• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

pınarım almanya da doğum yaptın diyelim o zaman bebişinin çifte vatandaşlık hakkı olacak mı

Oluyor abla aslinda turkiyede dogum yapsamda olucak cunku ben Alman vatandasiyim konsolosluktan kaydetirebiliyorm herturlu.
Benim dusuncem sadece doguma yakin almanyada ailem kalabalik yardim cok olur turkiyede kimsem yok tamam annem falan gelcek doguma illaki ama calisiyor en fazla kalabilcegi 2-3 hafta ama yinede tam karar verebilmiş degilim

Oluyor abla aslinda turkiyede dogum yapsamda olucak cunku ben Alman vatandasiyim konsolosluktan kaydetirebiliyorm herturlu.
Benim dusuncem sadece doguma yakin almanyada ailem kalabalik yardim cok olur turkiyede kimsem yok tamam annem falan gelcek doguma illaki ama calisiyor en fazla kalabilcegi 2-3 hafta ama yinede tam karar verebilmiş degilim
Canım doğumunda sadece annen olsun yeter gerisi kuru kalabalık İnan

sen diyet konusun da bilinçsiz olmak isterdin ,ben hala diyete karşıyım :)))
ne bilim gülüm bir anlık manyaklığım tuttu terk ettim canıım yumuşak ortapedik bel ağrıtmayan yatağımı oyy oyy oyyyy yatağımı özlediiimmm:eğlence:
Sağlıklı beslenme diyelim :) ama bu kadar çok bilmekte iyi değil işte hani neden neden diye sorgulandıkca içine gomuldum biraz da meslegimden ötürü
Menu de spor da çok güzel :halay::halay:
Tatliyi görmedin galiba :(
Menümümde yazayın ben

07:15 ıspanak, yarım elma, yarım muz, taze nane ve 2 hurmadan smoothe
10:30 sade türk kahvesi ve maden suyu
12:30 6 yk kabak yemeği, 3 yk bulgur pilavı, bir bardak ayran
16:00 bir bardak kefir, 1 tam ceviz, 5 çiğ badem

3 litre su içmişimdir
Spor yok
Perşembe menüsü gibi maşallah
dene valla ciddi ciddi sen de sonun da inanıyorsun miden guruldarken bağırsağın çalıştığına, çalışıyor :))
:D benim bağırsaklarda iki gündür dehşet bir ses var mide değil bağırsak ve dışardan duyuyoruz ailecek :D regle yaklaştık ondan mı bilmem acayip gazlı gazlı geziyorum
Ayy sorma bizimkide cok hareketliydi ondan goremedi doktor bakalm busefer nasil olucak. Aynen bi yandan cok cabuk geciyor ya hayirlisi bakalm :KK48:

Ay sorma bahar cok kafam karisik dogum konusunda ozel devleti ayri onun haricinde bide Almanya olayi var ucu acik hertarafa bakayim diyorm bende ne bilym. Nisanda kuzenimin dugnu var almanya gitcem ordada dr goruncem ve sonra donucem duruma gore son 1,5 - 2 ay kala almanya gidebilrm dogum icin gitmeyedebilrm o anki duruma gore karar vericem :KK53::KK48:
şahsen Almanya konusunda bir fikrim yok nedir ne değildir ama yurt dışında normal doğumu daha çok destekliyorlar Türkiye de devlette bile suni sancı sonrası baktılar olmuyor bebeğin kalp atımı deyip sezeryana dönüyor ve ailenin yakın olma konusunda tabi ki yine avantaj

47694954_370316530184791_5531196901884163768_n.jpg

kesinlikle benim içerden bı ses bağırıp duruyor yine 69 a inip çıkacaksın diye kafasına vuruyorum kes sesini bu defa olacak ben bu defa başaracağım istediğim rakama bedene ulaşılacak

senden de razı olsun gülüm :)
insan bir şeyle ilgilenip öğrenmeye başladığın da herkesle paylaşmak ister ya iyi şeyleri ama etrafındakiler sana anlamayan uzaylıymışsın gibi bakınca konuşmanın boş olduğunu anlarsın susarsın ya benim etrafımda da öyle oldu ayy nasıl zayıfladın nasıl sürekli huzurlu mutlusun sorusuna burada yazdıklarıma benzer şeyler söyleyince çoğu beni anlamıyor tarif vereyim istiyorlar tarif yok kiii , siz de bana çok iyi geliyorsunuz öğrendiklerimi anlatıp birileri anlayınca fayda görünce içim içime sığmıyor çok mutlu oluyorum gülümmmm
Ben her zaman faydalanıyorum, Allah razı olsun.
Ayy sorma bizimkide cok hareketliydi ondan goremedi doktor bakalm busefer nasil olucak. Aynen bi yandan cok cabuk geciyor ya hayirlisi bakalm :KK48:

Ay sorma bahar cok kafam karisik dogum konusunda ozel devleti ayri onun haricinde bide Almanya olayi var ucu acik hertarafa bakayim diyorm bende ne bilym. Nisanda kuzenimin dugnu var almanya gitcem ordada dr goruncem ve sonra donucem duruma gore son 1,5 - 2 ay kala almanya gidebilrm dogum icin gitmeyedebilrm o anki duruma gore karar vericem :KK53::KK48:
Zor karar hakkında hayırlısı olsun. Bana düşmez ama ben senin yerinde olsam Türkiye'de yapardım gibi geliyor.
Ayy bu çok korkutucu geldi bana, düşünceleri kontrol etmek hiç de kolay değil
sağ ol gülüm bildiğim şeyleri paylaşmayı severim zaten :)))
kendime bir söz vermiştim rabbim bana öğrenmeyi uygulamayı nasip ederse ben de fayda gördüğüm her şeyi herkesle karşılıksız paylaşıcam diye :)
Ne güzel bir söz vermişsin
Sağlıklı beslenme diyelim :) ama bu kadar çok bilmekte iyi değil işte hani neden neden diye sorgulandıkca içine gomuldum biraz da meslegimden ötürü

Tatliyi görmedin galiba :KK43:

:KK70: benim bağırsaklarda iki gündür dehşet bir ses var mide değil bağırsak ve dışardan duyuyoruz ailecek :KK70: regle yaklaştık ondan mı bilmem acayip gazlı gazlı geziyorum
şahsen Almanya konusunda bir fikrim yok nedir ne değildir ama yurt dışında normal doğumu daha çok destekliyorlar Türkiye de devlette bile suni sancı sonrası baktılar olmuyor bebeğin kalp atımı deyip sezeryana dönüyor ve ailenin yakın olma konusunda tabi ki yine avantaj

kesinlikle benim içerden bı ses bağırıp duruyor yine 69 a inip çıkacaksın diye kafasına vuruyorum kes sesini bu defa olacak ben bu defa başaracağım istediğim rakama bedene ulaşılacak
Senin asıl mesleğin neydi? O gün bir arkadaşla meslektaş muhabbeti de vardı ama kaçırdım

almanya ya gittin diyelim annen 2-3 hafta izin alıp sana yine bakacak değil mi yoksa izin almadan mı evde olduğun da mı bakacak iyice hesabını yap gülüm en azından bi 40 ınız çıkana kadar ciddi destek lazım ki sen de tam toparlan psikolojik olarak alış anneliğe

Canım doğumunda sadece annen olsun yeter gerisi kuru kalabalık İnan

Aynen cnm o konuda katiliyorm zaten ama süre az geliypr gozume

:KK70: benim bağırsaklarda iki gündür dehşet bir ses var mide değil bağırsak ve dışardan duyuyoruz ailecek :KK70: regle yaklaştık ondan mı bilmem acayip gazlı gazlı geziyorum

Aynen baharim hayirlisi olsun bakalim biraz da olaylari akışına birakicam yoksa cok stress yapiyorm

Bütün günüm inanılmaz bir koşuşturmaca ile geçti. Bildirimi yaptığımda dışardaydım ve mesajı yolladım şarjım bitti. Neyse şükür bugünü atlattım. Menümü yazıp geçmiş yapayım. Çok yorgunum erken yatabilirim umarım.
Menüm

Sabah 8.30
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı quark
yarım haşlanmış yumurta

Öğle 2
1 muz
1 tabak sebzeli makarna

Akşam 7
Izgara balık
Salata

Su hiç bilmiyorum kesin azdır ( ya da hiç içmemiş olabilir miyim:skandal:
Spor yok

