• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bir sure sonra bismillah diyip menumu yazayim

Kahvalti.
1 tane gul boregi
Sekersiz cay

Arada sekersiz turk kahvesi

Ogle. 12.00
Sulu kofte
Yogurtlu ispanak

Aralarda cay kahve ve yesilcay

Aksam.18.30
1 tabak yesil mercimekli bol sogan ve biberli bulgur yemegi
1 kase yogurt

Su.2 lt
Spor yaparsam bildirim yaparim

bitki cayi ic.yada bol bol su ici..bana oyle oldugu zaman bunlari yapiyorum ve geciyo

bu haftada kil payi kaybettim birinciligi:kızgın::kızgın::KK53::KK53::KK53:

Aynen cnm haftaya 1 ciligi kap derim :spor::rolleyes:

Çok gerginim ya deli gibi yemeğe saldıracam ya vurup kafayı uyuyacağummm

Uyumayı tercih ediyorummm

Sakinleşirsem enerjimle dönerim eve geçince

Noldu cnm kotu bisey yok ya biraz uyu dinlen sakinles daha mantikli

Kilo degil kiz o bebis bebis :)) cinsiyet belli olmadi dimi kac haftalik oldun
haklisin abla kilo alirsam daha da mutsuz olacagim biliyorum

ay daha şeftali kadarmis ama, yok cnm belli olmadi en sonki kontrolde goremedi doktor smdi 3 gune devlete gitcem orasida solermi 14 haftada bilmem ozelede 3 hafta sonra gitcem:confused: ayda bikere gormek yetmiyor yavrumu napiym :KK48::KK48:

Yazını favorilere ekledim ki sürekli okuyayım diye çok teşekkür ederim ne güzel anlatmışsın ❤️
gülüm bu daha hiç bir şey değil insan kendi kapasitesini bilmediği için sınırlar çiziyor bir bilsen her birimiz nasıl muhteşem mucizevi varlıklarız kendini el üstün de tutarsın deli gibi seversin kendini de herkesi de muhteşem varlıklarız sadece farkında olmadığımız için bize öğretilen şeylere inanıp sınırlar çizmişiz kendimize, onları aşamıyoruz ve hepsi bilinç altımız da yaptığımız sınırlar, onları kaldırdığımız an ruh ve beden uyumunu sağlayabiliyoruz insan zihni sınırsız güç , sonsuz bilgeliğe sadece bir göz kırpması süresinin yüzde 1 i gibi bir sürede erişebilecek olarak yaratılmış ama boş beleş şeylere inanıp kendimize inanmayı unutturmuşlar , unutmuşuz şimdi artık tekrar kendimize öz (saf enerjimiz) ümüze dönme zamanı senin tek engelin yanlış inançlar şimdi hayal et sağlıklı alımlı ideal bedenindesin etrafında seni görenler hayretler için de sana bakıyor bazıları bu kim ki diyor tanıyanlar bu gülbe şeker diyince diğerleri çığlık atıyor hadii yaa tanıyamadım nasıl zayıflamış gençleşmiş güzelleşmiş inanamıyorum diyorlar bu nasıl olabilir sana hayretle bakıp sorular sormaya başlıyorlar .... bunu zihnin de sesleri de duyarak görüntüle ve o an da ne hissediyorsun heyecan mutluluk gurur sonuna kadar tüm duyguları yaşa bırak kalbin hızlansın .. bilinç altını sözden daha hızlı etkileyen görsellerdir gerçekle hayali ayırt edemez demiştim ya sen böyle hayal ettikçe bilinç altı gerçek olarak algılar ve bedenini o hale getirir

Kahvalti.
1 tane gul boregi
Sekersiz cay

Ogle. 12.00
Sulu kofte
Yogurtlu ispanak

Aksam.18.30
1 kase yogurt

Su.2 lt
Kahvaltı zayıf olmuş peynir zeytin en azından nerde :(((
Diğer öğünleri güzel olmuş afiyet olsun :))

