• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne oldu tatlim musterilermi delirtti

Hem müşteriler hem birkaç çalışma arkadaşı. Sözleşmiş gibi üst üste geldi, dengem bozuldu.
Böyle durumlarda hemen başım ağrır benim, üstüne bir de yolda çevirme vardı iki noktada eve 50 dk geç geldim, eve geldim babam aferin sonunda doğru yolu bulup sporu bıraktın mı dedi.
Bir çay içip uyumayı planlıyorum

neye inanırsan o sun , neye inanırsan onu yarının olarak inşa edersin
bilinç altı saf biraz da yaramaz çocuk gibidir kandırması kolaydır senin hislerin ve düşüncelerin neyse doğru yada yanlış ayrımı yapmaz her dediğine hissettiğine inandığına o da inanır sürekli tekrarla istediğini kabul ettirebilirsin hastayım ayy başım ağrıyor de şimdi kendi kendine bir kaç kez yarım saati bulmadan cidden başın ağrıyacak :)) zaman mekan kavramı yoktur şimdiki zaman mı geçmiş mi gelecek mi ayırt edemez bilinç altımız o yüzden sen cidden oturup 2 saat derin nefes çalışıp 2 kilo zayıflıyorum dedidiğin de bunu inanarak yaparsan cidden 2 kilo zayıflarsın o yüzdennnnnnnnnn
kendine dediğin şeylere dikkat et bilinç altı her şeyi emir olarak alır
zor kilo veriyorum dediğin de emri verdin bile onun yerine sağlıkla ve rahat zayıflıyorum de sürekli sonra da hiç stres yapma bırak bilinç altı seni zayıflatsın, iştahın azalacak , acıktığın da zararlı bir şeye saldırmak yerine bir bakacaksın salata yapmışsın bol bol proteinle yiyorsun hayret edeceksin kendine 30 kiloyu bu şekilde verdim ( 2-3 kilosunu geri almışım onlarda gidecek ) zayıflamama engel bir sürü şey varken hem de
30 yaşından sonra zayıflamak zor derler .. 35 yaşından sonra zayıflamaya başladım beynim de ki yanlış inanışları silmem zaman aldı anca 111 kilodan bu kiloya indim
doğuştan şişmanların zayıflaması zordur derlerr.. doğuştan obezmişim :)
troid bezi olmayanlar iyice şişer (kendi cerrahım dedi bunu) 4 küsür senedir troid bezim yok kökten alındı ben sonrası zayıflamaya başladım
ağır diyet spor yapmadan benim gibilerin zayıflaması imkansız gibi bir şeymiş... diyet yapmıyorum arada kasları 3-5 dk çalıştırırsam spor yok gibi bir şey :)
al sana canlı örnek yanlış inanışları kendim hakkında ki tüm olumsuz düşünceleri değiştirince zaten zayıflamak çok doğal normal bir şeymiş bedenin kendi terazisi var olması gerekn haline kendi zaten iniyor sen yeter ki kalpten iste inan :)

Benim bilinç doktoru enerji kaynağım. Ne de güzel yazmışsın. Ama uygulaması çok çok zor. Takıntılıktan çıkarıp o saf bilinç altını kandırmak Çoğu zaman zor geliyor bana

tabiki fark eder canim

Cok guzel

Cok guzel bir bildirim olmuş bende pazartesiden sonra tartıyı kitlicem cumaya kadar

Listeyede bırak canm

Cok sevindim Zeynep kararina

Sifa olsun canım

Her eksi can abla bu hafta menulerin güzeldi

Su 6 lari bende görmek istiyorm hoşgeldin 6 lara
bazen yürüyüş ters tepki yapabiliyor

Masallah canım

Iyi olmasina cok sevindim canim

Edibem ilk zamanki menulerin daha guzeldi eminim bu hafta daha planli olacak menüler

Allah yokluklarini gostermesin canım

Insallah canim bu hafta uğraştım ama olmadı

Masallah canim az kalmis doguma

Valla süper olmus abla hem Artiyi yok etmissin hemde bire yakin bir eksi gelmis

Kiz 2 haftadir az gidiyordu

Kiz daha napsin 800 un nesi az her hafta 2 2 veremez ya:KK70:

Direnc noktan canim zor olsada haftaya 69 es gececek direk 68 olacak insallah
gayet guzel canim insallah vu sefer istikrarlı gider

inşallah abla

aman hakim ol kendine

1 de güzel bir rakam canım

Bu hafta menulerini bilmediğim icin yorum yapamicam ama şunu söyleyeyim moralim cok bozuldu artiyi görünce
haftaya eksi olur gene

Tebrik ederim kizlar

Her eksi candir haftaya daha iyi olur inşallah

Harikasin

Hayırdır kuzum

Cok sukur abla 2 ay rahatım simdi
afiyet olsun sporda pınarı ekliyoruz puanını yazip

Şubede tepemin tası attı ya, sakinleşmeye çalışıyorum hala :)

:KK36:
Biliyon ben psikopatim biraz:)) burdaki olumsuzluk cok etkiliyor beni

Canımıniçi, hep beraber toparlanacaz.
Ben de destek olacam bu hafta sizlere.
Olumsuzluk etkilemesin kıyamam sanaaaa

Esim antalyaya gitmisti is icin yarin donecek cok sukur ama bu seferde patronu irak'a gonderecekmis pazartesi pasaport islerine filan baslayacak sonra hemen gidecek :KK43: 15 20 gun orda kalacakmis. Ayriligin bu kadar cabuk olmasini beklemiyordum ama napalim hayirlisi artik

Kuzum Allah kavuştursun

Aynen cnm haftaya 1 ciligi kap derim :spor::rolleyes:

Noldu cnm kotu bisey yok ya biraz uyu dinlen sakinles daha mantikli

ay daha şeftali kadarmis ama, yok cnm belli olmadi en sonki kontrolde goremedi doktor smdi 3 gune devlete gitcem orasida solermi 14 haftada bilmem ozelede 3 hafta sonra gitcem:confused: ayda bikere gormek yetmiyor yavrumu napiym :KK48::KK48:

Şube gerginliği diyelim
Toparlanacam inşallah

Ay bu insanların bazı hiç bitmiyor. Sanki mahalle bakkalına geliyorlar, sonra da atarlanıyorlar. Siz atarlıysanız ben sizden atarlıyım :))))

Sinirden başım çatlıyor, bir de 1 saatlik yol 2 saate çıktı birkaç noktadaki çevirme yüzünden iyice atarlandım :)))

Yemeğe saldırmadım, yemek yemedim hatta. Çay içiyorum, duş alıp dinlenmeyi planlıyorum

Yarına gene nur topu gibi misafirim var yemeğe :dua::KK64:

Kizz noldu ole birden piyangodanmi ciktilar :KK48: hayirlisi olsun biraz zor olcak bugunun yorgunlugnu atmadan

canim bazen ayriliklar evliliklere iyi geliyor oyle dusun daha kolay olur ozleyince birbirini daha farkli oluyor

Afiyet olsun canım

Kuzu fazla ultrasona girmek pek iyi degil haberin olsun

Ay abla sen tam psikolog olman lazimmis boyle geleyim sana anlatayım anlatayim ohh ne güzel

Karnabahar sisirmistir kiz
afiyet olsun

Ayy oda dogru onu hic dusunmedim ben :olamaz: devlete gitmesemmi acaba yad bu aylik bole olsun bundan sonramo ayda 1 devam etsem

Misafirim olduğu için geç kalktilar ve bugün çok gec kahvaltı yaptım

12.30
2 yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
2 kayısı
2 ceviz
3 dilim muz
Birazda salata

14.30
Türk Kahvesi + 3 lokum

18.30
1 tb taze fasulye
1 kse yoğurt

Su 2 lt
Lokum karatay lokumu yaptım 2 gündür canım tatlı istiyordu çok güzel oldu
Daha spor yapamadım eşimin amcası gile gidiyoruz şehir dışına pazar donucez umarım orda yaparım
şimdi biz gidiyoruz diye tatlılar börekler yapılır ama yemicem kararliyim :)

Hem müşteriler hem birkaç çalışma arkadaşı. Sözleşmiş gibi üst üste geldi, dengem bozuldu.
Böyle durumlarda hemen başım ağrır benim, üstüne bir de yolda çevirme vardı iki noktada eve 50 dk geç geldim, eve geldim babam aferin sonunda doğru yolu bulup sporu bıraktın mı dedi.

