• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

o zaman aç da ağır yaşamlar izle kadın yerinden kalkamıyor arkasın da ek parça varmış gibi genç bir adam var nişanlısıymışşşş ben kızının nişanlısı sanmıştım meğer o kadınınmış o programdakilere bakıyorum tırnaklar renk renk bakımlı yaav yatalaksın altını başkası temizliyor diye düşünmek yok hala güzel olmak isteği var (yoksa yaşayamazlar zaten)
300 kiloluk kadın 100 kilo veriyor yada 150 kiloya düşüyor öz güven patlaması yaşıyor biz ne yapıyoruz 1-2 kişi şişkosun çirkinsin diyince kendimizden nefret ediyoruz ben amerikaya gidip yaşayacam ya da kendimi her halimle kabul edip sevicem , mutlu olmayı seçicem geri kalanın ne dediğini umursamadan özgürce kendimi sevip yaşıycam zaten kabullendikten, sevdikten sonra bedenin de değişmeye başlıyor gülümmm
Ay ne kadar haklısın abla biz oramızı buramızı
Kiz bizimkiler ayni ormandan gelme heralde:))) benimki de gecen sefer 20 kilo verdim dedigimde, daha 20 mimi kaldi diyordu
Ama zayif oluncada millet iltifat ettikce siritip hanimi degistirdim diyordu
Sanki destek olmus gibi

Amannn sen bosver onlari
Biz kendimize bakalim
Nasil olsa ins. Yaza incecik olacagiz

Ben o zaman kyafetleri hep degistirmistimya dogru durust giymeden geri sistim
Daha hic giymediklerim var
2 dolap kiyafet beni bekliyir
Bi son gittigimde simdilik bikac parca bisey aldim şu zamanlari gecireyim diye
Bu yaz giyilmeyi bekliyolar o zaman :KK76:

kendini nasil iyi hissedersen oyle olursun cnm
Ben 68 de bile baya zayif duruyodum
Goren 65 alti saniyordu

Yinede 65 i gormek istiyorum
Sen gordunmuydu o zaman benim resminmi

arada degil duzenli yapmaya calis cnm
1 mille basla zamanla artirirsin
Hem oldugun kilodan ince gorunursun
Kilonun duruşu vücuttan vücuda değişiyor bence bende senin gibi 65 altı olunca hortlak gibi oluyorum 73 kilo nişanlanıp 68 ile evlendim eşim biraz al kilo demişti şimdi de 75 yeter diyor

maşallahh kuzuma namazını da kılıyorsun :KK74:
Tabiki Allaha şükür :KK28::KK68::KK5::KK74:

yemek pişti pilav da pişti eşim yürüyüşe gitti gelene kadar o arada salatamı da yapıcam bolcaaa benim yemek belli baharatlı yoğurt salata yarına eksi göreyim :))
belim ağrıdı sonrada az yatarım galiba bu arada 20 dk dans ettim maşallah maşlahla tekrar tekrar dinledim , mutfak tezgahı ocağı akladım demliğimi eski diş macunuyla parlattım iyice kalan çamaşırları katladım yerleştirdim levaboyu gece ovmuştum batmış yine ovdum eşim geldin onun üstündekileri alıp koyuları yıkayıp serdim mi tamamdır bu günün işleri ekstra bir şey istemezlerse tabi ,
akşam nete güzel film düşmüşse açarım izlerken lesslie yaparım azıcık :)
Ohh maşallah pire gibisin hiç durmiyon:)))
Bol enerji bol hareket

Benimde valla 103 mu 108 mi eve gidince bakacağım
Evet bende Watsons yada Gratis yada rosman artık önce hangisine yolum düşerse at kili fırçası alacağım

Afiyet olsun canım
modaya uydum :)
Abla da bak da seninle ikimizaman basenleri her ay olcup karşılaştıralim ne dersin bugünden itibaren

Pişirmesi kolay oluyor diye tercih ediyorum ama dikkat edeyim bundan sonra.

Dikkat et kendine güzelim yürüyüşle başla hem başında tam geçmemiş

Geçmiş olsun, ağrı ciddi birşey değildir inşallah. Akşam erken yemişsin. Afiyet olsun.

