- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
- #182.641

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
torun başka bişey diyorlar inşallah bizde nasip olurEki Görüntüle 1932566 ve iyi geceler sabah babam erkenden torununu almaya gelecekmiş biz bu adamı uykudan uyandıran azdım kahvaltı için heyy torun sen nelere kadirsin![]()
Eki Görüntüle 1932566 ve iyi geceler sabah babam erkenden torununu almaya gelecekmiş biz bu adamı uykudan uyandıran azdım kahvaltı için heyy torun sen nelere kadirsin![]()
Iyi geceler kızlar benim böcük uyanık uyusun bende yatarımmisafirlerim biraz, önce gitti hiç spor yapmamış olmamak için plates de öğrendiğim hareketlerden bir 15dk yaptım aslında bir leslie patlatasım varda mutfak dandini toplayıp duş alıcam artık yarın acısını çıkarırım![]()
Kolay gelsin canımmisafirlerim biraz, önce gitti hiç spor yapmamış olmamak için plates de öğrendiğim hareketlerden bir 15dk yaptım aslında bir leslie patlatasım varda mutfak dandini toplayıp duş alıcam artık yarın acısını çıkarırım![]()
amin inşallah o günlerde görürüz evlat para torun faizini öyle bir laf vardır yada değişikti bilmiyorum ama resmen onun yaşına iniyorlar zaten anneanne dede varsa oglum o evde olduğum sürece beni aramıyor bile ama illaki göz siniri içinde olacağım o ayritorun başka bişey diyorlar inşallah bizde nasip olur
Abooo bu saate benimkinde çıldırdı onbirfe yatıp onbirfe kalkıyor hiç bizim tarzınız değil yarında bitsin eski düzene dönüyoruzIyi geceler kızlar benim böcük uyanık uyusun bende yatarım
Ya normalde 11 gibi uyur 10 da kalkardi. bu ara bi haller oldu uyumuyorAbooo bu saate benimkinde çıldırdı onbirfe yatıp onbirfe kalkıyor hiç bizim tarzınız değil yarında bitsin eski düzene dönüyoruz
yürüyüş süpersabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
7 zeytin
domates
1 dilim tbe
öğlen 13.50
60 gr kadar ızgara et
200 mlt ayran
1 dilim ekmek
ara 10 fıstık
akşam 19.00
2 kepçe tavuklu sütlü çorba
10 adet etli bulgurlu karalahana dolması (bulguru az eti fazla)
1 yk sarımsaklı yoğurt
az salata
2 lt su
1 saat yürüyüş
bizde ma aile geç yatıp geç kalkmayı seviyoruz babamızın işinden kaynaklı birazdaYa normalde 11 gibi uyur 10 da kalkardi. bu ara bi haller oldu uyumuyor
söz doğru öyleydi:) bizimkiler de geçen kaldığında kızım öyle alıştıki nasıl ağladı arkalarında bir gün boyunca elinden resmini bırakmadı anneannesinin uzak biyerde oturuyormuş gibi:)Kolay gelsin canım
amin inşallah o günlerde görürüz evlat para torun faizini öyle bir laf vardır yada değişikti bilmiyorum ama resmen onun yaşına iniyorlar zaten anneanne dede varsa oglum o evde olduğum sürece beni aramıyor bile ama illaki göz siniri içinde olacağım o ayri
ben diğerlerini tercih ediyim en azından karnım doyar:)
Heh erdemde geldi bizde ayaktayizbizde ma aile geç yatıp geç kalkmayı seviyoruz babamızın işinden kaynaklı birazda
Inş.bu ayı boş geçirmeyiz cnm2 ayda 10 kilo vermissin daha ne olsun ablacim bin maşalla
İnş oğlucumda problem çıkarmassa hedefime
Akşam baya erken olmuş cnm ama menü güzel bide yoğurdunu ihmal etmeMenum
Sabah 08.00
1 kahve 3 kayısı
10-11.00
2 yumurta peynir 3-4 zeytin salatalık
13 -14
Yeşil çay 6 badem 3 ceviz
15.00-16.00
Fırında tavuk salata
18.00
10 Antep fıstığı
2.5lt su 45 dk koşu bandı
Ahh güzelim işte her diyet dönemi metoyu bozuyor yavaşlatıyorElimden geleni yaptım bakalım nasip dediğin gibi. Yok be senin metabolizma bize taş çıkarır şimdiye kadar verdiğin kiloların haddi hesabı yok ben hiç 9 - 10 kilodan fazla veremedim. Bi yerden sonra kilo vermem duruyo genelde 3-4 kilo sonra takılıp kalıyorum öyle on
