• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi geceler kızlar alıntılarım bir garip olmuş sabah tekrar bakacağım şuan resmen bağırsak ağrısı çekiyorum kabızlık başa bela diyette :( eve geç geldik spor gün içinde sürekli evin erkek çocuğu gibi heryere gitsemde yarın yapamam diye şimdi 35dk elitpik yaptım yatacağım menüyü yazıp yarın görüşürüz

Kocayla kusenler kervanina bende katildim. Az once sinir etti beni birbirimize soylendik durduk. Neymis tvde istedigi kanali cevirmismisim. Cocugu banyodan cikarmisim durmuyor agliyor ustunu giydiremedim bende cizgi film actiydim saygisizlik yapmisim. La havle diyorum ya nasil sinirimi bozdu sanki cizgi filmi acip kendim izliyorum da... neyse kizda annemdeydi uyudu sanirim onu alir yatarim.benimki nihavent makamina gecis yapti bile daha fazla sinirim bozulmadan uyusam iyi olur. Iyi geceler hepinize.

Merhaba arkadaşlar,
Canım çok sıkkın, eşimle tartıştık. Sebep yürüyüşe çıkmak istemem. Çocuklar ona kalacakmış, yemek hazır değilmiş, hep kendimi düşünüyormuşum filan falan. Bütün gün moralim bozuktu. Menümü yazıp kaçayım, sizin de keyfinizi kaçırmayayım. Bugün yürüyemedim malesef ama yarın o işteyken yürürüm artık inşallah. Bugün de yatmadan Leslie yapmayı planlıyorum hiç değilse 15 dk.
Yarın herkese iyi bir tartı sonucu dilerim.
Allllaaaaaahhhhh adamlar cosmus bende de var aynisindan da sallamiyorum artik kumanda meselesini deee kendini dusunme kavgasini da cook ettik ben artik sitil degistirdim kizmayacaksin takmayacaksin gulerek canina okuyacaksin :KK11:bende yontem bu o bagiriyorsa kiziyorsa bende gule gule icimde ne varsa soyluyorum:rolleyes: :sopa:hem rahatliyorm hwm de onun bana ck yuklwesini engelliyorum:-) heeee herzaman oluyormu bu tabiki hayir bazen meteor carpismasi oluyor :sinirli::sinirli::sinirli:o da tuzu biberi sabaha duzelirsiniz yav onlarsizda olmuyo iste kabul edin :KK68::KK68:gulun bakiiiiim:rolleyes:q

Abla 1 cmden tut belin en ince yerinden ölç bel ölçüsünü al
Kalça için de en geniş yerden Alican ölçüyü youtube de vardı videosu
Çok sağol canım.
Abla deme kız yaşım çıkıcak.

Şaka bi yana canan de lütfen .

Kardeşim benden 1 yaş küçük ve erkek.ayıp olmasın diye zaar arkadaşları hep abla derdi lisedeyken.:)) o geldi bak şimdi aklıma :D

Edibe12 Edibe12 üste ciksaydin yıllarca hep seni çocuğu düşün kendini düşününce suç mu oldu diye ne alaka senin çocuklar çokta küçük değil bir saat bakamıyor mu

Pinkyminkyy Pinkyminkyy sizin mesele hepten sacmaymis canım ya takımın eşlerinin muayyen günü gelmiş gibi hepsi tripli oldu

İyi geceler kızlar alıntılarım bir garip olmuş sabah tekrar bakacağım şuan resmen bağırsak ağrısı çekiyorum kabızlık başa bela diyette :KK43: eve geç geldik spor gün içinde sürekli evin erkek çocuğu gibi heryere gitsemde yarın yapamam diye şimdi 35dk elitpik yaptım yatacağım menüyü yazıp yarın görüşürüz
Ah canım.kuru meyveni suya ısla da öyle yat.unutma.

Allah hepimize kolaylık versin

eşim böyle de beğeniyor da ben kendimi böyle beğenmiyorum sorun orda kuzum ya ☺️
Sen de hoşgeldin esila :) biraz geç oldu galiba ama.

Eşinin rahat olması çok güzel ama.kendini iyi hissedersin.

Menum
Sabah10
2d ekmek menemen
Peynir zeytin 7

Ara 14
1 avuc cekirdek 4fistik

Aksam 18
2yk kiymali patlican
4yk yogurtlu makarna

Ara 20
2d ayva
1d elma

Su 2lspor 2mil lesli
Akşamki makarna yerine yoğurt salata olsaymış keşke canım.
Afiyet olsun.

Sen de hoşgeldin esila :) biraz geç oldu galiba ama.

