• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende yapicam abla bencede cok mantikli
Oo cok gec olmus ama hafif gecirmissin canimm afiyet olsun:KK200:

Hosgeldiniz kizlar insallah zamanla daha cok kaynasiriz bende kisaca kendimi tanitaym 25 yasindaym 2bucuk senedir evliyim ve 14haftalik hamisim:anneadayı: bende 92 kg ile diyete basladm 82 lerde 9 tkima katildm ve burda 65 e dustm korudum cok sukur suanda hamileligi en saglikli sekilde gecirip yeniden dogum kilolarini vermek :KK48: burda cok guzel bi Aile olduk hic ayrilmayiz insallah sizde aramiza hosgeldiniz tekrar:KK200:
Hadi bakalım inş hamilelik de çok kilo almazsın o zaman vermek çok kolay oluyor ;)

:skandal:
ablan hep mutlu kuzummm kız var ya şöyle 10 yaş daha küçük olsaydın seni oğluma alırdım boğa burcu erkekleri sevdi mi bağlanıp severmiş diyorlar benim sıpa da boğa (bazen öküz) aranız da o zaman 7 yaş olurdu ondan da bir şey olmaz zaten :)

bu saatten sonra anama 'beni erken doğurmuşsun' diyorum o zaman:confused:
görüyor musun kaçırdım gül gibi kayınvalideyi :skandal:

Herkese merhaba. Takım kaptanı @mefkurem teşekkür ederim aranızda aldığın için :) umarım her şey güzel geçer uğurlu gelirim.

Adı:irem
Yaşı:21
Evli/bekar:bekar
Çocuk/yaşları:-
Emziriyormusun:-
Meslek:öğrenciyim unv okuyorum
Şu anda çalışıyomusun:hayir
Boy:172
Kilo:66.8
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet.13. Takım, kaptan olmadığı için çıktım.
Kilo alma nedeniniz :sınav dönemi abur cubur yedim geceleri.abur cubur alışkanlık olunca kilo aldım,
Bize kısaca kendini anlatırmısın:

Tekirdagda yaşıyorum. Motivasyon ve desteğe ihtiyacım var.
Motive olmak çok önemli elimden geldiğince takım arkadaşlarıma destek olacagim

İremcim hoşgeldin aramıza
Motivasyon ve destek bizim işimiz....:KK200:

Adı: Gulbe şeker
Yaşı:30
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları: 2 tane /3 yaşında kızım/ 9 aylık oğlum
Emziriyormuşsun: evet
Meslek: öğretmen
Şu anda çalışıyor musun: 3 yıldır evdeyim
Boy:1.71
Kilo: geçtiğimiz Cuma 110 geldim annemin tartısında
Hedef: 1. Hdf 99 2. Hdf 80
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet 12. Takım
Kilo alma nedeniniz : hamileliğimde gebelik zehirlenmesi geçirmem
Bize kısaca kendini anlatır mısın :

30 yaşında 1.71 boyunda 2 çocuk annesiyim kendimi bildim bileli çok zayıf biri olmadım hep dikkat etmek zorunda kaldım bünyem kilo almaya çok müsait. evlilik hayatına 68 kg ile başladım dikkat etmedik balayı filan hamile kaldım 3 ay sonra

