• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

harikasın Pınarcığım, almayıp vermişsin üstelik

Çok güzel bir eksi, 6'lara az kalmış

Tebrikler Kamileciğim

Kaderdaş olmuşuz bu hafta, ben de mutlu değilim ama olsun her eksi candır deyip devam edeceğiz. haftaya yüzümüz güler inşallah

Efsanesin Mefkurem Mefkurem , çok sevindim. Ne güzel bir eksi böyle. Resmen bu hızla devam edersen yakında beni sollayacaksın

Sorma çeviri molalarında yediğim cevizler, kuru incirler yaktı beni. Aklıllandım ama 80 olana kadar ceviz fındık filan kuru meyve yemeyeceğim.
Evet lapa da yaramadı malesef.

Olsun yoruluyorsundur ama ne güzel anneni ve kayınvalideni eminim çok mutlu ediyorsundur.

Zaten işin sırrı bu şekerim. Valla ben hareketli değilim ama tugcetugcem tugcetugcem bana çok ilham oldu yavruşlarımla zumbaya başlamayı düşünüyorum

Benim aklımda temizlik olunca yanlış anlamışım. Eminim çok dağınık ve pis değildir kimse ama benim hedefim @ekim2009 gibi bal dök yala kıvamı, kafayı temizliğe takarsam zayıflarım diye düşünüyorum
Evet dün -700'düm lapa yaramadı ama zaten -700 de iyi değil ki haftalık bir kilonun altına düşmemeliyim. Lapa da yapmam bir daha.

Kaçamak değil de ben kendi adıma bu hafta ders çıkardım, kuruyemişte ölçü tutturamıyorum, o yüzden tamamen bırakacağım 80 olana kadar.
Niye yemeyeceksin canım , dozunda olduğu sürece ne olacak
kızlar ben artık her sey kafamızda diyorum :) eskiden pko lu insanlar (polikistik over) zor zayıflar demişlerdi bana bende buna ikna olmustum, bi turlu veremiyodum. Sonra kendimi suna ikna ettim,çbenim kilomun buyuk bir kısmı ödem, ödem de dikkat edersek suyumuza, çayımıza pıt pıt gider dedim, e yanında yediklerime dikkat edince birazda yağ götürür diye düşünmeye başladım, gerçekten eskiden diyetisyenle bile veremediğim kiloyu geçen hafta verdim ben hem de regl haftam olmasına ragmen.

bence beynimizdeki kalıpları, blokları yıkmalıyız, elimizden ne kacan ne ucan kurtulur diye düşünüp tum kiloları kolayca kovacagımıza inanmalıyız :KK5:
kesinlikle

Regl bitmek uzere ama hala inceden karnim agriyor 2 gundur fenayim acaba usutuyormuyum biomiyorum oyle disaridada durmuyorum ama :KK43:(
İş yerimi soğuk canım
kiz deme öyle ben anlayabiliyorum galiba birazda hep kendimizi yetersiz gormekten kaynakli oluyor ama her konuda herseyede yetisemeyecegimizi herseyimizin dort dortluk olamayacagini kabullenmek gerekir benim kiz ayaklarini usuttumu tuvalete zor yetisir yada kaciririr ordan biliyorum ayağına corap cok zor giydiriyorum arkamı döner donmez cikartir

Abla sanirim surekli hep dort dortluk olma cabamdan kaynaklı yipratiyorum kendimi bu konuda esiminde elestirilerindende kaynaklı oluyor sanirim kendimi her konuda yetersiz hissetiriyor bana

Senın bu sorunu cozmen lazim canim

6 lar hayırlı olsun

Hadi gozun aydin altilari gormussun haftaya insallah bende 7 leri gorurum
amin canim

Süpersin abla devami cabucak gelsin

Aldinmi sonuclari canim

Tebrikler canim masallah

Cok sevindim kuzum tebrik ederim bu hafta beni ezdin resmen

Reglden sonra iner eminin bu hafta daha dikkat et canim

8 ler hayirli olsun canim bozma moralini bu hafta benimde 400 gitmis gitmeyince gitmiyor

Biraz gec yapiyorum ben canim gec kalkinca gece kalıyor
masallah canim

Tebrikler tatlim

Tebrikler canim

Valla zuhal sultan supersin

Seninki belliki odem canim doktora git bakalim ne diyecek
yarisalim canım gecen hafta soz vermistim
O önce uykudan kalkıp sana yardım etsin , iki bebek elini opsun birde beğenmiyor öyle mi su sürekli temizlik olayini at kafandan canım otur kahveni iç sen mutluysan herkes mutlu bunu unutma , akşam yatmadan öncede kendine bir jest yap sonra çocukların uyku vakti olayına giriş
:spor: Spor listesi Sonuclar:KK49:

