• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hepsi guzel cnm zaten spora yarin devam edeceksin

Ne oldu tatlim agirmi kaldirdin

Menu guzel sadece aksam bi salata guzel olurdu

En azindan gozlemeyke krep azmis cnm gerisi guzel sporda iyi

Sen dunku menunu yazmadin spor yapmistin heralde bosa gitmesin

boyle zamanda kalabalik olmak iyi oluyor

oh sukur seker cikmamis cnm

arada bisey olmaz cnm yeterki surekli olmasin

Senin adam gercekten antika :KK70:
boynumu olcmek hic aklima gelmediydig:confused:

aksami hafif grcirecem dedin ama okadar hafif olmamis sanki :))

:KK200: :KK200: :KK200:
anacim senin kv ninde işi bitmiyorki

seninkide guzel taktikmis :) ))

guzel olmus cnm
tam antika allah yine de sevdirdi işte :))
ben manyaaakım diyorum her yerimi ölçüyorum :)

Biraz öyle oldu maalesef eşim sağ olsun hiç istemez kilo vermemi (kıskanıyor galiba biraz ) elinden ne gelirse yapar getirdi meyve tabağını al bunu da al bunu ye filan İnan en azıydı bu hep onun sayesinde aldım bu kiloları da nasıl bir psikolojik savaş veriyorum bilemezsiniz
işin çok zor allah kolaylık versin sürekli yedirmeye çalışan kocayla baş etmek aman amann

Kocayla kusenler kervanina bende katildim. Az once sinir etti beni birbirimize soylendik durduk. Neymis tvde istedigi kanali cevirmismisim. Cocugu banyodan cikarmisim durmuyor agliyor ustunu giydiremedim bende cizgi film actiydim saygisizlik yapmisim. La havle diyorum ya nasil sinirimi bozdu sanki cizgi filmi acip kendim izliyorum da... neyse kizda annemdeydi uyudu sanirim onu alir yatarim.benimki nihavent makamina gecis yapti bile daha fazla sinirim bozulmadan uyusam iyi olur. Iyi geceler hepinize.
sen de miiii hak ediyorlar bacım kendileri kaşınıyor inşallah çok uzamaz arada küsmek barışmak da evliliğin tuzu biberi işte , ben hala küs gibiyim gerekince konuşuyoruz artık :rolleyes:

Bunları okuyunca evlenesim gelmiyor valla
2 kedi alıp keyfime bakicam :KK70:
atalarimiz bosa dememis canim bekarlık sultanlık diye evlilik akil isi degil valla bi oyle bi böyle omur odunlari yontmaya calismakla geçiyor

Merhaba arkadaşlar,
Canım çok sıkkın, eşimle tartıştık. Sebep yürüyüşe çıkmak istemem. Çocuklar ona kalacakmış, yemek hazır değilmiş, hep kendimi düşünüyormuşum filan falan. Bütün gün moralim bozuktu. Menümü yazıp kaçayım, sizin de keyfinizi kaçırmayayım. Bugün yürüyemedim malesef ama yarın o işteyken yürürüm artık inşallah. Bugün de yatmadan Leslie yapmayı planlıyorum hiç değilse 15 dk.
Yarın herkese iyi bir tartı sonucu dilerim.
bi okuzde bende varda bizim sorunlar hepten farkli sporu gulsima kucagimda bile yaptigim oldu mümkün mertebe minnet etmemeye gayret ediyorum ben zaten surekli kilo vermeyeyim diye elinden geleni yapma derdinde

Allllaaaaaahhhhh adamlar cosmus bende de var aynisindan da sallamiyorum artik kumanda meselesini deee kendini dusunme kavgasini da cook ettik ben artik sitil degistirdim kizmayacaksin takmayacaksin gulerek canina okuyacaksin :KK11:bende yontem bu o bagiriyorsa kiziyorsa bende gule gule icimde ne varsa soyluyorum:rolleyes: :sopa:hem rahatliyorm hwm de onun bana ck yuklwesini engelliyorum:-) heeee herzaman oluyormu bu tabiki hayir bazen meteor carpismasi oluyor :sinirli::sinirli::sinirli:o da tuzu biberi sabaha duzelirsiniz yav onlarsizda olmuyo iste kabul edin :KK68::KK68:gulun bakiiiiim:rolleyes:q
suan onsuz olunabilir moddayim ben hasta diye oda disina gönderdim vall zaten sinirlerimide zıplatti en sonunda diyirum beni Bakırköy'e gönderecek rahat edecek onu tolere etmekten icim sisti evin icinde varligina bile katlanamıyorum surekli bidi bidi hic biseyden memnun olmaz ayy neyse yazdikca yazasim var en iyisi susayim bu konu da cok kafa utulerim :rolleyes:

Merhaba arkadaşlar,
Canım çok sıkkın, eşimle tartıştık. Sebep yürüyüşe çıkmak istemem. Çocuklar ona kalacakmış, yemek hazır değilmiş, hep kendimi düşünüyormuşum filan falan. Bütün gün moralim bozuktu. Menümü yazıp kaçayım, sizin de keyfinizi kaçırmayayım. Bugün yürüyemedim malesef ama yarın o işteyken yürürüm artık inşallah. Bugün de yatmadan Leslie yapmayı planlıyorum hiç değilse 15 dk.
Yarın herkese iyi bir tartı sonucu dilerim.
hiiiç moralini bozma bizim kocalar eski tip adamlardan hem evin işi hem yemek hem çocuklar hep kadına baksın ama kadın zayıf güzel bakımlı olsun kendilerine hizmet edilsin istiyorlar , az rahatları bozulmaya gelince höd höd ediyorlar gülüm böyle yetişmişler tembellerrrr