Veeeee bahar döndüüüü...... Hayallerine kavuşmayı ertelemeyi bıraktı....Alıntılarım uçtu yaftelin şarjı yoktu pcye geçtim alıntılarım beğenerek geliyordum pcnin şarj bitti
tele geçtim
Kendime rakip arıyorum bu hafta kesin listedeyim oruca ara veriyorum bu hafta bı toparlayim sanırım yeterli su icmedigim için bazi günler bir lt bile olmadıaz gidiyor arada kaçırdım tabiki menüleri yazmadığim gunler
Kendi adıma güzel bir yıl olacak inanıyorum çünkü kendime inanıyorum 13kg verdim sonra bı ara kalan kiloları kabullendim resmen yapıştı bı aldım bı verdim sonuç yerimde saydım bu bazıları içi başarı sayılıyor eee en azından üstüne almadın diyorlar benim için değil ama ben hayatımın en kilolu iki yılını geçirdim hayatımda hiç bu kilolardan olmamıştım
Mefkurem gözlerinizi kapatın demiş ya gözlerimi kapatıp en güzel halime gidiyorum iki kare geliyor birincisi 53kg ile giydiğim gelinlik ki korsesiz tek bir fazlalık yok ikincisi beni aldatan eski sevgilimin dibinin düştüğü o an 47kg yum üniversitede yarıyıl tatile gelmişim
zayıf olmak güzel şey özgüven artıyor mutluluk artıyor aynalari bırakın söylediğiniz şarkıların bile ritmi değişiyor ruhunuz nefes alıyor
3ocak demistim evet 1ocak yeni bir bahar doğuyor yeni bir ben ertelemeye gerek yok 2sindeki davette yemeyeceğim cislari çünkü vücudumun ihtiyacı yok yedi yiyeceğini nefsimse doymak zorunda artık
Birçok kadın çocukları kendine kilosu ile ilgili yorum yaptığında zayıflamış neden bı şuan benim oğlum için en güzel en tatlı en can benim ama oğlum üç yaşına geldiğinde görsel ayrımı ve daha fazla cümleyi öğrenip bana şişko diyecek yada çok fitsin neden ilkini duymak zorunda oluyum kı
Bütün kalbimle AminnnnVe lütfen 2017 gelirken huzur getir ,barış getir ,yardıma muhtaçlara uzatabiecek gönül getir göz getir, vesile getir ... 2016 yi aratma Rabbim gördüğümüzde geri koymasin hicbirimizi dunumuzu aratmasin
Hepinize güzel bir yıl dilerim evlat isteyene evlat nasip etsin var olanlara uzun ömür versin gerisi hallolur çok dua ettim bilirim minik ellerin hayalini kurmak bazen kabullenip bazen yıkılmak Rabbim kimseyi evlatla sinamasin aminnnn
Anammm alıntıda resim gözükmüyoya
Sizlerede nasip olsun inş.Eki Görüntüle 1932566 ve iyi geceler sabah babam erkenden torununu almaya gelecekmiş biz bu adamı uykudan uyandıran azdım kahvaltı için heyy torun sen nelere kadirsin![]()
Yediklerini sorsammı acep :))misafirlerim biraz, önce gitti hiç spor yapmamış olmamak için plates de öğrendiğim hareketlerden bir 15dk yaptım aslında bir leslie patlatasım varda mutfak dandini toplayıp duş alıcam artık yarın acısını çıkarırım![]()
Şu çocukları erken yatırmaya alıştırın gııIyi geceler kızlar benim böcük uyanık uyusun bende yatarım
kızzz yeni gelişmelermi var bilmediğimizHeh erdemde geldi bizde ayaktayiz![]()
Valla bu gece uyumicam sabah 8 de evi ayağa dikicem ablaInş.bu ayı boş geçirmeyiz cnm
Akşam baya erken olmuş cnm ama menü güzel bide yoğurdunu ihmal etme
Sporda yapılmış miss
Ahh güzelim işte her diyet dönemi metoyu bozuyor yavaşlatıyor
Bide her sene vermek daha zorlaşır
Sen duraklamam oldu diyosun ama eminim veremiyom diyip kaçamaklar yaptığın içindir
Hiç korkma eğer sebepsiz duraklama olursa bi hal çaresi buluruz
Veeeee bahar döndüüüü...... Hayallerine kavuşmayı ertelemeyi bıraktı....
