- 6 Kasım 2010
- 5.143
- 13.417
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
- #141.981
Şansıma deseydin artıkÇok güldüm sen çok yasa eşim diyor neden biliyorsun hepsi bayan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şansıma deseydin artıkÇok güldüm sen çok yasa eşim diyor neden biliyorsun hepsi bayan
Sen yap memnun olmazmiyiz ponicımEşleştirmeleri yapıyorum umarım memnun olursunuz :)
İnşallah bir sorun yoktur canım kafana takma sakın.Semay25 Canım göğsünden tek süt gelmesi bizi rahatsız etmedi başımın arkasında yumurta büyüklüğünde sismisti başım agiriyordu mide bulantilarim vardı ben süt gelinde hamilelikten şüphelendikleri test negatif çıkınca uzman ark görüştüm dr git dedi hormon testi yaptir hipofiz timuru yapıyormuş prolaktin hormonunun yüksek olması neden olabiliyormus hormon testinde dhea so4 yüksek çıktı beyin emr istedi doktor ptesi 4 te çıkacakmış aslında basite aldığımız adet duzensizligini bile beyin yonetiyormus umarım bişey çıkmaz hepinizin ilgisine çok tsk ederim sonucu paylasacam kadın olmak ne zormus
Allah yardimcin olsun pozitif dusunelim insallah sonucuda pozitif olur.Semay25 Canım göğsünden tek süt gelmesi bizi rahatsız etmedi başımın arkasında yumurta büyüklüğünde sismisti başım agiriyordu mide bulantilarim vardı ben süt gelinde hamilelikten şüphelendikleri test negatif çıkınca uzman ark görüştüm dr git dedi hormon testi yaptir hipofiz timuru yapıyormuş prolaktin hormonunun yüksek olması neden olabiliyormus hormon testinde dhea so4 yüksek çıktı beyin emr istedi doktor ptesi 4 te çıkacakmış aslında basite aldığımız adet duzensizligini bile beyin yonetiyormus umarım bişey çıkmaz hepinizin ilgisine çok tsk ederim sonucu paylasacam kadın olmak ne zormus
Super kubracim gruplarda en parlak biziz kiz hadi cumaya paril paril parlayalim canim....Arkadaşlar bir haftalık maraton başlıyor,bende grupları hazırladım bakalım hangi grup takım içi birinci olacak. Bunun için grup arkadaşımızın ensesinde olmalıyız
1.grup
eliya - N narcicegi-21
2.grup
Semay25 -
Bayankokosh
3.grup
@Yesilsarmasikk - @poniponna
4.grup
masal3487 -
merveebrar44
5.grup
esmazc - S sibelcikkk
bebek cok isteyenlerin gogsunden sut gelebiliyor bazen insallah oyle biseydir gelir ve gecer canim.canim burdan koparsan yenisin verdigini fazlasiyla alma riskin var bura kendini kontrol etmeni saglar.
Aman gecmis olsun canim.Onemli olan saglik gerisi bos.
allah sağlıklı versin geç olsun canım temiz olsun onunda bir zamanı vardır rabbim saglık huzur içim
canım hastanedeydim dünkü gögsümden süt akması hipofiz timür belirtisiymiş kan testi yaptım akşam beyim mr girecem o yüzden giremedim
@poniponna Hadi hayirli olsun. Ellerine sağlık canım.Super kubracim gruplarda en parlak biziz kiz hadi cumaya paril paril parlayalim canim....
9. Takimin en agir topu benmiyim su an ya..digerleri izinde galiba.bi ablamiz vardi ogretmen nagihan ablamiydi sanki o nerwlwrde izindemi hala.annesimi rahatsizdi sanki.Arkadaşlar bir haftalık maraton başlıyor,bende grupları hazırladım bakalım hangi grup takım içi birinci olacak. Bunun için grup arkadaşımızın ensesinde olmalıyız
1.grup
eliya - N narcicegi-21
2.grup
Semay25 -
Bayankokosh
3.grup
4.grup
masal3487 -
merveebrar44
5.grup
esmazc - S sibelcikkk
Bunu hepsi diyor CnmÇok güldüm sen çok yasa eşim diyor neden biliyorsun hepsi bayan
Kız senindemi doğum günün niye söylemiyonÇok geçmiş olsun canım.bu arada aynı günde doğmuşuz.mutlu yıllarr
N narcicegi-21 Necla ensendeyim ensemdesin hadi bakim.Arkadaşlar bir haftalık maraton başlıyor,bende grupları hazırladım bakalım hangi grup takım içi birinci olacak. Bunun için grup arkadaşımızın ensesinde olmalıyız
1.grup
eliya - N narcicegi-21
2.grup
Semay25 -
Bayankokosh
3.grup
4.grup
masal3487 -
merveebrar44
5.grup
esmazc - S sibelcikkk
Aslında WC için pişmiş sebze daha çok işe yarıyorBende bu hafta hiç ekmek yemedim çok güzel verdim ama yediğim onca yeşilliğe rağmen kabız oldum. Bu yüzden bu hafta iki günde bir yemeye karar verdim ki vücut şaşırsın. Bakalım bu haftamız nasıl geçecek.
Zaten Yüzde hesaplanacak CnmGruplari yaparken 1 kilosu az bide kilosu cok beraber olursa sanki dahami adil olacak yuzdelerde.....
Tesekkür ederim ablam.güzel dileğin içinde kocaman bi aminnnnnnnn diyorumKız senindemi doğum günün niye söylemiyon
Nice mutlu incecik yıllara güzellik![]()
Çok güzel oruca devam miAnam menumu yazmamisim ya bennn.
Saat 19.30
Yarim kaseden az corba
1 incir
2 kayisi kucuk
1 kurabiye
Spor 1 saat 35 dakika yuruyus
Su 2litreyi gececek
Hem birbirlerini geçmeye çalışılsın hemde diğer eşleriYalniz arkadaslar anladigim kadariyla eslestirmeyi yanlis anlamislar.karsilikli iki kisi degil 2 li takimlar birbirlwriyle yarisacak.yoksa benmi tanlis anladim....
Mutlu yaşlar canım doğum günün kutlu olsunÇok geçmiş olsun canım.bu arada aynı günde doğmuşuz.mutlu yıllarr
Teşekkür ederim bitanemm:))Mutlu yaşlar canım doğum günün kutlu olsun![]()