• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İşsel sıkıntılarım da devam ettiği için bu sabah çok keyifsiz bir güne başladım.
@mefkurem cim, her gün muhakkak uğramaya çalışacağım ama sohbetlere çok katılamayabilirim. Cuma gününe kadar full rejimle aranızda olcam ama bana o güne kadar toparlanma izni verirsen çok sevinirim. Psikolojik olarak hem iş hem bu tarz bir kayıp beni baya etkiledi. Sindirim sistemim bile baya kötü, cuma gününe randevu aldım.

Olsunnnn cok begendim :halay:

Ben saf sevgiyim
Herkes beni sevsinn en basta odun kocam:))
bozma kız olumlamayı :)) sadece sevgiye odaklan hatta zihnin de altın rengi ışığın bedenine her yerden çekildiğini bedeninin o ışıkla dolduğunu imgele bunu yaparken nerin nefes alıp vermeyi unutmuyoruz ilk 30 sn de ciddi anlam da huzurlu hissedeceksin kendini 1 dk sonra dingin huzurlu mutlu ve sevgi dolu olacaksın :)

+900
Ama normalden 3 saat önce.yinw de artı .
bi 300 400 farkeder heralde cnm

ben de tartıldım sabahın 5 in de hala uyanıktım 7 buçukta kalktım sonra geri yatıp 9 da kalktım ondan mı nedir kilom aynı çıktı eksi yok
cuma 84
bu gün 84

Edibe12 Edibe12
O kadsr uykusuzluga kesin eksisindir cnm
@istikrar1986 sevgili rakiibem yine ortalarda yoksun hic olmuyor böyle unutuveriyorum rakip olduğumuzu
haber etti bana bazi sikintilari varmis bikac gun izin istedi

Günaydın herkese iyi haftalar!
Dün 4 aydır bizimle olan muhabbet kuşumuzu kaybettim.
Gerçekten çok acılı bir olaydı bizim için.
Haftasonu cumadan itibaren kötüleşti, dün de öğlen vakti vefat etti.
Kafam hiç yerinde değildi, dışarı çıktı eşimle 2 saat yürüyüş yaptık bu soğukta. 11 km yürümüşüz saatine göre.
Basiniz sagolsun cnm
O da bi can sonucta, hastaymis heralde
Bjzde kaybetmistik oyle
Tartımızın pili bittiği için sabah tartılamadım bu arada, ancak yarına bildirebilirim.
tmm cnm sorun degil

İşsel sıkıntılarım da devam ettiği için bu sabah çok keyifsiz bir güne başladım.
@mefkurem cim, her gün muhakkak uğramaya çalışacağım ama sohbetlere çok katılamayabilirim. Cuma gününe kadar full rejimle aranızda olcam ama bana o güne kadar toparlanma izni verirsen çok sevinirim. Psikolojik olarak hem iş hem bu tarz bir kayıp beni baya etkiledi. Sindirim sistemim bile baya kötü, cuma gününe randevu aldım.
hayalim cok hassassin cnm sen
Bu olay icin demiyorum ama
Genelde o kadar ince dusunmemeye calis

Günaydın herkese, güzel bir hafta diliyorum hepinize. Alıntılarımı yaptım ama tartılıp kahvaltı yapıp öyle geleceğim. Lütfen tartı eksi olsun:dua:
hadi insallah cnm bekliyorum

bozma kız olumlamayı :)) sadece sevgiye odaklan hatta zihnin de altın rengi ışığın bedenine her yerden çekildiğini bedeninin o ışıkla dolduğunu imgele bunu yaparken nerin nefes alıp vermeyi unutmuyoruz ilk 30 sn de ciddi anlam da huzurlu hissedeceksin kendini 1 dk sonra dingin huzurlu mutlu ve sevgi dolu olacaksın :)
Sevgi deyince kocadan baska biseye odaklanamiyorum :KK53:

ben de tartıldım sabahın 5 in de hala uyanıktım 7 buçukta kalktım sonra geri yatıp 9 da kalktım ondan mı nedir kilom aynı çıktı eksi yok
cuma 84
bu gün 84

Edibe12 Edibe12
Kesin eksidesin abla
Teşekkür ederim canım, insan bağlanıyor. O kadar tuhaf ki; küçücük kuş diyorsun, hastayken verdiği tepkiler, o küçücük pençesiyle parmağımı sıkı sıkı tutması 'beni bırakma' der gibi... Hatırladıkça kötü oluyorum.
kucukken bende kaybetmiştim anlayabiliyorm daha ondan sonra hayvan almadim kendime

bi 300 400 farkeder heralde cnm

O kadsr uykusuzluga kesin eksisindir cnm
haber etti bana bazi sikintilari varmis bikac gun izin istedi