gülüm bu daha hiç bir şey değil insan kendi kapasitesini bilmediği için sınırlar çiziyor bir bilsen her birimiz nasıl muhteşem mucizevi varlıklarız kendini el üstün de tutarsın deli gibi seversin kendini de herkesi de muhteşem varlıklarız sadece farkında olmadığımız için bize öğretilen şeylere inanıp sınırlar çizmişiz kendimize, onları aşamıyoruz ve hepsi bilinç altımız da yaptığımız sınırlar, onları kaldırdığımız an ruh ve beden uyumunu sağlayabiliyoruz insan zihni sınırsız güç , sonsuz bilgeliğe sadece bir göz kırpması süresinin yüzde 1 i gibi bir sürede erişebilecek olarak yaratılmış ama boş beleş şeylere inanıp kendimize inanmayı unutturmuşlar , unutmuşuz şimdi artık tekrar kendimize öz (saf enerjimiz) ümüze dönme zamanı senin tek engelin yanlış inançlar şimdi hayal et sağlıklı alımlı ideal bedenindesin etrafında seni görenler hayretler için de sana bakıyor bazıları bu kim ki diyor tanıyanlar bu gülbe şeker diyince diğerleri çığlık atıyor hadii yaa tanıyamadım nasıl zayıflamış gençleşmiş güzelleşmiş inanamıyorum diyorlar bu nasıl olabilir sana hayretle bakıp sorular sormaya başlıyorlar .... bunu zihnin de sesleri de duyarak görüntüle ve o an da ne hissediyorsun heyecan mutluluk gurur sonuna kadar tüm duyguları yaşa bırak kalbin hızlansın .. bilinç altını sözden daha hızlı etkileyen görsellerdir gerçekle hayali ayırt edemez demiştim ya sen böyle hayal ettikçe bilinç altı gerçek olarak algılar ve bedenini o hale getirir
Sizinle sohbet etmeyi çok isterim gerçekten çok güzel şeyler yazıyorsunuz;:)

Başlangıç 66.8
Güncel 65.9
Fark 0.9 =%1.37
:super:

Başlangıç 110
Bu gün 109
Fark 1
Yüzde %0.909
@mefkurem

Kızlar günaydın,
benim eksim cok az bu hafta :KK43:

gecen cuma 71.0
bugun 70.7
yuzde %0,42

Biliyorum bu eksi ile listeye giremiyorum ama moral bozmak yok sebeplerini biliyorum ayrıca aldıgım birkac ders var bu hafta eminim önümüzdeki hafta harika bir eksiyle listeye giricem :)

Bu haftaki bazı durumları sizinle de paylaşmak isterim
  • bir tanesi diyetimin 3. haftası ve spora basladıgım hafta olması sebebiyle benim tuvalet sorunu bas gostermeye basladı, dun pırasa falan yaptım ama banamısın demedi. Biraz garip elecek ama ben spora baslayınca da bir sure kabız oluyorum vucudumdaki su yetmiyo galiba ne kadar su icsemde bir kuruyorum maalesef, ama spora ve diyete devam ettikce bu gececek biliyorum
  • Aldıgım bir ders oyle saglıklı gozuksede yediklerin dısarıda yediğin zaman miktarı abartma cuma yediklerim pztsine +600 olarak dondu, bence pztsi olan +600 u eksi 300 yapmam bile sahane bu haftalık ama kendime not bir daha yemekli ödül yok, varsa da abartı yemek yok
  • Kendime son notum da artı cıktım diye yine her gun tartıldım, unu da yapmamam lazım eğer artı gibi hissediyosam tartılmadan önlemlerimi alıp kortizonla bunyeyi sokmadan işi halletmeliyim.
uzun bir bildirim mesajı oldu ama okuyanlarınıza teşekkür ederim bana sabrettiğiniz için :)

Herkese benden kokulu öpücükler ve boll eksili Cumalarr:KK37::KK36::KK36:
harika kendj kendini tartman bence

tartildim geldim
gecen cuma 69.4
bugun 67.2
fark -2.200
yuzde 3.17
oooooooo bu ne supeeeeer keske listede olsaydin bu yuzdeyle

daha bekleyemiycem suyu akatarmaya başladım zaten :)
geçen hafta 84.0
bu hafta 83.8
fark -200
@Edibe12
birde 800 gram dedim tüüüh bana malum dönem de bitme zamanı ödem v.s. varsa gider demiştim demek ki ödem yokmuş yavff:))
Eksi olsun bizim olsun
Kilo bildirimi dışardayım bi sürü işim var herkesi tebrik ederim kusura bakmayın
Geçen hafta 70,3
Bu cuma 69,8
Fark-500
%0,35

