• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

test ettin onayladın mıı çook şirinsin yaaaaa :KK36:
bak görüyor musun ben nefsinle savaşma doyup tadıan bak diyorum mefkuşum tadını biliyorsun yeme diyor ben o yüzden de menülere yorum yapmıyorum bana kalsa yiyin gari diycem her şeyi:KK70::KK70:
Heee yiyip yiyip ne hale geldigimiz belli :))))

yemek pişti pilav da pişti eşim yürüyüşe gitti gelene kadar o arada salatamı da yapıcam bolcaaa benim yemek belli baharatlı yoğurt salata yarına eksi göreyim :))
belim ağrıdı sonrada az yatarım galiba bu arada 20 dk dans ettim maşallah maşlahla tekrar tekrar dinledim , mutfak tezgahı ocağı akladım demliğimi eski diş macunuyla parlattım iyice kalan çamaşırları katladım yerleştirdim levaboyu gece ovmuştum batmış yine ovdum eşim geldin onun üstündekileri alıp koyuları yıkayıp serdim mi tamamdır bu günün işleri ekstra bir şey istemezlerse tabi ,
akşam nete güzel film düşmüşse açarım izlerken lesslie yaparım azıcık :)

yemek pişti pilav da pişti eşim yürüyüşe gitti gelene kadar o arada salatamı da yapıcam bolcaaa benim yemek belli baharatlı yoğurt salata yarına eksi göreyim :))
belim ağrıdı sonrada az yatarım galiba bu arada 20 dk dans ettim maşallah maşlahla tekrar tekrar dinledim , mutfak tezgahı ocağı akladım demliğimi eski diş macunuyla parlattım iyice kalan çamaşırları katladım yerleştirdim levaboyu gece ovmuştum batmış yine ovdum eşim geldin onun üstündekileri alıp koyuları yıkayıp serdim mi tamamdır bu günün işleri ekstra bir şey istemezlerse tabi ,
akşam nete güzel film düşmüşse açarım izlerken lesslie yaparım azıcık :)
Vayyyy leslie yapikacak heee :halay:

ben dün gece saha doğrusu sabaha doğru saat 4-5 arası karar verdim mefkuşum önce 61 sonra 56 kiloya inicem beğenmezsen geri çıkarım olur biter:KK76:
kendini nasil iyi hissedersen oyle olursun cnm
Ben 68 de bile baya zayif duruyodum
Goren 65 alti saniyordu

Yinede 65 i gormek istiyorum
Sen gordunmuydu o zaman benim resminmi

arada yapıyorum zaten 5-10 dk sürüyor sürmüyor spordan sayılmaz bir de kim hesaplasın gındıcık şeyi diye yazmıyorum :)
arada degil duzenli yapmaya calis cnm
1 mille basla zamanla artirirsin
Hem oldugun kilodan ince gorunursun

Sıradan geçiyor valla :))))) seninn

Kolay gelsin ne yemek yapacaksın abla :))
North River North River valla bence de çok ayıp 21 yaşındayım daha :KK11:
Bol enerji bol hareket
Valla basen ölçümü 91 92 yapsam bana yeter
Şuan bütün kilo basenden birikti resmen selülit var yaaa :kızgın::KK61::KK61::KK61:
Benimde valla 103 mu 108 mi eve gidince bakacağım
Kan dolasimini artiyor cnm
Dustan sonrada bi krem yada yagla masaj yap
Evet bende Watsons yada Gratis yada rosman artık önce hangisine yolum düşerse at kili fırçası alacağım
Kizlar tekrar merhaba,
Esimle istisare yaptik aksama izgara somon ve salata var bizde. :kk77:
Afiyet olsun canım
Kız siz de mi küstünüzz:))) anammm herifiyle küsen küsene, tövbe

Mutlu pazarlar canımcım

O migren lanet birşey ya, benim tuttu mu 15 gün rahat sürüyor. Bakalım bu sefer ne olacak:KK43:
Bu aralar da çok sık tutuyor, tedavisi yok, ilaçları desen antidepresan ben karşıyım. Geçer diyip yaşamaya devam :)

Valla süper oldu abla. Daha da çıkarırım ben birşeyler ama çok yoruldum. Şu an hep başım dönüyor, hem ateşim çıktı. Malak gibi yatıyorum koltukta :))))

Evet çok ilginç bir babaya sahibim, hiç beğendiremem ona birşey, birşeyi kabul etmez, inat, dediğini yaptırana kadar söyler delirtir bizi. Zaten ben her ne kadar yaşadıklarımdan kortizondan kilo aldım desem de bunda babamın payı da büyük. Kilolusun sen diye diye inadına yerdim. Akıllandım artık neyseki.

