Çok teşekkürler Tuğçe, dualarda olduğumu bilmek beni çok rahatlatıyor :) Bu arada ben de eski bankacıym 6 sene bankada calıstıktan sonra danısmanlıga geçtim türkiyede 1,5 sene danısmanlıktan sonra da Hollandaya geldik. Ama sadece 6 ay subecilik yaptım :) sende bankacıydın di mi karıştırmıyorum başkasıyla
O zamanki de sensin, hatta bence şuan daha da güçlüsün, bir kere yaptıysan tekrar yapabilirsin, hatta daha iyisini yaparsın
Hoşgeldin Ebru, ben de Berrin, 32 yaşındayım, Hollandada yasıyorum, suan issizim, iş arıyorum. Hedefine cok yakınmıssın zaten seni cok kısa zamanda mezun ederiz bence, zamanla daha çok tanışır kaynaşırız. Önemli olan ilk adımı atıp buraya geldiğin için seni tebrik ediyorum.

O zaman eşine benden bir merdane

bazen benim ki de beni delirtiyor, geçende biz de bir tartıştık en son dedim senin bu yaptığın suç biliyosun di mi psikolojik şiddete giriyor diye. Us ile uslanmayanın hakkı tekbir tekbir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyerek eşine bir merdane yolluyorum.
Aramıza hoş geldin Melis, ben de Berrin 32 yaşındayım. Hollanda'da yaşıyorum. Zamanla paylaşımlarla daha da tanışır kaynaşırız. Buraya geldin ya için rahat olsun artık biz senin iraden oluruz hiç merak etme :)
Merve gel jillian yap sende :) ben pztsi basladım bugun 3. gunum. Ama zor gelir dersen bişey diyemem.
Mecburi degil ama sen buraya geldikce zaten kendiliğinden spora başlicaksın zaten. Ama bence sen de yürüyüşle başlayabilirsin hem ödem atarsın cok guzel hem de yürüyüşün kilo verirken sarklamarı önleme acısından cok faydası oldugunu okumustum.
Ay hiç aklıma gelmemişti ama cok haklısın ben görüşmeye girmeden de bir okuyup ufleyeyim :)
Hoş geldin Beyza, ben de Berrin. kilomuz yakınmıs hedefimiz de :) sen buraya gel paylasım yak, bırakma bak negüzel vericez hep beraber kiloları, ağlayacak hepsi arkamızdan :) zaten senin yasında kucuk metabolizman hızlıdır hemencik gider kilolar.
ah sorma benim annemde 64 yasında ve 56 kilo kadın. biz 4 kız kardesiz en uzun ve en tombikleri benim bir de ablalarımın cocugu var ona ragmen en tombik benim. Ama bunu aşıcaz. Yazın tatile yanlarına gidince artık en uzun ve en zayıfınız benim dicem ahahahah
haklısın kaptanım bi daha olmicak, dun spor artı ev temizliği yormus kenepede uyukluyodum yataga zor gittim.
Ahh ikisini de nasıl ozledim. Ben de Orduluyum 10 seneden fazla da Anakrada yasadım. Şuan ikisi de burnumda tüter :) Ama ordu daha cok.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Size bunu yapan insan inşallah bir an evvel tövbe eder ve yanlısın dönerek size borçlarını öder umarım. Ama hayır da şer de Allah'tan. Ben de sizin için dua edeceğim. Bence öncelikle hemen iyi bir avukata danışın, tahminimce sizde hiç bir belge olmasa bile, sebepsiz zenginleşme davası açılabilir o kişiye. Ama bir an evvel danısın ertelemeyin.
Pınar yine süper motive oldum fotolarınla. Bu arada benim hem dün hem bugn sporum var ama menümü paylasmamıstım dun o yuzden bugun paylasırken hesaplayıp seni etiketlicem, yarının listesinde dikkate alırsan sevinirim :)
Hoş geldin İremcim, ben de Berrin, Hollanda'da yaşıyorum, 32 yaşındayım. Zamanla paylaştıkca daha cok tanırız birbirimizi. Yaşın küçükmüş çok hızlı verirsin sen. Nerde okuyosun, Allah zihin acıklıgı versin.
Az kalmıs son senelerin tadını cıkar, ahh ne güzeldi o gunler, bu sene benim mezuniyetimin 10. yılı :)
Aramıza hoş geldin Gülbeşeker. Ben de Berrin 32 yaşındayım, Hollanda'da yaşıyorum. Evliyim ama henüz bebişim yok. Bende de polikistik over var. Özetle kendi de ilaçları da kilo yapan bir hastalık. Bebişim olması için doktor kilo vermem gerektiğini söyledi, hoş o soylemese bile zaten vermem lazım

Çok şey atlatmışsın geçmiş olsun. Hepbirlkte burda birbirimize destek olarak vericez o kiloları hiç merak etme, ilk adımı attın bence önemli olan buydu :)