• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oohh bakimlar yapilmis:)hangi kirpik serumu o bende almak istiyorum bi tane:)
Yine guzel soz kaydettim bunu :)❤
ben farmasiden aldım 3-4 aydır kullanıyorum işe yaradı hem sıkılaştı hem uzadı kirpiklerim düzenli kullanmak gerekiyor gün de 2 kere yazıyor ben 1 kere kullandım :) nette hem rimel hem kirpik serumu v.s. de gördüm reklamındaki kızların kirpikleri öyle uzundu ki şaşırdım kaldım acaba gerçekten o ürünlerle mi öyle uzamış bildik biri kullanıp onay verse onlardan da alıcam :)

ben farmasiden aldım 3-4 aydır kullanıyorum işe yaradı hem sıkılaştı hem uzadı kirpiklerim düzenli kullanmak gerekiyor gün de 2 kere yazıyor ben 1 kere kullandım :) nette hem rimel hem kirpik serumu v.s. de gördüm reklamındaki kızların kirpikleri öyle uzundu ki şaşırdım kaldım acaba gerçekten o ürünlerle mi öyle uzamış bildik biri kullanıp onay verse onlardan da alıcam :)
Aaa bakalim denemek lazim

Bende serumunu aldım kaş kirpik faydasını gördüm gerçekten
Birde rımellerini kullandınız mı merak ediyorum bende

askrhpozitif askrhpozitif
Florür tartışmalı bir madde. Düşük dozlarda diş çürümelerini engellediği için önceleri serbestçe diş macunlarına, hatta bazı ülkelerde şebeke suyuna katılırken, son yıllarda zararları faydalarından daha çok tartışılıyor.

Çin, Avusturya, Belçika, Finlandiya, Danimarka, Norveç, İsveç, Hollanda, Macaristan ve Japonya gibi bazı ülkelerde suya florür katılması yasak. Türkiye’de suya florür katılmıyor, ama pek çok ilimizin şebeke suyunda doğal olarak florür bulunuyor. Üstelik şebeke suyu tek florür kaynağı değil. Hazır meyve suyu ve gazlı içeceklerden tutun, bebek mamalarına kadar pek çok üründe florür bulunuyor.

Florür Kaynakları

Çoğu kişi florürsüz diş macunu kullanarak bu kimyasalın zararlı etkilerinden korunabileceğini düşünüyor. Ancak bazı illerimizde şebeke suyunda yüksek sayılabilecek miktarlarda florür bulunuyor. Türkiye İçme Sularında Florürün Bölgesel Dağılımı (I) (PDF) başlıklı çalışmada, Marmara Bölgesi’nin suları incelenmiş ve bazı ilçelerde florür değerlerinin tehlikeli seviyelere çıktığını saptamış. Örneğin Kırklareli merkez ilçede sudaki florür değerlerinin, Dünya Sağlık Örgütü’nün güvenli bulduğu aralık olan 0,5 – 1.7 mg/lt.nin üzerinde olduğu saptanmış.

İşin kötüsü, oturduğunuz bölgedeki suların düşük florürlü olması da yetmiyor, çünkü tükettiğimiz pek çok hazır içecek, Türkiye’nin farklı bölgelerinde, şebeke suyundan üretiliyor. Eğer üretimin yapıldığı bölgedeki sular yüksek florür içeriyorsa, ürünü tükettiğinizde siz de florüre maruz kalıyorsunuz.

Florür kaynağı olabilecek bazı ürün ve gıdalar şöyle:

• Florürlü diş macunu
  • Bebek maması
  • Hazır çorba
  • Tavuk bulyon
  • Teflon tava veya tencerede pişmiş gıdalar
  • Gazlı içecekler
  • Hazır meyve suları
  • Paketli ve/veya işlenmiş gıdalar
  • Anestezi kimyasalları
  • Florürlü tuz
  • Sigara
Florür neden zararlı?

1. Biyobirikim

Biyobirikim, belirli bir kimyasalın vücutta birikme eğilimine verilen teknik isim. Florür, biyobirikimli kimyasalların arasında. Sağlıklı bir kişi, her gün aldığı florürün %50 – 60’ını idrar yoluyla vücudundan atıyor. Geri kalanıysa kemiklerde ve beyinde birikiyor. Bebek ve çocuklarsa aldıkları florürün sadece %20’sini vücuttan atabiliyor. Kemiklerde biriken florür miktarı hayat boyu artış gösteriyor.

