- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #265.201
Birakinda bi yumurtami bari yiyimBen niye gidemiyorum yaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birakinda bi yumurtami bari yiyimBen niye gidemiyorum yaaa![]()
Umudumuz her guzel sey icin sonuna kadar var zaten cnm
bende temizlik yapıcam yarıda kaldı :KBirakinda bi yumurtami bari yiyim![]()
Bacaklar kalır belkiKuzum senin o zamana kalmaz bile
Biz kendi basimizi dusunelim :) )
Burda cnmDünkü menüm:
Sabah 9
5 yk ciğer
2 dilim ekmek
Öğle 14
5 yk ciğer
1 portakal
1 dilim ekmek
2 yk Humus
Akşam 19
1 tabak bezelye (sonunda bitti)
Salata
Su: 2.5 lt
Spor: yok
Kilo verdikce heryerin incelir emin olBacaklar kalır belki![]()
hee bir de eşleştiğin kk ye gelse işi çok olmasa iyi oluyordur herhalde![]()
teşekkürlerrr
Ben günde 15 dk bölgesel bacak hareketi yapıyorum.Kilo verdikce heryerin incelir emin ol
Bizim nanekekik de alttan sikayetci:)
Sen ne sporu yapiyiosun cnm
Tebrik ederim . Geçen bizde de elmalı kurabiye vardı herkese yiyin yiyin dedim ki bana kalmasınKizlar ben çiğ köfteyi çok severim evde de vardı baktım dayanamayıp yicen hemen bı tabak hazırladım komşuya verdim böylece çiğ köfte den kurtuldum![]()
Teşekkür ederim canım ne kadar duunceliyiz dimiTebrik ederim . Geçen bizde de elmalı kurabiye vardı herkese yiyin yiyin dedim ki bana kalmasın![]()
Benimde omuzlar çok geniş canım basen hiç yok gibi ama çok geniş duruyitin böyle deİnşallah abla. Kilom 66.8deydi en son geçen cumadan bu yana hiç tartilmadim. Benim kilo bacak basen de toplanıyor ust bacak çok kalın. Senin kilo boy durumun nasıl
Baslangic icin iyi cnmBen günde 15 dk bölgesel bacak hareketi yapıyorum.
Leslie ye başladım ama çok hamlamisim 3 mil beni zorluyor o yüzden 1 veya 2 yapıyorum. Bide ipsiz atlama yapıyorum
Ah ahhh basenler üst bacaklar yağ obegi resmen
Aynen öyle canımbizi kendimizden başka tutan engelleyen olamazzz bizde durmıycaz tabi ki![]()
Bak ilk adimi attin bileKizlar ben çiğ köfteyi çok severim evde de vardı baktım dayanamayıp yicen hemen bı tabak hazırladım komşuya verdim böylece çiğ köfte den kurtuldum![]()
Her eve lazım bizim gibisiTeşekkür ederim canım ne kadar duunceliyiz dimi![]()
Bu hafta rakip olabiliriz abla bakalım kim daha çok spor yapacak ne dersinBenimde omuzlar çok geniş canım basen hiç yok gibi ama çok geniş duruyitin böyle de
Boyum 1.58 kilom dün tartildim 69
Tamamdir abla menü altına puanlama uapip Yazıcam bir de bölgesel 15 dk etkili olur mu senceBaslangic icin iyi cnm
Zamanla 3 mil bile az gelir :) ) kondisyonun bi yerine gelsin
Bizim spor puanlari farkli olabilir bakmadim diger tarafa
Spor bakanimiz @Pnrrr-20
Menu altinda spor puanlarini hesaplayip pinari etiketliyoruz
Artik olumsuzluk yokkkkkBenimde omuzlar çok geniş canım basen hiç yok gibi ama çok geniş duruyitin böyle de
Boyum 1.58 kilom dün tartildim 69
Ağlayanin mali gulene yaramaz canim ama kız nasıl guvendiniz biranlik gaflet işte canım inşallah çözülür nasıl yapıyorlar böyle şeyleri pisliklerHanimlar hayırlı sabahlar yazmayacaktim zihninizi meşgul etmiyim diye ama belki dua edersiniz
