• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iyi aksamlar kizlar benimde esim bugun evde oldugundn ugrayamadm. Oglenleyin komsuya gittim kahve ictik sonr esimle disari ciktik Avm falan ilk hamis kiyafetimide aldim:anneadayı::KK48::KK48: hafif göbisim ciktigi icin bi esortman aldim :KK45:
Simdi donuyoruz ama 13 sayfa olmus bakalm ben eve varip musait olup okuyana kac olcak :lülülü:
Oyyyy gobus cikmis kiyafetler alinmis:anne:

alarm kapayıp uyumak en büyük hayalim benim ya ama hiç gerçekleştiremedim
gerçekleştiremeyim zaten de, ne bilim özendim :)

victoria kimmiş bizim yanımızda, o sümüklü tabiki kıskanacak bizi :KK70::KK70:

iyi olmana sevindim canım. annene geçmiş olsun, önemli birşey değildir inşallah

günaydın hamiş tatlış, nasılsın

tünaydın tatlım mervemmmm

zurna bizim enerjiyle zırtladı ki :KK70: zırt sesi sabah itibariyle duyulacaktır bence....
bugün bayağı yoğunsun kolay gelsin sana tatlım
en sevdiğin de bol eksi getirsin

karbon neydi abla, yoğurt muydu kefir mi :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

ebet ben mezun üyeyimmm
sabah ilk ben bildirim yapacam abla
işyerindekiler farketmedi, demek dağınık değilmişim
öküzler burası hep böyleydi dediler. sinir oldum :KK70:

tamam tamam sustum, cısss yok
çiğ sebze yiyin gariiii :)))))))))

Sagol cnm cok iyiyim disari cikmak gezmek iyi geldi sen nasilsin bakiyim:KK200:

Iyi aksamlar kizlar benimde esim bugun evde oldugundn ugrayamadm. Oglenleyin komsuya gittim kahve ictik sonr esimle disari ciktik Avm falan ilk hamis kiyafetimide aldim:anneadayı::KK48::KK48: hafif göbisim ciktigi icin bi esortman aldim :KK45:
Simdi donuyoruz ama 13 sayfa olmus bakalm ben eve varip musait olup okuyana kac olcak :lülülü:
Güle güle büyüt gobisi :D

Aynen bende hafif belli olacak yeter , sabah buraya da yağdı ama gelip geçip donuyor

Benim zamanımda kanser için bağış vardı o amaçla yapılmıştı yoksa para vermem ben , kazen de diyor ya çokta bir farkı yok diye yazısında :KK70:

Tartın hayırlı olsun zamanla daha iyi oturur kim kimdir canım ben bahar mesela:) daha çok gel hafıza alışıyor :)
çok geçmiş olsun canım benim ya çok ağır geçiyor bu sene zaten ateşle başlayıp sonra öksürüğe çeviriyor

Ohh masallah
[

Maşallah annene canim CB çay bardağı canım

yok hala mutfaktayim :KK70:

Aboo ne kadar uzun sürdü abla

Tabi ki o sorulur mu benim misketler teker teker sayılıyor onunki 12 14 16 18 30 oluyor :KK70: valla abla çok şükür Allah yokluklarini göstermesin o yokken biz ne yapıyor musuz

Kız ogleni kalorisi neden o kadar çok fistiktan mi

Tuzlu su ile yıkaydin mı abla

Yok benimkine 7 yıldır hergun yapsam hergun yer
sorma valla birde cidden çok güzel ürünleri ama oda işinden dolayı evde yapılan hastasi[/QUOTE]
çok sağol canım, evet dün ateşim çok yüksekti bugün o kadar değil çok şükür ama öksürük krizi tutuyor sürekli hapşırıyorum

evdekiler icin mutfak 24 saat acik zaten :KK70:
Aynen kalan kızartmayi dökerken kendimi ayrıca tebrik ettim eskiden olsa ben yerdim ahhh ahhh çok gelişme var markette alırsam bı bitter çikolata alıyorum başka türlü abur cubur yok eskiden en kotu 50tl abur cubur verir cikardim hele sporla birlikte incelme çok fark etti şu ara kendimi pek bir beğenir oldum :D

Tabi ki o sorulur mu benim misketler teker teker sayılıyor onunki 12 14 16 18 30 oluyor :KK70: valla abla çok şükür Allah yokluklarini göstermesin o yokken biz ne yapıyor musuz

sorma valla birde cidden çok güzel ürünleri ama oda işinden dolayı evde yapılan hastasi
çok sağol canım, evet dün ateşim çok yüksekti bugün o kadar değil çok şükür ama öksürük krizi tutuyor sürekli hapşırıyorum
Aynen canım demek ki hafifleyecek ama öksürük baya sürüyor bizim hala var

Aynen kalan kızartmayi dökerken kendimi ayrıca tebrik ettim eskiden olsa ben yerdim ahhh ahhh çok gelişme var markette alırsam bı bitter çikolata alıyorum başka türlü abur cubur yok eskiden en kotu 50tl abur cubur verir cikardim hele sporla birlikte incelme çok fark etti şu ara kendimi pek bir beğenir oldum :KK70:
Ne guzel iste
Ben kendimi begenmiyorum zaten begenilecek kiloda degilim:) )

Koca kisisi abur cubur istedigi icin ben aliyorum malesef

Alisverise gitmeyide hic sevmiyorum
Butun cukulatalara saldirasim geliyor:KK70:

Sabah 10.30

2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
9 zeytin
3 kayısı
3 ceviz
Bir kase salata

16.00
Türk Kahvesi

19.00

Yoğurt çorbası
Taze fasulye
Yoğurtlu karnibahar salatası

2.5 lt su
Ev temizligi:)+ 30 dk karışık spor

Aynen bende hafif belli olacak yeter , sabah buraya da yağdı ama gelip geçip donuyor

Benim zamanımda kanser için bağış vardı o amaçla yapılmıştı yoksa para vermem ben , kazen de diyor ya çokta bir farkı yok diye yazısında :KK70:

Tartın hayırlı olsun zamanla daha iyi oturur kim kimdir canım ben bahar mesela:) daha çok gel hafıza alışıyor :)
çok geçmiş olsun canım benim ya çok ağır geçiyor bu sene zaten ateşle başlayıp sonra öksürüğe çeviriyor

Ohh masallah
[

Maşallah annene canim CB çay bardağı canım

sorma valla birde cidden çok güzel ürünleri ama oda işinden dolayı evde yapılan hastasi[/QUOTE]
Yok yok oglenin kalorisi degil o:))))

Sabah 10.30

2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
9 zeytin
3 kayısı
3 ceviz
Bir kase salata

16.00
Türk Kahvesi

19.00

Yoğurt çorbası
Taze fasulye
Yoğurtlu karnibahar salatası

2.5 lt su
Ev temizligi:)+ 30 dk karışık spor
Karnibahar anaa
Liste spor süper ama Mefkurem Mefkurem karnabahari görünce kalbine inecek :KK57::rolleyes:

Aynen kalan kızartmayi dökerken kendimi ayrıca tebrik ettim eskiden olsa ben yerdim ahhh ahhh çok gelişme var markette alırsam bı bitter çikolata alıyorum başka türlü abur cubur yok eskiden en kotu 50tl abur cubur verir cikardim hele sporla birlikte incelme çok fark etti şu ara kendimi pek bir beğenir oldum :KK70:
Ayyy supersin..
Olculerin ne?

Back
X