Güzel, afiyet olsun Baharcığım

Afyet olsun. Takıma hoşgeldin. İp baya atlamışsın ne güzel.

Afiyet olsun.

Güzlel, iki öğün yemişsin sen de

Akşam yemeği yok, acıkmadın mı tatlım?

Afiyet olsun, su iyi. Spor da var ne güzel.

Sporu eklendin galiba iyi olmuş spor yapman.

düzgün yemek yememişsin olmamış canım
aciktim ama kisiri tolere edeyim dedim

En Büyük TÜRKİYE 26.OCAK HEDEFLER En Büyük TÜRKİYE

Mefkurem Mefkurem 1.5
@Sweetyy83 1
@seydan94 1
@nanekekik 0.9
@Habinar 0.9
@askrhpozitif 1.2
@eyledi 1.5
istikrar1986 istikrar1986 1.6
@Edibe12 1.2
Pinkyminkyy Pinkyminkyy 1.3

@Hayyal 0.5
@gewezebidik 1.2
@medine66 1.3
@Fatlady 1.4
@Belit92 0.7
melegimm34 melegimm34 0.8
C cemresila 1
ekim2009 ekim2009 0.5
E ElbetOlacak 0.8
Ak kelebek Ak kelebek 1.2

HEDEFLER MINUMUMDUR
FAZLASI SIDDETLI OZLEMLE BEKLENIR:KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
İns bu hafta 76 lara giris yapayim abla
Agir spor zaten zor geliyor cnm
Aklima geldi simdi gecen bisey demistin
Baban spor yapmani istemiyormu

Oleyyyyyy hadi insallah cnm

Sabah guzel bulguruda bugun yemen iyi olmus cnm

Misafir icin cokmu yordun kendini ondanmi agriyor acaba kimi zaman bel bacaga kalcaya vurur
yok soylememistin cnm

Daha ne olsun hepsi harika cnm

Bende onun icin yaotim zaten :)))
hepsi guzel cnm

sporuda gordum cnm
Ac degilsek zorlamamak lazim ben begendim o yuzden
Kaysilari aksamdan sicak suda islatmismiydin

ruyanda pogacami gordunde sabahin 6 sinda yedin cnm
Hani kacamaklar dunde kalmisti
2 dil tb ekmek yemeni tercih ederim
Saat uzun dicektim ama oruc oldugun aklima geldi
Allah kabul etsin
Yarin kahvaltin daha kaliteli olsun yumurtani peynirini vs. Eksik etme

o guc bizim icimizde var cnm ve hepimizde:))))

Sabahki yumurtali ekmek kizartmamiydi
Kisir bugun olabilir ama erken yemisin keske aksamda bisey olsaydi

Bu tatilde sporu aksatmasan ne guzel olur

heee heee sampuandas olduk :)))

sabah kaysilari aksamdan islatmismiydin cnm
Onlar olunca elmaya gerek yokmus :)
Menu guzel bence bitterde arada olabilir
Bugun bende yidim :))

Leslie 2 mil zorluyormu seni

5k yaziyorsa dogrudur cnm bi gun bende deniyim
Rahat yaptinmi sen

Ama sende beynini boyle sartlandiriyosun tatlim
Inanip emek verirsen yine gider

Gecmis donemlerinde baktim tatlim
Cikardagim sonuc
Sen disiplinli olursan guzel veriyosun
Yoksa diger takimlarda sabit , artilarinda varmis

ekstra bisey yapmadi diye hatirliyorum spor yapmismiydi tam bilmiyorum

yaaaa edibe hanimcim onu verende sensin :))) istersen neden tekrar veremiyesinki

aksam kendine kotuluk edecegine birak tatliyi dogru durust yemegini ye cnm

Basin strestenmi agriyor

Suyla spora vavvvvv diyorum :))
Aksam guzel ama diger ogunler az geldi bana cnm
Ozellikle kahvaltini dolu dolu yap
Ekmek olmazsa bile oeynir zeytin yesillik kuruyemis ilave et