Benim bilinç doktoru enerji kaynağım. Ne de güzel yazmışsın. Ama uygulaması çok çok zor. Takıntılıktan çıkarıp o saf bilinç altını kandırmak Çoğu zaman zor geliyor bana

Kuzum Allah kavuştursun

Şube gerginliği diyelim
Toparlanacam inşallah
gülüm çook çook zor değil ama çok kolay da değil hayatta ne kolay ki azıcık çaba azıcık zaman ayırdın mı alışkanlık haline geliyor misal ben nefesi göğüs kısmından alıp veriyordum yanlışmış doğrusu öğrendiğim de her aklıma geldiğin de karın altına nefesi iterek derince alıp verdim yattığım da bir kaç dakika nefes egzersizi yaptım şimdi farkın da bile değilim ama daha doğru nefes alıp veriyorum karından , ben de çabuk sinirleniyordum sakin kalmayı yine hatırlayıp derin bir kaç nefes alıp kendi kendime her şey yolun da diyerek öğrendim şimdi eskiye göre çok daha sakinim de huzurluyum da
işin kısası çok çok zor diyip bilinç altına yanlış emir vermeeeeeeee daaaa :))

Ay bu insanların bazı hiç bitmiyor. Sanki mahalle bakkalına geliyorlar, sonra da atarlanıyorlar. Siz atarlıysanız ben sizden atarlıyım :))))

Sinirden başım çatlıyor, bir de 1 saatlik yol 2 saate çıktı birkaç noktadaki çevirme yüzünden iyice atarlandım :)))

Yemeğe saldırmadım, yemek yemedim hatta. Çay içiyorum, duş alıp dinlenmeyi planlıyorum
değmeyecek insana ne diye bu kadar enerjini heba ediyorsun ki güzel duşunu al suya niyet yükle yıkanma suyuna da niyet yükleniyor tüm stresim ağrılarım akan suyla beraber gidiyor de sonra güzel yemeğini ye sonra çayını iç boş mideye çay içince miden bulanır sonra da daha beter kazınır gülüm canına yazık değil mi bir kaç densiz yüzünden kendine ettiğin reva mı

buradan sohbetimizi de ederiz bilgi paylaşımını da yaparız bu söylediklerim 4 küsür senenin araştırma ve okumaları sonucu ( yerli yabancı akademisyen prof. işinin uzmanı doktor metafizikçi , kauntum teknikleri, norolog , kişisel gelişimci v.s. ) makale kitap alt yazılı seminer ne bulduysam , onların birikimi gülüm , öğrenmek ayrı bunu kendine inandırmak apayrıymış benim öğrendiklerimi kalbime inandırıp uygulamaya geçmem 1.5 yılımı aldı o arada öğrenmeye devam ettim boş durmak yok bilmediğimiz çooooook şey var :)
Ben bu konulara çok meraklıyım. Okuduklarınızi bana da ayar misiniz bende okumayı çok isterim..

12.30
2 yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
2 kayısı
2 ceviz
3 dilim muz
Birazda salata

14.30
Türk Kahvesi + 3 lokum

18.30
1 tb taze fasulye
1 kse yoğurt

Su 2 lt
Daha spor yapamadım eşimin amcası gile gidiyoruz şehir dışına pazar donucez umarım orda yaparım
Ben menüyü beğendim sabah zengin akşamda az dengelenmis afiyet bal şeker olsun

Bugün iştahım açıktı. Olabildiğince dengelemeye çalıştım

Saat 10.00
4 kuru kayısı , 1.5 ince dilim tam buğday ekmek ,1 kaşık krem peynir Yarim kk normal peynir ,7 zqqeytin ,1 çatal biber salçası ,1 çay kaşığı bal, 2 fıstık