kızımda 73 kg ile hamile kalıp 97 kg ile Doğuma girdim ama aldığım 24 kg gerçekten çok yedim Doğum sonrası 12 kg gitti Benden emzirme döneminde tekrar 98 e çıktım o rakamı görünce çok şok oldum dur dedim kendime yeter artık yazık ve karatay diyetine başladım kızım 1 yaşında idi ve 16 kg verdim 82 kg indim tatiller filan oldu ama verdiğim kiloyu korudum daha vereyim 68 kg olayım diye çabalarken 2. Bebeğime hamile kaldığımı öğrendim madem öyle dedim 90 kg mı geçmeden hamileliği bitirmek niyetinde idim hamileliğimin 7. ayına kadar sadece 5 kg aldım daha sonra 28. Haftadan sonra birden şişmeye başladım (diyetisyen ile takip ediyordum gebeliğimi sebebini bilmiyordum ) her hafta kilo alıyordum ayda 8 kg almaya başladım gebelik ilerledikçe tartıda rakamlar hızlı şekilde artmaya başladı çok fazla ödem oldum artık ayaklarım acıyordu son Dr kontrolümde yapılan tahlilde idrarda protein çıktı ve süreç başladı preeklampsi(gebelik zehirlenmesi) olmuşum 35+6Haftada acil Doğum yaptım son 1.5 ayda 21 kg almıştım diyetisyen de bende şok olduk Tabi çok şükür bitti geçti o günler bende bebeğimde çok iyiyiz ancak benden hiç kilo gitmedi Doğum sonrası gitmemesine rağmen birde üzerine kilo aldım
Sebebini bilmiyordum dr gidip tahlil verdim troid değerlerim 25.8 olmuş dr metabolizmamın tamamen durduğunu eğer dikkat etmese idim daha da çok kilo alacağımı şöyledi 1.5-2 ay önce değerlerşm düZeldi o süreçte çok uğraşıp kilo verememek beni çok yıprattı ama artık kilo vermek eski halime dönmek istiyorum kendi sağlığım için vermek istiyorum bebeğimi etkilemeden inşallah

Tatlım hoşgeldin aramıza, çok çok geçmiş olsun. Sağlığına birlikte kavuşturacağız seni hiç merak etme:KK200:

Evet öyle de bu ara çok yoruldum mezesi falan neyse geldi geçti :)

Ellerine sağlık kuzum, aynen geçmiş gitmiş :)

Cumlenin sonunu iyi baglamisin :) citir gunesim benim

guzel olmus tatlim

sizlerin sayesinde :) yarin kesin yapmicam cnm
Benim tarti sporu sevmiyor :)

Sabah alintilamistim:)
Bizde ayni sekilde cnm artik bu son olsun ve yaza kadar halledelim istiyoruz

Bizler iyiyiz kuzum ins. Sizde daha iyi olursunuz
kuzum zaten normal yatma saati o
Dun ugramayinca anladim esinin geldigini :)

Ohhhh enerjik bi hatun daha
Ama menukerimizi vaktinde yazalim cnm

Tekrar cok gecmis olsun cnm
Mutlaka o kisiden cikacaktir boyle kani bozuklar cezasini ceker herturlu
Ama parayi almadan nasil tapuyu verdiniz
hayirdir cnm hasta falan olmada

Dun yeni gelen arkadas nickini unuttum simdi
iyi yapmisin tatlim ins. Faydasi olur
Ama 1 gun degil surekli yap arada meyveleri degistirerek

simdi iyimisin tatlim
Icki falan deyince korkmustum neyseki bozmamimisin:)

guzel olmus cnm
Su okul tatil olsada sende spora baslasan hemde daha cok yuzunu gorsek:) )

evet cnm ayrilmak istedigini siyledi

biz burda bile sikilmiyoruz cnm karsilikli hic sikilmayiz

Birden cok abartma iste sporu :))
bastan insanlari taniyamiyisun iste icine girmeyince

khzummmmm Allah burdan kimseyi eksik etmesin

kaptanım benimmmm:KK200: ben takıma güneş gibi doğunca hava da açtı bak :halay::halay::halay:

Ayyy ben bu cuma icin bi heveslendim nedense bi enerji geldi bana :halay::halay:

maşallah kız:nazar: daim olsun enerjin, ve o tartı enerjisi ben dahil herkese gelsin.
ben dünkü pis boğazlıktan ötürü tartılmıyorum korkudan :D:D