Masallah baya yurumusun cnm menude cok guzel olmus
iyi gezmeler tatlim
Disardami yiyeceksiniz :))

Burda hepimiz birbirimize destek olmak icin variz zaten tatlim
kisiri hazmedey diye yemedim abla ekmegude yumurtaya batirip yagsiz tavada pisirdim sadece

aksam bisey yememissin.acikmadinmi

oruc tuttum bugun canim
Aciktim kesinlikle ama bulgur haxmetsin istedim
ayy sen niye küstün kız kötü örnek oldum tabi küçük kalkar büyüğe bakar:KK43:
Valla kucuklere kotu ornek sen biran once baris derim ben
valla o iki gündür bı triplerde saat 9 da gidip uyuyor bende dedim yorgun galiba ama bugün meğer bana küsmüşmus sebebide saçma bende ona küstüm o bana kuserse :KK70: alışırsın dediğim gibi başta keyf alamazsın ama sonra şekerli çok kötü gelecek
Eee niye kusmus anlatmadimi
@askrhpozitif
Florür tartışmalı bir madde. Düşük dozlarda diş çürümelerini engellediği için önceleri serbestçe diş macunlarına, hatta bazı ülkelerde şebeke suyuna katılırken, son yıllarda zararları faydalarından daha çok tartışılıyor.

Çin, Avusturya, Belçika, Finlandiya, Danimarka, Norveç, İsveç, Hollanda, Macaristan ve Japonya gibi bazı ülkelerde suya florür katılması yasak. Türkiye’de suya florür katılmıyor, ama pek çok ilimizin şebeke suyunda doğal olarak florür bulunuyor. Üstelik şebeke suyu tek florür kaynağı değil. Hazır meyve suyu ve gazlı içeceklerden tutun, bebek mamalarına kadar pek çok üründe florür bulunuyor.

Florür Kaynakları

Çoğu kişi florürsüz diş macunu kullanarak bu kimyasalın zararlı etkilerinden korunabileceğini düşünüyor. Ancak bazı illerimizde şebeke suyunda yüksek sayılabilecek miktarlarda florür bulunuyor. Türkiye İçme Sularında Florürün Bölgesel Dağılımı (I) (PDF) başlıklı çalışmada, Marmara Bölgesi’nin suları incelenmiş ve bazı ilçelerde florür değerlerinin tehlikeli seviyelere çıktığını saptamış. Örneğin Kırklareli merkez ilçede sudaki florür değerlerinin, Dünya Sağlık Örgütü’nün güvenli bulduğu aralık olan 0,5 – 1.7 mg/lt.nin üzerinde olduğu saptanmış.

İşin kötüsü, oturduğunuz bölgedeki suların düşük florürlü olması da yetmiyor, çünkü tükettiğimiz pek çok hazır içecek, Türkiye’nin farklı bölgelerinde, şebeke suyundan üretiliyor. Eğer üretimin yapıldığı bölgedeki sular yüksek florür içeriyorsa, ürünü tükettiğinizde siz de florüre maruz kalıyorsunuz.

Florür kaynağı olabilecek bazı ürün ve gıdalar şöyle:

• Florürlü diş macunu
  • Bebek maması
  • Hazır çorba
  • Tavuk bulyon
  • Teflon tava veya tencerede pişmiş gıdalar
  • Gazlı içecekler
  • Hazır meyve suları
  • Paketli ve/veya işlenmiş gıdalar
  • Anestezi kimyasalları
  • Florürlü tuz
  • Sigara
Florür neden zararlı?

1. Biyobirikim

Biyobirikim, belirli bir kimyasalın vücutta birikme eğilimine verilen teknik isim. Florür, biyobirikimli kimyasalların arasında. Sağlıklı bir kişi, her gün aldığı florürün %50 – 60’ını idrar yoluyla vücudundan atıyor. Geri kalanıysa kemiklerde ve beyinde birikiyor. Bebek ve çocuklarsa aldıkları florürün sadece %20’sini vücuttan atabiliyor. Kemiklerde biriken florür miktarı hayat boyu artış gösteriyor.