:sampiyon: 1. @istikrar1986 (780puan)
:KK36: 2. I Ilyusa (630 puan)
:KK73: 3. @Sweetyy83 (525 puan)

Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum kizlar :KK9:
Aysegulcum cok guzel puan tbrk ederim:sampiyon::sampiyon:

Haftaya daha cok katilim olmasini umuyorum Spor yapalimki yaglar erisin dimi ama kizlarr :KK70::confused:

:rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK71::KK71:
Su listede olamamamak
Hahaa iyi bir kaçış planına ihtiyacım var. Her hafta spor yapıcam deyim oturuyorum aşağı, plana buradan başlayayım.
Lapa için öyle diyorsun demek, o zaman ilerde yoğurtsuz deneyeyim.

Sağol canım, inşallah öyle olur.

Teşekkür ederim Merveciğim, ben de burada beni anlayan arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum. Bence zayıflasak bile hep burada birbirimize destek olalım:KK19:
Geçen hafta ben + 500 dum bu kadar üzülme canım haftaya acisi cikar
mumkunse portakal suyuna falan koy, tadi guzel degil ve internette c vitaminiyle beraber almak iyi diye okumustum. Ben zamaninda usendigimden hazir meyve suyuyla yapmistim, bu meyve suyu biraz icimi kolaylastirsin diye. Ama yarim gun evden cikamayabilirsin wc ye kosmaktan aklinda olsun, ona gore ic.

evetTmetabolizma hizlaniyo, bu konuda iki gorus var, kimisi regl olunca zaten metabizma hizlaniyo, bir de sis ektra yukleyip bunyeyi yormayin o zaman bagisikliginiz duser diyo, digeri de tam tersi spor kaslarinizin agrisina da iyi gelir spor yapin rahatlarsiniz diyor. Ben kendimde ikisini de denedim, ben sporsuz daha rahat atlatiyorum ama bence her bunyede etkisi degisiyor. Belki benim agir atlatmamin sebebi pko dur gerci onu da bilmiyorum ama boyle seylerde biraz kendini dinlemek de fayda var. Bazi bunyeler regl dobeminde sporla rahatliyor gercekten benim ki oyle degil maalesef. Ama onemli degil ben diger haftalar yapar arayi kapatirim, regl olunca yuruyus ve bisikletle devam ederim, onlar yormuyo.
Benim ağrılarıma çok iyi geliyor inanılmaz hemde
İyi akşamlar kızlar, bi süredir düzenli giremedim,
Mefkurem ablama bilgilendirme yaptım.
Takım listesinden ayrılmaya karar verdim, grubu sorumsuz davranarak sıkıntıya sokmak istemiyorum daha fazla.
Yine geleceğim inşallah, sabah ki sıkıntı çocukla ilgiliydi,
Birazdan gelicem yine, herşey daha güzel olacak inşallah.
hayır olsun canım

Kizlar 2li testin sonuclar temiz cikti cok sukur benimde icim rahatladi :halay:
1 ay sonra 4luyu yapicaz dedi doktor ama ben onda kararsizim yaptirmiycam sanirim, neyse daha zaman var dusunmeye
askrhpozitif askrhpozitif
Gözün aydın 4 lu mu çıktı birde 3 ki değilmi ayrıntılıya gireceksin zaten birde
ama cidden maşallah:nazar: kızlar hiç artı yok gördüğüm kadarıyla bir sabit gerisi eksi 2 -3 tane de süperrrr eksi var 41 kere maşallah :KK9: seviyorum sizi kalp köşkü sultanlarıı:KK36:
hepimiz hepimiz çok superizzz :)

ben de regl oldum belim çok güzel ağrıyor az gidip yatayım battaniyeye de sarayım ısınsın da hafiflesin şu ağrı gece damlarım yine :)
gözün aydın abla :)

Menü
Sabah(10:00)
2 tane tam buğday ekmeği (50g) tost
Çeri domates
Tere

Öğle(14:30)
60g ton balığı ile salata
1 bardak ayran

Ara(16:00)
Kahve 2 hurma 2 ceviz

Akşam(18:00)
1.5 dilim ev pizzasi ince yaptım
1 bardak kötü siyah içecek

Su: 1.5 yatana kadar 2.5 olur spor: 2 mile Leslie 5k ne oldu ise PC takıldı kaldı :( Pnrrr-12 Pnrrr-12 90 puan

https://www.izlesene.com/video/jillian-michaels-30-day-shred-level-1/6904782

bak bu level 1, ben pztsi baslayayım diyorum, normalde program aralıksız 30 gun diyor ama ben muhtemelen sadece hafta içleri yaparım o yuzden benimki 6 hafta surer bitirmem :) bir de ben regl olunca yapmıyorum spor, vucudu asırı zorlamıs olmim diye ama reglim bu haftaydı zaten. bir de ben 2 haftadır griptim, o da epey geçti gibi, pztsi de iyi hissedersem sabahtan kalkıp hemen sporumu yapıcam. Sana da uyarsa pztsi birlikte baslayabiliriz ama sen hafta sonu da yapabiliyosan hiç bekleme başla hemen :KK6:
hafta sonu yapmak benim icin daha rahat olur o yuzden ben baslayim o zaman link icin de tesekkurler kaydettim. Insallah faydasini gorebiliriz ben ilk defa yaoacagim