Evimiz vardı arkadaşı emlakçı yazın kiraya verdi 4-5 aydır da satmaya çalışıyor meğer adam sahtekar liktan iş yerinden atılmis.suanki evide taksitle aldık bizide borçlar zorlayinca arkadasi evi bana sat hem senin sayende benim bir evim olur sana esnaf kredisi çekerim sende paranı alirisn bu uzun süreli bir mevzu neyse kısa kesiyorum tapu yu devrettik 265 TL ye ama 15 gündür hiç para odemedi meğerse dolandırıcılık tan sabıkası varmıs ve evi 3.sahsa satmış elimizde şuan resmi bir delil yok biz şikayette bulunduk senet de var ama adamda hiç para yok bizim evin parasını da harcamış onunda başka yerden tehdit ediyorlar diye 200 e satmış neyse mesele bu kafam o yüzden dağınık helal para inşallah er geç gelecek
Oo çok hazlisin canımgunaydin hanimlar.bende sporumu yaptim geldim.kahvaltimi yapcam
ooo kim gelmiş hosgelmis :)Iyiyim kuzu ya ne olsun
Bayadır yazmiyodum nasılsınız diyim dedim![]()
Evet canım ben Bolu eşim Rize bizde yazın oralara kaçıyoruz Bolu Samsun Rize dolaşıyoruzDün yazmışsın ama çıkmıştım, 62.3 tü geçen hafta.
Kim :)
Ödem çayına yüklen hemen canım :)
Hoşgeldinnn :)
5 kilo yaprak mı sardın gerçekten :)
Hey maşallah...
Benim de eşimin tarafı felaket kalabalık...
Geçen yılım full davetler ile geçti. Bu kadar daveti anlamış değilim. Neyse ki bu kış daha sakin başladı benim için :)
Karadenizli misin?
Yazın oradaydık, Karadeniz muhteşemdi...
İstanbul'da bugün güneş var
Güzel menün varmış
Hele akşam yemeğin benim favori atıştırmalığım![]()
amanın abla dikkat et ben 17 olsam ne olur düşünemiyorum normalde düşük tansiyonluyum 12 bile bana çok geliyorKızlar iyi günler son üç gün tatil için o yüzden yoğunluk çok fazla. Dün akşam dersim yedi de bitti telefon geldi misafir gelecek. Biz de misafir içkili olur çoğunlukla hayır da diyemedim. Ama stres oldum neyse masa hazırla falan saat oldu sekiz herhalde stresten tansiyonum yükseldi. Fazla değil 17 oldu ama beni yine de yordu o yükseliş sonra menümü yazmadan yattım. Bu arada ben diyetimi bozmadım misafir olsa da sadece çay içtim ama yemeği geç yemiş oldum.
Mezelere saldirmayip rakı değil cay icilmis daha ne olsunMenümü yazayım
Sabah 09.10
1 yumurta
Zeytin
Yeşillik
Öğle 12.00
Ispanak 2 yk
Barbunya 2 yk
Yoğurt 2 yk
Ara 17.00
Fındık 10 tane
Akşam 20.00
Kıymalı yumurta
Peynir
Salata
günaydın o halde dostum :)
Aaa niye farklı tanıtmış ki kardeşin bile bile lades demiş abla neyse ki sonunda hakkında hayırlısı olmuş diyelimhabinar yasemin kardeşine kız bakmaya gittiler geçen annesini zaten tanıyorlarmış gençler de bir kaç aydır biribirlerinden hoşlanıyormuş sanırım konu ordan çıktı
benim de küçük erkek kardeşimi kendi tanışıp karar verdiği bir kızla evlendirdik ben deli gibi sevmiştim kızı evlerine hiç gitmedim bana da sadece 17 saatliğine geldiler gece uyuma da dahil meğer kız hiç de kardeşimin anlattığı gibi değilmiş kardeşim biz üzülmeyelim diye hep iyi becerikli v.s. yalan söylüyormuş ama kardeşimin tipi bile değişti göz altları çöktü sürekli hastalanmaya başladı sonra telefonda benden yardım istemeye başladı abla ben daha ne yapabilirim diye ama yarım yamalak anlatıyordu her şeyi 1 yıl sonun da boşandılar ki her şeyi öğrendiğim de 1 ay sonra boşanman lazımdı dedim kızın babası (ailesi çok iyi insanlardı allah var ) ayrılacaklarını kardeşim söylediğin de boynuna sarılıp ağlamış kız sorunlu çıktı onlarda biliyormuş ama bu kadar olduğunu bilmiyorlarmış v.s. ağzımız çok güzel yandı yani
Kız Tuğçe doğru söyle sevgili mi yaptın sen pek bir pozitiflik var sende yoksa su piskolog mu ise yaradı bizi de götür kız takım indirimi yaotiririzHava ne kadar karamsar olsa da senin için hep güneşli olsunç Hemenifadesini :) e çevir bakayım