2. Üreme sistemi

Laboratuvar hayvanlarında yapılan deneylerde, yüksek dozlarda florürün erkek üreme organlarına hasar verdiği ve kısırlığa yol açtığı tespit edilmiş. ABD’de yapılan bir araştırma, şebeke suyunda 3 mg/lt. ve daha fazla florür bulunan yerlerde doğurganlık oranlarının düştüğünü belirlemiş. Bir başka araştırmaysa, yine yüksek florürlü bölgelerde yaşayan erkeklerde ortalamanın altında testosteron hormonu tespit etmiş.

3. Beyin (merkezi sinir sistemi)

Florürün merkezi sinir sistemi için zararlı olduğunu belgeleyen onlarca araştırma var. Florürün beyinde biriktiğine, davranış değişikliklerine yol açabildiğine ve uzun vadede Alzheimer hastalığına yol açabildiğine dair bulgular var.

İçme suyunun florürlenmesini destekleyenler, bu çalışmalarda çok yüksek dozda florür kullanıldığını savunsalar da, florürün biyobirikimli olduğunu unutmamak gerekli.

4. Düşük IQ

Çin, İran, Hindistan ve Meksika’da yapılan 24 ayrı çalışmada, vücuttaki florür miktarıyla IQ arasında ters bağıntı olduğu ortaya konmuş. İçme suyundaki 1 mg/lt. florür artışının, 0,59 IQ puanı kaybına yol açtığı bulunmuş.

5. Erken ergenlik

Florürün merkezi sinir sistemi dışında da olumsuz etkileri var. Florür aynı zamanda pineal bezini olumsuz etkiliyor. Bu bez, pek çok başka işlevin yanı sıra, büyüme ve ergenlik süreçlerinden sorumlu. Yapılan araştırmalar (PDF), içme suyuna florür katılan bölgelerde kız çocukların, florür kullanılmayan bölgelere kıyasla 5 ay önce âdet gördüğünü ortaya koymuş.

6. Tiroid hormonları

Florürün tiroid bezini de olumsuz etkilediği bildiriliyor. Ukrayna’da yapılan bir çalışmada, 2,3 ml/lt. düzeyinde florürün tiroit hormonunda azalmaya yol açtığı belirlenmiş. Hatta bu etki o kadar tutarlıymış ki, 20. yüzyıl ortalarında hipertiroidizmi (aşırı aktif tiroid bezi) olanlara florür tedavisi önerilmiş.

7. Romatizma belirtileri

Skeletal florozis, florürün kemiklerde birikmesiyle ortaya çıkan ve romatizma benzeri belirtilere yol açan bir rahatsızlık. İşin kötüsü, belirtileri romatizmayla karıştırılabildiğinden, erken safhada teşhis koyulması oldukça güç. Belirtiler ışığında doktorlar genellikle romatizmadan şüphelendikleri için, aslında son derece basit bir şekilde (florür alımını keserek) tedavi edilebilecek rahatsızlık, uzun yıllar tedavi edilmeyebiliyor.

8. Kemik erimesi

Florür, kemiklerde birikiyor. Florürün sağlık üzerindeki etkisini araştıran ilk çalışmalardan birine göre, içme suyuna florür katılan bölgelerdeki çocuk nüfusunda görülen kemik ve kemik bağlantılı rahatsızlıklarda iki kat artış kaydedilmiş. Benzer şekilde, Meksika’da yapılan bir araştırma (PDF), diş macunundaki florürle çocuk kemik kırılmaları arasında bağıntı olduğunu ortaya çıkarmış.
Florurun zararli olduğunu biliyordumda bu kadar degil abla cok sağol
iftardan sonra sporumu yapabildim sukur 800 ip
160 puan @Pnrrr-20
Allah kabul etsin inşallah canım

florürlü diş macunlarını yasaklayan ülkeler bile var biz de diş doktorları çocuklara dişi koruyor diye direk sürüyorlar hala
6 ay önce öğrendim ben de hemen florürsüz diş macunları aldım anneme ablamlara kardeşlerime de aldım götürdüm yazın evde kalan önceki diş macunlarını da metalleri parlatmak için kullanıyorum çaydanlığı vs. :)) zayi olmasın yazık didim :)
Bende kullanmıyorum abla ne kiza ne kendimize

