Ağlayanin mali gulene yaramaz canim ama kız nasıl guvendiniz biranlik gaflet işte canım inşallah çözülür nasıl yapıyorlar böyle şeyleri pislikler
Oo çok hazlisin canım
ooo kim gelmiş hosgelmis :)
Evet canım ben Bolu eşim Rize bizde yazın oralara kaçıyoruz Bolu Samsun Rize dolaşıyoruz
amanın abla dikkat et ben 17 olsam ne olur düşünemiyorum normalde düşük tansiyonluyum 12 bile bana çok geliyor
Mezelere saldirmayip rakı değil cay icilmis daha ne olsun
günaydın o halde dostum :)
Aaa niye farklı tanıtmış ki kardeşin bile bile lades demiş abla neyse ki sonunda hakkında hayırlısı olmuş diyelim
Kız Tuğçe doğru söyle sevgili mi yaptın sen pek bir pozitiflik var sende yoksa su piskolog mu ise yaradı bizi de götür kız takım indirimi yaotiririz

herkssin ihtiyaci var
tekrar hoşgeldin deyim ve verilmiş sadakaniz varmis çok şükür gelip geçmiş kötü günler
şişman ne kız şişman ne biz sağlıklı olmak için uğraşan bireyleriz ne şişman
Ne bitmez işin var Merve kız

ne çektin beee
Benim ki de derinden hissetsin lütfen lütfen
WC eğitimi için kolaylıklar diliyorum :) spor geçmişin çok yoksa Leslie en uygunu
bezelye bitmiş şükür ve ciğer günü gibi olmuş
Aslında çok kolay olacak mervecim inan ona da yazık kuzum bezle yatmak biliyorsun yaza kadar bende gece bağladım öğrenen çocuk sonradan gece kaçırmaya başlamıştı ama sonra kendisi dedi ben bhnunla yatmak istemiyorum acıtıyor diye ( ki en iyi bezi kullanıyoruz birde ) o zaman dank etti bana regl olunca bile küçücuk ped bizi nasıl rahatsız ediyor bir dusun ki onların teni daha narin
Yuhh Merve güne filan girme bı daha ne çabuk yine sıra sende
Aminnnn
Abla su elektrik inan çok önemli
Gözün aydın benimki de ha geldi gelecek
Kilon düşükmüş aslında bir kaç gün Leslie yapıp sonra jillian olur bence
Kim ben mi

abla ya benim tartı yine takıldı ben kaçtırmadan depresyondayim
Bağlanma büyüsü yaptık sana :)
Sabah 11 de uyanan bebe candır bizde yok mesela küçükken 6 da kalkardı şimdi Max 9 kırk yılda bir 10 oluyor
Şikayetçiyim hakim bey resmen erimemek için kasa döndü yağlar geçen yerden birşey alıyorum bildiğin kas olmuş

genetiğe kafa atasim var benimde