Ayaklarini sicak tut cnm
Baya kalin kislik corap giyiyorum su an iyiyim kaloriferede dayadim ayaklarimi isittim iyice :))
1 ay sonra 4luyu yapicaz dedi doktor ama ben onda kararsizim yaptirmiycam sanirim, neyse daha zaman var dusunmeye
cok sevindim canim hadi gozun aydin. Bence dortlu yerine ayrintili usgyi oneririm ama tabi sizin karariniz. Cinsiyette bir ay sonraya dimi

kesinlikle

İş yerimi soğuk canım

O önce uykudan kalkıp sana yardım etsin , iki bebek elini opsun birde beğenmiyor öyle mi su sürekli temizlik olayini at kafandan canım otur kahveni iç sen mutluysan herkes mutlu bunu unutma , akşam yatmadan öncede kendine bir jest yap sonra çocukların uyku vakti olayına giriş

Su listede olamamamak

hayır olsun canım

Isyeri soguk degil ama orada ayaklarim isinmiyor. Cizmenin icinde buz gibi oluyor
Napıyorsunuz hanımlar :)
cayimi yudumluyorum spor yapmak ve yapmamak arasinda gidip geliyorum bi usengeclik var ustumde. Sen napiyosun

haftaya gumbur gumbur gelicem:halay::KK76:
bu sefer 1.ben olcam meydan okuyorumm:KK70::KK70::KK70:

Hadi bakalimm bekliyoruz canim:halay:

merve daha ne yapican Allah askina 24 saat 2 kucuk cocukla dort duvar arasindasin, bende yasadigim icin cok iyi anliyorum seni ve cok uzuluyorum
Kocan seni alsin basinda gezdirsin

cok tesekkur ederim cnm bu hafta sira bendeydi:)

Anaaaa dereceye bile girmemisim :)

Ellerine emegine saglik cnm
Ins. Bu hafta liste daha dolu olur

Sende 4cuydun abla :KK54:
Insllah bakalim bu hafta herkez spor icin dha azimli gorunuyor

Takım listesinden ayrılmaya karar verdim, grubu sorumsuz davranarak sıkıntıya sokmak istemiyorum daha fazla.

Insallah cok kotu bisey degildir cnm

Cok sukur bu haftayi alnimizin akiyla atlattik
Gecen haftayi cok guzel telafi ettik diye dusunuyorum
Herkesde elinden geleni yapti

Hepinize cooook tesekkur ediyorum
:KK200:  :KK200: :KK200: :KK200:
1.lik olur yada olmaz onemli degil
Benim icin onemli olan hepimiz caba gosterdik

Hadi bakalim yeni haftamiz baslasinnnnnnnn :halay: :halay: :halay:

Rakipler ciksin meydaneee:KK49:

Listeleri sonra yapicam kizlar
Enleri, rakioleri, hedefleri....

Kisisel hedefleriniz varsa soyleyin
Begenirsem onu yazarim:KK70:
Haftaya 68.4 hedefim en fazla 1 kilo verebiliyorum

Malesef 2.olduk kizlar

Yinede emeklerinizden dolayi hepinizi tebrik ederim
:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

Tebrikler kizlar aslinda sonuclar cogunluk olarak guzeldi ama demekki bi takim daha iyimis, haftaya 1.cilik bizim olmali:sampiyon:

kesinlikle

İş yerimi soğuk canım

Su listede olamamamak

hayır olsun canım

3 de var bide 4 ama 3 onermedi bile 4lu daha kapsamli oluyormus o yuzden sanirm

hafta sonu yapmak benim icin daha rahat olur o yuzden ben baslayim o zaman link icin de tesekkurler kaydettim. Insallah faydasini gorebiliriz ben ilk defa yaoacagim

Baya kalin kislik corap giyiyorum su an iyiyim kaloriferede dayadim ayaklarimi isittim iyice :))
cok sevindim canim hadi gozun aydin. Bence dortlu yerine ayrintili usgyi oneririm ama tabi sizin karariniz. Cinsiyette bir ay sonraya dimi

