- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
- #266.641
Kan dolasimini artiyor cnmSuyu tutunca nasıl bir etkisi oluyor abla
Dustan sonrada bi krem yada yagla masaj yap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan dolasimini artiyor cnmSuyu tutunca nasıl bir etkisi oluyor abla
Aman yarabbiii ne guzel degisimEvdekiler hamurişi birşeyler istedi.
Kendime taze fasulye ve salata yapıyorum doyama kadar onlardan yiyecem artuk.doyduktan sonra azıcık tadına bakabilirim.
Önümüze bakalım 38 beden olcam ben![]()
Ayy tamam bunu mutlaka yapicam teşekkür ederimKan dolasimini artiyor cnm
Dustan sonrada bi krem yada yagla masaj yap
Cook guzel bol protein afiyet olsunKizlar tekrar merhaba,
Esimle istisare yaptik aksama izgara somon ve salata var bizde.![]()
Cok guzelllll bol bol yag yaksinKizlar tekrar merhaba,
Esimle istisare yaptik aksama izgara somon ve salata var bizde.![]()
Abla meğer o bana küsmüş bugün fark ettim bende ona küstüm neyim eksik:)
Herkese günaydın mutlu pazarlar
Pirasa kayganasinin icinde 2 yumurta bir dikimde tam bugday ekmegi var :) pirasa yazdigimdan oyle gozukmustur az degildi
Cok gecmis olsun, dun bankada olanlar sinirini ziplatti direk migrene vurdu tabi, insallah tez zamanda gecee. Benim ablamda var ondan biliyorum ne zaman bir seye cani sikilsa sonra migreni vurur.
Allah kabul etsin :)
Sabah aksamsa dikkat et, istahin arttiginda kendine sunu hatirlat bu yalanci bir istah, ilac yapiyor aslinda ben ac degim de, icebikirsen su, bitki cayi falan ic ataklarinda
Haftaya ben de bu listede olucan en tepede hem de :)
Benimde min. Hedefim bu, bu hafta iyi gidecek, wc sorunu icin ihtoyacim olanlari aldim :)
Evet disarda yedik maalesef
Suyun icine, taze nane, limon falan atip icmeyi dene, ya da tarcin cubugu, ya da sadece limon sikip, su icmek kilo verirken cok onemli.
Seker konusuna gince ben cayi bile 5 sekerli icer kahveyi de bol sekerli severdim. Ben biraktiysam herkes birakabilir, sadece istenen lazim. Kahvenin yaninda hurma ye bitane, zamanla o hurmayi da birakirsin zaten. Ama sekeri mutlaka birakmak lazim.
Sen istersen sekersiz de olur, beynini buna sartlama hic
Uzun zamandir diyet yapmadiysan vucut daha huzel verir
Senin aksamda benimkine benzemis biraz cissli, gozleme el acmasi olsa bike hic hos olmamis
Benim midem rahatsiz abla gazli hicbir sey icemiyorum soda dahil. Ama bundan sonra esime dicem, haftasonu planimizi cuma aksamindan yapalim ben kendimi ona gore ayarliyayim yanima bir seyler alayim en azindan ara ogun ve su vb icin.
Evet lightlarin da hic farki yok biluyorum ama gazli hic birsey icemiyorum ben midemde hem gastrit hem de safra reflusu var. Gazli bir sey ictigimde mideme sancilar giriyorbundan sonra yanimda tedarikli gezicem.
