• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Semay25 Semay25 Canım göğsünden tek süt gelmesi bizi rahatsız etmedi başımın arkasında yumurta büyüklüğünde sismisti başım agiriyordu mide bulantilarim vardı ben süt gelinde hamilelikten şüphelendikleri test negatif çıkınca uzman ark görüştüm dr git dedi hormon testi yaptir hipofiz timuru yapıyormuş prolaktin hormonunun yüksek olması neden olabiliyormus hormon testinde dhea so4 yüksek çıktı beyin emr istedi doktor ptesi 4 te çıkacakmış aslında basite aldığımız adet duzensizligini bile beyin yonetiyormus umarım bişey çıkmaz hepinizin ilgisine çok tsk ederim sonucu paylasacam kadın olmak ne zormus
İnşallah bir sorun yoktur canım kafana takma sakın.

Semay25 Semay25 Canım göğsünden tek süt gelmesi bizi rahatsız etmedi başımın arkasında yumurta büyüklüğünde sismisti başım agiriyordu mide bulantilarim vardı ben süt gelinde hamilelikten şüphelendikleri test negatif çıkınca uzman ark görüştüm dr git dedi hormon testi yaptir hipofiz timuru yapıyormuş prolaktin hormonunun yüksek olması neden olabiliyormus hormon testinde dhea so4 yüksek çıktı beyin emr istedi doktor ptesi 4 te çıkacakmış aslında basite aldığımız adet duzensizligini bile beyin yonetiyormus umarım bişey çıkmaz hepinizin ilgisine çok tsk ederim sonucu paylasacam kadın olmak ne zormus
Allah yardimcin olsun pozitif dusunelim insallah sonucuda pozitif olur.

canim burdan koparsan yenisin verdigini fazlasiyla alma riskin var bura kendini kontrol etmeni saglar.

Aman gecmis olsun canim.Onemli olan saglik gerisi bos.

allah sağlıklı versin geç olsun canım temiz olsun onunda bir zamanı vardır rabbim saglık huzur içim

canım hastanedeydim dünkü gögsümden süt akması hipofiz timür belirtisiymiş kan testi yaptım akşam beyim mr girecem o yüzden giremedim
bebek cok isteyenlerin gogsunden sut gelebiliyor bazen insallah oyle biseydir gelir ve gecer canim.

olabilir guzel fikir ablam.

canim beyti degil bence kola o kadar kaloriliki o yapmistir.neyse bu hafta telafi edersin.

hic saglikli degil ama.bide butun hafta detoks yapmak kurallara aykiri degilmi yanlismi hatirliyorum.

masallah kuzuya....

kisin 5 olabilir ama gunler uzadi ve gec yatiliyor 5 cok erken 7 gibi yeme icme bitirilse daha iyi olur.

afiyet olsun canim sporda taclandirir.bugun 1 cis hakkimiz var tabikide sabah yada ogle.olmazsa mutlaka ilac kullan yoksa kanama olabilir o daha kotu.

spor disinda guzel canim.

guzel ponicim...

afiyet olsun.

insallah onumuzdeki hafta telafi ederiz.....

canim ben hic ekmek yemiyorum alakasi yok.cok protein tuketmekte kabiz yapar ve karavigeri yorqr arada salata sebze dengeleyince sorun olmaz.guzel canim su spor gayet iyi.ekmek umarim tam bugdaydir.

gayet guzel canim.

olmamis be sekerim......

sen iyiles kaptanim gerisi bos.valla masallah hastayken performansin buysa.....

hastalik insani psikolojik ve fiziksel olarak yipratiyor.nice mutlu huzurlu yillara seydacim.iyilesince kutlamayi telafi edersiniz canim.

spor disinda guzel tatlim.

insallah ablacim...

aksam az olmus yogurt asitli canim tek basina aciktirir.keske meyve yada salatayla yeseydin.[/QUOTE]
Semay25 Semay25 45 dk yürüyüşümu yaptım buyuk oglusumla. Evet saat 7 gerçekten uygun bir saat olucak sanırım.

Arkadaşlar bir haftalık maraton başlıyor,bende grupları hazırladım bakalım hangi grup takım içi birinci olacak. Bunun için grup arkadaşımızın ensesinde olmalıyız :KK48:

1.grup
eliya eliya - N narcicegi-21

2.grup
Semay25 Semay25 - Bayankokosh Bayankokosh

3.grup
@Yesilsarmasikk - @poniponna

4.grup
masal3487 masal3487 - merveebrar44 merveebrar44

5.grup
esmazc esmazc - S sibelcikkk
9. Takimin en agir topu benmiyim su an ya..digerleri izinde galiba.bi ablamiz vardi ogretmen nagihan ablamiydi sanki o nerwlwrde izindemi hala.annesimi rahatsizdi sanki.

Bende bu hafta hiç ekmek yemedim çok güzel verdim ama yediğim onca yeşilliğe rağmen kabız oldum. Bu yüzden bu hafta iki günde bir yemeye karar verdim ki vücut şaşırsın. Bakalım bu haftamız nasıl geçecek.
Aslında WC için pişmiş sebze daha çok işe yarıyor

Back
X