklerin yanında bol bol az zyağlı salata ye faydasını görürsün cnm
Galiba bende aç kalıyorum ama gün içinde değil geceleri çekilmez bir açlık oluyor leptin bozulmasın diye yiyip içmiyorum suyla bastırıyor um.

Hiç üzulme canım bende alıştım bu duruma.başladığım ilk hafta 3 kilo verdim.simdi 1 kiloyu her hafta göremiyorum.kilolar azaldıkca geriye kalanlar inat yapıyo .bozmayalım yeterki yavaş yavaş gidecek.yaza ne kaldı surada :)
Ahh tatlım bende gelsem senin kilolara inat ediyor gitmiyor diycem de 84 kıloda BU ne iNadi. ;)

Kizlar ac kalmak cozum degil o zaman kisa vadede kilo veriliyor ama sonra alinabiliyor birde ac kalmak cok azaltmak kabizliga neden oluyor kubranun dedigi durum bendede oluyor.doyana kadar zararsiz seylerden yenmeli.
Evet öyle gerçekten yeni bir düzen oturtmam lazım.

Gerçekten vicdansızlar. Cekirdekler bisküviler nele neler yiyolar önumüzde.

Başın sağolsun canım inanamıyorum ya bu anlattıklarına nasıl insanlar var. Onu alsaydın renkli gözlü olurdu ne demek ne alaka ya tövbe tövbe. Benim eltimde renkli gözlü bebeğinin gözleri koyu kahve oldu hatta benimzannediyorlar annesiyle alakası yok. Ki mavi olsa ne olacak hayırlı sağlıklı olsunlarda. Resmen sebep olmuşlar Allah affetsin.

Başın saolsun ablam. Rabbim şefaatçi eylesin o meleği insallah. Ben hiç hamile kalamadığım için çok üzülüyorum ama olanı kaybetmek çok daha kötü. Rabbim sabırlar versin.[/QUOTE]
allah sağlıklı versin geç olsun canım temiz olsun onunda bir zamanı vardır rabbim saglık huzur içim
N narcicegi-21 tatlım nerdesin ki acabaaa ?
canım hastanedeydim dünkü gögsümden süt akması hipofiz timür belirtisiymiş kan testi yaptım akşam beyim mr girecem o yüzden giremedim

Başın saolsun ablam. Rabbim şefaatçi eylesin o meleği insallah. Ben hiç hamile kalamadığım için çok üzülüyorum ama olanı kaybetmek çok daha kötü. Rabbim sabırlar versin.
allah sağlıklı versin geç olsun canım temiz olsun onunda bir zamanı vardır rabbim saglık huzur içim

canım hastanedeydim dünkü gögsümden süt akması hipofiz timür belirtisiymiş kan testi yaptım akşam beyim mr girecem o yüzden giremedim[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız.

canım hastanedeydim dünkü gögsümden süt akması hipofiz timür belirtisiymiş kan testi yaptım akşam beyim mr girecem o yüzden giremedim
Geçmiş olsun canım inşallah hayırlı güzel haberlerini alırız.[/QUOTE]
inşallah canım bakalım en geç pazartesiyi bulurmuş netleşmesi

Başın saolsun ablam. Rabbim şefaatçi eylesin o meleği insallah. Ben hiç hamile kalamadığım için çok üzülüyorum ama olanı kaybetmek çok daha kötü. Rabbim sabırlar versin.

canım hastanedeydim dünkü gögsümden süt akması hipofiz timür belirtisiymiş kan testi yaptım akşam beyim mr girecem o yüzden giremedim[/QUOTE]

Kuzummmm çok geçmiş olsun ya kıyamam ben sana inşallah temizdir tatlım benim dualarım seninle

Kuzummmm çok geçmiş olsun ya kıyamam ben sana inşallah temizdir tatlım benim dualarım seninle[/QUOTE]
amin canım çok tşk ederim

Back
X