Kilo bildirimi
Cuma 69.3
Bugün 68.6
-700
Az gitmiş sanki sabah 68.5 ti daha gider diye düşündüm menum de iyiydi 1 haftadır da yogunum pek oturamadimda haftaya daha iyiyi olur inşallah

Kızlar kilo bildiriimi yapayım
Geçen hafta 63.7
Bugün 63.1
Fark 0.6
%0.94
Bu hafta çok veremedim regl olcam haftaya o yüzden sanırım bi de düzenim çok şaştı bu hafta geçmiş olsun diyenlere de teşekkür ederim kızlar annem dün gözünden ameliyat oldu eve getirdim onu çok şükür iyi
ck gecmis olsun tekrar canim

Bildirimim gelsin (hain tarti 79 a bi goz kirpti geri yukari cikti

Gecen cuma 81,8
Bugun 80,3
Fark1,5
Yuzde %1,83
haftaya garanti gibi

Geçen hafta: 89.7
Bu Cuma: 89.4
Fark:-300 gr
Yüzde:% 0.33

Selam herkeseee nasılsınz?:KK54:
Karneleri verdik tatili hakettik memlekete de gitmicem bu yarıyıl tatilinde güzelce dinlenmeyi düşünüyorum hamilelik zor geçiyor :anneadayı:
5 buçuk aylık olduk totalde 1 kg almış oldum :KK59:
Kilo bildirimim 87.4 @nanekekik beni de ekler misin
kiz dikkat et cok genisleme

Tekrar selamlar
Biraz dalmisim
Bi isyerinde uyudum kaldim sanip firladim
Bide tam cukulata agzima attimki tartilmadigim aklima geldi geri cikardim tabi ruyamda:))
@eyledi bile gordum :)))
En iyisi kalkayim dedim zaten donuyorum
Bildirimi yapip kahvalti edecem
Bazi bildirimler hic mutlu etmedi beni:KK43:
Sonra gelirim

Bende dun hala artidaydim hatta 700 vardi cok sukur eksiye dusmusum

Gecen hafta 94.6
Bugun 93.8
Fark 0.8
Yuzde 0.85

Eki Görüntüle 2226456
:super:Eksi ya abla bire yakin olmus ne guzel

Benim bildirim malesef kötü kızlar özellikle liste adına özür dilerim
Geçen hafta:69.9
Güncel:70
Fark:+0.1
Haftaya telafi edersin sen
Herkese mutlu günler! Bugün oldukça yoğunum bugün ama, tekrar gelcem.
Güncel bildirimimi yapayım:
61.7
Geçen hafta:62.3
Yüzde: 0.96
Hiç yoktan iyidir sanırım...
kilo veren herkesi kutlarım. Görüşürüz :)

Hanımlar +500 kusura bakmayın biraz yogunum en kısa zamanda dönüş yapacagim
kiiiz benle bi suru kilo vermeyi biliyodun tekrar rekabete girek bari artida ne

Benim kilo durumum:

Gecen hafta: 65.6
Bu hafta: 66.0

Kilolar geliyor yavas yavas :confused:
Eee hamissin olur yavas yavas
Kızlar kusura bakmayın disardaydim netim de yoktu.
Salı. 107.1
Bugün 106.8
Kac gun de bu eksi yeni basladin dimi eksiyle baslaman guzel
Ben menü paylaşayım
Sabah 11:00
2küçük kase tarhana çorbası

Ara öğünler
2dilim kabak tatlısı (dayanamadım yeni pişirince)

Bir dilim avokado

Bir bardak ayran

Akşam 17:00
6yk kuru fasülye
2yk tavuklu pilav(yememeliydim)
Salata

Su 1 tl (geceye kadar 2 olur inş)

200 ip atlama
(En az 200 daha atlamayı düşünüyorum)
valla hatalari biliyosun bu sekilde olmamaliydi

