• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tunaydin millet ben de oglen kalktim kahvaltimi yaptim kuafore geldim. Bugun bende bakim yapacagim kendime. Sonunda sari saclarima kavusacagim :)) dun jillian beni bir carpmis ev 2. Katta bende asansor kullanmiyorum merdivenlerden inemedim bacaklarimin ust tarafi acayip agriyor. Mefkurem Mefkurem olcu almak aklima gelmemisti abla aksam eve gecince alir kaydededirm bakalim ne kadar fark edecek :KK66:
oo sarışınlarımız artıyor bakımlı bakımlı alımlı hatunlar günü bu gün güle güle kullan saçlarını şimdiden gülüm

Maşallah kaçamak yaparken bile dikkat etmişsin.

Hayaller öyleydi, gerçekler başka oldu. Kızımı 7'de uyuttum kendim de 9 da uyuma hayalleri kurarken her zaman 9'da yatağa giren oğlumun uyumayacağı tuttu. 10.30'a kadar onun başını bekledim. Yine de diğer günlere göre çok iyi.

Birinci takımın yüzdesi baya yüksekmiş

Afiyet olsun, yine de bence börek iki dilim olsa daha iyi olurdu. Tam tadımlık olurdu o zaman.

Gayet güzel, spor da var.

Güzel afiyet olsun.

Tüm bekarlara tez zamanda bu çile nasip olur inşallah:KK70:

Çok doğru bir tavsiye, kesinlikle katılıyorum. Her konuda böyle dua etmeliyiz hem de.

Evet bu hafta sağlıklı besinlerden biraz daha fazla tüketmeyi düşünüyorum.
Ah tadını çıkar valla

Kendim için amin diyorum.

Ah bu eşler ah

afiyet olsun. Suyu yazmamışsın.

Psikoloğun iyi geçmesine sevindim.

Benim yüzdem senden düşük, kendine haksızlık etme.

Bu hafta takım içi yarışa katılmayayım diyordum ama seninle yarışma fırsatı her zaman ele geçmez. Varım o zaman. Hedefim -500 dü ama senin hedefin -800 se benim ki de aynı olsun. Hadi bakalım:rolleyes:
seni yaradana kurbannnnnnnn
muhteşem ikili olalım gülüm diğer rakipleri sol da sıfır bırakalım al suyunu eline hali tokuştur benimle rekabetteee:))

askrhpozitif askrhpozitif tatlim kızın kaç yaşında öğrendi benim kızım martta 3 yasina girecek oglanda aynı yaşlarda öğrenmişti
3 e yeni girmisti canim ogrendiginde

Selam güzelller,
bütün yazdıklarınızı okudum. Kahvaltı yapıp alıntıları geçeceğim:kahve:
Afiyet olsun canım
Kizlar gunaydin,
Biz simdi pazara, markete falan cikicaz, eve donunce gecmis yapip eksik menulerimi yazicam, herkese guzel hafta sonlari bol eksili gunler olsun:KK73::KK73:
Günaydın kolay gelsin
Martta kurum içi yükselme sınavı var, çok hazırlandığım söylenemez ama çalışıyorum işte

Spor ağrıları her zaman iyidir, yarasın :)))

O enerjiyi ta burdan aldım :)))

Aynen kuzum zamanı gelince olacağından eminim. Çok takmıyorum aslında ama çevremdeki herkes eşli olunca kendimi dışlanmış hissedip üzülüyorum bazen. Dediğin gibi detaylı dua edeceğim. Seviyorum seni :KK66:

Bugün itibariyle daha detaylı dua etmeye başlıyorum canım benim :)

Maşallah sana. Daim olsun enerjin ve hareketliliğin

Spor yapan yorgun olmas abla :)))

Güzel dileğin için tşk ederim

Sen gülünce ben de sesli güldüm :):)

Afiyetle huzurla yiyin kuzum, Allah kolaylık versin

Son resimdeki yeree olabilirim, beyaz bir elbiseyle
Ohh misss hayali bile huzur verici

Yok birşey demedi. Ben çekinik bir insanım, ilk tanışmada çok önyargılarım olur, her hareketten birşey çıkarırım ve çok konuşmam. İlk tanışmada seviyorum ya da nefret ediyorum. O yüzden biraz kitlendim

Saçlarımı biraz daha açtırıyorum, iyice sarı olacam galiba

Canım eski yaşadığım şehirde çok zor günler geçirdim, atlattığımı sanıyordum ama her defasında aklıma gelip sinir krizleri geçiriyorum. Her sağlık problemimin arkasından da ‘bu kadar gerilecek ne sorun yaşadın, kimü kaybettin’ diyorlar.