Öğlen saat 2ye doğru
Kıymalı soğan Zeytinyağında yaptıim s. Üstüne 1 yumurta
Dünden kalan pancarli yoğurt
1 dilim fırında patates

Aksam 5.20
1 bardak süt
1 küçük portakal
2 yk chia
Yarım avuc fıstık

Şu 2.5 lt
20 dk bölgesel 60p Pnrrr-12 Pnrrr-12

gülüm bu daha hiç bir şey değil insan kendi kapasitesini bilmediği için sınırlar çiziyor bir bilsen her birimiz nasıl muhteşem mucizevi varlıklarız kendini el üstün de tutarsın deli gibi seversin kendini de herkesi de muhteşem varlıklarız sadece farkında olmadığımız için bize öğretilen şeylere inanıp sınırlar çizmişiz kendimize, onları aşamıyoruz ve hepsi bilinç altımız da yaptığımız sınırlar, onları kaldırdığımız an ruh ve beden uyumunu sağlayabiliyoruz insan zihni sınırsız güç , sonsuz bilgeliğe sadece bir göz kırpması süresinin yüzde 1 i gibi bir sürede erişebilecek olarak yaratılmış ama boş beleş şeylere inanıp kendimize inanmayı unutturmuşlar , unutmuşuz şimdi artık tekrar kendimize öz (saf enerjimiz) ümüze dönme zamanı senin tek engelin yanlış inançlar şimdi hayal et sağlıklı alımlı ideal bedenindesin etrafında seni görenler hayretler için de sana bakıyor bazıları bu kim ki diyor tanıyanlar bu gülbe şeker diyince diğerleri çığlık atıyor hadii yaa tanıyamadım nasıl zayıflamış gençleşmiş güzelleşmiş inanamıyorum diyorlar bu nasıl olabilir sana hayretle bakıp sorular sormaya başlıyorlar .... bunu zihnin de sesleri de duyarak görüntüle ve o an da ne hissediyorsun heyecan mutluluk gurur sonuna kadar tüm duyguları yaşa bırak kalbin hızlansın .. bilinç altını sözden daha hızlı etkileyen görsellerdir gerçekle hayali ayırt edemez demiştim ya sen böyle hayal ettikçe bilinç altı gerçek olarak algılar ve bedenini o hale getirir
Okurken bile hayal ettim süper gerçekten
Ben ikinci hamileliğimde düşündüğüm başıma geldi erken Doğum yaparsam diyordum gerçekten 1 ay önce doğdu oğlum
Kızımda geç doğmuştu
Ya çok kilo alırsam diye korktum 30
Kilo aldım hem de diyet yaparak :(
Yani düşüncelerin üzerimizde ciddi anlamda etkisi var

ay daha şeftali kadarmis ama, yok cnm belli olmadi en sonki kontrolde goremedi doktor smdi 3 gune devlete gitcem orasida solermi 14 haftada bilmem ozelede 3 hafta sonra gitcem:confused: ayda bikere gormek yetmiyor yavrumu napiym :KK48::KK48:
masallah canim ya birde sen o kadar ozenir ozlersin gorecem diye heves esersin dra gidersin sipa arkasini doner yuzunu gostermez benimki elini kapatiyordu bide yuzune. Ama cabuk geciyor her aninin tadini cikar ;)

Kahvaltı zayıf olmuş peynir zeytin en azından nerde :KK43:((
Diğer öğünleri güzel olmuş afiyet olsun :))
Normalde boyle olmazdi da bugun benim ufaklik yuzunden ise gec kalacaktim kahvalti yapamadan ciktim isyerinde yemek zorunda kaldim.
canim bazen ayriliklar evliliklere iyi geliyor oyle dusun daha kolay olur ozleyince birbirini daha farkli oluyor

Afiyet olsun canım

Kuzu fazla ultrasona girmek pek iyi degil haberin olsun

Ay abla sen tam psikolog olman lazimmis boyle geleyim sana anlatayım anlatayim ohh ne güzel