Ooooo hem kamile hanim hemde reglisi tesrif etmisler :KK70:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Ağlayanin mali gulene yaramaz canim ama kız nasıl guvendiniz biranlik gaflet işte canım inşallah çözülür nasıl yapıyorlar böyle şeyleri pislikler

Oo çok hazlisin canım
ooo kim gelmiş hosgelmis :)

Evet canım ben Bolu eşim Rize bizde yazın oralara kaçıyoruz Bolu Samsun Rize dolaşıyoruz
amanın abla dikkat et ben 17 olsam ne olur düşünemiyorum normalde düşük tansiyonluyum 12 bile bana çok geliyor

Mezelere saldirmayip rakı değil cay icilmis daha ne olsun
günaydın o halde dostum :)

Aaa niye farklı tanıtmış ki kardeşin bile bile lades demiş abla neyse ki sonunda hakkında hayırlısı olmuş diyelim

Kız Tuğçe doğru söyle sevgili mi yaptın sen pek bir pozitiflik var sende yoksa su piskolog mu ise yaradı bizi de götür kız takım indirimi yaotiririz :KK70: herkssin ihtiyaci var
tekrar hoşgeldin deyim ve verilmiş sadakaniz varmis çok şükür gelip geçmiş kötü günler

şişman ne kız şişman ne biz sağlıklı olmak için uğraşan bireyleriz ne şişman :KK43:

Ne bitmez işin var Merve kız :KK43: ne çektin beee :KK70:

Benim ki de derinden hissetsin lütfen lütfen

WC eğitimi için kolaylıklar diliyorum :) spor geçmişin çok yoksa Leslie en uygunu
bezelye bitmiş şükür ve ciğer günü gibi olmuş

Aslında çok kolay olacak mervecim inan ona da yazık kuzum bezle yatmak biliyorsun yaza kadar bende gece bağladım öğrenen çocuk sonradan gece kaçırmaya başlamıştı ama sonra kendisi dedi ben bhnunla yatmak istemiyorum acıtıyor diye ( ki en iyi bezi kullanıyoruz birde ) o zaman dank etti bana regl olunca bile küçücuk ped bizi nasıl rahatsız ediyor bir dusun ki onların teni daha narin

Yuhh Merve güne filan girme bı daha ne çabuk yine sıra sende

Aminnnn

Abla su elektrik inan çok önemli

Gözün aydın benimki de ha geldi gelecek

Kilon düşükmüş aslında bir kaç gün Leslie yapıp sonra jillian olur bence

Kim ben mi :KK70: abla ya benim tartı yine takıldı ben kaçtırmadan depresyondayim :KK70:

Bağlanma büyüsü yaptık sana :)

Sabah 11 de uyanan bebe candır bizde yok mesela küçükken 6 da kalkardı şimdi Max 9 kırk yılda bir 10 oluyor

Şikayetçiyim hakim bey resmen erimemek için kasa döndü yağlar geçen yerden birşey alıyorum bildiğin kas olmuş :KK43:
genetiğe kafa atasim var benimde

Yihuuuuuuu tebrik edin benim geçmiş bitti gelipte geçmiş yapacaklar düşünsun :halay:

yok ya hala sevgilisizim maalesef :(
enerjinin kaynağı sizsiniz şekerim:p psikolog 1 seansla iyi gelir mi kız, daha tanışıyoruz onla. tedavi kısmına başlamadık. ama indirim olacaksa toplanın gelin adanaya annem hepimizi ağırlar :KK19::KK19::KK19::KK19:

yağlar kasa dönmez kız, ikisi farklı şeyler

geçmiş için tebrik ediyorum ben tam düşünüyordum ki ben de bitirdim geçmişi :21::21::21:

Kizlar benden simdilik bukadar :))

Evde islerim var oglanada yemek yapicam
Once gidip anansimi alayim tabiki arabayla :)) ))