Bizim burada yaşlı bi teyze var bi laf demişti tövbe ama çok güldüm kadın dediki bi adam emekli olduktan sonra ölmeli
Artık kadını evde dura dura nasıl bıktırmissa:KK70:
ovvvv:KK70::KK70::KK70::KK70:
empati yaptım bir an ömrünü geçirdiğin kadın emekli olunca benim için ölsün dese amanınn ben zaten üzüntüden kalpten giderim inşallah sadece kızdı diye arkasından söyleniyordur yüzüne belli etmiyordur:KK45:

Su küsmeyi bir ben beceremiyorum icim rahat etmiyor nedense
sen zaten küsmeee küçük çocuğu olanlara küsmek yasakkkk..
ben de öyleydim ama bu şekil küsmek çok işime geldi be gülümm ilk defa bu kadar uzun ve sakin küsme yaşıyorum tatil gibi geliyor valla

benim esimde 55 olmami istiyo..ben en son 13 yasimdayken felan o kilodaydim..deli mi nee:bicak::bicak:

bendemi olcem nee..hic bilmiyorum vucut olculerimi...

mercimek koftesi yerim diye dusunmustum yaninda marul la felan:kk77:
yokkk bitmiyooo...is bitse misafir bitmiyo..kendi annemde olsun kv de olsun dondurucuyu illaki doldururlur...bi savas ciksa dondurucudaki yiycekler en az 3 4 ay yeter kesin:KK53::KK53::KK70:

sporda yapamiycam galiba abla..koltuga oturdum kalkamiyorum..bizde cesit cesit oluyo once gozumuz doyacak..salata da yaparizda aklima bunlar geldi bunlari yapiyim dedim..zaten mercimek koftesinin yanina yesillikte koycam

masallah senin es in boyle begeniyo demekki.ama onemlisi saglik tabi

dogru haklisin. @mefkurem ablamda demisti gecen hafta hic unuttum gitti

ne ise yariyo
aaa her ay ölçüp bir yere not al gülüm bazen kendimi hafiflemiş hissettiğim halde baskülde fazla çıkınca ölçülerime bakıyordum aynı yada eksik çıkınca ödem olduğunu anlayıp moralimi bozmuyordum 111 kiloylen ölçü almamışım 101 kiloyken başladım ölçü almaya o zaman popo 123 cm miş şimdi 109 arada bakıp aferin bana diyorum :)

sen zaten küsmeee küçük çocuğu olanlara küsmek yasakkkk..
ben de öyleydim ama bu şekil küsmek çok işime geldi be gülümm ilk defa bu kadar uzun ve sakin küsme yaşıyorum tatil gibi geliyor valla
benim adama küsmek şart ablaya tartismadan sonra hic bisey yokmuş gibi davranıyor ya sinir oluyorum sinirimi icime ata ata bakalim sonumuz hayrola

Evet erkekler hep aynı model canım, bugün yaşadığım durum az çok herkesin başına gelmiştir. Onları bu bencillikleriyle kabul edip hayata pozitif bakmaya çalışmalıyız. ekim2009 ekim2009 daha iyi analiz eder bu durumu ve nasıl yaklaşmamız gerektiğini:21:
yaklaşım belli gülüm sakin zamanın da benim sağlıklı güzel bir bedenim olmasını istemiyor musun böyle kalma mı istiyorsun diye başlayacaksın konuşmaya ha böyle beğeniyor seviyorsan söyle bileyim diyeceksin tatlı tatlı ama, yok derse o zaman işin gücün çoluk çocuğun arasın da ben enerji zaman bulup spor yapmak istediğim de sen de azıcık fedakarlık yap hem çocuklarla kaliteli vakit geçirirsin diyeceksin, kendimi bazen yalnız tek başına mücadele veriyor gibi hissediyorum v.s. böylece hem için de olanları söyleyip rahatlayacaksın hem de belki bir ihtimal eşin tamam diyebilir burada maksat eşini ikna etmek değil kendi hislerini olabildiğince yumuşak şekil de ifade etmek , ben çabalıyorum sen hiç bir şey yapmıyorsun tarzın da konuşursan eşinin bilinç altı savunmaya geçer al sana yeni bir tartışma daha çok moral bozukluğu olur burada anahtar kelime -ben hissediyorum- üzüntülü tek yorgun v.s. kendi cümlelerinle sen halledersin zaten gülüm

benim adama küsmek şart ablaya tartismadan sonra hic bisey yokmuş gibi davranıyor ya sinir oluyorum sinirimi icime ata ata bakalim sonumuz hayrola
ayy artık ben de senin adam gibi yapıyorum bu son defa hariç tabi , çok iyi yöntem aslın da sen de aynını yap :)

Çok sağol canım.
Abla deme kız yaşım çıkıcak.

Şaka bi yana canan de lütfen .

Kardeşim benden 1 yaş küçük ve erkek.ayıp olmasın diye zaar arkadaşları hep abla derdi lisedeyken.:)) o geldi bak şimdi aklıma :KK70:
aa ben alışkınım 5 seneden fazla online oyun oynadım 29 yaşından 35 yaşına kadar, büyüğü küçüğü akran olanı 50 yaş üstü bile bana abla derdi ittifak ablasıydım :)

Abla icim sogumuyor kızgınlığım geçmiyor ki nasıl yapayım içime atıyorum olmadık yerde patlıyorum :-)
elin yok muuu bir tane poposuna yapıştır aynı çocuklara yaptığımız gibi hak ettin sinirim çıksın de sonrada gül gitsin ne içine atıyorsun tüm hastalıklar biriktirip içimize atıyoruz diye çıkıyor

Back
X