Ben anca girebildim geçmişte yapamadım kızlar ama menümü ekleyeyim

12:30
2 yumurta
10 zeytin
2 kk Peynir

14.30
Türk Kahvesi

19.30
Tarhana çorbası
5 lahana sarması Muska
El açması Mantarlı gozleme

2 lt su
Aksam biraz fazla kaçırdım
Spor yok bugün :/
Afiyet olsun
Bende menumu yazip 2.part sporumu yapayim:KK49:
Yatmadan bakarim yine

8.30
1 tavada yumurta
Yarim avakado
Peynir
Maydonoz
1.5 dil.cavdar ekm

13.30
250 gr quark
1tk chia
1 dil ananas
2 ceviz

15.00 gibi tam hatirlamiyorum
2 kare 81 lik bitter
1 hurma(bitter cok aci geldi)

Aksam hic acikmadim
19.25
1 kase baharatli yogurt

Su 3 lt
Spor 3+3 mil leslie 90dk:KK49:
270 puan
@Pnrrr-20
afiyet olsun ablm

Bende serumunu aldım kaş kirpik faydasını gördüm gerçekten
Birde rımellerini kullandınız mı merak ediyorum bende
Bende alayım. Kendi sitesinden mi aldınız
Benim de rimel önerisine ihtiyacım var yaa şöyle hacım ve uzunluk veren.rimelimden çok memnunum ama, çok kirpik dokuyor degistiircem

Bende alayım. Kendi sitesinden mi aldınız
Benim de rimel önerisine ihtiyacım var yaa şöyle hacım ve uzunluk veren.rimelimden çok memnunum ama, çok kirpik dokuyor degistiircem
Ben arkadaşım satıyordu ondan aldım memnun kaldırm ama rımel konusunda kaldım

2 ogun arası baya uzun olmuş

Hafta sonu esler evde ondan biraz tenha sanırım canım
bitter olabilir canım akşam salata aradi gözlerim menü güzel

Spor da eklenmis çok güzel

Bu gidisle sana yetisicem aysenurcum
geçmiş olsun canım suyu cogalt akşamın farkındasın zaten

Az geldi bana menun canim spor bir harika

Afiyet olsun canım geçmiş olsun
Geçen hafta cok daha güzeldi inşallah haftaya dahs güzel olur

tamamdır kaptanım
banami yetişmek aşkolsun bunu soyleten benim asil bana aşkolsun

Agir spor zaten zor geliyor cnm
Aklima geldi simdi gecen bisey demistin
Baban spor yapmani istemiyormu

Oleyyyyyy hadi insallah cnm

Sabah guzel bulguruda bugun yemen iyi olmus cnm

Misafir icin cokmu yordun kendini ondanmi agriyor acaba kimi zaman bel bacaga kalcaya vurur
yok soylememistin cnm

Daha ne olsun hepsi harika cnm

Bende onun icin yaotim zaten :)))
hepsi guzel cnm

sporuda gordum cnm
Ac degilsek zorlamamak lazim ben begendim o yuzden
Kaysilari aksamdan sicak suda islatmismiydin

ruyanda pogacami gordunde sabahin 6 sinda yedin cnm
Hani kacamaklar dunde kalmisti
2 dil tb ekmek yemeni tercih ederim
Saat uzun dicektim ama oruc oldugun aklima geldi
Allah kabul etsin
Yarin kahvaltin daha kaliteli olsun yumurtani peynirini vs. Eksik etme

o guc bizim icimizde var cnm ve hepimizde:))))

Sabahki yumurtali ekmek kizartmamiydi
Kisir bugun olabilir ama erken yemisin keske aksamda bisey olsaydi