çok sorgulamak bence iyi değil tv nasıl çalışıyor ya da radyo detayını biliyor muyuz çoğumuz bilmiyoruz gerek de yok ayrıntıya sadece kafa kalabalığı karışıklığı yapar çalıştığını bilmemiz yeterlidir ya işte bazı şeylerin de çok detayına girmek gereksiz olabiliyor :)
kız senin bağırsaklar geliyorum diye bağırıyor:) yada üşüttün gerçekten sonu cır cırr olmakkk:)
ben de de aynı oldu hep 109 a indiğim de 99 , 89 ve en son 79 u gördüğüm de hep aniden geri bir kaç kilo aldım inatlaşıyor bilinç altıyla beden kaybediyor sanıyor neden olduğunu da biliyorum ama yine de oluyor bu defa 79 a odaklanmak yerine onu es geçip direk 72 ye odaklandım ben de bakalım işe yarayacak gibi :)

Zor karar hakkında hayırlısı olsun. Bana düşmez ama ben senin yerinde olsam Türkiye'de yapardım gibi geliyor.

Senin asıl mesleğin neydi? O gün bir arkadaşla meslektaş muhabbeti de vardı ama kaçırdım
edibem kolay kolay iyi bir şey düşünüp hayal etmeye başlayınca bilinç altı sabote eder genel de aklına hiç düşünmediğin bir mesele getirir olmadı geçmişten bir tartışma yada gelecekle ilgili bir vesvese verir aklına , farkına varırı varmaz hemen iptal de bu düşünceleri iptal ediyorum deyip tekrar olumlu güzel düşünmeye devam et gülüm
farkındalık farkındalık diyip duruyorlar ya kişisel gelişimciler v.s. işte gün boyu düşüncelerinin iyi mi kötü mü olduğunun ağzından çıkan olumlu yada olumsuz sözcüklerin farkına varmakdan bahsediyorlar bir kaç gün dikkat edersen sonrası zaten sürekli farkına varıyorsun gülüm

Bütün günüm inanılmaz bir koşuşturmaca ile geçti. Bildirimi yaptığımda dışardaydım ve mesajı yolladım şarjım bitti. Neyse şükür bugünü atlattım. Menümü yazıp geçmiş yapayım. Çok yorgunum erken yatabilirim umarım.
Menüm

Sabah 8.30
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı quark
yarım haşlanmış yumurta

Öğle 2
1 muz
1 tabak sebzeli makarna

Akşam 7
Izgara balık
Salata

Su hiç bilmiyorum kesin azdır ( ya da hiç içmemiş olabilir miyim:skandal:
Spor yok
susuzun dan buruşacaksınnn canooomm

Ah bende cok kararsizim cnm her yönden bakmaya calisiyorm dedigin gbi hayirlisi olur Insallah

almanya ya gittin diyelim annen 2-3 hafta izin alıp sana yine bakacak değil mi yoksa izin almadan mı evde olduğun da mı bakacak iyice hesabını yap gülüm en azından bi 40 ınız çıkana kadar ciddi destek lazım ki sen de tam toparlan psikolojik olarak alış anneliğe

Aynen abla izin almasina gerek yok part time calisiyor yani yarim gun oda bana yeter ama belki biraz izinde alir. 2 de ablam Var onlarda baya ilgilenirler. Ilk bebek cok bilgisizim zaten bunlari dusnunce annemin kalicagi 2 hafta hicbirsekilde yetmezmis gbi geliyor. Bide esimin isyeri uzak malum istanbul trafigi doguma yakin evde tek olucam esimde o yonden dusununce icim daha rahat olur almanyada olursa gbi konusuyor bi yandan yanliz kalcak bir sure oda kararsiz:KK48: ama doguma gelicek tabi bi 3 hafta falan izin kullanicak orda olursa bakalm hayirlisi. Hep dua ediyorm hayirlisi olsun hayirli yolu gostersin Allahim insallah cok karisigim bu konuda cnku o yuzden akışına birakiyorm son 2 aya kadar kesin orda burda karar vermiycem

Ah bende cok kararsizim cnm her yönden bakmaya calisiyorm dedigin gbi hayirlisi olur Insallah