@istikrar1986 ayy ben daha yeni okudum başınıza gelenleri. Kuzum çok geçmiş olsunAllah bu insanlara az vicdan versin, hiç mi Allah korkun yok da hak yiyorsun be ahlaksız. İnsanların zorluklarından nasıl kendine fayda sağlayacak kadar merhametsiz olabiliyorsun. Nasıl sinirlendim. Allah yardımcınız olsun, bu onun yanına kar kalmaz hiç merak etme. İnşallah paranızı alırsınız.
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ohh güne mis gibi menüyle başlamışsın:) afiyet olsun
kuzum niye stres yapıyorsun? dikkat et kendine, tansiyon önemli
hem misafir umduğunu değil bulduğunu yer hem de alkol alan pek yemek aramaz. içkisine göre 1-2 şey yeter ona
günaydın ablacık
hem konuşan hem eğlenceli konuşan insanları çok severim.
hem mutlu ol![]()
tekrar hoşgeldin deyim ve verilmiş sadakaniz varmis çok şükür gelip geçmiş kötü günlerAdı: Gulbe şeker
Yaşı:30
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları: 2 tane /3 yaşında kızım/ 9 aylık oğlum
Emziriyormuşsun: evet
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyor musun: 3 yıldır evdeyim
Boy:1.71
Kilo: geçtiğimiz Cuma 110 geldim annemin tartısında
Hedef: 1. Hdf 99 2. Hdf 80
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet 12. Takım
Kilo alma nedeniniz : hamileliğimde gebelik zehirlenmesi geçirmem
Bize kısaca kendini anlatır mısın :
30 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim kendimi bildim bileli çok zayıf biri olmadım hep dikkat etmek zorunda kaldım bünyem kilo almaya çok müsait. evlilik hayatına 68 kg ile başladım dikkat etmedik balayı filan hamile kaldım 3 ay sonra
kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce çok şok oldum dur dedim kendime yeter artık yazık ve karatay diyetine başladım kızım 1 yaşında idi ve 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim hamileliğimin 7. ayına kadar sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum ) her hafta kilo alıyordum ayda 8 kg almaya başladım gebelik ilerledikçe tartıda rakamlar hızlı şekilde artmaya başladı çok fazla ödem oldum artık ayaklarım acıyordu son Dr kontrolümde yapılan tahlilde idrarda protein çıktı ve süreç başladı preeklampsi(gebelik zehirlenmesi) olmuşum 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok olduk Tabi çok şükür bitti geçti o günler bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım
Sebebini bilmiyordum dr gidip tahlil verdim troid değerlerim 25.8 olmuş dr metabolizmamın tamamen durduğunu eğer dikkat etmese idim daha da çok kilo alacağımı şöyledi 1.5-2 ay önce değerlerşm düZeldi o süreçte çok uğraşıp kilo verememek beni çok yıprattı ama artık kilo vermek eski halime dönmek istiyorum kendi sağlığım için vermek istiyorum bebeğimi etkilemeden inşallah
şişman ne kız şişman ne biz sağlıklı olmak için uğraşan bireyleriz ne şişmanMerhaba,
Dün eşimin bilgisayarı vermesini beklerken uyuyakalmışım. Sabah da belim başım ağrıyarak uyandım. Şişman olmanın en kötü yanı böyle sağlıksız hissetmek
Ne bitmez işin var Merve kızBenim ufaklıgi uyutayin dedim ama uyumadi en iyisi islere devam edeyin gelirim ara ara
Benim ki de derinden hissetsin lütfen lütfenAyyy hadi insallah
Bu enerjiyi butun tartilar hissetsin![]()
WC eğitimi için kolaylıklar diliyorum :) spor geçmişin çok yoksa Leslie en uygunuDeğişituricez canım inaniyorum
Evet yavaştan spora da başlamak lazım neler önerirsiniz?