Bu tatilde sporu aksatmasan ne guzel olur

heee heee sampuandas olduk :)))

sabah kaysilari aksamdan islatmismiydin cnm
Onlar olunca elmaya gerek yokmus :)
Menu guzel bence bitterde arada olabilir
Bugun bende yidim :))

Leslie 2 mil zorluyormu seni

5k yaziyorsa dogrudur cnm bi gun bende deniyim
Rahat yaptinmi sen

Ama sende beynini boyle sartlandiriyosun tatlim
Inanip emek verirsen yine gider

Gecmis donemlerinde baktim tatlim
Cikardagim sonuc
Sen disiplinli olursan guzel veriyosun
Yoksa diger takimlarda sabit , artilarinda varmis

ekstra bisey yapmadi diye hatirliyorum spor yapmismiydi tam bilmiyorum

yaaaa edibe hanimcim onu verende sensin :))) istersen neden tekrar veremiyesinki

aksam kendine kotuluk edecegine birak tatliyi dogru durust yemegini ye cnm

Basin strestenmi agriyor

Suyla spora vavvvvv diyorum :))
Aksam guzel ama diger ogunler az geldi bana cnm
Ozellikle kahvaltini dolu dolu yap
Ekmek olmazsa bile oeynir zeytin yesillik kuruyemis ilave et

Masallah baya yurumusun cnm menude cok guzel olmus
iyi gezmeler tatlim
Disardami yiyeceksiniz :))

Burda hepimiz birbirimize destek olmak icin variz zaten tatlim
evet abla sıkı tutunca iyi veriyorum
Abla bir takım vardı keşke hiç girmeseymisim bir üye kaptana kuralları uygulat derse sence neyse artık
ben geçen aydan beri kahveden tiksindim içemiyorum midemi bulandırıyor ama dün sanki kokusu güzel geldi gibi biri kahve yapmış kokusu geldi de :)ama canına kurban ben sana hem kahvaltı hem sonrası kahveyi ısmarlarım gülümmm
damla sakızlı benim çok hoşuma gidiyor birde öyle dene belki seversin
amin sagol..10 taneydi 6 sini tuttum geriye 4 kaldi..biyerde okumustum haftada 2 kere oruc tutmak meto yu hizlandiriyormus..normalde gunduz yiyip iciyoruz aksam yemeyi birakiyoruzya,oructa tersini yapiyoruz.oyuzden meto hizlaniyomus..genelde pazartesi persembe diyorlar..bende ara ara tutup bitirmeye calisiyorum..gunler dahada uzamadan
benimde borçlar var inşallah tutmaya basliycam oruç baslibasina sıhhat. eğer ogunlerde doğru beslenme olursa
dyi
tabiki tatlim olanlardan neyimiz eksik
Artik karbonlarin kölesi olmayacagizzzzz
:halay: :halay: :halay:
ya ben evde başaramadığım dışarda yapilan pastane ve lokanta tarzi yiyeceklere zafiyetim var kendime ödül yemegi diyince dışardan düşünüyorum bunu bir yensem

Bende menumu yazip 2.part sporumu yapayim:KK49:
Yatmadan bakarim yine

8.30
1 tavada yumurta
Yarim avakado
Peynir
Maydonoz
1.5 dil.cavdar ekm

13.30
250 gr quark
1tk chia
1 dil ananas
2 ceviz

15.00 gibi tam hatirlamiyorum
2 kare 81 lik bitter
1 hurma(bitter cok aci geldi)

Aksam hic acikmadim
19.25
1 kase baharatli yogurt

Su 3 lt
Spor 3+3 mil leslie 90dk:KK49:
270 puan
@Pnrrr-20
spor süper quark neydi abla