Öyle doğru şeyler yazmışınki cnm
Benim çocuklar önceden baya bişey demediler belki düşündüler bilemiyorum
Kilo verdikten sonra eski resimlerimi görünce,
Anne booooaaa sen neymişin öyle dediler
Bizde ne davetler ne yemekler nede bahaneler bitmez cnm hepimiz biliyozki sonu yok gelmicekte
Niye daha fazla kendimizi kandıralımki
Bütün kalbimle Aminnnn
Hangisi hangiydi unuttum :)))
Nıtellayla başlarsak mazide kaşık kaşık yemişliğim var ne yazıkki 1 şişeyi bitirebilirim
Günümüzde malesefki insanın önce görüntüsüne bakılıyor
Hatta bi söz vardı... Kişi topluma girdiğinde kıyafetiyle karşılanır sohbetiyle uğurlanır diye... Buna bide fizik eklendi
Sizlerede nasip olsun inş.
Ben küçük yaşta 3 çocuk içinde kalınca pek başka çocukları sevemem bıkmışım iyice
Heralde benimkilerden sonra severek kucağıma aldığım ilk çocuk bizimki :)
Yediklerini sorsammı acep :))
Yok Yok söyleme
Cuma güzel bi bildirimle gel yeter
Şu çocukları erken yatırmaya alıştırın gıı
Benimkiler 8 de yatardı en geç 9 olurdu
kızzz yeni gelişmelermi var bilmediğimiz
Bi gün erken kaldır bak nasıl akşam yatıyorValla bu gece uyumicam sabah 8 de evi ayağa dikicem abla
Yok işten geldi abla Muhammed de onu görünce zipladi yataktan şimdi uyuma moduna gecti
Uzaklastirmasi bitti ya abla. şimdilik takipteyim içme filan yok. ayın 15 inde tedavi için kontrolü varmis gene.Bi gün erken kaldır bak nasıl akşam yatıyor
Erdem kabul edildimi eve
Inş.herşey yoluna girer tatlımUzaklastirmasi bitti ya abla. şimdilik takipteyim içme filan yok. ayın 15 inde tedavi için kontrolü varmis gene.
Inş ablamInş.herşey yoluna girer tatlım
Hadi kızz sende yat orda saat 2 oldu
Sonra sabah kalkmıyon kahvaltı öğlene kalıyo :)
ablam sor sor bence iyi atlattım 3 tane mercimek köftesi yedim daha sonra da erkekler çiğ köfte yaptı 3tanedw ondan yedim revani yaptım okadar şeker katınca yanına bile yaklaşmadımInş.bu ayı boş geçirmeyiz cnm
Akşam baya erken olmuş cnm ama menü güzel bide yoğurdunu ihmal etme
Sporda yapılmış miss
Ahh güzelim işte her diyet dönemi metoyu bozuyor yavaşlatıyor
Bide her sene vermek daha zorlaşır
Sen duraklamam oldu diyosun ama eminim veremiyom diyip kaçamaklar yaptığın içindir
Hiç korkma eğer sebepsiz duraklama olursa bi hal çaresi buluruz
Veeeee bahar döndüüüü...... Hayallerine kavuşmayı ertelemeyi bıraktı....
Öyle doğru şeyler yazmışınki cnm
Benim çocuklar önceden baya bişey demediler belki düşündüler bilemiyorum
Kilo verdikten sonra eski resimlerimi görünce,
Anne booooaaa sen neymişin öyle dediler
Bizde ne davetler ne yemekler nede bahaneler bitmez cnm hepimiz biliyozki sonu yok gelmicekte
Niye daha fazla kendimizi kandıralımki
Bütün kalbimle Aminnnn
Hangisi hangiydi unuttum :)))
Nıtellayla başlarsak mazide kaşık kaşık yemişliğim var ne yazıkki 1 şişeyi bitirebilirim
Günümüzde malesefki insanın önce görüntüsüne bakılıyor
Hatta bi söz vardı... Kişi topluma girdiğinde kıyafetiyle karşılanır sohbetiyle uğurlanır diye... Buna bide fizik eklendi
Sizlerede nasip olsun inş.
Ben küçük yaşta 3 çocuk içinde kalınca pek başka çocukları sevemem bıkmışım iyice
Heralde benimkilerden sonra severek kucağıma aldığım ilk çocuk bizimki :)
Yediklerini sorsammı acep :))
Yok Yok söyleme
Cuma güzel bi bildirimle gel yeter
Şu çocukları erken yatırmaya alıştırın gıı
Benimkiler 8 de yatardı en geç 9 olurdu
kızzz yeni gelişmelermi var bilmediğimiz