Aslında çok uzun zaman önce gitmem gerekiyordu ama kısmet bugüneymiş. İlerleyen zamanlarda daha çok bilgim olacak sanırım bu konuda

Fiziği korumak ve daha da inceltmek için elimden geleni yapıyorum :) cidden kilo yük
Bu enerjiyi spora bağlıyorum valla uyumadan önce yapilan spor ve etkileri
Tatlinin bari yarisi olasaydi iyi olurdu
Aksami iyi kapatmisin ama

valla bende usandim cnm benim telden mi olmuyor bilmiyorum halbuki altta cikan etiketeede basiyom hep

Genelde psikologtan cikanlar oyle der cnm demekki verimli gecmis boyle boyle yuklerini atacaksin

Ohhh kusforede gidilip guzellige guzellik katilacakmis
cok sanslisin demekki :)

oleyyyyyy merve disari cikiyor:) )keske yalniz gideydin

Bidaha bunu dersen takimdan atacam seni :)

Ozledimmm bileeee:KK61:
Konya sogukmus baya

Kolay gelsin iyi gezmeler cnm
edibede bu hafta rakip istemiyorum dediydi :KK70:
Hümaya acıdım abla yazik oda benle bir evde hapsoldu
Keşke gerçek hayatta toplaşabilsek yaaaa.
keske canım istanbulda olanlar bari bir toplanaydik

Keşke gerçek hayatta toplaşabilsek yaaaa.
annen seni geri eve almaz gülüm her gün her gün bizi (benim apalak yüzümü )göresin gelir sabah akşam iş dışın da hep bizimle vakit geçirmek istersin annen de en son burası otel mi bir uyuyup üst değişmeye geliyorsun diye isyan eder
bak gülüm ego böyledir şişer de şişer, ekim egosu:)))))

Bikac gune agrilar gecer cnm
Aksam gunun sisligi olabilir
Olcu sabah ac karna daha iyi olur :)))
Yarin sabah zor olur biraz ise gidecegim maas islemleri sistemsel problemlerden yetismedi mesai yapcaz o yuzden neyse ikinci olcuyu de aksam alirim dengeler ozaman
Pinkyminkyy Pinkyminkyy bugun kuafore gitme gunude bizmi bilmiyoruz :)
Oyle olmus ne zamandir aklimdaydi benim erteliyordum iyi oldu
oo sarışınlarımız artıyor bakımlı bakımlı alımlı hatunlar günü bu gün güle güle kullan saçlarını şimdiden gülüm
sagol abla tesekkurler
Bikac gune agrilar gecer cnm
Aksam gunun sisligi olabilir
Olcu sabah ac karna daha iyi olur :)))

Pinkyminkyy Pinkyminkyy bugun kuafore gitme gunude bizmi bilmiyoruz :)

ekim2009 ekim2009 çok zorlu bir rakip değil, bari birini yeneyim de moralim düzelsin dermişim:KK53:

Evet ya ne güzel olurdu:KK36:
aaa ben de aynını mefkureme yazdım az önce :))
benden iyi moral mi olur zaten beni yener dedim :)
ama benim amacım ikimiz de başarı olup diğer rakipleri sönük bırakmak 800 gram diyip 1 i tamamlayadabiliriz akşam ne yiyeceksin, ben şimdi sen rakipliği kabul edince haşlama tavuk göğsünü yeşil salataya katıp yemeye karar verdim sen ne yiyeceksin canoom her öğün öncesi 2-3 kaşık yoğurt yemeyi unutma üstüne de en az 1 bardak suyu devir gitsin hemii ben de yapıcam aynını

Olsun yenilirsem ekim2009 ekim2009 beni teselli eder:KK19:
yenilmekkk yokkkk ben başka rakiplere benzemem beraber yüzde biri geçmeden olmazzzz sonrası zaten kimin kazandığı önemli olmaz ikimiz de kazanmış oluyoruz kiii valla edibem bu hafta seni motivasyon kendine güven manyağı yapıcam hele beni bir yenme o zaman görürsün :rapci:

inşallah Edibe12 Edibe12 rakabeti kabul ettiğine pişman olmaz gün de 20 kere ona yazarım kesin şimdi ki gibi
edibemmmmm tarçın karanfilli yeşil çay koydum şimdi bardağa demleniyor sen de spor sonrası yeşil çay mı içsen gülümmm

Ben spor yapayım biraz, sonra görüşürüz
vayyyy haftaya hizli basliyoruz:halay:

Olsun yenilirsem ekim2009 ekim2009 beni teselli eder:KK19:
Ask olsunnn
Ben etmedimmi :63:

niye aynı olursa kaybetsin ki yüzdeden dolayı mı
Evet cnm yuzdeye gore belirleniyor
şimdi asıl bomba soru geliyor mefkuşummm
hangimizi tutuyorsun bu soruyu herkese sorucam sanırım hihihihi
Tunele girdim sesin gidiyor net cekmiyor sekerim:confused: :confused: :confused:

Edibe12 Edibe12 suyuna 7 kere niyet yüklemeden içmeeee
suya niyet yükleme
bismillahirrahmanirrahim seni bana nasip eden rabbime şükürler olsun
beni sağlıkla zayıflatıp ideal bedenime kavuşturan ,zin de tutan suyum seni seviyorum teşekkür ederim , bunu söylediğin zaman su molekülleri aktifleşir büyük bir sürahiye 7 kere söyle bunları sonra her içtiğin de 1 kere söylemen kafi gülüm

inşallah Edibe12 Edibe12 rakabeti kabul ettiğine pişman olmaz gün de 20 kere ona yazarım kesin şimdi ki gibi
edibemmmmm tarçın karanfilli yeşil çay koydum şimdi bardağa demleniyor sen de spor sonrası yeşil çay mı içsen gülümmm
Ayyyy kiskandimmm

Benim rakibem dun siyah icmis iyi yapmis
:KK70:
@nanekekik

ne zamandir yapmiyodu ya cnm birden 5 mille basladi
Hamlamistir
O nedenle dedim:) )
Yoksa tabiki sporla mutlu enerjik kus gibi hafif oluyoruz:KK73:

Olsun spor ağrısı bile mutluluk enerjiklik sebebi :) ben uzağım ya spordan ondan böyle herşeyi spora bağlıyorum:))))

tugcetugcem tugcetugcem sağol canım şuan inşallah iyisindir geçmişi bırak önüne bak bir işin evin var Allah kolaylık versin
Mefkurem Mefkurem abla dün iki lt den fazla su içtim bugünde kaldığım yerden devam

Çok şükür iyiyim kuzum, öğreniyorum ya da öğreneceğim bazı şeyleri tamir etmeyi

ekim2009 ekim2009 çok zorlu bir rakip değil, bari birini yeneyim de moralim düzelsin dermişim:KK53:

Evet ya ne güzel olurdu:KK36:

Yeşil çaylı sohbetler ederdik yaa misss

Hayal etmesi bile guzel :KK36:

Belki birgün gerçekleştirebiliriz, inşallah

ben de seniiii:KK200:
ee peki ilk izlenim hisler ısındın mı sevdin mi sevmedin mii gerçi 2 hafta da bir gitmeye karar vermişsin benim ki de soru mu tabi ki sevdin :))
kız boş ver beyaz elbiseyi kimse yok tek sen olacaksın o manzara da bırak derin her esintiyi hissetsin:))
olmuşken az değişiklik de olur tam sarı olsun sen seversen herkes zaten güzel olmuş bu renk diyecek

Sevdim abla, ilk izlenimim olumlu yönde. Sadece benimle biraz savaşacak, içimi açabilmek için. O da onun işi:))))

Elbisesiz de olur seni mi kıracam :))))

Orjinal saçlarım siyah, 5-6 ay önce sarı balyaj yaptırdım şimdi biraz daha açıyorum sarışın olacam. Bakalım ne olacak

3 e yeni girmisti canim ogrendiginde

Afiyet olsun canım

Günaydın kolay gelsin

Bu enerjiyi spora bağlıyorum valla uyumadan önce yapilan spor ve etkileri

Hümaya acıdım abla yazik oda benle bir evde hapsoldu
keske canım istanbulda olanlar bari bir toplanaydik

Daim olsun kuzum, kendini zorlamadan sıkmadan

annen seni geri eve almaz gülüm her gün her gün bizi (benim apalak yüzümü )göresin gelir sabah akşam iş dışın da hep bizimle vakit geçirmek istersin annen de en son burası otel mi bir uyuyup üst değişmeye geliyorsun diye isyan eder
bak gülüm ego böyledir şişer de şişer, ekim egosu:)))))

Kız ben evi zaten genel olarak otel niyetine kullanıyorjm. Aksine yeniden insan içinde olmam hoşuna gider, arada homurdanırsa da kendi problemi napim :)))

Ama gerçek haytta sizinle vakit geçirmek çok çok güzel olur

Back
X