Karnabahar sisirmistir kiz
afiyet olsun
Insallah canim ya simdiden evde yoklugunu hissediyorum ariyorum boyle ayri kalmamistik hic ama alisacaz artik ne yapalim hayat zor ...
cidden çok hızlı oldu daha tam alışamadan evden uzak olmasına yurt dışı çıktı selametle gitsin gelsin yeter ki gülüm ne yapsın ekmek parası geleceğiniz için çalışıyor eşin de
Aynen kizimiz olmasa belki bi nebze daha dusuk bir ise gir dicem de herseyi dusunmek zorunda kaliyoruz. Ankarada hayat da kolaydi ama burada yasam cok zor ev kiralari desen cok yuksek ev almak su an hayal. Cocuk kucukken ne yaptiysak yaptik buyuyunxe hersey daha da zorlasacak

Kuzum Allah kavuştursun

Şube gerginliği diyelim
Toparlanacam inşallah
sagol canim sanada gecmis olsun. Oluyor bazen oyle ters gunler hersey ust uste gelmis seninde. Sicak bi dus ustune uyku iyi gelecektir

Keske olabilseydi guzelim ama kural geregi istesemde alamiyorum
Yarisma genel kurali bu
Benlik bisey degil
tmm abla :KK16::KK16:ama listeye girene kadar ideal kiloma inecem galiba:KK70::KK70::KK70:

ekran kıpırdamıyor bir şeye tıklıyorum gidip reklam sayfasını açıyor ha dellendim ha dellenecem sizde sorun var mı
bende olmadi hic

bilinç altı saf biraz da yaramaz çocuk gibidir kandırması kolaydır senin hislerin ve düşüncelerin neyse doğru yada yanlış ayrımı yapmaz her dediğine hissettiğine inandığına o da inanır sürekli tekrarla istediğini kabul ettirebilirsin hastayım ayy başım ağrıyor de şimdi kendi kendine bir kaç kez yarım saati bulmadan cidden başın ağrıyacak :)) zaman mekan kavramı yoktur şimdiki zaman mı geçmiş mi gelecek mi ayırt edemez bilinç altımız o yüzden sen cidden oturup 2 saat derin nefes çalışıp 2 kilo zayıflıyorum dedidiğin de bunu inanarak yaparsan cidden 2 kilo zayıflarsın o yüzdennnnnnnnnn
zor kilo veriyorum dediğin de emri verdin bile onun yerine sağlıkla ve rahat zayıflıyorum de sürekli sonra da hiç stres yapma bırak bilinç altı seni zayıflatsın, iştahın azalacak , acıktığın da zararlı bir şeye saldırmak yerine bir bakacaksın salata yapmışsın bol bol proteinle yiyorsun hayret edeceksin kendine 30 kiloyu bu şekilde verdim ( 2-3 kilosunu geri almışım onlarda gidecek ) zayıflamama engel bir sürü şey varken hem de
30 yaşından sonra zayıflamak zor derler .. 35 yaşından sonra zayıflamaya başladım beynim de ki yanlış inanışları silmem zaman aldı anca 111 kilodan bu kiloya indim
troid bezi olmayanlar iyice şişer (kendi cerrahım dedi bunu) 4 küsür senedir troid bezim yok kökten alındı ben sonrası zayıflamaya başladım
ağır diyet spor yapmadan benim gibilerin zayıflaması imkansız gibi bir şeymiş... diyet yapmıyorum arada kasları 3-5 dk çalıştırırsam spor yok gibi bir şey :)
al sana canlı örnek yanlış inanışları kendim hakkında ki tüm olumsuz düşünceleri değiştirince zaten zayıflamak çok doğal normal bir şeymiş bedenin kendi terazisi var olması gerekn haline kendi zaten iniyor sen yeter ki kalpten iste inan :)
masallah abla ne guzel aciklamissin.hayran kaldim valla

tabiki fark eder canim

Cok guzel

Cok guzel bir bildirim olmuş bende pazartesiden sonra tartıyı kitlicem cumaya kadar