Eksiymisin en azindan cnm
Evet abla korktum cok arti olacak diye de odemmis allahtan
Esim antalyaya gitmisti is icin yarin donecek cok sukur ama bu seferde patronu irak'a gonderecekmis pazartesi pasaport islerine filan baslayacak sonra hemen gidecek :KK43: 15 20 gun orda kalacakmis. Ayriligin bu kadar cabuk olmasini beklemiyordum ama napalim hayirlisi artik
allah cabuk kavustursun ins

Esim antalyaya gitmisti is icin yarin donecek cok sukur ama bu seferde patronu irak'a gonderecekmis pazartesi pasaport islerine filan baslayacak sonra hemen gidecek :KK43: 15 20 gun orda kalacakmis. Ayriligin bu kadar cabuk olmasini beklemiyordum ama napalim hayirlisi artik
canim bazen ayriliklar evliliklere iyi geliyor oyle dusun daha kolay olur ozleyince birbirini daha farkli oluyor

Kahvalti.
1 tane gul boregi
Sekersiz cay

Ogle. 12.00
Sulu kofte
Yogurtlu ispanak

Aksam.18.30
1 kase yogurt

Su.2 lt
Afiyet olsun canım
Aynen cnm haftaya 1 ciligi kap derim :spor::rolleyes:

Noldu cnm kotu bisey yok ya biraz uyu dinlen sakinles daha mantikli

ay daha şeftali kadarmis ama, yok cnm belli olmadi en sonki kontrolde goremedi doktor smdi 3 gune devlete gitcem orasida solermi 14 haftada bilmem ozelede 3 hafta sonra gitcem:confused: ayda bikere gormek yetmiyor yavrumu napiym :KK48::KK48:
Kuzu fazla ultrasona girmek pek iyi degil haberin olsun
Ay abla sen tam psikolog olman lazimmis boyle geleyim sana anlatayım anlatayim ohh ne güzel
Dunku menum
Sabah7: 00
2d ekmek peynir zeytin marul

Ogle12: 30
1 yumurta yogurt salata

Ara 1elma

Aksam18
Tavuklu karnabahar yogurt

Su 2
Spor 45 dk yuruyus
Karnabahar sisirmistir kiz
Bugunku menum
Sabah10:30
Okulda bi arkadas gidiyor diye beraner kahvalti yaptik 2 bukme domates salatalik 3zeytin

Ara
1d pasta okulda yedim yine

Aksam16
Kavurma yogurt turp

Su 2olmadi daha olur ama
Spor yapinca yazarim
afiyet olsun

cidden çok hızlı oldu daha tam alışamadan evden uzak olmasına yurt dışı çıktı selametle gitsin gelsin yeter ki gülüm ne yapsın ekmek parası geleceğiniz için çalışıyor eşin de

Çok güzel olmuş. Eline sağlık. Bunu bi çok kez bende deneyimledim,olumlu düşünürsen cidden sana geri dönüş de olumlu oluyo. Çok beğendim ben bu yazıyı ❤
Bugün bence herkes eksiklerini görmüştür. Biraz daha spor ve az kaçamaklarla haftaya telafi edilir durum.olabildiğince kacamak yapmamaya çalışın ilk zamanlar suyu bol için bulaşık yıkarken bacak acip kapayın yattığınız yerde bacak acip kapayın filan falan kısacası hareket edin.kilo veremeyenler üzülmesin vitamin düzeyi çok önemli mesela
D vitamini
Demir
B12
Açlık toklik şekeri
İnsülin direnci
Bunlara baktırin öyle devam edin
Yüksek hedefler koymayın mesela.bu sevkinizi kırabilir. Kısacası bidaki hafta kacamaksiz bol sporlu az karbonlu geçsin inşallah hepiniz öpüldünüz moral bozmasın kimse kilolari alan biziz vücudun sçu yok vermeşi gereken de biziz vucudumza bunu borçluyuz bizimyasadigimiz yer.vücudunuza iyi bakın ❤❤
gülüm her yerde yazar ya atıyorum 1 saat yürüyüş 300 kalori yaktırır diye sakın böyle şeylere aldanmayın sen 1 saat yürürsen yarım kilo-1 kilo yağdan vereceğine inan vallaha da billaha da o kadar verirsin o yüzden bazen cahillik güzel şey diyorum bir tanıdığım var akrabam yaşı 50 ye yakın artık dip bucak ev temizliğine girişsin hemen eriyor resmen kadın ve benim çocukluğumdan beri şunu hep söyler ayy ben 2-3 gün dip bucak ev temizleyeyim hemen zayıflıyorum der, annesi de hemen onaylar bizim ki temizlik yapsın hemen iğne ipliğe döner ... çünkü ona inanıyor öyle de oluyor :))

