• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim ki 58.2 ol dedi :KK70:
ben hayatım da 60 lı kiloda nasıl olurum bilmiyorum kendimi 74-75 in altın da hiç hatırlamıyorum olmadım ki:KK45:

Bu erkeklerde ne fena ya :KK48: benim esimde 26kg vermisim 65 oldugumda sormustm sence iyimiym bole yoksa biraz daha vermelimiyim bi 3-5 kilo daha versen tam olur demisti hic memnun olmuyorlar :KK48: gerci bende ole dusunuyodm ama o soleyince gicik oldum:KK53:

Yok abla ya is bitermi perdeler bitti sukur iki uc kapi sildim cikolata falan her yeri yazmis oglan bazilari cikti baxilari kaldi yarin kapilari bitirip pencerelere girisecegim cocuklarla is yapilmiyorki aksama kadar yemek dusunuyorym sunu bu yemez otekini o yemez offgg
cok guzel konusuyorsun ama artik icraat zamani tekrardan seni sahalara alalim
az geçmişi bitireyim film bulup leslie yapıcam sahalara inicem bacımm:)

ekim2009 ekim2009 evde makyaj mi allahim ben disari cikarkrn useniyorum makyaja helal abla valla benim icim gecmis :)))

@nanekekik at kili fircasi ne ola ki nerde kullaniyosunuz

Birde benim bir sorum olacak. Simdi ben saclarimi sariya boyattim ya. Banyoda normalde sac kremi kullaniyorum ve durularken tariyorum. Ama cikip kuruttuktan sonra saclarim bildiginiz yapagi gibi oluyor. Taramasi da cok zor ne onerirsiniz ne yapmam lazim
senin saçlar ince telli demek ki ondan hemen birbirine giriyor şu saç açıcı pıs pıs spreyler var ya onlardan kullan ve saçını taramaya mutlaka ucundan başla sakın saç kökünden taramayı deneme iyice birbirine girer gülüm
benim gözlerim bence biraz küçük makyajla büyük görüyor hoşuma gidiyor zaten bir gözüme yapıyorum 2-3 renk far, kalem rimel arada da CC ya da BB krem sürüyorum gerisi günlük bakım kremi gülüm

Menüm
Sabah 09.00
Yarım tabak menemen
1 dlm peynir
4 zeytin
2 dlm tb ekmegi

Ara 10.30
5 fındık -5 badem
Sekersiz nescafe

Öğle 13.30
1 kase mercimek çorbası
2 dilim fırında patates
2 parça tavuk
1 dlm ekmek

Ara 16.00
1 kase yoğurt

Aksam 19.00
Fırında köfte (4 adet)
Salata
1 dlm ekmek

Ara 20.00
1 portakal

2.5 lt su
Bi tanıştık mı canım ven poni eskilerdenim.
Menün diywtisyn listesi mi bana ç8k gibi geldi özellikle öğlen mercimek patates ekmek olmamış ;)

Bende normal Doğum yaptım doktora bebek düşünüyoruz diye ilk kontrole gittiğimde kilo ver dedi bi 10kilo verdim öyle hamile kalmıştım bende sanırım rahat Doğum oluyor zayıfken
Tamamen vücut yapısı canım yengem hiç sancı bile çekmedi gitti.dikişsiz Doğum yaptı esneklik falan bence

Ben tam toparlanamadım sanırım. Çok çabuk yorulup, ateşleniyorum. Yazdığım zamana göre daha iyiyim şu an. Duş alıp dinlenece biraz muhtemelen daha iyi olurum.

Ben kendimi bilsem de sürekli tepemde konuşan bir baba nasıl takılmaz kafaya bilmiyorum :))) Laf yarıştıramıyorum maşallah kendisiyle. Annem üstesinden gelir de banane diyor :)))

Adama göre şişkoyum napim :) şişkoyken de şişkoydum :)))

Ben de az önce şu katarakı olsan mı artık dedim, küstü diğer odaya gitti :))))

Ayy o fazlalık atmak ne güzel birşeymiş, hala ne atabilşrşm diye düşünüyor beynim :)))
Ben kendimi zinde tutarım babam moralimi bozuyor :)))) öyle şeyler ters teper bende.

