Pirasa kayganasinin icinde 2 yumurta bir dikimde tam bugday ekmegi var :) pirasa yazdigimdan oyle gozukmustur az degildi
Cok gecmis olsun, dun bankada olanlar sinirini ziplatti direk migrene vurdu tabi, insallah tez zamanda gecee. Benim ablamda var ondan biliyorum ne zaman bir seye cani sikilsa sonra migreni vurur.
Allah kabul etsin :)
Sabah aksamsa dikkat et, istahin arttiginda kendine sunu hatirlat bu yalanci bir istah, ilac yapiyor aslinda ben ac degim de, icebikirsen su, bitki cayi falan ic ataklarinda
Haftaya ben de bu listede olucan en tepede hem de :)
Benimde min. Hedefim bu, bu hafta iyi gidecek, wc sorunu icin ihtoyacim olanlari aldim :)
Evet disarda yedik maalesef
Suyun icine, taze nane, limon falan atip icmeyi dene, ya da tarcin cubugu, ya da sadece limon sikip, su icmek kilo verirken cok onemli.
Seker konusuna gince ben cayi bile 5 sekerli icer kahveyi de bol sekerli severdim. Ben biraktiysam herkes birakabilir, sadece istenen lazim. Kahvenin yaninda hurma ye bitane, zamanla o hurmayi da birakirsin zaten. Ama sekeri mutlaka birakmak lazim.
Sen istersen sekersiz de olur, beynini buna sartlama hic
Uzun zamandir diyet yapmadiysan vucut daha huzel verir
Senin aksamda benimkine benzemis biraz cissli, gozleme el acmasi olsa bike hic hos olmamis
Benim midem rahatsiz abla gazli hicbir sey icemiyorum soda dahil. Ama bundan sonra esime dicem, haftasonu planimizi cuma aksamindan yapalim ben kendimi ona gore ayarliyayim yanima bir seyler alayim en azindan ara ogun ve su vb icin.
Evet lightlarin da hic farki yok biluyorum ama gazli hic birsey icemiyorum ben midemde hem gastrit hem de safra reflusu var. Gazli bir sey ictigimde mideme sancilar giriyor

bundan sonra yanimda tedarikli gezicem.