Listeyede bırak canm

Sifa olsun canım

Masallah canım

Edibem ilk zamanki menulerin daha guzeldi eminim bu hafta daha planli olacak menüler

inşallah abla

aman hakim ol kendine

Bu hafta menulerini bilmediğim icin yorum yapamicam ama şunu söyleyeyim moralim cok bozuldu artiyi görünce
haftaya eksi olur gene

Tebrik ederim kizlar

Harikasin

Hayırdır kuzum

listeye girene kadar ideal kilomda olucam galiba..:)))

Esim antalyaya gitmisti is icin yarin donecek cok sukur ama bu seferde patronu irak'a gonderecekmis pazartesi pasaport islerine filan baslayacak sonra hemen gidecek :KK43: 15 20 gun orda kalacakmis. Ayriligin bu kadar cabuk olmasini beklemiyordum ama napalim hayirlisi artik
allah kavustursun canim

Keske olabilseydi guzelim ama kural geregi istesemde alamiyorum
Yarisma genel kurali bu
Benlik bisey degil
tmm abla :KK16::KK16:ama listeye girene kadar ideal kiloma inecem galiba:KK70::KK70::KK70:

ekran kıpırdamıyor bir şeye tıklıyorum gidip reklam sayfasını açıyor ha dellendim ha dellenecem sizde sorun var mı
bende olmadi hic

tabiki fark eder canim

Cok guzel

Listeyede bırak canm

Sifa olsun canım

Masallah canım

inşallah abla

aman hakim ol kendine

haftaya eksi olur gene

Tebrik ederim kizlar

Harikasin

Hayırdır kuzum

allah kavustursun canim

Sabah 11.30
Menemen
1 dilim tbe
Peynir zeytin
15 adet fıstık yemek gelmedi içimden

Ara 17.30
1.5 dilim elma
4 gün kurusu çok ekşi
1 avuç ay çekirdeği

Akşam 19.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak pırasa
Turşulu salata

Kahve içerim

Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
1 mil Leslie

Olsun bu hafta nazar boncugu olsun, haftaya insallah birinci olucaz, ben de listeye efsane bi giris yapicam inaniyorum ben bize :KK68:
Bende inanıyorum bize
Çok gerginim ya deli gibi yemeğe saldıracam ya vurup kafayı uyuyacağummm

Uyumayı tercih ediyorummm

Sakinleşirsem enerjimle dönerim eve geçince
Okudum canimda böyle olaylar dolu normal insan bulmak zor kafana takma
Ins. Oyle olur cnm
Cunku bazi arkadaslarda azim gormeyince benimde enerjim tukeniyor
Daha ne yapabilirim diye...
Daha ne yapacaksın abla
Ben menü paylaşayım
Sabah 11:00
2küçük kase tarhana çorbası

Ara öğünler
2dilim kabak tatlısı (dayanamadım yeni pişirince)

Bir dilim avokado

Bir bardak ayran

Akşam 17:00
6yk kuru fasülye
2yk tavuklu pilav(yememeliydim)
Salata

Su 1 tl (geceye kadar 2 olur inş)

200 ip atlama
(En az 200 daha atlamayı düşünüyorum)
Başlangıç için güzel
tabiki fark eder canim

Cok guzel

Listeyede bırak canm

Sifa olsun canım

Masallah canım

inşallah abla

aman hakim ol kendine

haftaya eksi olur gene

Tebrik ederim kizlar

Harikasin

Hayırdır kuzum

Gel öpeyim canım hadi inşallah
Siz sorunu hallettiyseniz gerisi gelip gececek
Bir sure sonra bismillah diyip menumu yazayim

Kahvalti.
1 tane gul boregi
Sekersiz cay

Arada sekersiz turk kahvesi

Ogle. 12.00
Sulu kofte
Yogurtlu ispanak

Aralarda cay kahve ve yesilcay

Aksam.18.30
1 tabak yesil mercimekli bol sogan ve biberli bulgur yemegi
1 kase yogurt