Günaydın kızlar dün tam elime telefonu aldım menümü yazıp bahara cvp yazacaktım misafir geldi kalkıncaya kadar benim uykum geldi neyse şimdiye kaldı
Menüm
Sabah 10.00
2 yumurta
2 y. K lor peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 16.00
10 fındık
Yarım ayva
Akşam 19.30
Karışık ızgara et
Salata
Gece
Sütlü kahva
40 dk yürüyüş :KK49::KK49::halay::halay::KK9::KK9:
çok güzel menü

banami yetişmek aşkolsun bunu soyleten benim asil bana aşkolsun

Abla bir takım vardı keşke hiç girmeseymisim bir üye kaptana kuralları uygulat derse sence neyse artık
damla sakızlı benim çok hoşuma gidiyor birde öyle dene belki seversin
benimde borçlar var inşallah tutmaya basliycam oruç baslibasina sıhhat. eğer ogunlerde doğru beslenme olursa
dyiUOTE="mefkurem, post: 58609489, member: 650201"]tabiki tatlim olanlardan neyimiz eksik
Artik karbonlarin kölesi olmayacagizzzzz
:halay: :halay: :halay:
ya ben evde başaramadığım dışarda yapilan pastane ve lokanta tarzi yiyeceklere zafiyetim var kendime ödül yemegi diyince dışardan düşünüyorum bunu bir yensem

çok güzel menü[/QUOTE]
Valla görünen köy oyle canim bi ver bir al yapiyorsun 2 haftan bosa gitti acısını cikartman lazim arayı hizla kapatıyorum

neydi ki vampir baykuş yarasaaa neydi yavfff :))
Yok
Cok is yaptığın icin bisey diyoduk ya sana :-)
Aman aman spor sahaneee
Menu de çok guzel:)))
Ben o kadar hamladimki son 2 3 ay leslje yaparken tikanir oldum:))
Yavas yavas acilirsin cnm hem sen gencsin bjzi 2 ye katlarsin :) )
Hadi bakalım yarışalım bu hafta :
hadi bakalim yaris baslasin o zaman :halay:

Günaydın kızlar dün tam elime telefonu aldım menümü yazıp bahara cvp yazacaktım misafir geldi kalkıncaya kadar benim uykum geldi neyse şimdiye kaldı
Menüm
Sabah 10.00
2 yumurta
2 y. K lor peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 16.00
10 fındık
Yarım ayva
Akşam 19.30
Karışık ızgara et
Salata
Gece
Sütlü kahva
40 dk yürüyüş :KK49::KK49::halay::halay::KK9::KK9:
hepsi guzel olmus tatlim
puanini hesaplayip pinari etiket yaparsan spor listesine ekler senide

Günaydın kızlar soğuk bir sabahtan herkese merhaba -5 derece her yer buz:KK17:
senin mesaji gorunce buraya baktim eksi 6 derece
Gece daha da soguktur heryer donmus zaten
Kar sogugu var ama kar girunmuyor

Yeterki daha cok puan oldugu icin guncelle abla :KK73: bu arada super spor
cuma yapamadimya telafi edeyim dedim cnm:süslü:

Pişirmesi kolay oluyor diye tercih ediyorum ama dikkat edeyim bundan sonra.

Dikkat et kendine güzelim yürüyüşle başla hem başında tam geçmemiş

Geçmiş olsun, ağrı ciddi birşey değildir inşallah. Akşam erken yemişsin. Afiyet olsun.

Güzel, afiyet olsun Baharcığım

Afyet olsun. Takıma hoşgeldin. İp baya atlamışsın ne güzel.

Afiyet olsun.

Güzlel, iki öğün yemişsin sen de

Akşam yemeği yok, acıkmadın mı tatlım?

Afiyet olsun, su iyi. Spor da var ne güzel.

Sporu eklendin galiba iyi olmuş spor yapman.

düzgün yemek yememişsin olmamış canım
evet haklısın ablavim

O bildiğin florlamanin macunu canım çok dikkat et kullanacaksanız yutması zararlı ki bize doktorumuz onermedi kesinlikle onun yerine fırçalamaya devam ve 2 ayda bir kontrol

Bol bol eksi getirsin

Hafta sonuna göre iyi

Tuzlamayi bilmiyorum ama bakliyat yemeği gibi birşey sanırım

Afiyet olsun canım

Şu pogacalar bitse artık

Afiyet olsun

Bitter için üzülme 2 -3 günde bir yiyebilirsin

Kız niye iki kere yazdın

Aynen sona doğru hoplamali ziplamali diğerine göre daha hızlı ama şimdi fast funny yapıyorum değiştirmek iyi geliyor zumbayi tek geçerim ama :)
böyle mi vereceksin aysenur kız 2 kg :KK43:

Çok az olmuş Edibe

Offf bende oğlumun doğum gününde yiyeceğim sarma :KK43:

Şimdi de ben küstüm :KK43:

Zamanla alışırsın başta beğenmeyeceksin ama inan alisacaksin yapamam diye birşey yok hepimiz şekerli içiyorduk başta
sende canım çok iyi uyum sağladım hiç yeni gibi degilsin

hem çorba hem bulgur çok olmuş canım ikisinden birini tercih edebilirdin
baharcim verecem inslallah ne artılar eksi oldu

Kahvaltı yaptım ama akşama ne yiyeceğim bilmiyorum :KK43:
evde neler var tatlim soyle fikir verelim

O zaman siki tutup bir an once hedefe ulasiyoruz tatlicim :halay:
ben evde başaramadığım dışarda yapilan pastane ve lokanta tarzi yiyeceklere zafiyetim var kendime ödül yemegi diyince dışardan düşünüyorum bunu bir yensem
hangimizin yokki cnm bende severim disarda yemeyi
Haftada 1 olabilir cuma gunleri :)

yogurdumsu bisey cnm pro orani yuksek tr de de var

Valla görünen köy oyle canim bi ver bir al yapiyorsun 2 haftan bosa gitti acısını cikartman lazim arayı hizla kapatıyorum
vayyy bu aysenuru iyice hirslandiracak :)) )
Tavsan kac tilki tut oynayin :KK53:

spor su tabiki guzel cnm
Menun bana biraz azmi geldi yoksa cogunluk pirasa oldugu icinmi oyle hissttim bilemedim:))

Pirasa kayganasinin icinde 2 yumurta bir dikimde tam bugday ekmegi var :) pirasa yazdigimdan oyle gozukmustur az degildi

Günaydınlar, musmutlu çok hafif hafta sonları diliyorum herkeseeee

Muhteşem migren atağıyla uyanmış olup, annemin elinin altından yazıyorum sizlere. Anneciğim masaj yapıp rahatlatmaya çalışıyor beni. Ağrım biraz azalsınki iğnesiz geçireyim şu atağı...

Kahvaltımı yaptım, geçmişi alıntıladım, biraz uzanıp dişçiye gideceğim. Bakalım düşme sonrası yamulan çatlayan dişim için neler yapılacak?

Öğleden sonraya kadar gelemeyebilirim.
Cok gecmis olsun, dun bankada olanlar sinirini ziplatti direk migrene vurdu tabi, insallah tez zamanda gecee. Benim ablamda var ondan biliyorum ne zaman bir seye cani sikilsa sonra migreni vurur.

evet biraz sacma olduda:KK43::KK43:

savasin sonucunu merakla bekliyorum:KK53::KK53::KK70::KK70:

gecmis olsun canim..bendede var...saatlerce geciyo..ne yapsam fayda etmiyo migren agrilarina..karanlik odada yatiyorum biraz iyi geliyo.

oruc tutuyorum bugun abla .borclarim var 4 tane kaldi yarinda tutarim insllh..sporumuda yapabilirsem aksam yemekten sonra yapcam..oglende anneme gidicem.

bencede en iyisini yaptin kalmakla..allah maddi manevi sikintilarini gidersin insallh.

allah razi olsun abla bizler icin bu kadar cabaladigin icin..

baskasinin cocuguna yaparken korkarsin ama inan kendi cocugun olunca hic korkmuyosun.doguncz gorursun 2 3 gunden sonra hic korku kalmaz bak gor.:KK16::KK16:
Allah kabul etsin :)
Yok canim sabah akşam aç karınla aliyorum

Çok geçmiş olsun canım

İnşallah hakkında hayırlısi olur tatlım

Canim ben elidor kullanıyorum. Ara ara her markayi denedim fakat saçlarıma hiç iyi gelmediler.
Sabah aksamsa dikkat et, istahin arttiginda kendine sunu hatirlat bu yalanci bir istah, ilac yapiyor aslinda ben ac degim de, icebikirsen su, bitki cayi falan ic ataklarinda

En Büyük TÜRKİYE 605.ETAP 9.TAKIM ENLERI En Büyük TÜRKİYE

1.%3.17.............. @medine66 :sampiyon: :sampiyon: :sampiyon:

2.%1.83............ askrhpozitif askrhpozitif :sampiyon: :sampiyon:

3.%1.35............ melegimm34 melegimm34 :sampiyon:

4.%1.15............ @Sweetyy83 :KK9:

Yuzdesi 1 i gecenler listeye dahil olmustur
Umuyorum haftaya cogunluk burda olacak

Haftaya ben de bu listede olucan en tepede hem de :)

En Büyük TÜRKİYE 26.OCAK HEDEFLER En Büyük TÜRKİYE

Mefkurem Mefkurem 1.5
@Sweetyy83 1
@seydan94 1
@nanekekik 0.9
@Habinar 0.9
askrhpozitif askrhpozitif 1.2
@eyledi 1.5
istikrar1986 istikrar1986 1.6
@Edibe12 1.2
@Pinkyminkyy 1.3

@Hayyal 0.5
gewezebidik gewezebidik 1.2
@medine66 1.3
@Fatlady 1.4
B Belit92 0.7
melegimm34 melegimm34 0.8
@Esila_m 1
ekim2009 ekim2009 0.5
@kkkmevsim5 0.8
Ak kelebek Ak kelebek 1.2

HEDEFLER MINUMUMDUR
FAZLASI SIDDETLI OZLEMLE BEKLENIR:KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

Benimde min. Hedefim bu, bu hafta iyi gidecek, wc sorunu icin ihtoyacim olanlari aldim :)

Agir spor zaten zor geliyor cnm
Aklima geldi simdi gecen bisey demistin
Baban spor yapmani istemiyormu

Oleyyyyyy hadi insallah cnm

Sabah guzel bulguruda bugun yemen iyi olmus cnm

Misafir icin cokmu yordun kendini ondanmi agriyor acaba kimi zaman bel bacaga kalcaya vurur
yok soylememistin cnm

Daha ne olsun hepsi harika cnm

Bende onun icin yaotim zaten :)))
hepsi guzel cnm

sporuda gordum cnm
Ac degilsek zorlamamak lazim ben begendim o yuzden
Kaysilari aksamdan sicak suda islatmismiydin

ruyanda pogacami gordunde sabahin 6 sinda yedin cnm
Hani kacamaklar dunde kalmisti
2 dil tb ekmek yemeni tercih ederim
Saat uzun dicektim ama oruc oldugun aklima geldi
Allah kabul etsin
Yarin kahvaltin daha kaliteli olsun yumurtani peynirini vs. Eksik etme

o guc bizim icimizde var cnm ve hepimizde:))))

Sabahki yumurtali ekmek kizartmamiydi
Kisir bugun olabilir ama erken yemisin keske aksamda bisey olsaydi

Bu tatilde sporu aksatmasan ne guzel olur

heee heee sampuandas olduk :)))

sabah kaysilari aksamdan islatmismiydin cnm
Onlar olunca elmaya gerek yokmus :)
Menu guzel bence bitterde arada olabilir
Bugun bende yidim :))

Leslie 2 mil zorluyormu seni

5k yaziyorsa dogrudur cnm bi gun bende deniyim
Rahat yaptinmi sen

Ama sende beynini boyle sartlandiriyosun tatlim
Inanip emek verirsen yine gider

Gecmis donemlerinde baktim tatlim
Cikardagim sonuc
Sen disiplinli olursan guzel veriyosun
Yoksa diger takimlarda sabit , artilarinda varmis

ekstra bisey yapmadi diye hatirliyorum spor yapmismiydi tam bilmiyorum

yaaaa edibe hanimcim onu verende sensin :))) istersen neden tekrar veremiyesinki

aksam kendine kotuluk edecegine birak tatliyi dogru durust yemegini ye cnm

Basin strestenmi agriyor

Suyla spora vavvvvv diyorum :))
Aksam guzel ama diger ogunler az geldi bana cnm
Ozellikle kahvaltini dolu dolu yap
Ekmek olmazsa bile oeynir zeytin yesillik kuruyemis ilave et

Masallah baya yurumusun cnm menude cok guzel olmus
iyi gezmeler tatlim
Disardami yiyeceksiniz :))