Tuhhhh simdi aklima geldi
Ben ne zorluklarla surdugum bisikletin puanini yazmadim dun:KK70:
10 dk da olsa yddirmem puanimi:KK70:

lütfen bisikletle git ama arabanın yanından geç:KK70::KK70::KK70::KK70:
olur mu özel çaba için *3 yapacaz biz :KK70::KK70::KK70::KK70:

ohhh geçmiş bitti :)

herhalde 1,5 satimi aldı geçmişi bitirmekk, maşallah tüm paylaşım yapanlara, elleri kolları fert görmesin şimdi geldi menümü paylaşmaya

Salı menüm

sabah
aç karna limonlu ballı ılık su (spordan önce)

saat 10.30
detoks çay
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
4 cherry domates
maydanoz, dere otu
1 kk peynir

saat 17:00
9 badem
2 hurma
1 cay bardagı sütle 1 kupa nescafe

saat 21.00 (ahh sormayın beyim geç geldi)
1 kase yogurtlu semiz out
5 tane (el ayası kadar) fırındadomatesli- kaşarlı köfte (güveç gibi)

3,5 lt su

spor
Jillian level 1, 27*4=108
Bisiklet 10 dk 10*2=20
Toplam 128 Pnrrr-12 Pnrrr-12 (Pınar bu salı gününün sporu)

Ağlayanin mali gulene yaramaz canim ama kız nasıl guvendiniz biranlik gaflet işte canım inşallah çözülür nasıl yapıyorlar böyle şeyleri pislikler

Oo çok hazlisin canım
ooo kim gelmiş hosgelmis :)

Evet canım ben Bolu eşim Rize bizde yazın oralara kaçıyoruz Bolu Samsun Rize dolaşıyoruz
amanın abla dikkat et ben 17 olsam ne olur düşünemiyorum normalde düşük tansiyonluyum 12 bile bana çok geliyor

Mezelere saldirmayip rakı değil cay icilmis daha ne olsun
günaydın o halde dostum :)

Aaa niye farklı tanıtmış ki kardeşin bile bile lades demiş abla neyse ki sonunda hakkında hayırlısı olmuş diyelim

Kız Tuğçe doğru söyle sevgili mi yaptın sen pek bir pozitiflik var sende yoksa su piskolog mu ise yaradı bizi de götür kız takım indirimi yaotiririz :KK70: herkssin ihtiyaci var
tekrar hoşgeldin deyim ve verilmiş sadakaniz varmis çok şükür gelip geçmiş kötü günler

şişman ne kız şişman ne biz sağlıklı olmak için uğraşan bireyleriz ne şişman :KK43:

Ne bitmez işin var Merve kız :KK43: ne çektin beee :KK70:

Benim ki de derinden hissetsin lütfen lütfen

WC eğitimi için kolaylıklar diliyorum :) spor geçmişin çok yoksa Leslie en uygunu
bezelye bitmiş şükür ve ciğer günü gibi olmuş

Aslında çok kolay olacak mervecim inan ona da yazık kuzum bezle yatmak biliyorsun yaza kadar bende gece bağladım öğrenen çocuk sonradan gece kaçırmaya başlamıştı ama sonra kendisi dedi ben bhnunla yatmak istemiyorum acıtıyor diye ( ki en iyi bezi kullanıyoruz birde ) o zaman dank etti bana regl olunca bile küçücuk ped bizi nasıl rahatsız ediyor bir dusun ki onların teni daha narin

Yuhh Merve güne filan girme bı daha ne çabuk yine sıra sende

Aminnnn

Abla su elektrik inan çok önemli

Gözün aydın benimki de ha geldi gelecek

Kilon düşükmüş aslında bir kaç gün Leslie yapıp sonra jillian olur bence

Kim ben mi :KK70: abla ya benim tartı yine takıldı ben kaçtırmadan depresyondayim :KK70:

Bağlanma büyüsü yaptık sana :)

