• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahvaltiyla aksam arasi baya uzun olmus cnm bi tane ara yapabilirdin
Menu guzel olmus sadece tartiya yakin sislik yapicak seyler yemiyoruz

Ins. Guzel eksiler cnm
Bugun gorunmedin nerelerdeydin

saatlerini, suyu yazmamisin cnm
Menu guzel
Yukarda dedigim gibi tartiya yakin karnibahar brokoli lahana bakliyat bulgur gibi sislik yapacak seyler tuketmeyelim
Onlari haftasonu yiyelim

Bide sohbetede gelsene :))
Bulgurun şişlik yaptığını bilmiyordum. Ya ben gelince sayfalar birikmiş oluyor bakayim diyorum sohbete yetişemiyorum

Ya 21 gün şeker diyetini nasıl yapıyorsunuz ben asla yapamam sanırım

Çok az olmamış mı canım

Yaparsın yaparsın sadece bazı günler bildiğin kriz tutuyor, sonra geçiyor[/QUOTE]
Şuan yapamam gibi geliyor. Belki ilerde yapabilirim
O zaman bi bayram gelmisti oyle bozuldu
Verdikten sonra yemekte sorun yok bence cnm
Sadece olculu yemegi bilmek lazim
Ben onu yapamadim iste
Hep o yuzden geri aldim bide gece yemeleri tabi
Ben de kilo verdikten sonra 26 kilo aldım malesef

Hoşbuldum tatlımmmmm
çok iradeliyim çok, bu saat oldu hala diyetteyim :))))

Oyyy ölüyüm ben o karbonlara . Hergün kefir içiyorum ben ciddi ciddi :) Öğlenki yemeğimi anlattım zaten, akşam da smoothe yapacam gün kapanacak. sonra ders çalışma yatış filan.

önceki yediklerime nasıl sayayım abla yazık değil mi ama hastayken 3 hafta hiçbir şey yemedim, onu niye gözardı ediyon :KK70::KK70::KK70::KK70:

deme kuzum aynen, çevremizdekiler hep köstekleyen insanlar
ben bazen 21 gün şekersiz yapıyorum. annemden erik ve kayısı hoşafı istedim. hiç şeker koyma dedim. bizimki yaptıktan sonra tadına bakmış, çok ekşi gelmiş 'çocuğum yiyemez' diye düşünüp şeker koymuş. ağzıma aldığım an bunda şeker var dedim. yok dedi, var dedim yok dedi. yarım saat var-yok kavgası yaptık. en son baktım çok ekşiydi kıyamadım sana dedi. ayy ben delir, sen ne bozuyorsun ben sana demedim mi sıfır şeker olacak, un olmicak inadıma mı yapıyorsun
çok az koydum birşey olmaz, anlamaz şekerin girdiğini diyor bana

uzun lafın kısası anana bile diyetteyim demicen :KK70:

erkek milleti hep köstek takım zaten. bir de deli gibi çalışan metoları varki katil olunmalık. iyi spor yapıyormuş da

benden 10 tane kopya yapsalar birini göndermem sabahın 05:30 unda koşuya :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ya 21 gün şeker diyetini nasıl yapıyorsunuz ben asla yapamam sanırım

Çok az olmamış mı canım[/QUOTE]

Yaparsın canım ya, bazı günlerde krizler geliyor ama alışıyorsun sonra

ben tumden alip veriyorum cnm hertarafim birden sisiyor :))

persembe tok yatan bizden degildir diyoruz :KK70:

ilk gun icin cok guzel cnm:) ) )

İstesem yapıyorum yani ablacık :):)

O zaman bi bayram gelmisti oyle bozuldu
Verdikten sonra yemekte sorun yok bence cnm
Sadece olculu yemegi bilmek lazim
Ben onu yapamadim iste
Hep o yuzden geri aldim bide gece yemeleri tabi

Bizim yemeler psikolojik ya. Ben koruyorum ama ipin ucunu kaçırsam geri alırım. Gece yemelerinin sebebi de psikolojik

3 mil kac puandi cnm unuttm yapmadigimdan bayadir:KK48:

:KK48::KK48:karisdir karisdir cnm Pozitif enerjinle iyi geliyorsun bize:KK200:

Siz de bana iyi geliyorsunuz canlarımmm

Birazdan site kapanirsa sasirmayin
Onarim var heralde :)

Bütün gün bir garipti zaten, ben bizim bankanın bağlantısından sanıyordum ama kendindenmiş

ben kapattim.bu saatden sonra sadece bitki cayi icecem

dun kuzenim gormeden tabagimi mutfaga goturup bosalttim..bos tabagi onume aldim bitirdim diye
dahada inceleceksin..bu iraden icinde tebrikler

cok az degilmi menu..hic bisey yememissin

smoothe ve kambucha ne ki..ilkkez duyyorum

bendede cikiyo hep

Smoothe çiğ sebze ve meyvelerin blenderdan bzzzzlanmış hali
Kambucha bir çay mantarı. Mayalanıp Fermante edilerek orta asya nın tükettiği bir çay. Birkaç yıldır da ülkemizde tüketiliyor. Bağışıklık güçlendirici, bağırsak çalıştırıcı olduğu söyleniyor.

Bulgurun şişlik yaptığını bilmiyordum. Ya ben gelince sayfalar birikmiş oluyor bakayim diyorum sohbete yetişemiyorum
okurken cevap vermek istedigin mesaja coklu alintiya bas cnm
Bi ara alintilari ekle der cevap yazarsin

Ben de kilo verdikten sonra 26 kilo aldım
Oooo ben cok verdim cok aldim :(takima ilk 113 kiloyla gelmistim 68 le mezun olmustum 1 sene icinde, arada izinlerde vardi
Burdan ne zaman uzak kalsam hep geri aldim

okurken cevap vermek istedigin mesaja coklu alintiya bas cnm
Bi ara alintilari ekle der cevap yazarsin

Oooo ben cok verdim cok aldim :KK43:takima ilk 113 kiloyla gelmistim 68 le mezun olmustum 1 sene icinde, arada izinlerde vardi
Burdan ne zaman uzak kalsam hep geri aldim
Çok vermişsin gerçekten . Peki ne kadar sürede ve nasıl verdin?

Şekeri sadece meyveden kuru meyveden ve kakao oranı %72 olan cikolatadan alıyorum. 15 gün oldu bi paket çikolata aldım daha yarısından fazlası duruyor. Canım coook isterse regl dönemi yiyorum, cips filam zaten oda yok .baya enerjik hissediyorum eskiden hemen uyku çekerdi ve sabah baş ağrısıyla uyanırdım artık maşallah çok şükür yok herkese tavsiye ediyorum başta zor o yüzden alışarak çıkarın birden yaparsanız bir süre sonra saldurabilirsiniz
Bide karın kası yapmaya çalışıyorum o yüzden beslenme çok önemli

Hiç mi kaçamak yapmadın? Süper vermişsin keşke almasaymışsin. Aa sen yurtdışındasın öyle mi
6 ay hic yapmadim 34 kilo verdim o zaman

Keske cnm :(ama gecmise bakmiyorum artik onume bakiyorum
Ins. Bu sefer korumada da burda olup almicam

Evet almanyadayim

Back
X