• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadasimla aksam ve kahvaltida beraberdik sonra sen yemeyince ben yiyince vicdan azabi duyuyorum moralim bozuluyor ta dedi.o zaman sende yeme diyecektim ama benim kilom send3n cok fazla diyip gectim.ben yemiyorum cevremdekiler rahatsiz oluyorlar yediklerinden...

ooooo super babaanne valla.....costun abla ben 2 saat yurumeyi leslie yapmaya tercih ediyorum daha kolay geliyor.
Aslında bende sıkılıyorumda Tatlım
TV karşısında idare ediyor

Ayrıca burda iyi spor yapanlardan biride sensin tatlişim
Ben daha ısınıyom

Sabah 08.30
1 incir
2 hurma
Findik biraz

Saat 11.40
1 haslanmis yumurta
Yumurtasiz menemen
Peynir
6 zeytin
Domates 2 dilim kadar
1 dilim salatalik
Kirmizi biber 4 dilim kadar

Saat 18.30
1 tabak tavuklu peynirli salata

Su 3litre civari
Spor 1 saatten fazla yuruyus
Süper diyorum baska da bişey demiyorum,herşey var

Sabah kahvaltidan once yuruyusumu yaptim sonra yapamazsam diye garantiye aldim.....
Işte ben bi sabah spor yapmasını beceremiyorum

Dondurmayi cok severim bugun hep dondurma yediler esim banada teklif etti pideleri tatlilari 2 gundur goturuyorlar bende yemeyince esim cok sasiriyor....
Sen kiloları verdikçe daha çok şaşırcaklar Tatlım
Arkadasimla aksam ve kahvaltida beraberdik sonra sen yemeyince ben yiyince vicdan azabi duyuyorum moralim bozuluyor ta dedi.o zaman sende yeme diyecektim ama benim kilom send3n cok fazla diyip gectim.ben yemiyorum cevremdekiler rahatsiz oluyorlar yediklerinden...
Bu lafları bende çok duydum Cnm
Sanki herkesin midesi ortak
Şimdi böyle derler, zayıflayıncada
Aaaa ne yaptın nasıl verdin derler

Yok yok ben toparlandim canım daha 4 gün var ha gayret
Işte bu ortak 4 gün ha gayret
Menüm
12:30
1 d tam b ekmeğinden yapılmış iki halka sucuklu tost
Domates,salatalık

17:30
3 lokma ekmek
2 kk peynir

Su,2 lt
Spor,1 saat dışarıda yürüyüş
insallah acikmassin canim,akşam bassaydin S alatayi,su az yeme işini bir ben beceremedim

kolay gelsin canim aysem.tatli rakibim.

ponicim banami oyle geldi bilmiyorum ama sanki sen arada iyi kaciriyorsun sonra cumaya kadar topluyorsun sonra guzel eksi geliyor....yaniliyormuyum....toparlarsin sen....

iyiymis valla ....

canim iyi gidiyor cumartesi sabah eksi 700 civariydim ama yarin ne olur bilemem iyi spor yaptigimdan kaslar siser mi.cumaya iyi duserim diye bekliyorum bakalim....

bende canim arkadaslar tadina bak diye israr ediyorlar ama kendimi biliyorum tadina bakarsam gerisi gelir o yuzden uzak duruyorum.

supersin guzel hatun....

insallah canim....

kiz iradeni kullanip yiyorsun sonrada.....

poni cumaya en az eksi 1 yazin bir koseye kizlar.....

guzel canim.

olmamis canim okuldakiler benden heveslenip diyete basladilar ayni s3nin yaptigin gibi az ve erken yediler.simdi hastalar.vucut seker dengesini kuramiyor 2 saate bir seker dusuyor digerininde tansiyon dusuyor.aksam yemelisin ilerde cok sikinti yasayabilirsin.aksam disinda guzel canim.

afiyet olsun.

cok guldum kiz cok yasa emi
....

patates disinfa guzel canim.

spor olaymis tammis.

guzel seker.

75 civari olursun gobi geliyor banada.insallah bakalim.

ooooo super babaanne valla.....costun abla ben 2 saat yurumeyi leslie yapmaya tercih ediyorum daha kolay geliyor.

dedigim gibi sen vucudu yiyerekmi sqsurtiyorsun ne hadi bakalim cumaya insallah eksi 1canim.....

aksam az olmus be...
Çözmüşsün beni müdürüm.tartı gününde tartildiktan sonra coşuyorum birdahaki tartiya çok var deyip sonra toparlanmaya çalışıp eksiye düşüyorum her pazartesi artıdayım. Böyle yapmasam hep dikkat etsem yemesem şimdiye mezun olmuştum zaten

Bende haftasonu kayinvalidemlere gideceğim ısrar eder durur artık onlardayken hiç sevmediğim birşey ben hiç ısrar etmem. Bu arada bi arkadasin düğünü için gidiyoruz bi düğüne bayadir gitmemiştim salınayım bir de mi :KK48:

Bende haftasonu kayinvalidemlere gideceğim ısrar eder durur artık onlardayken hiç sevmediğim birşey ben hiç ısrar etmem. Bu arada bi arkadasin düğünü için gidiyoruz bi düğüne bayadir gitmemiştim salınayım bir de mi :KK48:
Elbisen hazırmı fıstık

Spora birazdaha ağırlık Versen olduğundan daha ince görünürsün

anam anam bide 5 mil abooooo.....

oooo havani atacan desene kizzzz....

Back
X