Böyle söyleyince ellerine ne geçiyor anlamıyorum. Destek olmak yerine kösteklik niye. Kız 56 kiloyum nerem şişko, adama göre şişkoyum ama :))))
modaya uydum :)

kendini nasil iyi hissedersen oyle olursun cnm
Ben 68 de bile baya zayif duruyodum
Goren 65 alti saniyordu

Yinede 65 i gormek istiyorum
Sen gordunmuydu o zaman benim resminmi

arada degil duzenli yapmaya calis cnm
1 mille basla zamanla artirirsin
Hem oldugun kilodan ince gorunursun
aa resmin mi vardı ben görmedimm yaaaa

Kizlar bugun esim yoktu bende kalktm kahvalti arkasindan banyoyu temizledm evi supurdm sonra komsuyu cagirdm geldi kahve ictik muhabbet falan ardindan annemlerle gorntulu konustm sonra esimle konustk oda bugun donuyor yarn oglene evde olucak hayirlisiyla aksm yemegimide yaptm yedm oh smdi rahatim :KK48:

Sadece yarinki devlette olan doktor randevusuna gidip gitmemekte kararsiz kaldm ultrason zararli diyenler olunca :KK51:

Bide benim bi kremim vardi hormonlar tavan yapinca sivilceden buyuk beze tarzi biseyler cikiyor vucudumda gecen gene ole oldu kullandm kremi sonra aklima geldi haplari asla okumadan sormadan kullanmam ama krem olunca hic aklima gelmedi bi baktm hamilelikte onerilmez doktorunuza danisin yaziyor ay cok uzuldm:KK43: o yuzdende bsi olmusmudur merak ediyorm

Menü
Sabah kahvaltı 11:30da başlayıp 1 e kadar süren açık büfe kahvaltı malesef katılmak zorundaydım davetti fazla abartmamaya çalıştım hamur işine bulaşmadım filan ama ne önerirsiniz ben yarın öğlene kadar birşey yememeyi düşünüyorum sadece su kahve soda filan içiyorum şimdilerde bol spor yapmalıyım bugün of off

Kizlar bugun esim yoktu bende kalktm kahvalti arkasindan banyoyu temizledm evi supurdm sonra komsuyu cagirdm geldi kahve ictik muhabbet falan ardindan annemlerle gorntulu konustm sonra esimle konustk oda bugun donuyor yarn oglene evde olucak hayirlisiyla aksm yemegimide yaptm yedm oh smdi rahatim :KK48:

Sadece yarinki devlette olan doktor randevusuna gidip gitmemekte kararsiz kaldm ultrason zararli diyenler olunca :KK51:

Bide benim bi kremim vardi hormonlar tavan yapinca sivilceden buyuk beze tarzi biseyler cikiyor vucudumda gecen gene ole oldu kullandm kremi sonra aklima geldi haplari asla okumadan sormadan kullanmam ama krem olunca hic aklima gelmedi bi baktm hamilelikte onerilmez doktorunuza danisin yaziyor ay cok uzuldm:KK43: o yuzdende bsi olmusmudur merak ediyorm
bir iki kere sürdün diye bir şey olmaz bence, sen yine de doktora giderken o kremi de yanın da götür göster bilmeden bundan kullandım diye söyle

Menü
Sabah kahvaltı 11:30da başlayıp 1 e kadar süren açık büfe kahvaltı malesef katılmak zorundaydım davetti fazla abartmamaya çalıştım hamur işine bulaşmadım filan ama ne önerirsiniz ben yarın öğlene kadar birşey yememeyi düşünüyorum sadece su kahve soda filan içiyorum şimdilerde bol spor yapmalıyım bugün of off
geceye doğru için ezilirse gülüm yoğurt süt bir şey ye iç ve sakın yarın kahvaltıyı boş geçme sağlıklısından güzelce yap kahvaltını bence

stressyapma kuzum bikac seferden bisey olmaz rahat ol

Menü
Hamurisi tatli yemediysen sorun olmaz cnm
Sonra kendini ac birakmak dogru degil

Krem sürmeyle birşey olacağını sanmam ama sen doktoruna sor mutlaka bir daha da kullanma içini ferah tutmaya çalış canım hamileyken şöyle mi olur böyle mi olur diye takmamaya çalış birşeyleri ne kadar rahat hamilelik o kadar sağlıklı bebişler

Hamurisi tatli yemediysen sorun olmaz cnm
Sonra kendini ac birakmak dogru degil

Acıkır gibi olursam yoğurt ayran birşeyler içeyim o zaman yarın kahvaltı da sadece yumurta yiyeyim tok hissediyorum çünkü kendimi bir de yarın hem pilatese hem de zumbaya kayıt yaptırmaya gideceğim çok mutluyum tekrar spora başlamak çok eğlenceli

bir iki kere sürdün diye bir şey olmaz bence, sen yine de doktora giderken o kremi de yanın da götür göster bilmeden bundan kullandım diye söyle

stressyapma kuzum bikac seferden bisey olmaz rahat ol

Krem sürmeyle birşey olacağını sanmam ama sen doktoruna sor mutlaka bir daha da kullanma içini ferah tutmaya çalış canım hamileyken şöyle mi olur böyle mi olur diye takmamaya çalış birşeyleri ne kadar rahat hamilelik o kadar sağlıklı bebişler

Ay insallah ya cok fazla surmedim zaten ama gercekten ağır bi krem antibiyotik olarak geciyor o yuzden korktm. :(
Doktorada gittigimde sorucam kesinlikle, genede kotuye yormiyim hayirlisi olsun tabi

geçen sene senin süsüne yetişemiyorduk hele o saçlarının maşallahı vardı, ben de az önce onu düşünüyordum yaav bu kadın kokoş süslüydü şimdi tersini söylüyor içinden gelmiyor bu ara demek ki diyordum
mefkuşum önceden bir yere giderken süslenip giyinip eşime nasıl olmuş derdim kıyafette yeniyse kesin sorardım her defasın da aldığım cevap: yüzüne gözüne bakacağına göbeğine bak zayıflamadan ne giysen yakışmaz ki...
şimdi sormuyorum, alacağım cevabı biliyorum biraz daha zayıfla ki yakışsın diyecek :))
Enişte de gıcıkmış yani :KK53:

Back
X