Sizinle sohbet etmeyi çok isterim gerçekten çok güzel şeyler yazıyorsunuz;:)
buradan sohbetimizi de ederiz bilgi paylaşımını da yaparız bu söylediklerim 4 küsür senenin araştırma ve okumaları sonucu ( yerli yabancı akademisyen prof. işinin uzmanı doktor metafizikçi , kauntum teknikleri, norolog , kişisel gelişimci v.s. ) makale kitap alt yazılı seminer ne bulduysam , onların birikimi gülüm , öğrenmek ayrı bunu kendine inandırmak apayrıymış benim öğrendiklerimi kalbime inandırıp uygulamaya geçmem 1.5 yılımı aldı o arada öğrenmeye devam ettim boş durmak yok bilmediğimiz çooooook şey var :)

canim bazen ayriliklar evliliklere iyi geliyor oyle dusun daha kolay olur ozleyince birbirini daha farkli oluyor

Afiyet olsun canım

Kuzu fazla ultrasona girmek pek iyi degil haberin olsun

Ay abla sen tam psikolog olman lazimmis boyle geleyim sana anlatayım anlatayim ohh ne güzel

Karnabahar sisirmistir kiz
afiyet olsun
valla etrafımdan üniversiteye gir psikoloji oku hoca ol diyen kitap yaz diyen sayısı artıyor ama benim pek niyetim yok hala ilgi alanımla direk ilgili şeyleri araştırıp okumak istiyorum ders çalışıp üniversite sınavına giresim yok içimden gelmiyor gelse onu da yaparım :)

bu arada ufaktan kocayla konuşmaya başladım kıyamadım kerataya akşam eve gelip de buzluktan köfte yerine kıymayı çıkarınca yazıkk dedim sonra bana tarhana nerede diyor hiç ses etmeden tencereyi tarhanayı çıkarıp çorbasını da yaptım canı çekmiş zaar :)

beyazları atmıştım makineye yıkandılar serdim bulaşık yalaşığı da topladım temizledim şimdi gidip az yatabilirim ama üst katta 2 küçük çocuk var hep tepişiyorlar sıpalar :)) ama çok rahatsız olmuyorum 10 dan sonra duruluyorlar uyuyorlar sanırım ama misafirleri geldi galiba çok aşırı gürültülü yatabilirsem ne ala:)

valla etrafımdan üniversiteye gir psikoloji oku hoca ol diyen kitap yaz diyen sayısı artıyor ama benim pek niyetim yok hala ilgi alanımla direk ilgili şeyleri araştırıp okumak istiyorum ders çalışıp üniversite sınavına giresim yok içimden gelmiyor gelse onu da yaparım :)

bu arada ufaktan kocayla konuşmaya başladım kıyamadım kerataya akşam eve gelip de buzluktan köfte yerine kıymayı çıkarınca yazıkk dedim sonra bana tarhana nerede diyor hiç ses etmeden tencereyi tarhanayı çıkarıp çorbasını da yaptım canı çekmiş zaar :)

Yazık kız okuyunca kıyamadım birden adama :))) yatağı geri aldın mı

gülüm her yerde yazar ya atıyorum 1 saat yürüyüş 300 kalori yaktırır diye sakın böyle şeylere aldanmayın sen 1 saat yürürsen yarım kilo-1 kilo yağdan vereceğine inan vallaha da billaha da o kadar verirsin o yüzden bazen cahillik güzel şey diyorum bir tanıdığım var akrabam yaşı 50 ye yakın artık dip bucak ev temizliğine girişsin hemen eriyor resmen kadın ve benim çocukluğumdan beri şunu hep söyler ayy ben 2-3 gün dip bucak ev temizleyeyim hemen zayıflıyorum der, annesi de hemen onaylar bizim ki temizlik yapsın hemen iğne ipliğe döner ... çünkü ona inanıyor öyle de oluyor :))
Bölgesel spor yaparken basenlerim eriyor diye düşüncem bundan sonra :))

Back
X