2. Üreme sistemi

Laboratuvar hayvanlarında yapılan deneylerde, yüksek dozlarda florürün erkek üreme organlarına hasar verdiği ve kısırlığa yol açtığı tespit edilmiş. ABD’de yapılan bir araştırma, şebeke suyunda 3 mg/lt. ve daha fazla florür bulunan yerlerde doğurganlık oranlarının düştüğünü belirlemiş. Bir başka araştırmaysa, yine yüksek florürlü bölgelerde yaşayan erkeklerde ortalamanın altında testosteron hormonu tespit etmiş.

3. Beyin (merkezi sinir sistemi)

Florürün merkezi sinir sistemi için zararlı olduğunu belgeleyen onlarca araştırma var. Florürün beyinde biriktiğine, davranış değişikliklerine yol açabildiğine ve uzun vadede Alzheimer hastalığına yol açabildiğine dair bulgular var.

İçme suyunun florürlenmesini destekleyenler, bu çalışmalarda çok yüksek dozda florür kullanıldığını savunsalar da, florürün biyobirikimli olduğunu unutmamak gerekli.

4. Düşük IQ

Çin, İran, Hindistan ve Meksika’da yapılan 24 ayrı çalışmada, vücuttaki florür miktarıyla IQ arasında ters bağıntı olduğu ortaya konmuş. İçme suyundaki 1 mg/lt. florür artışının, 0,59 IQ puanı kaybına yol açtığı bulunmuş.

5. Erken ergenlik

Florürün merkezi sinir sistemi dışında da olumsuz etkileri var. Florür aynı zamanda pineal bezini olumsuz etkiliyor. Bu bez, pek çok başka işlevin yanı sıra, büyüme ve ergenlik süreçlerinden sorumlu. Yapılan araştırmalar (PDF), içme suyuna florür katılan bölgelerde kız çocukların, florür kullanılmayan bölgelere kıyasla 5 ay önce âdet gördüğünü ortaya koymuş.

6. Tiroid hormonları

Florürün tiroid bezini de olumsuz etkilediği bildiriliyor. Ukrayna’da yapılan bir çalışmada, 2,3 ml/lt. düzeyinde florürün tiroit hormonunda azalmaya yol açtığı belirlenmiş. Hatta bu etki o kadar tutarlıymış ki, 20. yüzyıl ortalarında hipertiroidizmi (aşırı aktif tiroid bezi) olanlara florür tedavisi önerilmiş.

7. Romatizma belirtileri

Skeletal florozis, florürün kemiklerde birikmesiyle ortaya çıkan ve romatizma benzeri belirtilere yol açan bir rahatsızlık. İşin kötüsü, belirtileri romatizmayla karıştırılabildiğinden, erken safhada teşhis koyulması oldukça güç. Belirtiler ışığında doktorlar genellikle romatizmadan şüphelendikleri için, aslında son derece basit bir şekilde (florür alımını keserek) tedavi edilebilecek rahatsızlık, uzun yıllar tedavi edilmeyebiliyor.

8. Kemik erimesi

Florür, kemiklerde birikiyor. Florürün sağlık üzerindeki etkisini araştıran ilk çalışmalardan birine göre, içme suyuna florür katılan bölgelerdeki çocuk nüfusunda görülen kemik ve kemik bağlantılı rahatsızlıklarda iki kat artış kaydedilmiş. Benzer şekilde, Meksika’da yapılan bir araştırma (PDF), diş macunundaki florürle çocuk kemik kırılmaları arasında bağıntı olduğunu ortaya çıkarmış.
evet ben okulda samimi oldugum velilere yaptirmayin diyorum su florur uygulamasini bile cunku cocuklar yutuyor fazla olursa otizme yol aciyormus

ben farmasiden aldım 3-4 aydır kullanıyorum işe yaradı hem sıkılaştı hem uzadı kirpiklerim düzenli kullanmak gerekiyor gün de 2 kere yazıyor ben 1 kere kullandım :) nette hem rimel hem kirpik serumu v.s. de gördüm reklamındaki kızların kirpikleri öyle uzundu ki şaşırdım kaldım acaba gerçekten o ürünlerle mi öyle uzamış bildik biri kullanıp onay verse onlardan da alıcam :)
bende de kas kirpik fazlaligi var verebilirim