Basiniz sagolsun cnm
Bjzde kaybetmistik oyle
tmm cnm sorun degil

hadi insallah cnm bekliyorum
Hadi ya inşallah halleder

ayy boyu kaç kilosu 57 diyince şöyle bir durdum baktım vallaha , kadın dediğinin poposu olacak tabi açın az tlc de gelinliğe evet de randy nin programına bakın kıvrımlarım çıksın v.s. laflarını 90-100 kiloluk hatunlar bile diyor yaav
boy kısa abla napalim tugceden gibi bzde genleri bodur taraftan almisiz bizde en uzun ablam oda 165 filan galiba 50-52 guzel oluyor korsesiz gelinlik giydim ve dumduzdu karın filan ahh gidi geçmişle avutuyorum kendimi

Gunaydin arkadaslar. Dun gelemedim evde karisik durumlar vardi pek sorunlari duzeltemedik. kilo bildirimimi yapayim

Cuma.75.0
Bugun 75.8
Fark +800
yani yediğin için olan bir artı sende biliyorsun canım ve çözümü yine sende

Günaydın en minnoş takım :KK200:

Bol eksili, sağlıklı, mutlu, huzurlu, aşklı, ihtiyaç kadar paralı güzel bir hafta olsun inşallah

hepinizi sevgiyle öpüyorum

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Süpersin Tuğçe sabah sabah hep böyle ol
Bildirim yapayım
+200 telafi ederim inşallah
Herhalukarda telafi edersin canım
Gunaydinnnn :halay:

Sabahin korunde hem tartildim hem kahvaltimi yaptimda geldim :) )) cok acikmistim

Bende de malesef arti var ama bukadar olmadigindan eminim
Dunde 1200 du bugunde ayni
Dunku menuye gore imkansiz
Aksam agirlik calistim bide gece falan su ictim ustune normal saatime gore cok erken tartildim tabi bide gece yine kalk yat modundaydim
Bence en fazla 200 300 artidir

Yani moralimi bozmadim ben :) )
Hayır ben neden bozdum ki sabah beri karalar bağladım :KK12:
ins. Korktuguna ugramazsin cnm

guzel gorunuyor cnm
Hani spor daha cok olacakti :)

onceki gunku ciss haric guzel cnm

Kadincagiz bos kalmamiski :)

sporun arkasi gelsin ins.cnm hem bantin varmis bak
Kek haric iyi gorunuyor

Sen deyince puanlara tekrar baktim cnm:) benimki ip atlamak degil sadece hoplamak
10 tanesi 1 puan

Kahvaltiyla aksam guzel cnm hatta yogurtta ilave edebilirdin aksama
Sadece kahvalti gec olmasina ragmen cok fazla ara yapmisin

Pazar icin iyi cnm
Yuzme sansin varsa niye gitmiyosun en iyi spor
ne oldu tatlim konustunuzmu esinle

Dun menu yazmadigina gore heralde iyi degildi
Artiyida halletmeni umuyorum

ohhhhh bol enerjili bi mesaj :KK73:

Spora baslicanmi enerjik fistik:)

Dunku menuye gore bu arti hic bisey degil :))
Ne oldu verdilermi kizi
sanada gunaydin citir hamisimiz :anne:
Annemler geldi dün öğlen ben spor yapayım derken gece yaptım onlar gidince
+900
Ama normalden 3 saat önce.yinw de artı .
500 filandir o
cuma 84
bu gün 84

Edibe12 Edibe12
Oo çok iyi ekşidir o eksi
Bildirim gelsin sonunda haftalar sonra haftaya az da olsa eksi ile basliyorum ,yanliz bacaklarimdan et kesilmis yurumekte zorlanıyorum
Cuma :81,8
Bugun:81,7
Fark:-100
süper Merve adına çok sevindim

boy kısa abla napalim tugceden gibi bzde genleri bodur taraftan almisiz bizde en uzun ablam oda 165 filan galiba 50-52 guzel oluyor korsesiz gelinlik giydim ve dumduzdu karın filan ahh gidi geçmişle avutuyorum kendimi

yani yediğin için olan bir artı sende biliyorsun canım ve çözümü yine sende

Süpersin Tuğçe sabah sabah hep böyle ol

Herhalukarda telafi edersin canım

Hayır ben neden bozdum ki sabah beri karalar bağladım :KK12:

Annemler geldi dün öğlen ben spor yapayım derken gece yaptım onlar gidince

500 filandir o

Oo çok iyi ekşidir o eksi
süper Merve adına çok sevindim
Sagol canim 100 gr da olsa beni mutlu etti

Basiniz sagolsun cnm
Bjzde kaybetmistik oyle
2 haftadır düzelerek seyreden bir hassaslık hali vardı ama o kadar sakin karakterli bir hayvandı ki o yüzden de biraz etkilendim açıkçası.

Bu aralar daha da hassasım normalden.
Fazla duygusalım, yengeç burcu olmaktan olabilir.

Back
X