- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
- #141.941
Annem bi yöntem söyledi denıyıcem iyi gelirse yaparsın sende. Bugün yapıcak tim zencefil im yokmuşBende de aynı sorun var bu hafta hiç çıkmadım diyetteyken yasaniyormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem bi yöntem söyledi denıyıcem iyi gelirse yaparsın sende. Bugün yapıcak tim zencefil im yokmuşBende de aynı sorun var bu hafta hiç çıkmadım diyetteyken yasaniyormus
Yoğurt zencefil zerdecal tarcinmi bende malzeme var gondereyimmi ben 1 defa yiyebildimAnnem bi yöntem söyledi denıyıcem iyi gelirse yaparsın sende. Bugün yapıcak tim zencefil im yokmuş
Tatlım herzaman söylediğimiz Doğru şeyleri doyuncaya kadar yemekAslında ben burdaki arkadaşlardan fazla yiyorum aramızdaki fark ben nişasta ve karbon tuketmiyorum protein sebze ağırlıklı yiyorum ekmek bu hafta 2-3 dilim yedim diye diğer haftalara göre az verdim
Form çay içtinmi CnmBende çok ekmek yemiyorum aslında ama bu tuvalet sorunu beni mahvediyor tartıya da yansıyor bugün 4. Gün bakalım nolucak![]()
Eşleştirmeleri poni yapacaktıAynen bu hafta rakip olalım hedef belirleyelim kaç kilo olsun
83.8 im 82 olabilirmiyim acep.Aynen bu hafta rakip olalım hedef belirleyelim kaç kilo olsun
2 ince dilim zencefil yarım limon 1 cubuk tarçın kaynatıp iciyosunYoğurt zencefil zerdecal tarcinmi bende malzeme var gondereyimmi ben 1 defa yiyebildim
Bekliyoruz Poni cım canımEşleştirmeleri poni yapacaktı
Kacirmisim orayı çok pardonEşleştirmeleri poni yapacaktı
Form çay ictim zeytinyag ictim kayısı bende bir işe yaramıyor abla o yüzden yemedim hala bekliyorum keten tohumu denemedim ama arada 1 kaşık yulaf ezmesi koyuyorum yogurdaForm çay içtinmi Cnm
Sabahları meyve yada kuru meyve yiyomusun
Yulaf kepeği, keten tohumuda etkili
Olursun niye olmasın inatlassan olur ben geçen hafta bu hafta verecem dedim inadına gittim83.8 im 82 olabilirmiyim acep.
2 ince dilim zencefil yarım limon 1 cubuk tarçın kaynatıp iciyosun
Neden yiyemedin cokmu kötü olduYoğurt zencefil zerdecal tarcinmi bende malzeme var gondereyimmi ben 1 defa yiyebildim
Oranını ayarlayamadim çok kötü geldi eşim yedi güzel dediNeden yiyemedin cokmu kötü oldu
Abla ya şu profilimdeki yazıyı nasıl değiştiricem yapamadım bi turluEşleştirmeleri poni yapacaktı
1 günde işe yaramayabilir CnmForm çay ictim zeytinyag ictim kayısı bende bir işe yaramıyor abla o yüzden yemedim hala bekliyorum keten tohumu denemedim ama arada 1 kaşık yulaf ezmesi koyuyorum yogurda
İnşallah canimOlursun niye olmasın inatlassan olur ben geçen hafta bu hafta verecem dedim inadına gittim
Nereye yazcağını biliyomusunAbla ya şu profilimdeki yazıyı nasıl değiştiricem yapamadım bi turlu
Kesinlikle abla ekmek kaciriyorum arada simit baska da yemiyorumTatlım herzaman söylediğimiz Doğru şeyleri doyuncaya kadar yemek
Az yemek başlangıçta iyi verdirsede vücut bu sisteme alışır hemde metobolizma yavaşlar
Kaliteli karbonlarda arada yenebilir
Armut alayım pazardan bu hafta inşallah unutmam1 günde işe yaramayabilir Cnm
Form çayı değil ama diğerlerini düzenli yap
Mesela bikaç gün sabah aç karna armut ye
Fazla koymuşundur CnmOranını ayarlayamadim çok kötü geldi eşim yedi güzel dedi