Isyeri soguk degil ama orada ayaklarim isinmiyor. Cizmenin icinde buz gibi oluyor
cayimi yudumluyorum spor yapmak ve yapmamak arasinda gidip geliyorum bi usengeclik var ustumde. Sen napiyosun

Ayrintili usgy dedigin 3d ultrason diyorlar omu cnm

menumu yaziyim
sabah 08:30
2yumurtayla omlet
2 kasik kiymali ispanak
10 badem
kibrit kutusundan kucuk beyaz peynir
2 zeytin

11:30
yarim lahmacun

14:30
turk kahvesi

16:30
1 lahmacun
bol yesillik
1 bardak ayran

ve bi hata yaptim
1 dilim kek yedim.su an cok pismanim
2lt den fazla su
spor yok

Spor yaptığını umut ediyorum:) valla bende tembellik yapıyorum ders çalışmam lazım ama uyumayı tercih ettim.

Allah yardımcın olsun Mehlika, fırsat buldukça uğra yine de canım.
Çok şükür temiz çıkmış sonucun.
kesinlikle
İşte dozu ayarlayamadığım için, kendime ceza. 80 olunca ölçülü olarak yerim inşallah.
Menü
Çeri domates
Tere

1 bardak ayran

Kahve 2 hurma 2 ceviz

Su: 1.5 yatana kadar 2.5 olur spor: 2 mile Leslie 5k ne oldu ise PC takıldı kaldı :KK43: Pnrrr-12 Pnrrr-12 90 puan
Akşama cuma olduğu için takılmıyoruz, gerisi iyi canım.

Tebrikler ederim abla bildirimden sonra baya yoğun bir gündü kim ne kadar kilo vermiş yeni gördüm listemize daha bakamadım 2 İnci olmuşuz galiba
oyle oldu cnm

Sen neler yaptin

bantda kosuyurum abla
kizimi okula birakinca yapiyorum sporumu rahat rahat
bide muzik aciyorum
cok iyi oluyo
ohh ne guzel cnm ben yururken sadece bikac dk kosabiliyorum :))

13.takim olmus
hadi guzun aydin cnm cok sevindim

akşam üstü başladım okumaya alıntı yapıyorum bir de güya toplu yazacam herkese pehhh nerdeee ara verdim yemek hazırla v.s. beceremedim gitti hepsi :KK43:
edibe canoom sen demiştin galiba pko lular zor zayıflar inancı vardı diye polikistik over denilen yumurtalık rahim kisti mi oluyor öyleyse bende de var üstelik troid bezim de yok( kesin kilo alırsın diye cerrahım bile dedi düşün) ama yine de zayıfladım 111 kilodan 79 u bile görmüştüm 1 ay önce yanii evet her şey zihin de bitiyor biz yeter ki kalpten isteyelim
Bizde zaten istiyoruz dimi guzelim :)

Menum
12:30
Tavada peynirli 2 yumurta
1 dilim ekmek

16:00
1 kase sehriye salatasi
1 dilim patatesli börek
1 dilim hashasli kek

17:00
1 Türk kahvesi

Su:suan 2,6lt
Spor:leslie 5k (71 dk) 213 puan Pnrrr-12 Pnrrr-12

Keşke spora bugünden önce baslasaydim yeminle bugun agzima tek kaçamak surmezdim yorgunluktan oldum bittim 4. Milede kucuk kiz kucağımdaydi üstelik

Menü
Çeri domates
Tere

1 bardak ayran

Kahve 2 hurma 2 ceviz

Su: 1.5 yatana kadar 2.5 olur spor: 2 mile Leslie 5k ne oldu ise PC takıldı kaldı :KK43: Pnrrr-12 Pnrrr-12 90 puan
aksam disinda guzel canım

menumu yaziyim
sabah 08:30
2yumurtayla omlet
2 kasik kiymali ispanak
10 badem
kibrit kutusundan kucuk beyaz peynir
2 zeytin

11:30
yarim lahmacun

14:30
turk kahvesi

16:30
1 lahmacun
bol yesillik
1 bardak ayran

ve bi hata yaptim
1 dilim kek yedim.su an cok pismanim
2lt den fazla su
spor yok
lahmacun tek ogunde olsaymis daha iyiymiş kekte cuma kaçamagi olmuş

Menüm

Sabah 8.30
1 yumurta ile omlet

ara 11
sütlü kahve
1 bisküvi
1 mandalina

Öğle 3
Haşlanmış brokoli
bir köfte

akşam 7
1 tabak ıspanak
salata

su 2 lt
spor yok
Oooo kaçamaksiz bir menu olmuş
Keşke pizzayı yemeseydim ya sucuklar çok tuzlu geldi su icip içip kanamiyorum :kızgın:
bende keşke diyorumda önümüze bakicaz

Back
X