Ohhh butun fazlaliklarindan kurtulmusun cnm baya hafiflemisindir
Bi kahve yap tv de film ac keyif yap dinlenince agri falan kalmaz
Babanda hem kilolusun hem spor yapma diyormus :))))ilginc :))
Aman bosver guzelim kim nederse desin
Senin kilon ortada bedenin ortada :)))
Onemli olan bizim nasil hissettigimiz
Aynen oyle benim bu cuma hedef 64.9 görmek inşallah görürüm
Ayni benim anam,anlatınca anami gördüm valla.bana zayıflama bırak der ama geçen ben 36 neden pantolon sipariş ettim diyor ki bu sana olmaz
Olunca görürsün dedim
Suyu tutunca nasıl bir etkisi oluyor abla
Evet bel ince ama popo 103 cm![]()
ayyy tugce sana nazarmi ettik kuzumValla süper oldu abla. Daha da çıkarırım ben birşeyler ama çok yoruldum. Şu an hep başım dönüyor, hem ateşim çıktı. Malak gibi yatıyorum koltukta :))))
Evet çok ilginç bir babaya sahibim, hiç beğendiremem ona birşey, birşeyi kabul etmez, inat, dediğini yaptırana kadar söyler delirtir bizi. Zaten ben her ne kadar yaşadıklarımdan kortizondan kilo aldım desem de bunda babamın payı da büyük. Kilolusun sen diye diye inadına yerdim
56 kilo mu şişko hadisin ordann:)))))Kız siz de mi küstünüzz:))) anammm herifiyle küsen küsene, tövbe
Mutlu pazarlar canımcım
O migren lanet birşey ya, benim tuttu mu 15 gün rahat sürüyor. Bakalım bu sefer ne olacak
Bu aralar da çok sık tutuyor, tedavisi yok, ilaçları desen antidepresan ben karşıyım. Geçer diyip yaşamaya devam :)
Valla süper oldu abla. Daha da çıkarırım ben birşeyler ama çok yoruldum. Şu an hep başım dönüyor, hem ateşim çıktı. Malak gibi yatıyorum koltukta :))))
Evet çok ilginç bir babaya sahibim, hiç beğendiremem ona birşey, birşeyi kabul etmez, inat, dediğini yaptırana kadar söyler delirtir bizi. Zaten ben her ne kadar yaşadıklarımdan kortizondan kilo aldım desem de bunda babamın payı da büyük. Kilolusun sen diye diye inadına yerdim. Akıllandım artık neyseki.
Böyle söyleyince ellerine ne geçiyor anlamıyorum. Destek olmak yerine kösteklik niye. Kız 56 kiloyum nerem şişko, adama göre şişkoyum ama :))))
Aman yarabbiii ne guzel degisim
Bence tadini bildigin seylerin tadina bakmana gerek yok![]()
Kız siz de mi küstünüzz:))) anammm herifiyle küsen küsene, tövbe
Mutlu pazarlar canımcım
O migren lanet birşey ya, benim tuttu mu 15 gün rahat sürüyor. Bakalım bu sefer ne olacak
Bu aralar da çok sık tutuyor, tedavisi yok, ilaçları desen antidepresan ben karşıyım. Geçer diyip yaşamaya devam :)
Valla süper oldu abla. Daha da çıkarırım ben birşeyler ama çok yoruldum. Şu an hep başım dönüyor, hem ateşim çıktı. Malak gibi yatıyorum koltukta :))))
Evet çok ilginç bir babaya sahibim, hiç beğendiremem ona birşey, birşeyi kabul etmez, inat, dediğini yaptırana kadar söyler delirtir bizi. Zaten ben her ne kadar yaşadıklarımdan kortizondan kilo aldım desem de bunda babamın payı da büyük. Kilolusun sen diye diye inadına yerdim. Akıllandım artık neyseki.
Böyle söyleyince ellerine ne geçiyor anlamıyorum. Destek olmak yerine kösteklik niye. Kız 56 kiloyum nerem şişko, adama göre şişkoyum ama :))))
böyle temizliğe böyle fazlalık atmaya baş ağrısı mı kalır az dinlen karnını doyurup bol suyunu iç odanın dolabının hafiflediği gibi başın da hafifler gülümm ohh mis gibi olmuş odan güle güle kullannn:)İyi pazarlar ahaliiii, ben geldimmmm
Totom daha yeni koltuk gördü, uyandığımda beri temizlik yapıyorum. Hem eve yardım ettim annemlere hem de dolabımda ıvır zıvır ne varaa topladım hepsini. Temiz olanları ihtiyaç sahiplerine, olmayanları da çöpe doğru yolladım. Dolabımın köşesinde kalmış büyük beden 5 tane gömlek buldum, hoooop poşetledim anneme ‘kime olursa ver’ dedim... ben daha o kilolara dönmicem çünkü. Odam tertemiz aydınlık oldu ama ben bittim. Belim kopuyor resmenbaş ağrısına yenisi eklendi yani :)
Spor çantamı hazırladım, yarın başlıyorum kısmetse. Aaa cevap vermeyi unutmuştum şimdi geldi aklıma , geçen sormuştunMefkurem evet babam spora, yürüyüşe gitmemi istemiyor. Yazın sıcak, kışın soğuk diye saçma sapan bahaneleri var adamın. beni çileden çıkarıyor. Ve ben herkese göre zayıfım ama babama göre değilim, 2-3 güne bir sen kilo aldın diyor, kendimi 6. Kattan aşağı atasım geliyor, babama saldırasım geliyor ama sonra derin nefes alıp odaya kapatıyorum kendimi.