Aynen abla izin almasina gerek yok part time calisiyor yani yarim gun oda bana yeter ama belki biraz izinde alir. 2 de ablam Var onlarda baya ilgilenirler. Ilk bebek cok bilgisizim zaten bunlari dusnunce annemin kalicagi 2 hafta hicbirsekilde yetmezmis gbi geliyor. Bide esimin isyeri uzak malum istanbul trafigi doguma yakin evde tek olucam esimde o yonden dusununce icim daha rahat olur almanyada olursa gbi konusuyor bi yandan yanliz kalcak bir sure oda kararsiz:KK48: ama doguma gelicek tabi bi 3 hafta falan izin kullanicak orda olursa bakalm hayirlisi. Hep dua ediyorm hayirlisi olsun hayirli yolu gostersin Allahim insallah cok karisigim bu konuda cnku o yuzden akışına birakiyorm son 2 aya kadar kesin orda burda karar vermiycem
çok haklısın ,zamanı gelmemiş şeye stres yapmak mantıksız zaten gülüm, iyi düşünmüşsün hele bir son 2 ayına gir o zaman ki durumlar ne gösterecek bak ona göre zaten karar verirsin

Afiyet olsun soğukta yürümek daha fazla enerji harcatiyor keşke bı 10 dk daha devam etseydin
Evet ya yürümeyim sonra da kilo veremiyorum diye feryat ediyorum
daha bekleyemiycem suyu akatarmaya başladım zaten :)
geçen hafta 84.0
bu hafta 83.8
fark -200
Edibe12 Edibe12
birde 800 gram dedim tüüüh bana malum dönem de bitme zamanı ödem v.s. varsa gider demiştim demek ki ödem yokmuş yavff:))
Aaa seni geçmişim, bu kadar az eksiyle neye seviniyorsam:KK48: kusura bakma ben bildirimimi şarjım bitecek diye acele yapınca seni etiketlememişim. Benim yüzde 0.33 seninki 0.23, üşenmedim hesapladım bir de :olamaz:
Şaka şaka, seninle yarışmak çok zevkliydi canım arkadaşım sağol. Sen olmasan bu hafta artı ile bile bitebilirdi. 200 gr da olsa seni istikrarlı bir şekilde kilo verdiğin için canı gönülden tebrik ediyorum:KK36:
Haftaya daha iyi olur inşallah canim
inşallah canım teşekkür ederim.
hayırdır Edibe acaba yavaşladı mi bir atraksiyon mu yapsan bu hafta acaba
Ne zaman hızlı gitti ki :KK43: Nasıl bir atraksiyon önerirsin?
Her eksi candır
teşekkürler bi tanem, sen nasılsın?
eksi olman guzel cnm ama bu haftaki motivesizliginin karsiligi bence :))

Edibem ilk zamanki menulerin daha guzeldi eminim bu hafta daha planli olacak menüler

:super:

harika kendj kendini tartman bence

oooooooo bu ne supeeeeer keske listede olsaydin bu yuzdeyle

Eksi olsun bizim olsun

ck gecmis olsun tekrar canim

haftaya garanti gibi

kiz dikkat et cok genisleme

:super:Eksi ya abla bire yakin olmus ne guzel

Haftaya telafi edersin sen

kiiiz benle bi suru kilo vermeyi biliyodun tekrar rekabete girek bari artida ne

Eee hamissin olur yavas yavas

Kac gun de bu eksi yeni basladin dimi eksiyle baslaman guzel
valla hatalari biliyosun bu sekilde olmamaliydi

Evet abla korktum cok arti olacak diye de odemmis allahtan
allah cabuk kavustursun ins
Sağol canım
edibem kolay kolay iyi bir şey düşünüp hayal etmeye başlayınca bilinç altı sabote eder genel de aklına hiç düşünmediğin bir mesele getirir olmadı geçmişten bir tartışma yada gelecekle ilgili bir vesvese verir aklına , farkına varırı varmaz hemen iptal de bu düşünceleri iptal ediyorum deyip tekrar olumlu güzel düşünmeye devam et gülüm
farkındalık farkındalık diyip duruyorlar ya kişisel gelişimciler v.s. işte gün boyu düşüncelerinin iyi mi kötü mü olduğunun ağzından çıkan olumlu yada olumsuz sözcüklerin farkına varmakdan bahsediyorlar bir kaç gün dikkat edersen sonrası zaten sürekli farkına varıyorsun gülüm
Doğru pozitif olmaya bunu başaracağıma inanarak başlayayım.
susuzun dan buruşacaksınnn canooomm
Susuzluk kırışıklık mı yapıyor:KK57:

çok haklısın ,zamanı gelmemiş şeye stres yapmak mantıksız zaten gülüm, iyi düşünmüşsün hele bir son 2 ayına gir o zaman ki durumlar ne gösterecek bak ona göre zaten karar verirsin

Aynen cnm bende oyle dusunuyorm herseyin hayirlisi olsun insallah ya:anne:

Back
X