Gunaydinnnnnn :KK200:

Mutlu harejetli az kalorili pazarlar
:halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Kahvaltilar yapildimi

Hersey yolundami

Aksam icin planlarda hazirdir mutlaka :süslü:
Aks planimi yazmak icin gec kalfim aksam kapandi sabah alintiladim oysa
zaten hep evde yapıyorum bir yere gittiğim yok ki :)))
bu sabah kapı kapandı ben kalktım benimkiler kapalı pazara gitmiş bir güzel duşumu aldım giyindim göz çevresi kremimi aydınlatıcı üstüne güneş kremimi sürdüm makyaj yaptım allık bile sürdüm ( hayatım da ilk defa bir kaç ay önce allık aldım kullanıyorum da) benimkiler çay suyu korken geldi oğlan yemiş zaten akşam yaptığım katmerlerden eşim kendine ısıttı yedi ben de çayı bekledim yumurta pişirdim yedim sonrada saçlarımı fönledim mutfağı topladım bir parti çamaşırı katladım diğerleri hala çamaşırlıkta aha da buradayım önce bakım makyaj sonra iş yapıyorum artık:)
oooooo sen baya susli bi hatunmussun bende nerdeeeee zar zor giyiniyorum bakim sifir

kendini nasil iyi hissedersen oyle olursun cnm
Ben 68 de bile baya zayif duruyodum
Goren 65 alti saniyordu

Yinede 65 i gormek istiyorum
Sen gordunmuydu o zaman benim resminmi

arada degil duzenli yapmaya calis cnm
1 mille basla zamanla artirirsin
Hem oldugun kilodan ince gorunursun
abla resmin mi vardi senin ben hic gormedim ya seni cok merak ediyorum bende gormek istiyorum :KK45:

hoş geldin canooom ben de seni şapur şupur öperimm:KK200::KK74:

malesef oyle cnm bu kilo bende cok kompleks yapiyor hayat enerjim gidiyor
Bide kiyafetler hep dar geliyor ya
Neyse bikac ay daha sabrediyim :))

Eeee bu kadar kilo verdin baya fark etti sende
Hala sisman buluyormu ki

Nasilsin tatlim isler bittimi
Yok abla ya is bitermi perdeler bitti sukur iki uc kapi sildim cikolata falan her yeri yazmis oglan bazilari cikti baxilari kaldi yarin kapilari bitirip pencerelere girisecegim cocuklarla is yapilmiyorki aksama kadar yemek dusunuyorym sunu bu yemez otekini o yemez offgg
52 bedene zor sığarken şimdi 44 beden çok rahat hatta 3-4 kilo versem çok bol olacak amaaa evet hala aynı, geçen diyor ki unut artık 111 kilodan indiğini aylardır aynısın hiç zayıflamıyorsun ki zayıfla diyor :) sanki onun için zayıflıyorum ben kendim için istiyorum kimseye kendimi beğendirmek sevdirmek onayını takdirini almak gibi bir gayem yok sadece kendim için :) yaza kadar o 72 yi görmem lazımmm sen de yaza kadar tahmini 70 li rakamları görmüş olursun ohh yeni cicişler alırız ama az alırız ihtiyaç kadar çünkü onlar da sonra bol gelecek 60 lı rakamlara inicez giyemiycez ki
cok guzel konusuyorsun ama artik icraat zamani tekrardan seni sahalara alalim

ekim2009 ekim2009 evde makyaj mi allahim ben disari cikarkrn useniyorum makyaja helal abla valla benim icim gecmis :)))

@nanekekik at kili fircasi ne ola ki nerde kullaniyosunuz

Birde benim bir sorum olacak. Simdi ben saclarimi sariya boyattim ya. Banyoda normalde sac kremi kullaniyorum ve durularken tariyorum. Ama cikip kuruttuktan sonra saclarim bildiginiz yapagi gibi oluyor. Taramasi da cok zor ne onerirsiniz ne yapmam lazim