Burda hepimiz birbirimize destek olmak icin variz zaten tatlim
Evet disarda yedik maalesef :(
Menüm
Sabah
1 dlm kaşar
Peynirli yumurta
Domates
Maydanoz
2 dlm ekmek
5 fındık

Öğle
2 çiğ köfte
Marul

Ara
5 badem
5 fıstık

Akşam
1 kase çorba
Tavuk haşlama
1 dlm ekmek
Yoğurt

Ara
1 Türk kahvesi

2.5 lt su

Bugün bir türlü su içmek istemedim . Zorla içmeye çalıştım zulüm gibiydi
Kızlar ben Türk kahvesi hergün içerim fakat az şekerli. Şekersiz içemiyorum sizce sorun olur mu?

Suyun icine, taze nane, limon falan atip icmeyi dene, ya da tarcin cubugu, ya da sadece limon sikip, su icmek kilo verirken cok onemli.
Seker konusuna gince ben cayi bile 5 sekerli icer kahveyi de bol sekerli severdim. Ben biraktiysam herkes birakabilir, sadece istenen lazim. Kahvenin yaninda hurma ye bitane, zamanla o hurmayi da birakirsin zaten. Ama sekeri mutlaka birakmak lazim.
Canım şimdi zaten fincan başına 1 şeker kullanıyorum. Dedigim gibi büyük fincanda içiyorum. Yarima düsürürüm belki fakat şekersiz içemem gibime geliyor
Sen istersen sekersiz de olur, beynini buna sartlama hic ;)
Zoru severiss :)) iyiymiş o zaman ben de 1.lik için daha çok vermeliyim. Çok hoşuma gitti :)))
Önceki vermelerim farklıydı . Bazen haftada 2-3 bile verebiliyordum bazen de 2 hafta 1 gram veremiyordum. Uzun zamandır diyet yapmadığım için bu sefer kestiremiyorum nasıl olacağını
Uzun zamandir diyet yapmadiysan vucut daha huzel verir
Ben anca girebildim geçmişte yapamadım kızlar ama menümü ekleyeyim

12:30
2 yumurta
10 zeytin
2 kk Peynir

14.30
Türk Kahvesi

19.30
Tarhana çorbası
5 lahana sarması Muska
El açması Mantarlı gozleme

2 lt su
Aksam biraz fazla kaçırdım
Spor yok bugün :/
Senin aksamda benimkine benzemis biraz cissli, gozleme el acmasi olsa bike hic hos olmamis
Sabah haric sana eksi getirecek bi menu oldugunu dusunmuyorum
Niye soda icmeyip eis tea ictiginide anlamadim cnm
Benim midem rahatsiz abla gazli hicbir sey icemiyorum soda dahil. Ama bundan sonra esime dicem, haftasonu planimizi cuma aksamindan yapalim ben kendimi ona gore ayarliyayim yanima bir seyler alayim en azindan ara ogun ve su vb icin.
Bende 25 cnm abla demene gerk yok kiz :KK36:

Yeterki daha cok puan oldugu icin guncelle abla :KK73: bu arada super spor yapmissn masallah

Asitli su dedigin soda cnm bence icetea yerine onu icebillirdn iceatea de birsuru seker katkisi oluyor nekadar light olsada
Evet lightlarin da hic farki yok biluyorum ama gazli hic birsey icemiyorum ben midemde hem gastrit hem de safra reflusu var. Gazli bir sey ictigimde mideme sancilar giriyor :( bundan sonra yanimda tedarikli gezicem.

çok güzel menü
Valla görünen köy oyle canim bi ver bir al yapiyorsun 2 haftan bosa gitti acısını cikartman lazim arayı hizla kapatıyorum[/QUOTE]geçen haftasonu çok iyi başlamıştım ama pazar dan sonra kendimi toparlayamadim 1.hafta imzayi atınca hislerimden kendime bir iki gün gelemedim 2.haftada işin aslını öğrendik o yuzdn toparlayamadim elimizde olmadan imtihan olunuyoruz nasip de neyse o karşımıza çıkıyor Rabbim razi olacağı kullarından eylesin
Merak etme canım 2 haftayı telafi edeceğim

Back
X