Sabah 11 de uyanan bebe candır bizde yok mesela küçükken 6 da kalkardı şimdi Max 9 kırk yılda bir 10 oluyor

Şikayetçiyim hakim bey resmen erimemek için kasa döndü yağlar geçen yerden birşey alıyorum bildiğin kas olmuş :KK43:
genetiğe kafa atasim var benimde
Hoş buldum Bahar imm :-)

Çok teşekkürler Tuğçe, dualarda olduğumu bilmek beni çok rahatlatıyor :) Bu arada ben de eski bankacıym 6 sene bankada calıstıktan sonra danısmanlıga geçtim türkiyede 1,5 sene danısmanlıktan sonra da Hollandaya geldik. Ama sadece 6 ay subecilik yaptım :) sende bankacıydın di mi karıştırmıyorum başkasıyla :KK33:

O zamanki de sensin, hatta bence şuan daha da güçlüsün, bir kere yaptıysan tekrar yapabilirsin, hatta daha iyisini yaparsın :KK5:

Hoşgeldin Ebru, ben de Berrin, 32 yaşındayım, Hollandada yasıyorum, suan issizim, iş arıyorum. Hedefine cok yakınmıssın zaten seni cok kısa zamanda mezun ederiz bence, zamanla daha çok tanışır kaynaşırız. Önemli olan ilk adımı atıp buraya geldiğin için seni tebrik ediyorum.:KK9::KK9:

O zaman eşine benden bir merdane :sinirli: bazen benim ki de beni delirtiyor, geçende biz de bir tartıştık en son dedim senin bu yaptığın suç biliyosun di mi psikolojik şiddete giriyor diye. Us ile uslanmayanın hakkı tekbir tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyerek eşine bir merdane yolluyorum.:sinirli:

Aramıza hoş geldin Melis, ben de Berrin 32 yaşındayım. Hollanda'da yaşıyorum. Zamanla paylaşımlarla daha da tanışır kaynaşırız. Buraya geldin ya için rahat olsun artık biz senin iraden oluruz hiç merak etme :)

Merve gel jillian yap sende :) ben pztsi basladım bugun 3. gunum. Ama zor gelir dersen bişey diyemem.

Mecburi degil ama sen buraya geldikce zaten kendiliğinden spora başlicaksın zaten. Ama bence sen de yürüyüşle başlayabilirsin hem ödem atarsın cok guzel hem de yürüyüşün kilo verirken sarklamarı önleme acısından cok faydası oldugunu okumustum.

Ay hiç aklıma gelmemişti ama cok haklısın ben görüşmeye girmeden de bir okuyup ufleyeyim :)

Hoş geldin Beyza, ben de Berrin. kilomuz yakınmıs hedefimiz de :) sen buraya gel paylasım yak, bırakma bak negüzel vericez hep beraber kiloları, ağlayacak hepsi arkamızdan :) zaten senin yasında kucuk metabolizman hızlıdır hemencik gider kilolar.

ah sorma benim annemde 64 yasında ve 56 kilo kadın. biz 4 kız kardesiz en uzun ve en tombikleri benim bir de ablalarımın cocugu var ona ragmen en tombik benim. Ama bunu aşıcaz. Yazın tatile yanlarına gidince artık en uzun ve en zayıfınız benim dicem ahahahah

haklısın kaptanım bi daha olmicak, dun spor artı ev temizliği yormus kenepede uyukluyodum yataga zor gittim.

Ahh ikisini de nasıl ozledim. Ben de Orduluyum 10 seneden fazla da Anakrada yasadım. Şuan ikisi de burnumda tüter :) Ama ordu daha cok.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Size bunu yapan insan inşallah bir an evvel tövbe eder ve yanlısın dönerek size borçlarını öder umarım. Ama hayır da şer de Allah'tan. Ben de sizin için dua edeceğim. Bence öncelikle hemen iyi bir avukata danışın, tahminimce sizde hiç bir belge olmasa bile, sebepsiz zenginleşme davası açılabilir o kişiye. Ama bir an evvel danısın ertelemeyin.