Su.2 lt
Spor yaparsam bildirim yaparim
Cuma için güzel

Niye hem devlet hem özele gidiyorsun fazla üsg özellikle gözde sorun yaratıyor devlette mi doğurmak istiyorsun öyle değilse hiç boşuna gitme eğer hem özel de görünüp ama doğum devlet düşünüyorsan son aylarda gitmen yeterli
Dunku menum
Sabah7: 00
2d ekmek peynir zeytin marul

Ogle12: 30
1 yumurta yogurt salata

Ara 1elma

Aksam18
Tavuklu karnabahar yogurt

Su 2
Spor 45 dk yuruyus
Liste dışı olduğun için perşembe karnabahara takilmadim
Bugunku menum
Sabah10:30
Okulda bi arkadas gidiyor diye beraner kahvalti yaptik 2 bukme domates salatalik 3zeytin

Ara
1d pasta okulda yedim yine

Aksam16
Kavurma yogurt turp

Su 2olmadi daha olur ama
Spor yapinca yazarim
Bükme hamur işi sanırım
Yarına gene nur topu gibi misafirim var yemeğe :dua::KK64:
Üst üste kalanlar varsa değerlendir
gülüm her yerde yazar ya atıyorum 1 saat yürüyüş 300 kalori yaktırır diye sakın böyle şeylere aldanmayın sen 1 saat yürürsen yarım kilo-1 kilo yağdan vereceğine inan vallaha da billaha da o kadar verirsin o yüzden bazen cahillik güzel şey diyorum bir tanıdığım var akrabam yaşı 50 ye yakın artık dip bucak ev temizliğine girişsin hemen eriyor resmen kadın ve benim çocukluğumdan beri şunu hep söyler ayy ben 2-3 gün dip bucak ev temizleyeyim hemen zayıflıyorum der, annesi de hemen onaylar bizim ki temizlik yapsın hemen iğne ipliğe döner ... çünkü ona inanıyor öyle de oluyor :))
Evet bende diyet konusunda bilinçsiz olmak isterdim
almadım :KK43:
yaav bir daha küsenin küssem bile yatağı terkedenin ben teeeee .. sevecem haa belim yamuldu kaç gündür :KK70::KK70::KK70::KK70:
Sen niye terk ettin ki zaten:D

12.30
2 yumurta
10 zeytin
1 kk peynir
2 kayısı
2 ceviz
3 dilim muz
Birazda salata

14.30
Türk Kahvesi + 3 lokum

18.30
1 tb taze fasulye
1 kse yoğurt

Su 2 lt
Menu güzel karar daha güzel
Bugün iştahım açıktı. Olabildiğince dengelemeye çalıştım

Saat 10.00
4 kuru kayısı , 1.5 ince dilim tam buğday ekmek ,1 kaşık krem peynir Yarim kk normal peynir ,7 zqqeytin ,1 çatal biber salçası ,1 çay kaşığı bal, 2 fıstık

Öğlen saat 2ye doğru
Kıymalı soğan Zeytinyağında yaptıim s. Üstüne 1 yumurta
Dünden kalan pancarli yoğurt
1 dilim fırında patates

Aksam 5.20
1 bardak süt
1 küçük portakal
2 yk chia
Yarım avuc fıstık

Şu 2.5 lt
20 dk bölgesel 60p Pnrrr-12 Pnrrr-12
Hasarsız bir gün daha
Sabah 11.30
Menemen
1 dilim tbe
Peynir zeytin
15 adet fıstık yemek gelmedi içimden

Ara 17.30
1.5 dilim elma
4 gün kurusu çok ekşi
1 avuç ay çekirdeği

Akşam 19.00
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak pırasa
Turşulu salata

Kahve içerim

Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
1 mil Leslie
afiy af olsun canım