Geçmişinizi okudum, arada kaçırdıklarım olabilir, inşallah alıntılama da yapacam
bende de çıkıntı yok :)ins. Olacak cnm
Az daha sabredelim
anladim bitanem :)) sagolasin
Ben kizlarin inceligine odaklandim :))
Ben bugun hafif gecirecemde oglana firinda ispanak yaparim belki
Banyodan sonra dayanabilecegin soguklukta suyla asagidan yukari suyu tut cnm
Kiz belinde inceymis ne guzel
ben 35 den fazla gistermem :)))
Sebep şu veya bu guzelim dedigim gibi uzulsekde biseyi degistiremicez
Artik guzel ince gunler bizi bekliyor
o kalca olcusu oluyor
Basen kiminde yan tarafta cikinti oluyorya orasi
Bende ekstra cikinti yok
Ama beli inceltip popoyu doldurup kaldirmam lazim:))
Gece yemelerinden
Bende ekim gibi dusunuyorum
O zora gelmek istemedigi icin kendini yormuyor
O kiloda nasil yakisirki bi ic camasiri
Insan kendinde eksik gordugunu dile getirirse karsidakilerde bunu benimsiyor
Vayyyyy pinarim motivasyonlariyla gelmis![]()
maşallahh kuzuma namazını da kılıyorsunGeçen sene 63 cmdi belim
Bacak bölgesi hareketleri yapıyorm her gün 15 dk bakalım etkisini gösterir insallah
Ay ahahahahah namaz kiliyom ben hiç yaparmiyim tövbe![]()
süpersinnn en güzeli nefsinle savaşma önden karnını doyur hala canın çekiyorsa o zaman yeEvdekiler hamurişi birşeyler istedi.
Kendime taze fasulye ve salata yapıyorum doyama kadar onlardan yiyecem artuk.doyduktan sonra azıcık tadına bakabilirim.
Önümüze bakalım 38 beden olcam ben![]()
kadına en yakışan kas türü dikey kas çok güzel motivasyon oluyor pınarımmmm sağ ol______SPOR LİSTESİ
______
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik 217 + 233 + -- + -- + -- + -- + --
Mefkurem -- + 290 + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy34 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Medine66 245 + 160 + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebıdık 138 + 70 + -- + -- + -- + -- + --
Melegim34 60 + 90 + -- + -- + -- + -- + --
Esila_m 110 + 220 + -- + -- + --+ -- + --
Edibe -- + 134 + -- + -- + -- + -- + --
Tugcekrblt -- + 190 + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Eki Görüntüle 2227005
Eki Görüntüle 2227004
Eki Görüntüle 2227003
test ettin onayladın mıı çook şirinsin yaaaaa
Hamurişi ekmek yiyerek kilo verilemeyeceğini test ettim onayladım.
tadına azıcık sırf emziriyorum diye bakıp 1 er parça dondurucuya saklayacağım.bir cuma ödülü olarak çıkarabilirim abla kalırsa tabi.hamuru az yaptım:)
![]()
ben istemiyorum o zaman iskeletor gibi olurumAhh tatlim, babana artik aci gercekleri soyleme vakti gelmis, kendisinin acil goz doktoruna gitmesi gerek, herhalde yasliliktan yakini goremez olmus :) sen saglikli hissediyosan olman gereken kilodasin demektir. Burda 56 kilo olmak isteyen bir suru insan var![]()