Aynen dogru canim 3 d ultrason oluyor
ne dersi calisiyorsun. Yaptim vallaha jilliana basladim kotu bir baslangic oldu her tarafim agriyor ama sonucu guzel olacak insallah :))
Martta kurum içi yükselme sınavı var, çok hazırlandığım söylenemez ama çalışıyorum işte
Spor ağrıları her zaman iyidir, yarasın :)))
Bu gece spor yapmanin mutluluğu var uzerimde
O enerjiyi ta burdan aldım :)))
her şer de ve şey de bir hayır vardır canoooom doğru insan ve doğru zaman gelmemiş senin için demek ki
gözünü seveyim tuğçem evlenmek için doğru ve detaylı dua et allaha her güzel ayrıntıyı söyle duan da
merhametli sabırlı sevecen olsun v.s. her şeyi ekle :))
Aynen kuzum zamanı gelince olacağından eminim. Çok takmıyorum aslında ama çevremdeki herkes eşli olunca kendimi dışlanmış hissedip üzülüyorum bazen. Dediğin gibi detaylı dua edeceğim. Seviyorum seni
evet aynıydik abla senin ilac değişince sisirmisti seni inşallah abla
Bir an once hedefe ulaşmak dilegiyle
afiyet olsun abla
Biraz fazla kacmis sanki
yok canim bu hafta bir planim oluruna biraktim valla 2 haftadır strese girdikce tarti benle inatlasti o yüzden bu hafta yapmiyorum bir plan
Her zaman aynı saate tartil diger turlu tartı yanıltıyor
Ne o kiz yenilmekten mi korkuyorsun hic kaçamak yapmamissin
amin abla
günaydın canim ekim ablaya katılıyorum dua ederken detayli dua et mutlaka
Bugün itibariyle daha detaylı dua etmeye başlıyorum canım benim :)
Günaydın kızlar
Dun akşamki spordan midir bilinmez bugun diger gunlere nazaran dinlenmis ve dinc kalktim ev halki hala uyuyor bende yataktan size sesleniyorum
Maşallah sana. Daim olsun enerjin ve hareketliliğin
evet cnm biraz once yolcu ettim oglan goturdu havaalanina
Kolnden binecek istanbul aktarma
Ins. Havalar duzelir biraz
ins. Iyi niyetli kadir kiymet bilen biri ciksin karsina cnm
Bende aksine yorgunmu olursun dediydim :)) cok mutlu oldum senin adina
Ins. Hep boyle ol cnm
Vucudu birak insanin ruhuna cok iyi geliyor spor
Spor yapan yorgun olmas abla :)))
Güzel dileğin için tşk ederim
sesli guldum

bugunluk keke bisey demiyorum ama gec vakit
telafi etcem insallh.1 saat fazla spor yapcam
Sen gülünce ben de sesli güldüm :):)
Günaydın kızlar nasılsınız eşimin patronunun çiftliği varmış 2 tane koç almış bugün işten sonra kestirip eve getirecek bugün akşam kadar onla ugrasiriz herhalde ben doğrarim eşim poşetleyip buzluğa atar marketten alınca içime sinmiyor
Afiyetle huzurla yiyin kuzum, Allah kolaylık versin
Son resimdeki yeree olabilirim, beyaz bir elbiseyle
Ohh misss hayali bile huzur verici
ne dedi de dayak yemiş gibi oldun gülümm
bakım her zaman ruha iyi gelir :)
Yok birşey demedi. Ben çekinik bir insanım, ilk tanışmada çok önyargılarım olur, her hareketten birşey çıkarırım ve çok konuşmam. İlk tanışmada seviyorum ya da nefret ediyorum. O yüzden biraz kitlendim
Saçlarımı biraz daha açtırıyorum, iyice sarı olacam galiba
Tatlim konuları pek takip edemiyorum psikoloğa niye gidiyorsun geçmiş olsun bu aralar benimde ihtiyacım var gerçekten bu arada eski ve yeni resmini koymuşsun yorum yapamadim yeni fiziğin çok iyi maşallah bu şekilde devam et vazgeçme tatlim kilo insan vücudunda sadece yük
Canım eski yaşadığım şehirde çok zor günler geçirdim, atlattığımı sanıyordum ama her defasında aklıma gelip sinir krizleri geçiriyorum. Her sağlık problemimin arkasından da ‘bu kadar gerilecek ne sorun yaşadın, kimü kaybettin’ diyorlar.
Aslında çok uzun zaman önce gitmem gerekiyordu ama kısmet bugüneymiş. İlerleyen zamanlarda daha çok bilgim olacak sanırım bu konuda
Fiziği korumak ve daha da inceltmek için elimden geleni yapıyorum :) cidden kilo yük