Eşinin rahat olması çok güzel ama.kendini iyi hissedersin.
Hiç sorun yok tatlım hoşbuldum ancak kaynaşıyoruz
Eşim çok şükür ki takmaz kiloma bakımlılığa bakımsızlığıma hiç laf etmez beni tanıdığında 55 57 kilolardaydım en fazla 75 oldum 5yılda hiç demedi kilo ile ilgili en ufak birşey vermeye kalkışınca der hep çok abartıyorsun neyin var ki böyle de güzelsin filan ama ben o rakamlara dayanamadığım için giydiğimi yakıştıramıyorum artık kendime

çok güzel menü tebrikler

ara inşallah çok geç olmamıştır menü çok iyi tebrikler

menü çok iyi spor
Canim ben diyete yeni başladığım için şuan spor yok
Teşekkür ederim l❤

Menü güzel olmuş afiyet olsun

Afiyet olsun protein bol güzel olmuş
Teşekkür ederim
kiz babayla laf yaristirilmi :))) tmm de gec

guzel olmus cnm
Arada kuruyemisini degistirirsen iyi olur

Biliyorum 2.kez dustugunu cnm
Kim bakiyor peki

aynen bende oyle bu kiloyu kabullenmedigim icin doğru durust bisey almadim

olur tabi cnm

Hepsi gayet guzel tatlim

Ins. Yaza yine genclesecem :))
oooo sporda gelmis
Hepsi guzel cnm
Meyveleri aksama birakmasak dahada iyi olur

menu guzel tatlim
Sadece ara daki yogurtla portakalin yeri degisse daha guzel olurdu

spor guzelll menu nerde tatlim :))

Aksam biraz salata turu olsaydi donerin yaninda iyi giderdi:))

Hepsi guzel cnm
Yemekten sonra canim acayip derecede tatlı istedi portakalla yatıştırmaya çalıştım kendimi. Normalde yemeyecektim
110 kilo ile başladım
Zararin neresinden dönülse kardir canım. Ben de ömrümün en kilolu dönemindeyim :((
benim ki 58.2 ol dedi :KK70:
ben hayatım da 60 lı kiloda nasıl olurum bilmiyorum kendimi 74-75 in altın da hiç hatırlamıyorum olmadım ki:KK45:
Neden 58.2 :)))
Bi tanıştık mı canım ven poni eskilerdenim.
Menün diywtisyn listesi mi bana ç8k gibi geldi özellikle öğlen mercimek patates ekmek olmamış :KK66:
Ben de Melis canım. Diyetisyen listesi değil canım. Hatalarımı böyle böyle öğreniyorum tatlım :)l
selam kizlar..bugun hic giremedim ama mesajlari tum okudum..yarin misafirim geliyo temizlik hazirlik felandi derken aksam oldu..bide kaynanamlar et almislar..sucuk yaptik.sulu kofte yuvarladik.bide kizartmak icin kofte yaptik..yoruldum
Ellerine sağlık canım
Benimkide donuktur ya bazen yeni bişy giyinince iki üç kere özellikle geçiyorum önünden yorum yoksa gidip oturuyorum yanına kendi kendime güzel karıcım ne kadar şık olmuşsun ne kadar yakışmış diyorum:KK70: devamını o getiriyo :KK60: dürtülmesi lazım :KK70:
Süper fikir :)))
Canım benm ilki sezeryan olduğu için bebişimin kilosunun fazla olmaması lazım o yüzden :KK66:
Ssvd yapıcaksın öyle mi? İnşallah kolay olur canım
Kocayla kusenler kervanina bende katildim. Az once sinir etti beni birbirimize soylendik durduk. Neymis tvde istedigi kanali cevirmismisim. Cocugu banyodan cikarmisim durmuyor agliyor ustunu giydiremedim bende cizgi film actiydim saygisizlik yapmisim. La havle diyorum ya nasil sinirimi bozdu sanki cizgi filmi acip kendim izliyorum da... neyse kizda annemdeydi uyudu sanirim onu alir yatarim.benimki nihavent makamina gecis yapti bile daha fazla sinirim bozulmadan uyusam iyi olur. Iyi geceler hepinize.
Boşver canım takma kafana. Biz de en çok çocuk yüzünden tartışırız. Sabaha düzelir aranız inşallah
Bunları okuyunca evlenesim gelmiyor valla
2 kedi alıp keyfime bakicam :KK70:
:KK70::KK70: Onlarsız da olmuyor canım. Evlen evlen korkma
Merhaba arkadaşlar,
Canım çok sıkkın, eşimle tartıştık. Sebep yürüyüşe çıkmak istemem. Çocuklar ona kalacakmış, yemek hazır değilmiş, hep kendimi düşünüyormuşum filan falan. Bütün gün moralim bozuktu. Menümü yazıp kaçayım, sizin de keyfinizi kaçırmayayım. Bugün yürüyemedim malesef ama yarın o işteyken yürürüm artık inşallah. Bugün de yatmadan Leslie yapmayı planlıyorum hiç değilse 15 dk.
Yarın herkese iyi bir tartı sonucu dilerim.
Erkekler bazen malesef düşüncesiz davranabiliyorlar. Bir şekilde ikna etmeye bak canim
Bizim burada yaşlı bi teyze var bi laf demişti tövbe ama çok güldüm kadın dediki bi adam emekli olduktan sonra ölmeli
Artık kadını evde dura dura nasıl bıktırmissa:KK70:

:KK70::KK70::KK70:

Back
X