Okurken bile hayal ettim süper gerçekten
Ben ikinci hamileliğimde düşündüğüm başıma geldi erken Doğum yaparsam diyordum gerçekten 1 ay önce doğdu oğlum
Kızımda geç doğmuştu
Ya çok kilo alırsam diye korktum 30
Kilo aldım hem de diyet yaparak :KK43:
Yani düşüncelerin üzerimizde ciddi anlamda etkisi var
düşüncelerin üzerimiz de ciddi anlam da etkisi var demek bir bilsen nasıl da yetersiz biz düşüncelerimizle varız bu gün düşündüğün bedenen, maddi , manevi kısaca hayatının yaşamının ta kendisi bu gün yaşadıkların önceden düşüncelerinin tezahür etmiş hali , bu gün düşündüklerin de yarın ve sonrasına tezahür etmeye başlıyor hayatımızı da sağlığımızı bedenimizin şeklini kendimiz oluşturuyor ve bu mucize gücümüzün farkın da değiliz kadim bilgiler olarak bilinçli bir şekilde saklanan çok kişi kişi tarafından bilinip uygulanan tüm insanlar da var olan ççok büyük kapasite de güç barındırıyoruz ama dediğim gibi bilinçli bir şekil de unutturulmuş insanlara şu dönem tekrar gün yüzüne çıkmaya başlıyor biz bu gördüğümüz bedenin ( ben taşıyıcı kabuk diyorum artık :)) ) çok ötesin de varlıklarız saf enerjiyiz

bak şimdi sana direk saf enerji olduğumuzu anlaşılır bilimsel dille anlatayım
tüm canlılar maddeden hücrelerden oluşuyor değil mi hücrenin için de ne var , nötron proton v.s. onun için de atom parçacığı onun için de çekirdek peki çekirdeğin için de ne var biliyor musun KUARK denilen saf titreşen enerjiler var bildiğin şimşek çaktığında gördüğün enerji gibi düşün ve sürekli titreşerek belli frekanslarda yayılıyor işin özeti biz enerjiyiz ve kocaman bir enerji deryasın da yaşıyoruz canlı cansız her şeyin enerjisi ve tireşimi vardır :)
işte burada dünyanın en temel kanunlarından biri devreye giriyor ÇEKİM YASASI çekim yasası der ki benzer enerjiler benzerlerini çeker düşüncelerin ve duyguların da enerjisi olduğuna göre( bir çok deney v.s. yapılaraktan zaten çoktan kanıtlanmış bir şeydir bu) nasıl enerji yayıyorsan aynısını hatta daha fazlasını kendine çekersin ne düşünüyorsan o sun derken bunu kast ettim aklından geçen iyi ya da kötü ne varsa ona göre enerji yayıp mutlaka benzerini mıknatıs gibi kendine çekersin sağlık düşünürsen sağlık hastalık düşünürsen hastalığı kendine çekmen gibi

masallah canim ya birde sen o kadar ozenir ozlersin gorecem diye heves esersin dra gidersin sipa arkasini doner yuzunu gostermez benimki elini kapatiyordu bide yuzune. Ama cabuk geciyor her aninin tadini cikar :KK66:

Normalde boyle olmazdi da bugun benim ufaklik yuzunden ise gec kalacaktim kahvalti yapamadan ciktim isyerinde yemek zorunda kaldim.

Insallah canim ya simdiden evde yoklugunu hissediyorum ariyorum boyle ayri kalmamistik hic ama alisacaz artik ne yapalim hayat zor ...

Aynen kizimiz olmasa belki bi nebze daha dusuk bir ise gir dicem de herseyi dusunmek zorunda kaliyoruz. Ankarada hayat da kolaydi ama burada yasam cok zor ev kiralari desen cok yuksek ev almak su an hayal. Cocuk kucukken ne yaptiysak yaptik buyuyunxe hersey daha da zorlasacak
sagol canim sanada gecmis olsun. Oluyor bazen oyle ters gunler hersey ust uste gelmis seninde. Sicak bi dus ustune uyku iyi gelecektir
aynen çocuk küçükken yapabildiğinizi yapın büyüyünce inan ne masrafı ne ihtiyaçları bitmiyor mecburen onun geleceği için harcamalar başlıyor

bende olmadi hic

allah kavustursun canim
sağ ol gülüm aklımdakileri yazıya dökmek de biraz yetersizim kendimi istediğim gibi ifade edemiyorum elimden geldiğince bildiklerimi siz isteyin ben anlatırım :)

Back
X