Kizlar bugun esim yoktu bende kalktm kahvalti arkasindan banyoyu temizledm evi supurdm sonra komsuyu cagirdm geldi kahve ictik muhabbet falan ardindan annemlerle gorntulu konustm sonra esimle konustk oda bugun donuyor yarn oglene evde olucak hayirlisiyla aksm yemegimide yaptm yedm oh smdi rahatim :KK48:

Sadece yarinki devlette olan doktor randevusuna gidip gitmemekte kararsiz kaldm ultrason zararli diyenler olunca :KK51:

Bide benim bi kremim vardi hormonlar tavan yapinca sivilceden buyuk beze tarzi biseyler cikiyor vucudumda gecen gene ole oldu kullandm kremi sonra aklima geldi haplari asla okumadan sormadan kullanmam ama krem olunca hic aklima gelmedi bi baktm hamilelikte onerilmez doktorunuza danisin yaziyor ay cok uzuldm:KK43: o yuzdende bsi olmusmudur merak ediyorm
İçini ferah tut bişy olmaz

ekim2009 ekim2009 evde makyaj mi allahim ben disari cikarkrn useniyorum makyaja helal abla valla benim icim gecmis :)))

Birde benim bir sorum olacak. Simdi ben saclarimi sariya boyattim ya. Banyoda normalde sac kremi kullaniyorum ve durularken tariyorum. Ama cikip kuruttuktan sonra saclarim bildiginiz yapagi gibi oluyor. Taramasi da cok zor ne onerirsiniz ne yapmam lazim

Elidorun gliss in filan bir çok markanın saç spreyi şeklinde yağları var durulanmıyor banyodan çıkınca tararken saçımı açsın diye sıkıyorum ben taramayı kolaylaştırıyor onlardan deneyebilirsin canım

Gliss mor olan sivi saç kremi var ondan kullan
Çalkala duştan sonra saçına sık tara
Hem açıyor hem yumuşacık yapiyo ben, kullandım bi şişe bitti
Ama sıkıldım artık ondan yeni şeyler denemeyi seven biriyim☺☺

ayyy tugce sana nazarmi ettik kuzum
Tuuu tuuuu masallahhhhhh diyelim
Butun olumsuzluklar ucup gitsin
Bktki cayi corba ne bulursan ic yat dinlen iyice

Babayida takma bosver :)) sen kendini biliyorsun

Ben tam toparlanamadım sanırım. Çok çabuk yorulup, ateşleniyorum. Yazdığım zamana göre daha iyiyim şu an. Duş alıp dinlenece biraz muhtemelen daha iyi olurum.

Ben kendimi bilsem de sürekli tepemde konuşan bir baba nasıl takılmaz kafaya bilmiyorum :))) Laf yarıştıramıyorum maşallah kendisiyle. Annem üstesinden gelir de banane diyor :)))

Bitanesiiinnnn teşekkür ederim Mefkurem Mefkurem ❤❤❤

56 kilo mu şişko hadisin ordann:)))))

Adama göre şişkoyum napim :) şişkoyken de şişkoydum :)))

Ahh tatlim, babana artik aci gercekleri soyleme vakti gelmis, kendisinin acil goz doktoruna gitmesi gerek, herhalde yasliliktan yakini goremez olmus :) sen saglikli hissediyosan olman gereken kilodasin demektir. Burda 56 kilo olmak isteyen bir suru insan var :KK68:

Ben de az önce şu katarakı olsan mı artık dedim, küstü diğer odaya gitti :))))

böyle temizliğe böyle fazlalık atmaya baş ağrısı mı kalır az dinlen karnını doyurup bol suyunu iç odanın dolabının hafiflediği gibi başın da hafifler gülümm ohh mis gibi olmuş odan güle güle kullannn:)
baban seni zinde tutmaya çalışıyor galiba o yüzden kilo aldın galiba diyor :))

Ayy o fazlalık atmak ne güzel birşeymiş, hala ne atabilşrşm diye düşünüyor beynim :)))
Ben kendimi zinde tutarım babam moralimi bozuyor :)))) öyle şeyler ters teper bende.