Hemde çok geç su an tuvalet eğitimi veriyorum daha sonra da uykuyu dizene koyucam insallah
bezelye bitmiş şükür ve ciğer günü gibi olmuşDünkü menüm:
Sabah 9
5 yk ciğer
2 dilim ekmek
Öğle 14
5 yk ciğer
1 portakal
1 dilim ekmek
2 yk Humus
Akşam 19
1 tabak bezelye (sonunda bitti)
Salata
Su: 2.5 lt
Spor: yok
Aslında çok kolay olacak mervecim inan ona da yazık kuzum bezle yatmak biliyorsun yaza kadar bende gece bağladım öğrenen çocuk sonradan gece kaçırmaya başlamıştı ama sonra kendisi dedi ben bhnunla yatmak istemiyorum acıtıyor diye ( ki en iyi bezi kullanıyoruz birde ) o zaman dank etti bana regl olunca bile küçücuk ped bizi nasıl rahatsız ediyor bir dusun ki onların teni daha narinCabuk alisir inşallah geceye henuz bende kendimi hazir hissetmiyorum ama benimki 4 e girmek uzere gece ufaklikla ugrasmaktan gece bezi bırakmaya cesaret edemedim
Yuhh Merve güne filan girme bı daha ne çabuk yine sıra sendeAnamm hadi gidiyorum ben cuma gunu gun bende ev temizlencek ikramlat hazirlancak 2 cocukla anca yaparim bunlari ben lafa dalip çıkamıyorum bağımlılık yapiyor burası![]()
AminnnnHosbuldum çok teşekkür ederim
Umarim hepimiz mayısta güzel güzel kotlarimiza tişörtlerimze gireriz fıstık gibi oluruz :)))
Abla su elektrik inan çok önemlien son buraya yazarken elektirikler gitti ayy ne zor elektirik olmayınca su bile buz gibi dokunulmuyor 2 saat sonra az önce geldi şükür :)
Gözün aydın benimki de ha geldi gelecekRegl olduuuuum![]()
Kilon düşükmüş aslında bir kaç gün Leslie yapıp sonra jillian olur benceEwtt birazdan spora başlıcam :) jillian baslangiç için zorlarmi beni
Kim ben mi
Bağlanma büyüsü yaptık sana :)Ben niye gidemiyorum yaaa![]()
Sabah 11 de uyanan bebe candır bizde yok mesela küçükken 6 da kalkardı şimdi Max 9 kırk yılda bir 10 oluyorBirazcık yorulayim istiyorum belki erkenden uyurum uykumu düzene sormam lazım :/ sabah 11 de kalkıyorum dolayısıyla gece uyuyamiyorum
Şikayetçiyim hakim bey resmen erimemek için kasa döndü yağlar geçen yerden birşey alıyorum bildiğin kas olmuşKilo verdikce heryerin incelir emin ol
Bizim nanekekik de alttan sikayetci:)
Sen ne sporu yapiyiosun cnm
genetiğe kafa atasim var benimdeBen günde 15 dk bölgesel bacak hareketi yapıyorum.
Leslie ye başladım ama çok hamlamisim 3 mil beni zorluyor o yüzden 1 veya 2 yapıyorum. Bide ipsiz atlama yapıyorum
Ah ahhh basenler üst bacaklar yağ obegi resmen