Sen leslie mi yapıyordun aaaa ben şok

Kız küsmenin modası mı olur
Barışın çabuk kocalarınızla :))))

Kendini çok yorma kuzum
Ya birkaç kereden birşey olmaz ama doktor kontrolünde o kremi götürüp bilmeden kullandığını söyle
Muhtemelen hamilelikte kullanılmadığı için etkisini bilemediklerinden önerilmez yazmışlardır, üzme kendini

Menüde yediklerini tam yaz bakalım neler yemişsin
Ayrıca kendini aç bırakmakla olmaz. Yoğurt ye ya da ayran iç, yarın da normal menüne dön

Fön suları var saçları açarken güzel oluyor ya da kızların yazdığı gibi durulanmayan bakım yağları var diplere değdirmeden kullanabilirsin
tuğçem sen evlenmeye kalksan bence baban çomak sokacak baban seni elin oğlundan kıskanacak haberin olsun şimdiden kendini hazırla :))
niye şok kızz geçen sene daha fazla yapıyordum leslie bu sene tembellik yaptım ayy gaza geldim kesin yapacam bu akşam, benim neyiiim eksiikkk:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

çocukken de gıcıkmış gıcık olduğunu kabul ediyor zaten ponim :))
Benimkide donuktur ya bazen yeni bişy giyinince iki üç kere özellikle geçiyorum önünden yorum yoksa gidip oturuyorum yanına kendi kendime güzel karıcım ne kadar şık olmuşsun ne kadar yakışmış diyorum:KK70: devamını o getiriyo :KK60: dürtülmesi lazım :KK70:

Nerden kilo söylüyor o zaman :)
bilmem ki tv de sokak da insanların arkasından gidip bir kaç kelime söyleyip hipnoz eden bir adamı izledik benim kide sakince kulağıma eğilip 58.2 dedi güya ben de hipnoz olup o kiloya inecekmişim esprisine başladı sonra rakam kaldı 58.2 diye :)

Bulantilar bitince iştah da aciliyor tabi anliyorm kilo almani yani. Insallah bundan sonrasi icin iyi gecer cnm ama 5verip 6 aldiysan suanda +1 kilodasin ozaman alabilcegin 9 kilo daha var dmi doguma kadar

Ekledim cnm :KK70:
Bende öyle hesaplamak isterdim :KK70:
Maalesef 6 kilo aldığm için 4kg geçmemeli aldıklarm

Bu erkeklerde ne fena ya :KK48: benim esimde 26kg vermisim 65 oldugumda sormustm sence iyimiym bole yoksa biraz daha vermelimiyim bi 3-5 kilo daha versen tam olur demisti hic memnun olmuyorlar :KK48: gerci bende ole dusunuyodm ama o soleyince gicik oldum:KK53:
cidden haa hiç memnun kalmıyorlar . o yüzdennnnnn ne yapıyoruz kimseyi memnun etmek zorunda değiliz kendi memnun olduğumuz halimiz yeterliiii:)

selam kizlar..bugun hic giremedim ama mesajlari tum okudum..yarin misafirim geliyo temizlik hazirlik felandi derken aksam oldu..bide kaynanamlar et almislar..sucuk yaptik.sulu kofte yuvarladik.bide kizartmak icin kofte yaptik..yoruldum
ooo hem misafire hazırlık hem etle uğraş iyi halletmişsin gülüm yarın ki misafir menün ne , ne pişireceksin :))

Benimkide donuktur ya bazen yeni bişy giyinince iki üç kere özellikle geçiyorum önünden yorum yoksa gidip oturuyorum yanına kendi kendime güzel karıcım ne kadar şık olmuşsun ne kadar yakışmış diyorum:KK70: devamını o getiriyo :KK60: dürtülmesi lazım :KK70:
aa bu yöntem çok güzel bayıldımmmm ben de yapayım sonra :)))
geçen giydiğim bir şey vardı ne zaman aldın dedi 7-8 sene önce almıştım bir kaç giymiştim hatırlamıyor:))

ooo hem misafire hazırlık hem etle uğraş iyi halletmişsin gülüm yarın ki misafir menün ne , ne pişireceksin :))
kurabiye
pogca
mercimek koftesi
cikolatali pasta
limonlu kek
yetermiki bu kadar bilemedim.baska biseyde yapsammiki.
yoruldum ama abla.sporda yapamadim.
bide sabah kizimin randevusu var.hepsi ni hazirladim.sadece mercimek koftesi kaldi yarina

Back
X