arada yapıyorum zaten 5-10 dk sürüyor sürmüyor spordan sayılmaz bir de kim hesaplasın gındıcık şeyi diye yazmıyorum :)

Sen leslie mi yapıyordun aaaa ben şok

Bol enerji bol hareket

Benimde valla 103 mu 108 mi eve gidince bakacağım

Evet bende Watsons yada Gratis yada rosman artık önce hangisine yolum düşerse at kili fırçası alacağım

Afiyet olsun canım
modaya uydum :)

Kız küsmenin modası mı olur
Barışın çabuk kocalarınızla :))))

Kizlar bugun esim yoktu bende kalktm kahvalti arkasindan banyoyu temizledm evi supurdm sonra komsuyu cagirdm geldi kahve ictik muhabbet falan ardindan annemlerle gorntulu konustm sonra esimle konustk oda bugun donuyor yarn oglene evde olucak hayirlisiyla aksm yemegimide yaptm yedm oh smdi rahatim :KK48:

Sadece yarinki devlette olan doktor randevusuna gidip gitmemekte kararsiz kaldm ultrason zararli diyenler olunca :KK51:

Bide benim bi kremim vardi hormonlar tavan yapinca sivilceden buyuk beze tarzi biseyler cikiyor vucudumda gecen gene ole oldu kullandm kremi sonra aklima geldi haplari asla okumadan sormadan kullanmam ama krem olunca hic aklima gelmedi bi baktm hamilelikte onerilmez doktorunuza danisin yaziyor ay cok uzuldm:KK43: o yuzdende bsi olmusmudur merak ediyorm

Kendini çok yorma kuzum
Ya birkaç kereden birşey olmaz ama doktor kontrolünde o kremi götürüp bilmeden kullandığını söyle
Muhtemelen hamilelikte kullanılmadığı için etkisini bilemediklerinden önerilmez yazmışlardır, üzme kendini

Menü
Sabah kahvaltı 11:30da başlayıp 1 e kadar süren açık büfe kahvaltı malesef katılmak zorundaydım davetti fazla abartmamaya çalıştım hamur işine bulaşmadım filan ama ne önerirsiniz ben yarın öğlene kadar birşey yememeyi düşünüyorum sadece su kahve soda filan içiyorum şimdilerde bol spor yapmalıyım bugün of off

Menüde yediklerini tam yaz bakalım neler yemişsin
Ayrıca kendini aç bırakmakla olmaz. Yoğurt ye ya da ayran iç, yarın da normal menüne dön

Fön suları var saçları açarken güzel oluyor ya da kızların yazdığı gibi durulanmayan bakım yağları var diplere değdirmeden kullanabilirsin

Acıkır gibi olursam yoğurt ayran birşeyler içeyim o zaman yarın kahvaltı da sadece yumurta yiyeyim tok hissediyorum çünkü kendimi bir de yarın hem pilatese hem de zumbaya kayıt yaptırmaya gideceğim çok mutluyum tekrar spora başlamak çok eğlenceli
Ohhh ne guzel sporlu gunler basliyor
Bu yaz giyilmeyi bekliyolar o zaman
Evet aynennn :))
Sen ne yaotin cnm yapiyonmu listeyi
Kilonun duruşu vücuttan vücuda değişiyor bence bende senin gibi 65 altı olunca hortlak gibi oluyorum 73 kilo nişanlanıp 68 ile evlendim eşim biraz al kilo demişti şimdi de 75 yeter diyor
Iste hep diyoruzya cnm insanin kendigi iyi hissettigi kilo
Ben baskalarinin lafina bakmam kendim ne kadar istersem o kadar zayiflarim
Ben kilo verince fit olmak icin agirlik calismasina yogunlasacam
abla resmin mi vardi senin ben hic gormedim ya seni cok merak ediyorum bende gormek istiyorum :KK45:
once banka hesabimi vereyim:KK70:

At kili fircasi vucuda masaj icin cnm

Sac kürü kullanirsan iyi gelir heralde
Ben de isteriiiimmmmm:dua::KK68:

Banada gonder abla o zayif zamanlarindakide olabillir yeterki yuzunu gozunu goreyim :KK48::KK36:
Anaaaa musteriler cogaldi:KK70:

damla sakızlıya ben de bayılıyorum zaten de bekliyeyim tiksintim tam geçsin arada olur bazı yiyeceklere azısı1 sene de bazısı bir kaç sene de geçer kahvenin ki çabuk geçer normale dönerim büyük ihtimal
birde çubuk tarçın ve sütle birazda toz tarçın ağır ağır pisiriyorum kopuksu oluyor çok hoş tadı

benim oglanda yatiyor daha ben onu beklemeden yedim biseyler yoksa cok geçe kalacak

bende damla sakizini sevmem midem bulanir

guzel plan cnm ben pirasa alamadim dun alman marketinde tane hesabi :) baya pahaliya geliyodu
Turk bakkalinda da gozume carpmadi unuttum

heee valla 2 dir sen kaybettin bide seninle yarisirken merve hep guzel verdi :))

kv nasil oldu cnm

Gitmeden yapsaydin yemegini gelince hazir olurdu

Alinma ama :KK45:

Cok is yapiyon diye köle isaura dediydik ya:KK53:
abla kayınvalidemin bir ayağı alçılıydi ya yine lavaboya gidebiliyordu ama bir gece düşmus diğer ayağıda kırildi 1.5 ay hiç yerinden kalkmayacak dediler kaldı 15 gün yaşlılık gerçekten çok zor sağlık eldeyken kıymet bilmeli ve çok sukretmeli

Ben aslinda suslenmeyi falan cok severimde kilo alinca kendime hic bisey yakistiramiyorum
Ne giyinmek ne bakim icimden gelmiyor

Bi 7 lere dusseydim kendimi daha iyi hissedecem
abla bende öyleyim hiç kıyafetime kiloluyum diye ozenmem 60 kiloya düştüğümde gardolabi yeniledim büyük bedenleri elden çıkarttım doğru düzgün kiyafet yok resmen çul cabut giyiyorum.bu halimi kabul etmiyor ve beni bekliyen kıyafetlerle buluşmaya az zaman kaldi insaAllah
47 cnm 3 cocuk 2 torun var
Buyuk oglan evli digerleri bekar
28 29 30.5 yasindalar
Bebislerde 1-3 yasinda

dusunsene baslamamis olsan belki daha kac kilo gelecekti ustune
Kilo vermek sabir disiplin azim isi
Mecbur biraz sabredecez
Yaza kadar ins. Baya hafifleriz
Her 10 kiloda insan daha iyi hissediyor
Kendimizden nefret edip durmakla bu durumu degistiremeyiz
Tmm aldik bitti,
Gecmisin pismanligiyla enerjimizi bosa harcamiyalim
Biz onumuze, verecegimiz kilolara odaklanalim
Ekim ne demisti
Gozlerini kapat incecik oldugun halini dusun :halay:
evet hayalini kurmadigimiz düşü yasayamayiz

6 gündü yanılmıyorsam :)

Canan nerede doğruyu söyle

Farmasi mi kullaniyordun abla

Akşam çok fazla karbon olmuş

Oo spora bak

Bilmiyorum ama bana iki doktirda onermedi şimdi ilk başta okullarda florlama vardı kimse bilmeden başta yaptırdı şimdi bilinçlendi herkes yaptırmiyor bana böyle şeyler bir dönem süt tozu yiyen savaştan çıkmış Türk halkını anımsatıyor resmen denek gibi

Hiç sana yakışmadı bu menü

Annem gibisin abla mutfakta yaşıyorsun

Bu yaşta çok ayıp duymadık sayalım ben 21 yaşında olsam varya

Süper süper

Yok abla hiphizli bir alt yazı geçiyor takma kirpik uygulaması yapılmıştır diye :KK70:
hadi canım iyi bir eksi bekleniyor haberin olsun.
inşaallah elimden geleni yapacağım nasip tede inşallah bol bol eksi çıkar

Back
X