Pınar yine süper motive oldum fotolarınla. Bu arada benim hem dün hem bugn sporum var ama menümü paylasmamıstım dun o yuzden bugun paylasırken hesaplayıp seni etiketlicem, yarının listesinde dikkate alırsan sevinirim :)

Hoş geldin İremcim, ben de Berrin, Hollanda'da yaşıyorum, 32 yaşındayım. Zamanla paylaştıkca daha cok tanırız birbirimizi. Yaşın küçükmüş çok hızlı verirsin sen. Nerde okuyosun, Allah zihin acıklıgı versin.

Az kalmıs son senelerin tadını cıkar, ahh ne güzeldi o gunler, bu sene benim mezuniyetimin 10. yılı :)

Aramıza hoş geldin Gülbeşeker. Ben de Berrin 32 yaşındayım, Hollanda'da yaşıyorum. Evliyim ama henüz bebişim yok. Bende de polikistik over var. Özetle kendi de ilaçları da kilo yapan bir hastalık. Bebişim olması için doktor kilo vermem gerektiğini söyledi, hoş o soylemese bile zaten vermem lazım :KK70: Çok şey atlatmışsın geçmiş olsun. Hepbirlkte burda birbirimize destek olarak vericez o kiloları hiç merak etme, ilk adımı attın bence önemli olan buydu :)
Hosbuldum Berrin ablacım tekirdagda okuyorum gıda mühendisligi :)))

Bende yapicam abla bencede cok mantikli
Oo cok gec olmus ama hafif gecirmissin canimm afiyet olsun:KK200:

Hosgeldiniz kizlar insallah zamanla daha cok kaynasiriz bende kisaca kendimi tanitaym 25 yasindaym 2bucuk senedir evliyim ve 14haftalik hamisim:anneadayı: bende 92 kg ile diyete basladm 82 lerde 9 tkima katildm ve burda 65 e dustm korudum cok sukur suanda hamileligi en saglikli sekilde gecirip yeniden dogum kilolarini vermek :KK48: burda cok guzel bi Aile olduk hic ayrilmayiz insallah sizde aramiza hosgeldiniz tekrar:KK200:
Hosbulduk çok teşekkür ederiz inşallah :KK200:

Tatlım hoşgeldin aramıza, çok çok geçmiş olsun. Sağlığına birlikte kavuşturacağız seni hiç merak etme:KK200:

kaptanım benimmmm:KK200: ben takıma güneş gibi doğunca hava da açtı bak :halay::halay::halay:

maşallah kız:nazar: daim olsun enerjin, ve o tartı enerjisi ben dahil herkese gelsin.
ben dünkü pis boğazlıktan ötürü tartılmıyorum korkudan :KK70::KK70:

yok ya hala sevgilisizim maalesef :KK43:
enerjinin kaynağı sizsiniz şekerim:p psikolog 1 seansla iyi gelir mi kız, daha tanışıyoruz onla. tedavi kısmına başlamadık. ama indirim olacaksa toplanın gelin adanaya annem hepimizi ağırlar :KK19::KK19::KK19::KK19:

geçmiş için tebrik ediyorum ben tam düşünüyordum ki ben de bitirdim geçmişi :21::21::21:

Hoşbuldum canım inş ❤️

ben dünkü pis boğazlıktan ötürü tartılmıyorum korkudan :KK70::KK70:

yok ya hala sevgilisizim maalesef :KK43:

Hosbuldum :KK200: hepinize teşekkürler sicakkalınlığınız için :KK200:

gewezebidik gewezebidik berrrinnnnn sesim geliyomuuuu :)) gecmisten gelemedin mi kuzum :KK70:

ahh ancak geldimm :KK69:

Bende Zuhal
Poninin deyimiyle nami diger hitler :KK70:

Su anki kilom onemli degil gelecekte 65 kilo olacak kisisiyim :KK70:

harika bir motivasyon:KK9:

Hoşbuldum canım inaşllah vereceğiz rabbim senşnde hastalığına şifa versin sonra da hemen Bebiş ❤️

Aminnn
:dua:

Hosbuldum Berrin ablacım tekirdagda okuyorum gıda mühendisligi :)))

ohh ne güzel Allah muvaffak etsin. Ben tekirdağ deyince şuan tatildeyim demişsin ya ailen Tekirdağ'da zannetmiştim ondan sordum :)

Çok teşekkürler Tuğçe, dualarda olduğumu bilmek beni çok rahatlatıyor :) Bu arada ben de eski bankacıym 6 sene bankada calıstıktan sonra danısmanlıga geçtim türkiyede 1,5 sene danısmanlıktan sonra da Hollandaya geldik. Ama sadece 6 ay subecilik yaptım :) sende bankacıydın di mi karıştırmıyorum başkasıyla :KK33:

O zamanki de sensin, hatta bence şuan daha da güçlüsün, bir kere yaptıysan tekrar yapabilirsin, hatta daha iyisini yaparsın :KK5:

Hoşgeldin Ebru, ben de Berrin, 32 yaşındayım, Hollandada yasıyorum, suan issizim, iş arıyorum. Hedefine cok yakınmıssın zaten seni cok kısa zamanda mezun ederiz bence, zamanla daha çok tanışır kaynaşırız. Önemli olan ilk adımı atıp buraya geldiğin için seni tebrik ediyorum.:KK9::KK9:

O zaman eşine benden bir merdane :sinirli: bazen benim ki de beni delirtiyor, geçende biz de bir tartıştık en son dedim senin bu yaptığın suç biliyosun di mi psikolojik şiddete giriyor diye. Us ile uslanmayanın hakkı tekbir tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyerek eşine bir merdane yolluyorum.:sinirli:

Aramıza hoş geldin Melis, ben de Berrin 32 yaşındayım. Hollanda'da yaşıyorum. Zamanla paylaşımlarla daha da tanışır kaynaşırız. Buraya geldin ya için rahat olsun artık biz senin iraden oluruz hiç merak etme :)

Merve gel jillian yap sende :) ben pztsi basladım bugun 3. gunum. Ama zor gelir dersen bişey diyemem.

Mecburi degil ama sen buraya geldikce zaten kendiliğinden spora başlicaksın zaten. Ama bence sen de yürüyüşle başlayabilirsin hem ödem atarsın cok guzel hem de yürüyüşün kilo verirken sarklamarı önleme acısından cok faydası oldugunu okumustum.

Ay hiç aklıma gelmemişti ama cok haklısın ben görüşmeye girmeden de bir okuyup ufleyeyim :)

Hoş geldin Beyza, ben de Berrin. kilomuz yakınmıs hedefimiz de :) sen buraya gel paylasım yak, bırakma bak negüzel vericez hep beraber kiloları, ağlayacak hepsi arkamızdan :) zaten senin yasında kucuk metabolizman hızlıdır hemencik gider kilolar.

ah sorma benim annemde 64 yasında ve 56 kilo kadın. biz 4 kız kardesiz en uzun ve en tombikleri benim bir de ablalarımın cocugu var ona ragmen en tombik benim. Ama bunu aşıcaz. Yazın tatile yanlarına gidince artık en uzun ve en zayıfınız benim dicem ahahahah

haklısın kaptanım bi daha olmicak, dun spor artı ev temizliği yormus kenepede uyukluyodum yataga zor gittim.

Ahh ikisini de nasıl ozledim. Ben de Orduluyum 10 seneden fazla da Anakrada yasadım. Şuan ikisi de burnumda tüter :) Ama ordu daha cok.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Size bunu yapan insan inşallah bir an evvel tövbe eder ve yanlısın dönerek size borçlarını öder umarım. Ama hayır da şer de Allah'tan. Ben de sizin için dua edeceğim. Bence öncelikle hemen iyi bir avukata danışın, tahminimce sizde hiç bir belge olmasa bile, sebepsiz zenginleşme davası açılabilir o kişiye. Ama bir an evvel danısın ertelemeyin.

Pınar yine süper motive oldum fotolarınla. Bu arada benim hem dün hem bugn sporum var ama menümü paylasmamıstım dun o yuzden bugun paylasırken hesaplayıp seni etiketlicem, yarının listesinde dikkate alırsan sevinirim :)

Hoş geldin İremcim, ben de Berrin, Hollanda'da yaşıyorum, 32 yaşındayım. Zamanla paylaştıkca daha cok tanırız birbirimizi. Yaşın küçükmüş çok hızlı verirsin sen. Nerde okuyosun, Allah zihin acıklıgı versin.

Az kalmıs son senelerin tadını cıkar, ahh ne güzeldi o gunler, bu sene benim mezuniyetimin 10. yılı :)

Aramıza hoş geldin Gülbeşeker. Ben de Berrin 32 yaşındayım, Hollanda'da yaşıyorum. Evliyim ama henüz bebişim yok. Bende de polikistik over var. Özetle kendi de ilaçları da kilo yapan bir hastalık. Bebişim olması için doktor kilo vermem gerektiğini söyledi, hoş o soylemese bile zaten vermem lazım :KK70: Çok şey atlatmışsın geçmiş olsun. Hepbirlkte burda birbirimize destek olarak vericez o kiloları hiç merak etme, ilk adımı attın bence önemli olan buydu :)

Tabikide eklerm cnm bana spor bildirimi gelince ben daha mutlu oluyorm :KK48:

Hadi bakalım inş hamilelik de çok kilo almazsın o zaman vermek çok kolay oluyor :KK66:

Hedefim o cnm insallah bakalim simdilik iyi gidiyor cok sükur :dua:

Hosgeldin cnm evlenince kilolar geliyor nedense saliyoruz biraz kendimizi heralde ama sen olayi cbuk farketmissin insallah tez zamanda verirsin. Bende pinar 25 yasindaym takimin hamislerinden biriyim:anneadayı:

Hangi zeynep abla pinkyminkyy mi nedenki cok sasirdm suanda cok iyi gidiyordu o esiyle olan olaylardanmi

Hosgeldin melis bende ilk basladigimda 92 leri gormustum ve suanda 1 seneye yakindir 65 kilolardaym cok sukur burda bizimle sende basaricaksin cnm inan yeterki :dua: ben pinar 25 yasindaym 2 senelik evliyim cnm zamanla tanisiriz

Degil cnm hatta basta kilon fazla oldugu icin sadce menulere odaklan ama sonradn spor ile desteklersen hem sıkılasma olur sarkmalari engellersin hemde daha fit ve kalici kilo verirsin

Hosgeldin beyza insllah hayirlisiyla gidicek o kilolar, hamilelik evlilik genelde hep kilo alinan donemler zaten cnm uzme kendini. Bende pinar 25 yasindaym zamanla dha cok kaynasiriz

Ahh cok zor durum ya bu dunyada boyle s... Oldukca vallahi zor. Insallah tez zamanda yakalanir cozulur para olayi Allahim yardimciniz olsun
Hoş bulduk inşallah canim
hoş geldin gülüm sil bakem o gözyaşlarını bundan sonra sadece kendini sevip mutlu olmayı öğreneceksin kilodan kilo yapan unsurlardan dolayı ağlamak yokk sadece gülmek vaar :))
İnşallah tatlım
Yeni gelen kızlar hepiniz hoşgeldiniz hepimiz birbirimizden güç alıp zayıflayacağız siz hiççççç merak etmeyin :)
Teşekkür ederim

Back
X